Koupit
A pak přišel den, kdy pět cizinců s neočekávanými schopnostmi spojilo síly na obranu Středozápadu!
Čekejte nečekané... jsou to Great Lakes Avengers.

Když se spojí nejmocnější hrdinové Milwaukee, Avengers neochotně rozšíří své řady! Přidejte se ke komiksové legendě Johnu Byrneovi na výpravě do podivných zákoutí marvelovského vesmíru, než se Mistra Immortala a jeho kamarádů zmocní Dan Slott a Paul Pelletier. Objevte tajemství této bizarní brigády a zjistěte, kteří hrdinové nepřežijí životní promíchání!

Obsahuje příběhy:
Licence
Chyba lávky

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity sérií West Coast Avengers #46 a G.L.A. #1-4


Scénář
John Byrne, Dan Slott
Art
John Byrne, Paul Pelletier
Ink
Mike Machlan, Rick Magyar
Barvy
Wil Quintana, Bob Sharen
Obálka
Paul Pelletier
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Kateřina Tichá
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
517 g
Stran
128
Cena
249 Kč
Originál
G.L.A.: Misassembled (Marvel Comics, 1989, 2005)
  • Moon
    Nic jsem od tohoto nečekal a dostal jsem naprostou střeštěnost, která mě bavila od začátku až do konce.
  • Blackmoor
    Zaspal jsem dobu a NHM šlo úplně mimo, jednoho dne jsem ze zajímavosti koupil Great Lakes Avengers, nečekal jsem od toho absolutně nic, jen random výběr v obchodě po delší době nic nečtení. Byl jsem velmi mile překvapen jak mi příběh sedl a nepustil, přečteno na jeden nádech, kresba pěkná, retro naprosto v pořádku, párkrát sem se i zasmál. Je to výborné akční a hlavně vtipné. Víc takových komiksů od Marvelu!
  • rewkon
    Kresba v pohodě pár vtipů ,ale není to můj styl ,ale fanoušci Deadpoola a podobných kravin to bude asi bavit.
  • Darth Raelchi
    Hmm... mě to moc nebavilo. Postavy mi nesedly a nejsou můj styl. Příběh je docela slušný, ale to provedení a způsob superhrdinizace není úplně pro mě v tomto komiksu. Chápu proč se to lidem líbí, jde o vnitřní nastavení a co máte rádi (respekt). Není to blbé a špatné, ale mě to prostě nebavilo. Moderní komiks mi sedl o poznání lépe, ale byl krátký. Za mě střed.
  • Norri
    Tak tohle se vážně povedlo! Už dlouho jsem se u komiksu tak často nesmál. Tyhle postavy jsou tak bizarní a nešikovné, ale zároveň oddané svému poslání, že je prostě musíte milovat. Navíc ty jejich dialogy - to je perla za perlou. Je to celé praštěné. vtipné a zábavné, ale zároveň z určitého pohledu i tragické. A nakonec dokonce dojde i na hlubokou myšlenku a záchranu vesmíru. Co víc můžete chtít? Parádní kresbu? Tu to má! A taky velké cákance všelijakých tělesných tekutin :-) Rozhodně doporučuji!

  • louza
    Tak tohle mi vůbec nesedlo. Možná jako přehled o tom co je vůbec u Marvelu možné je to nedocenitelná kniha. Ale. Příběh frakce Avangers, kde si jeden z protagonistů v rámci dosažení cíle systematicky prostřeluje hlavu, druhej útočí veverčí silou, třetí je placatej a blbej, čtvrtej tlustej, pátej bolestně normální a šestej opravdu konstantně mrtvej... zní zajímavě. Výsledek však vyzní podivně úchylně. Problém je v tom, že tahle frakce Avangers není opravdu dobrej team. I přes nesporné řemeslné kvality, kniha není vtipná ani zábavná, ale spíš depresivní a ve své funkčnosti děsivě nefunkční. Nejsem zavilým zástupcem super hrdinů, ale mám je celkem rád a jestli něco fakt rád nemám, pak knihy kde se z nich dělají retardi. Tady se jde ještě o krok dál, protože tahle partička hrdinů retardi přímo jsou.
  • Anton
  • Anton
    Naprosto skvělý komiks. Je to takový odlehčený a vtipný. Je tam vidět, že je to takovej tým trapáků co se snaží být superhrdinové. Každou z postav jsem si hned oblíbil. Především Doormana. Squirrel girl byla skvělá a ty bubliny s komentáři od její veverky byly super. Fakt hodně se mi líbilo jak to celý skončilo. Doporučuji každému.
  • hroubek
    Tak nakonec tam ty čtyři hvězdy dám, ale je to s hodně odřenými uši. Great Lakes Avengers je zábavný komiks, který se nebere tak úplně vážně a k tomu přidává hodně cynický a černý humor. Komiks má zajímavé postavy, jenž jsou skvěle napsaný a rozhodně nejde o jednorozměrné figurky. Dost mě sedl humor Dana Slotta a taky jakým způsobem dokáže vyřešit některé situace. Trochu mě mrzelo, že Slott roztáhne zápletku na několik sešitů, způsobem jakým to udělal, protože to zpočátku nedávalo vůbec smysl, jak poznamená jedna z postav(Flashback uvnitř flashbacku je mizerná technika vyprávění). Líbilo se mi jak je komiks sebeuvědomělý. Hodně moc mi sedla postava Mistera Immortala, protože má zajímavý vývoj. Přesto největší radost jsem měl ze Squirrel Girl, která je perfektní. Great Lakes Avengers je fajn komiks a i přes ty menší chyby, je to dobré čtení.
  • karl173
    Povedená jednohubka. Takhle nějak si představuji komiks o neznámých hrdinech. Nechci číst další x-stou variaci na to samé, ale něco originálního, a navíc když je to zabalené do takové dramedy jako tady, tak budu jenom rád. Tuhle minisérii jsem si totiž užil a klidně bych si s touto partou přečetl více komiksů. Tahle parta je vlastně variací Doom Patrol od Marvelu. Jinak když shrnu příběh, ten je svižný, zábavný a až do konce jsem byl zvědavý jak vše dopadne. Kresba povedená a rozhodně mi sedla. A dokonce i retro sešit se povedl. Také svižný, zábavný zajímavý a s kresbou jsem byl také spokojen. Jo, budu se opakovat, tohle je zkrátka povedená jednohubka.
  • Doppelganger
    černá komedie o několika loserech, kteří by strašně moc chtěli být superhrdinové, ale jejich superschopnosti nejsou zas až tak úplně super. Ucelený krátký příběh, který neztrácí tempo, a funguje jako parodie superhrdinských týmovek (nabírání nováčků, úmrtí jednoho člena v každém díle, samotné hlavní postavy...), ale i jako superhrdinský příběh s hlavou a patou a navíc i se srdcem. Dan Slott umí.
  • Lenny
    Dan Slott mi jako autor sedí, bavil jsem se.
  • cyboy
    V predmluve se mluvi o tom jaka to neni komedie. No a vlastne neni. Jako ano, je tam par usmevnych momentu, ale jinak si to nejak nemuze vybrat, cim to bude. Pribehem o spolku trapaku, kde jich pulka umre, nebo komedii o druhe pulce, ktera neumre?
    Nerikam, ze je to vyslovene spatne, ale diky vtipnosti/nevtipnosti, podivnym strihum a celkove divnemu deji, to ani neni dobre.
    60%
11161031
Četl/a (57)
2scha, Alfred, Anton, Blackmoor, calvin10, CaptainCzech, Carnage, Cever, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Doppelganger, Fox01, hroubek, Hugin, hypermlok, invape, Izmir Čupr, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jiskra, karl173, kaylin, Kouzelnik7, Lachvos, lantan1, Librarian, Mariomichal, Martinb, Matthew, me, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Moon, NikkiKonig, Norri, Paldini, PatrikTheMighty, pechna, PeNNy, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, the.kasztan, trudoš, TZcomics, VskPrzk, xflori01, xxSIMIxx, zlejzmrd
(162)
2scha, Abe, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Anton, Azbest, Azik2586, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, Cever, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, fifas, filemon, Filip123, Fox01, FumarEnPipa, Glumal, gwen666, hahahoho, hlavathor, Honzin, hroubek, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, José, Joshua_T, kadas97, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Keno, Kiwi1902, komik.sx, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, luky.kuky10, Lukyn2810, Mariomichal, Martinb, Marvin, Matio, Matthew, Maty48, MB, me, meffis, Mercurio, merhyx, mikado, mimo_provoz, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Norri, nx, Nyxxie, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Piros0013, plema, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, Rumburaq, Salien, Saran, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, Symbi, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Tialster, Tomasino79, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, TZcomics, vranakx, Vrtule, VskPrzk, willis, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (10)
Badgu.y1902, BreakingAway, Comicsmaniaczone, delsemela, Denis1996, Elnie, gezic, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (1)
gezic
Nabízí (1)
Librarian