Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
PŘIDEJTE KOUSEK SPIDEYHO A ŽDIBEC DEADPOOLA, ODEBERTE CHROMOZOMY Y, SMÍCHEJTE DOHROMADY A CO VÁM Z TOHO VZNIKNE?

Nejhorší noční můra PETRA PARKERA a WADEA WILSONA: vraždící dáma namíchaná z nich dvou zvaná Pavučinka! "Dcera" našich hrdinů je silnější než oni, rychlejší než oni a má solidně ujetou fixaci na tatínky - ale jaká poblázněná mysl ji mohla vůbec počít? Zatímco počet mrtvol stoupá, snaží se Spider-man s Deadpoolem Pavučinku porazit - stejně jako toho, kdo od začátku tahá za drátky! Jak ale tuhle pavučinku pomůže vymést výlet do Čarosvěta? Zběsilá imaginace Joea Kellyho a Eda McGuinnesse přináší dosud nejnepokojivější příběh Spideyho a Deadpoola.

Obsahuje sešity série Spider-Man / Deadpool (All-New, All-Different Marvel) #9-10 (září 2016 - říjen 2016), #13-14 (leden 2017 - únor 2017), #17-18 (květen 2017 - červen 2017)

Scénář
Joe Kelly
Art
Ed McGuinness
Ink
John Dell, Jay Leisten, John Livesay, Ed McGuinness, Mark Morales, Walden Wong
Barvy
Jason Keith, Matt Yackey
Obálka
Jason Keith, Ed McGuinness, Mark Morales
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční, humorný, superhrdinský, týmovka
ISBN/ISSN
978-80-7449-706-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
376 g
Stran
136
Cena
349 Kč
Originál
Spider-Man / Deadpool #03: Itsy Bitsy (Marvel Comics, 2017)
  • Delphín
    ,,Rakovina. Je to invazivní, nepřemýšlející ohavnost, která infikuje hostitele a žere ho zaživa, dokavad z něj nezbude víc než kapačka s morfiem a příbuzný s jedním okem permanentně na hodinkách.“
    Přímé navázání na skvělou jedničku, to přece musí být dobrý, ne? No, bohužel…
    Začněme pozitivně a to tím, že nápad na zápletku je super a funkční, rovněž závěr vás umí krásně nalákat na pokračování. Humor mi ne vždy sedl, stejně tu je ale pár úžasných dialogů, nad kterými se zastavíte a vidíte v nich tu hloubku. Více ale bohužel pochválit nelze.
    Ona zápletka je totálně zahozená do kopru, záporák mě tu ničím neoslovil. Kresba místy zbytečně překombinovaná. No a to, nač tu všichni nadávají, se nelíbí ani mně – chování Spider-Mana. Ono na jednu stranu ok, může být zajímavý vidět Spideyho totálně mimo charakter, třeba v nějaké alternativní realitě, kde bude mít Vision na čele Sauronovo oko. Ale vážně by se Spidey po tolika životních fackách (strýček Ben, smrt Gwen Stacy…) začal chovat TAKHLE po jedné události, kterou navíc scenárista ani pořádně nerozebere? To asi úplně ne. Bylo hezký vidět, jak se ho DP snaží brzdit, ale zase se tím totálně pozastavil jakýkoliv vývoj vztahu těchto postav.
    Celá série má na víc, ale dokazuje to bohužel zatím jenom první book.
  • MerkatTV
    Konečne pokračovanie s príbehom. Spider-man a Deadpool bojujú proti nejakému mutantovi ktorý je vytvorený z ich krvy a je to celkom blbosť. Pavučinka je strašne blbý názov pre vražednú bytosť a zlý Spider-man bol tiež od veci. Navyše stále nechápem prečo je v niektorých zošitoch Deadpool normálny a v iných vyzerá ako znásilnené avokádo. Ak vás bavili minulé knihy, bude vás baviť aj táto ale zatiaľ je to najslabší diel série.
  • NextOne
    Nechápu proč tolik negativních hodnocení. Komiks měl spád a už jsem chtěl být na další stránce. Každý Spajdyho zná, ví jaký je, ale proč na nějakou chvíli mu nezkusit hodit drsnější charakter? Přeci víme, že to není trvalá změna, ale jen dočasná. S hlášky v tomto díle jednoznačně zabodovala pavučinka. To překombinování komiksů bylo někdy trošku moc, ale celkově se mi ten příběh hezky četl. Za mně slabá čtyřka.
  • hroubek
    Dlouho jsem se rozhodoval jestli dát Pavučince čtyři slabé hvězdy, a nebo tři silné. Na konce jsem se rozhodl pro tři silné. A teď pokusím v krátkosti vysvětlit proč. Oceňuji, že se tvůrci pokusili přijít s něčím nový, změnit status quo, a dostat hrdiny někam kde ještě nebyli. Je to zajímavý a celkem osvěžující pohled, přesto funguje, tak napůl a pointu dokážeme odhadnout pár sešitů před koncem. To, že dokážeme odhadnout pointu by tolik nevadilo, spíše pro mě bylo těžké uvěřit, že se hrdinové chovají, tak jak se chovají, zvláště potom všem čím si prošli je to trochu neuvěřitelné. A to byl pro mě největší kámen úraz. Největší síla zároveň největší nedostatek komiksu. Komiks má dobrý spád a je zábavný. Pavučinka je dobrá záporačka a rozhodně má do budoucna ještě co nabídnout, pokud s ní scénáristé dokáží pracovat. Je to fajn komiks, ale mám k němu kupodivu dost výhrad.
  • S4TW
    Kdo četl předchozí díly, tak asi tuší, co může očekávat. Žádné rapidní zlepšení to není, ale mírné jsem tu trochu zaznamenal. Do pokusů o vtipy se přidalo trochu dramatu, napětí a zvratů, což sérii trochu pomáhá. Jako jednorázová zábava to funguje, ale člověk by možná chtěl i trochu víc. Vlastně ani nevím… chtěl? Přeci jen toho už i u nás vychází takové kvantum, že asi ani není na škodu dostat jen takovou odlehčenou zábavu, na kterou hned po dočtení můžete zapomenout… Akorát by to trochu chtělo vyladit humor, který je již ohraný. Chápu, že trefit se humorem do vkusu všem prostě nejde, ale tady mi vadí především ta laciná ohranost. http://www.comixzone.cz/view/2582-spider-man-deadpool-3-pavucinka
  • 3DD!3
    Daddypool se Spidertaťkou proti své nezvedené dceři. Pavučinka nabízí koherentní příběhovou linii ve které se klaďák Parker mění v sarkastického hláškaře, chystá se na své první zabití a zabránit mu v tom má kecka Wilson. Kellymu se i přes pár očividně laciných úniků zadařilo.
  • Liborius
    Jednoznačně zklamání. Potom, co se blýsklo na lepší časy v Bokovkách, které mě bavily, přichází velký sešup i pod úroveň Parťácké romance, který definuje jedno slovo = zmatenost. Člověk bude po přečtení zmatený, co se dělo, i proč tak potenciálně zajímavá série nabízí takovou slabotu. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/spider-man-deadpool-pavucinka/
  • karl173
    karl173 mecenáš19.5.2019 11:38Spider-Man / Deadpool #03: Pavučinka
    Určitě se dá říct, že po minulém velmi slabém dílu přišlo zlepšení, bohužel už se nedá říct, že je to nějaká pecka, kterou by jste si museli přečíst. Chaotický děj a nahodilé scény jsou v této sérii už denní rutina. Tentokrát se to tváří ale poměrně uceleně, ale to jen díky tomu jak to vyšlo. Kdyby jsme to četli po sešitech, tak potěš koště. Hlavní záporák této knihy není kdovíjak originální, ale ujde. Tak by se vlastně dal popsat i celý děj v komiksu. Kresba vypadá dobře, ale někdy jde ruku v ruce se zmatečností příběhu a panely jsou sem tam zbytečně překombinované. Celé bych to tedy zhodnotil asi tak, že se to snaží být strašně cool, ale je to spíš naleštěný průměr.
  • cyboy
    cyboy mecenáš3.5.2019 21:11Spider-Man / Deadpool #03: Pavučinka
    U minuleho dilu jsem psal, ze pokud se to nezlepsi, tak ze s touhle serii koncim. A ne, nezlepsilo se to. V te kanonade lacinych a trapnych vtipu (nezasmal jsem se ani jednou) se uplne ztraci dej a jak to vypada, tak se v tom ztratili i autori.
    Koncim.
    40%
241495
Četl/a (57)
3DD!3, 66pepo66, adam, Al0f0k, anka, binnmode, Blackhand47XD, calvin10, Cinema Ranger, cyboy, dajik, Delphín, Doppelganger, Džoworka, Elnie, hroubek, Izmir Čupr, JaroKakashi, jerry67, jh666, jindroush, kallenved, karl173, lacoste, lantan1, Librarian, Mariomichal, Martin18, Matthew, MEGA, Mercurio, MerkatTV, MonsterGyre, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, NextOne, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, raenius, robert.hladil, S313, S4TW, schefik, Schimi85cz, trudoš, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, WEAPONE, xflori01, Zdendy, zlejzmrd
(114)
2scha, 66pepo66, Abe, adam, adam.ra, Al0f0k, Alfred, anka, BadBoy, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blackthunder, bmc75, bobo666_2005, Borg3po, calvin10, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, Denis1996, DKoscik, Doppelganger, Džoworka, Elnie, Hades, hahahoho, Hawwwran, Hlousks, hroubek, invape, Izmir Čupr, JackOneil, Jak, Jáňa, JaroKakashi, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, kallenved, karl173, kendor007, Kiwi1902, komiksák007, lacoste, Lenny, Librarian, lifi, Lobok257, Lojza, Mamut12, Mariomichal, Martin18, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, miuanek, monty.cl, MP, Mr. Baboon, Nevidal7, NextOne, NikkiKonig, noovakpetr, Odal , Olesh, Onkel 1928, Osimchin, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, robert.hladil, roswelll, Rumburaq, S313, S4TW, Saran, schefik, Schimi85cz, seneke, Sidi Santini, Skot, Symbi, syon, tacmud, terrordemon, Tialster, timek, Tomate, tomned, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VvV, WEAPONE, xflori01, xintax, xxSIMIxx, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
Chce (15)
Azik2586, Badgu.y1902, deadpool, DracoAn, Duracell, gezic, Glumal, Madao, MarvelLover, monocyt, Nightmare, nx, Sebastian the wise, sleepless, Till
Shání (4)
gezic, mineralk, Nightmare, nx
Nabízí (3)
Al0f0k, karl173, Librarian