Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Jeho jméno zní Arthur a je králem Atlantidy, vládcem oceánů a zakládajícím členem Ligy spravedlnosti. Je jedním z největších hrdinů, jaké kdy svět poznal. Je to Aquaman… …a jediný muž nyní hodlá zničit celý jeho svět.

Muž, který má srdce černější než ta největší mořská hlubina. Maskovaný terorista Black Manta zasvětil celý svůj život snaze o Aquamanovu smrt. Nyní se může jeho velkolepý plán pomsty konečně dát do pohybu. Hodlá pustit ze řetězu nezastavitelnou bestii, aby zničila vše, co žije pod hladinou… i nad ní. Chopí se velení podmořské armády, aby rozpoutal boj a vraždění. Do krvavé války poštve proti sobě dva mocné národy, Atlantidu a Ameriku.

Obsahuje sešity série Aquaman (Rebirth) #7-15

Vyšlo v standardní brožované verzi a limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor).


Scénář
Daniel Abnett
Art
Philippe Briones, Scot Eaton, Brad Walker
Ink
Philippe Briones, Wayne Faucher, Andrew Hennessy, Daniel Henriques
Barvy
Gabriel A. Eltaeb (Gabe)
Obálka
Gabriel A. Eltaeb (Gabe), Andrew Hennessy, Brad Walker
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-181-6 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
578 g
Stran
216
Cena
299 Kč
Originál
Aquaman #02: Black Manta Rising (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Aquaman #02: Black Mantova pomsta (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Aquaman #02: Black Mantova pomsta (Black edice) (2019)
  • sedw
    Tak toto byla opravdu jízda. Komiks, který částečně (ale opravdu jen částečně) popírá superhrdinské status quo a ve kterém došlo k pravděpodobně trvalým změnám ve světě Aquamana. Velmi napínavý příběh, spousta překvapivých zvratů, parádní kresba. Nemám co vytknout a řadím Aquamana v oblíbenosti po bok Batmana.
  • faster86
    Nápadů a myšlenek je tu zpousta, jen mě nic z toho neoslovilo. Ono jen strčit někam supersilnou a supertajnou organizaci za mě prostě nestačí. Stejně jak v jedničce je tu ale ta zajímavá část a to je vztah Mery a Arthura a pak jeho postoj vůči lize spravedlnosti, zbytek je superhrdinsky nudný superhrdinismus.
  • hroubek
    Jsem hodně rád, že jsem do toho šel. Dan Abnett je velmi kvalitní scénárista, který umí pracovat s postavy a taky udělat velkou akci. Možná té akce bylo trochu moc, ale to jak pracuje s postavou Aquamana a Mery, to je na jedničku z hvězdičkou. Abnett velmi výstižně pochopil jaký by Artur měl být, a já jsem za to jen rád. A totéž platí i o Meře, která není jen krásná princezna, ale její linka je dost zajímavá. A i ten Black Manta má promyšlenější plán, než je v mainstreamových komiksech běžné. Jsem dost spokojený a těším se na další díl.
  • Spacecore
    Tohle byl pořádný špalek. Abnett si drží laťku a tempo už od prvního čísla až po poslední a vše je to správně utažené, provázané a má to hlavu a patu. A to je strašně super, protože Aquaman je hrozně zajímavá postava s velkou mocí a dá se z něj vytížit dost materiálu a tady se to děje. Takže palec nahoru...
  • Darth Raelchi
    Jednička má jisté výhrady, stran příběhotvornosti, ale nebýt ji, tak tenhle díl by si enmohl dovolit být takový, jaký je. Tady je opravdu vidět, že někdo píše s přemýšlením nad nějakým větším příběhem. Přitom to funguje samo o sobě, ale naprosto jasně je vidět, že Abnett něco chystá a tenhle "Rybíz" charakter mi prostě sedl. Opravdu. Aquaman přišel ve správný čas (myslím do Čech). Příběh je epičtější a krásně dokresluje jedničku. I kreslíři už se trochu vzpamatovali a působí to konzistentněji. Za mě suprová porce superhrdinského komiksu. Nemám co dodat. Nicméně, jelikož už nejsem úplně odvařený ze superhrdinů, tak dávám 4 z 5. Je to standard a naprostý mainstream, který mě pobavil, ale do očí bůhví jak zase nepraštil.
  • karl173
    Aquaman je rozhodně jedna z těch lepších sérií ze Znovuzrození co u nás vychází a drží si stále svojí kvalitu. Navíc doslova za pár korun zde dostaneme slušně tlustou knihu, která je plná akce, osobních problémů a příběhových zvratů. Byť řešení některých překážek a především té největší, která v této knize je, se mi moc nezamlouvalo, jelikož to bylo řešené až příliš jednoduše a naivně, tak naopak to jak jisté překážky vznikali, se mi už líbilo podstatně více. Za mě tedy spokojenost. Takovýto superhrdinský mainstream můžu.
  • jardoom
    Aquaman je poslední dobou v kurzu. Zásluhu na tom jistě nese Aquamanův snímek z minulého roku, nicméně já vidím kořeny jeho úspěchu jinde, a to konkrétně v New52 sérií, ze které film opravdu hodně vychází. Nicméně tenhle Aquaman, to je jiná Liga, Dan Abnett je opravdu výborný scénárista, který z Aquamana těží maximum.

    http://www.comixzone.cz/view/2567-znovuzrozeni-hrdinu-dc-aquaman-02-black-mantova-pomsta/?page=detail#content
  • rewkon
    Aquaman prostě baví at už hezkou kresbou nebo přímočarým příběhem který si na nic nehraje ,ale má hlavu a patu a zaujme .Přeci jen Abnett umí psát jako spisovatel fantasy a scifi literatury má dost zkušeností.Tohle je fungující mainstream který jen mohu doporučit a je dobře ,že BBart po něm sáhl chce to jen aby se aspoň trochu slušně prodával.
  • cyboy
    Prekvapive se mi to libilo vic, nez prvni dil. Sice moc nechapu v cem je ten Black Manta tak ukrutnej zaporak, ze mu vsichni zobou z ruky, protoze me prijde spis jako mantak, ale budiz. Je to primocare a predvidatelne a misty zbytecne ukecane, ale zase na druhou stranu si to alespon na nic nehraje. Dalsi dil si asi koupim.
    70%
13263
Četl/a (68)
Al0f0k, anka, calvin10, CaptainCzech, Cever, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, doophy, Doppelganger, duri, faster86, Filip123, Final, furunkl, Georgíno J., hroubek, Hugin, jajsemviktor, Jáňa, Jay-jay, jh666, JohnyG, Kaaos, karl173, kendor007, Komiksum, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Lord Baltimore, luky.kuky10, Madao, malylada, me, Mercurio, mineralk, namdnas, ondra kenway, Paja78, pearlxjam, Poseidon1978, punisher, puolpm, raenius, rewkon, roswelll, schefik, sedw, Sikk, slavik38, Spacecore, Spike, SteveCZ, taidana, Thurin, tom173, Tony TwoDee, trudoš, tukak, utresyby, w3cMarkus, xflori01, Zbysek2410
(113)
Abe, Alfi, Alfred, anka, BadBoy, bmc75, Borg3po, calvin10, CaptainCzech, Caylen-Tor, Cever, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Dali, deefha, Denis, Doppelganger, duri, dvoracekpetr1, Erich, erik, fifas, Filip123, Final, Fox01, Georgíno J., herbert, Honzin, hroubek, Hugin, hugosnowden, hyba1991, Jack, JackOneil, jajsemviktor, Jak, Jáňa, jardoom, Jay-jay, jeanbaklajean, jh666, Kaaos, Karel Sec, karl173, kendor007, Kiwi1902, Komiksum, kucik, lacoste, Lenny, Lijem24, listr, Lord Baltimore, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, Maty48, mcezik, me, Mercurio, mineralk, monty.cl, MP, Mr.Ward, Olesh, opytz, Paja78, Paldini, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, Poseidon1978, punisher, puolpm, Radkos, raenius, rewkon, Rumburaq, saja, Saran, schefik, sedw, Sidi Santini, Sikk, SkillJam, Skot, slavik38, Spike, SteveCZ, Stlucius, tacmud, taidana, Tialster, tom173, Tomasino79, Tommar, tomned, Tony TwoDee, trudoš, tulipstros, Tyfus, utresyby, vishnar, xflori01, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410
Chce (14)
Azik2586, deadpool, delsemela, DracoAn, filosh, gezic, James, Joshua_T, kadas97, Keenkeen, Nightmare, Sebastian the wise, sleepless, valentajno
Shání (2)
gezic, Nightmare
Nabízí (1)
pavel