Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Dlouho očekávaný okamžik je konečně tu – Průzkumníci se vydávají dobýt zpět Zeď Maria. Úspěch celé akce však nezávisí jen na tom, zda se Erenovi povede ucpat díru ve zdi a proniknout do sklepení rodného domu, ale také na tom, zda se Průzkumníkům podaří vyzrát na Reinera a Bertolta, kteří už příchod svých bývalých spolubojovníků napjatě očekávají...

Série je známá především pod názvem Attack on Titan (anglický název), než pod originálním názvem Shingeki no Kyojin.

Scénář
Hadžime Isajama
Art
Hadžime Isajama
Obálka
Hadžime Isajama
Lettering
Jakub D. Kočí, Violet Kočí (Lelita, Lelita Kočí, Violet)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-659-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
113 x 175 x 13 mm
Tisk
černobílý
Váha
190 g
Stran
196
Cena
189 Kč
Originál
Shingeki no Kyojin #18 (Kodansha Ltd., 2015)
  • VanTom
    VanTom17.10.2019 13:13Útok titánů #18
    Nezásadní, ale přínosnou kapitolu z minulosti Erenovy rodiny střídají patetické, sbližující i komické momenty před důležitou operací, z nichž především ty poslední zmíněné (žranice) autorovi zoufale nejdou. Naštěstí to vynahrazuje odstartování plánu na znovudobytí zdi Maria, které přináší ohromnou porci napětí z "ticha před bouří" ve skvělé dynamické kresbě.
  • RaptoR
    RaptoR mecenáš8.4.2019 08:08Útok titánů #18
    Útok titánů 18 je dalším "odpočinkovým" dílem, který nás trochu uklidní po předchozích frenetických dějových zvratech. Najdou se zde hluchá i nudná místa, na která jsou ale věrní čtenáři Hadžime Isajami zcela jistě zvyklí. Naštěstí se Průzkumníci celkem rychle vydají ke zdi Maria a pro čtenáře opět začíná starý dobrý milovaný mix trilleru a hororu. Tak jak to máme u titánů rádi.
    http://geekcave.cz/comics/recenze/utok-titanu-18
  • Mitsuko
    Mitsuko24.2.2019 01:03Útok titánů #18
    Tenhle díl se mi moc líbil, ani jsem si nevšimla. jak rychle mi stránky mizely pod rukama. Byl protkaný emocemi, sentimentem a ještě k tomu se nám konečně odhaluje něco z minulosti Erenova otce, na což čekáme velmi velmi dlouho. Cesta ke Zdi Maria s sebou nese také vzpomínky na události prvních dílů, díky kterým jsem se dokázala dobře vžít do pocitů postav. Atmosféra celého volume je velmi vážná, i čtenář z něj může cítit, že se blíží opravdu důležitý moment pro všechny hrdiny příběhu, zároveň ovšem autor našel i možnost, jak příběh obohatit o vtipnou složku v podobě Sashiny euforie z masa. A ten konec...v příštím volume se opravdu máme na co těšit. Navíc obálka opět skvělá. Prostě nemám co vytknout.
552