Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
MÉNĚ ŽOLDÁKA - STEJNĚ ŽVANĚNÍ

Během událostí předcházejících marvelovské Ose jde našemu červeně oháknutému hrdinovi po krku Pavoukobijec! Moment. Tohle přece není komiks o Spider-Manovi. Tak co v něm dělá Pavoukobijec? Deadpool ať si na to radši fofrem přijde, než si ta věc splete jednoho hláškujícího hrdinu s druhým a rozdupe ho na pavoučí omáčku! Když pak našeho protagonistu pozmění důsledky Osy, Deadpool odhodí své zbraně v dál! A také nože. A granáty. A... chápete prostě. Deadpool je teď zenový! Jenže jak pak může v takovém stavu pomoct svým kamarádům "Xindl-Menům" přežít útok skutečných, stejně tak pozměněných X-Menů?! Kdo ví? Možná v tom sehrají roli i kovbojové. A navíc: korporace Roxxon nám přináší zvláštní vzdělávací příběh! Naučíte se něco o grakování, energetickém zdroji budoucnosti!

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #35-40

Scénář
Gerry Duggan, Brian Posehn
Art
Mirko Colak, Mike Hawthorne, Scott Koblish
Ink
Mirko Colak, Terry Pallott
Barvy
Jordie Bellaire, Ruth Redmond, Val Staples
Obálka
Mark Brooks
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7749-661-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
378 g
Stran
136
Cena
329 Kč
Originál
Deadpool #07: AXIS (Marvel Comics, 2015)
  • Sagikkun
    Sagikkun25.1.2021 16:27Deadpool #07: Osa
    Byť je to lepší než předchozí dva díly, je už vidět, že autorům pomalu dochází dech, a já jsem rád, že se série blíží do finále.
    Osa má rozhodně zajímavý nápad, je to něco jiného a nového... bohužel provedení nového Deadpoolova charakteru je poněkud nudný, dal by se využít lépe. Co se samotného scénáře týče, je to rozhodně stále dobré, stále čtivé a stále rychle odsýpající (občas až moc, některé střihy a skoky byly na můj vkus až moc hektické) - ale opět, šlo to už trochu mimo mě.
    Ve finále je to tak fajn Deadpool, ale nic víc, prostě čistý průměr.
  • Delphín
    Delphín25.4.2020 17:22Deadpool #07: Osa
    Všeobecnou kvalitou se to počátečním dílům této série nevyrovná. I tak, byť zde nenajdete žádné extra dobré hlášky DP, tak mě to bavilo o dost víc, jak dva minulé díly. Děj odsýpal, fungoval i z hlediska charakterového. Možná zní hloupě, "vinou" marveláckého eventu z Deadpoola udělat budhistu odmítajícího násilí, ale z hlediska charakteru jej tento komiks zase posouvá o krok dál, a DP pak ke konci působí ještě víc tragičtěji. Jen škoda, že onen event Axis u nás česky nevyšel, místy děj proto dost drhne, nebo spíš působí zmateně. Je to ale jenom občasné chvilkové mínus v celém ději.
  • hroubek
    hroubek3.10.2019 22:12Deadpool #07: Osa
    Na jednu stranu jsem rád, že scénáristé s postavou Deadpoola pracují, zkoušejí nové věci, a vydávají se tam, kde se ještě nebylo. Ale na té druhé straně mě to tolik nebaví, protože to není ten typ Deadpoola, který mě tolik baví, a které ho chci číst. To co se v komiksu děje je uvěřitelné a vygradované, a rozhodně to má svůj smysl. Vrací se spoustu postav z minulých dílů a objeví se i klasické postavy z jiných sériích. Komiks sám osobě není vůbec špatný a v rámci celého runu od Posehna a Duggana funguje dobře, nicméně jde o slabší část.
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger22.8.2019 14:42Deadpool #07: Osa
    Od posledních dvou bloků je to zlepšení, ale stále to není ten starý dobrý DP ze třetího a čtvrtého dílu. Snad příští - poslední díl dopadne lépe. 75%
  • 3DD!3
    3DD!317.6.2019 09:23Deadpool #07: Osa
    Osa nabízí poměrně zajímavý zvrat v Deadpoolově životě, změní ho k dobrému. V blíže nepopsané bitvě, po které se klaďáci stanou záporáky a naopak nachází ukecaný zabiják vnitřní klid. Štěstí je možná muška jenom zlatá, ale zenová vyváženost je k nezaplacení. Deadpool pacifista však musí své přátele Xindl-Meny zachránit před ke zlu konvertovanými X-Meny. Divoký západ se má na co těšit. V kouzelném závěrečném příběhu s ekologickým poselstvím nechybí křížovka, přesmyčky, propojování teček ani oblíbené bludiště.
  • Liborius
    Liborius29.5.2019 16:57Deadpool #07: Osa
    Po šesti předchozích sešitech, Drákulově výzvě a dvou bokovkách se Spider-Manem to chce zkrátka víc invence. Ose chybí výraznější nápady a trochu z Deadpoola už vyprchala svěžest. Proto se dostavilo mírné zklamání. Pokud máte tohohle žoldáka rádi, tak mu ale svůj čas obětujete. Sice bez výraznějšího nadšení, ale taky bez výčitek. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/deadpool-7-osa/
  • S4TW
    S4TW20.3.2019 08:25Deadpool #07: Osa
    Postupně mě tato série přestává bavit. Neříkám, že to je bez nápadu, autoři mají evidentně ještě slušnou zásobu věci, co do komiksu mohou dát, ale mě chybí taková ta přímočará deadpoolovská ulítlost. Prostě návrat k prvním dvěma knihám této série. Dílo se snaží být čím dál vážnější, ačkoliv se stále snaží přimíchávat absolutně ulítlé věci, ale celkově už mi to nějak moc nesedí. Zprvu to bylo fajn, ale když je takto orientovaná 3-4 kniha, tak už je toho na mě příliš. Ale nemohu říct, že by to celé byla úplně špatně, to rozhodně ne, jen jsem prostě nedostal od Deadpoola to, co bych od něj dostat chtěl. EKO speciál je zajímavá narážka, ale vlastně mě to nějak nebavilo, raději mám parodie na starší doby kamenné. Kresba klasicky průměrná, vlastně celé je to takový průměr, ale pořád je to aspoň fajn relax čtení.
  • karl173
    karl173 mecenáš23.2.2019 12:17Deadpool #07: Osa
    Tenhle díl může být pro mnohé už slabým odvarem prvních dílů a nebo jen zmateným kouskem. A ano, ten kdo k této postavě nahlížel jako k humorné prvoplánové postavě poblázněný Deadpool horečkou, už ho možná postava přestala bavit. Mě ale baví pořád a doceňuji snahu autorů jí neustále někam posouvat. Deadpool nemusí za každou cenu v každém díle jen pořád hláškovat. Pro mě osobně by to bylo spíš horší. Co se týče té zmatenosti, která má za důvod to, že u nás nevyšlo vše co se v tomto díle řeší, tak mne osobně vše i tak stačilo a dávalo smysl. Nepřišlo mi zkrátka, že abych se bavil, potřeboval bych dovysvětlující sešity. Takže za mě ok, a byť se nejedná o kdovíjakou průlomovou zápletku, tak především její druhá polovina mě bavila. A na závěr grakovací speciál. Ten mě vyloženě nadchl. Za mě tedy další pohodový Deadpool. 70%
  • erik
    erik20.2.2019 08:34Deadpool #07: Osa
    Po čase ma Deadpool zasa bavil. Pravda, je to skôr doplnenie udalosti Axis, ktorá v ČR nevyšla a verím, že sa preto tým, čo to nečítali, môže zdať dej skôr epizódny a podivne roztrieštený. Ekologická story je zatiaľ vrcholom dua Duggan-Posehn.
  • Fry
    Fry admin19.2.2019 17:06Deadpool #07: Osa
    Deadpool #07: Osa - Ale jo, tentokrát jsem více méně, na rozdíl od předchozích dvou knih, po dočtení docela spokojený. Stále se jedná pouze o mainstream, takže od toho nečekám žádné životní moudra, ale třeba takový poslední sešit o f(g)rakování břidlicového plynu je dle mého docela přínosný a navíc i zajímavě pojatý. Události Osy jsou pak kapitolou samy o sobě a vůbec by mi nevadilo vídat Zenpoola častěji. Jedinou výtku tak opět mířím k scenáristům, kteří splácávají jednotlivé události až moc do sebe, čímž příběh dost ztrácí na přirozenosti ... Za mě 4*!
  • mearez
    mearez12.2.2019 22:39Deadpool #07: Osa
    Tahle série už prostě jde dolů. Poslední knihy sice nebyly špatné, ovšem jednalo se o těžký průměr. A tahle kniha není vyjímkou.
    Na začátku jsem si říkal, že tohle může být nejlepší Deadpool od čtvrtého dílu a tenhle pocit jsem měl i téměř ke konci knihy. Ovšem asi poprvý za dobu, co čtu komiksy mi vyloženě u nějákého tie-inu k eventu chyběla hlavní série eventu. Poslední sešit je prostě jen chaos, ve kterém se nemůže orientovat čtenář, který nečetl Axis. Samozřejmě, něco jde odvodit, ale tie-in by měl stát příběhově sám o sobě (skvělej příklad samostatně fungujícího tie-inu k eventu je třeba NHM Strážci Galaxie nebo Válečné Jizvy). Ovšem Deadpool se se čtenářem nemaže, a servíruje nám jenom výplň, která se asi odehrává mezi scénami ze sešitů hlavní řady. Ale po dočtení se nemohu zbavit pocitu, že si Axis musim jednou přečíst, i když na to Lenny nadával. Poslední sešit totální nonsenc, nebylo to ani vtipné, ani zábavné a jako zakončení knihy naprosto příšerné.
    Kresba je po celou knihu (až tedy na poslední sešit) průměrná, kvalita se nemění a kresba není ničím zajímavá.
    Pokud by Deadpool měl ještě dalších pět knih, tak bych už se na tuhle sérii vykašlal, ale naštěstí nás čeká už jen jedna kniha, takže asi Deadpoola dokončím. Ale jinak žádná sláva. 3*
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin12.2.2019 17:14Deadpool #07: Osa
    Opět - zprvu jsem se docela bavil, nakonec jsem tu slátaninu skoro neměl sílu dočíst.

    Celkový dojem: 40%
  • cyboy
    cyboy mecenáš6.2.2019 13:21Deadpool #07: Osa
    Zpocatku jsem si rikal, ze to je nadejne vyhlizejici dil, ale pak jsem se trochu zacal ztracet v tech strizich a vubec logice, ale fakt je, ze z poslednich cca tri dilu se mi to libilo asi nejvic.
    70%
6212351
  • mearez
    mearez13.2.2019 16:00Deadpool #07: Osa
    Lenny: Ok, já se řídil tim, co jsem našel na comicspriceguide.com, tam to končí osmou knihou...
  • Lenny
    Lenny mecenáš13.2.2019 08:42Deadpool #07: Osa
    mearez: Pozor, "jedna kniha". Ta série jede dál snad dalších 10 booků, jen se přejmenovala (a změní se trochu status quo).
Četl/a (99)
3DD!3, 66pepo66, adevr, Al0f0k, Alikkk, anka, Blackhand47XD, calvin10, CaptainCzech, charvos, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, DANT3_, Delphín, desto, Doppelganger, Džoworka, Elnie, fifas, Fox01, Fry, gezic, Hønzza, Hades, hicks, hromotlk, hroubek, Izmir Čupr, James, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jindroush, kallenved, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, LookAss, Madao, malylada, Mariomichal, Martin18, Martinb, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, miuanek, mozzu, MP, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, petrSF, PrastenejCitron, punisher, raenius, RaggamuffinSVK, robert.hladil, S313, S4TW, Sagikkun, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, Sir_Pete, Stara.kryta, štěpin_8, Tadeus, taidana, the.kasztan, trudoš, tukak, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, WEAPONE, xflori01, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
(155)
2scha, 66pepo66, Abe, adevr, Alfi, Alfred, Alikkk, anka, BadBoy, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, calvin10, CaptainCzech, charvos, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, deadpool, Delphín, Denis1996, desto, Doppelganger, Džoworka, Elnie, erik, fifas, Fox01, Fry, gezic, Glumal, gwen666, Hades, hahahoho, herrman, hicks, Honzin, hromotlk, hroubek, hugosnowden, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, Jak, James, Jáňa, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jindroush, Jonathan Arbuckle, kadas97, kallenved, kapicka, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, komiksák007, Krvavý Patejl, lacoste, Lenny, listr, Lobok257, Lojza, Lokas1998, LookAss, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, Martin18, Martinb, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, Miss Amphipolis , miuanek, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, mstefl, NecRoman, Nevidal7, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, nx, Odal , Olesh, Onkel 1928, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, petrSF, Piros0013, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, RicHard. , robert.hladil, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, saja, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, Stara.kryta, štěpin_8, Symbi, syon, tacmud, taidana, TheBronxCore, Tialster, Till, timek, Tomate, tomned, Toren, TQChose, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VvV, WEAPONE, wittos, xflori01, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
Chce (19)
afri, Azik2586, Badgu.y1902, besikv, burzum, DKoscik, DracoAn, Duracell, duri, filemon, Fr3d_K, Jimbeam90, kisuke93, meffis, monocyt, monty.cl, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (5)
Adelheid1, afri, DegiCZ, Jimbeam90, mineralk
Nabízí (2)
66pepo66, charvos