Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Zatímco Naruto i Sasuke pátrají po Itačim, Džiraija se vydává na průzkumnou misi do Vesnice ukryté v dešti. Jeho cílem není nikdo jiný než Pain, vůdce Akacuki. Hned od počátku se ale zdá, že je všechno trochu jinak, než předpokládal. Navíc se z minulosti začíná vynořovat dávné proroctví o Džiraijově volbě, která může svět nindžů zachránit nebo poslat do záhuby. Rozhodne se správně?

Scénář
Masaši Kišimoto
Art
Masaši Kišimoto
Obálka
Masaši Kišimoto
Lettering
Darya Subotsina
Překlad
Jan Horgoš
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-655-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
110 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
186 g
Stran
192
Cena
189 Kč
Originál
Naruto #41: Jiraiya no sentaku!! (Shueisha Inc., 2008)
  • Fry
    Fry admin9.2.2020 18:10Naruto #41: Džiraijova volba
    Naruto #41: Džiraijova volba - Velké události se dávají do pohybu a Džiraija se ve Skryté deštné střetává s Painem a Konan. Jenže kdo, nebo co je vlastně Pain? Vůdce Akacuki, nositel Rinnenganu, kluk který chtěl za každou cenu ochránit své kamarády a zároveň jeden z prvních Džiraijových učňů. Jenže něco tady nesedí, něco je špatně a od začátku je jasné, že z tohoto souboje odejde po svých pouze jeden z nich. Právě začíná nejzásadnější kapitola celé této sedmdesáti dvoudílné série a tato kniha má rozhodně tu nejpovedenější obálku ... Za mě 4*!
  • Mitsuko
    Mitsuko3.3.2019 11:26Naruto #41: Džiraijova volba
    Tohle volume byl v podstatě jeden dlouhý boj, ale rozhodně je na co se dívat. Vzpomínky na doby, kdy Džiraija učil trojici válečných sirotků, jsou opravdu pěkné a odhalují mnoho důležitých věcí, stejně tak vzpomínka na dobu, kdy se Džiraija učil na Žabí hoře a dostal proroctví ohledně svého budoucího žáka, z čehož vyvstává otázka, kterého z žáků se vlastně proroctví týká. Technicky je volume skvěle zpracované, akce je dynamická, čtenář se v ní neztrácí, Akacuki si stále drží svou temnou auru, příběh vás drží a táhne, že ho prostě nemůžete odložit...a ta obálka! Krása.
722