Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Není čas na truchlení. Začíná nová mise a tým – nedobrovolně obohacen o dva z Kuronových vrahů – se poprvé dostává za hranice domovského města. Nové prostředí však není jediným překvapením a kromě bizarních nepřátel připomínajících tradiční japonská strašidla tu na ně čeká ještě někdo, o jehož existenci doposud neměli tušení.

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-584-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
245 g
Stran
212
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #21 (Shueisha Inc., 2007)
  • VanTom
    VanTom9.7.2019 13:05Gantz #21
    No Gantz se nenechal zrovna rozhodit a prostě vyslal tým do akce i se dvěma infiltrovanými upíry. :-) Akorát do Ósaky, kde navíc naráží na konkurenční místní skupinu zhulených frajírků. Dohromady s desítkami mytologických démonů tak nastal brutálně krvavý mumraj, v němž se rychle (jenže jakoby z ničeho během pár minut) rozplynulo přesvědčení, zda Kurona vůbec oživovat.
  • Mitsuko
    Mitsuko4.2.2019 13:15Gantz #21
    Líbilo se mi, jak do příběhu autor zakomponoval bůžky a démony z japonské mytologie. V tomhle volume se mi taky líbilo nové prostředí (mise mimo Tokio) a ozvlaštnění v podobě dalšího týmu na scéně. Ale kvůli tomu bohužel docela trpěly bojové scény, těch postav tam bylo prostě hrozně moc a hůř se orientovalo v tom, kdo co dělá, kdo to tam umírá a tak. Ale byla tam panda, pandy jsou vždycky super. Zajímavá sonda do lidských duší byla konečná debata o lacinosti života. (SPOILER! Jakože fakt nakonec Kato zůstává jediný, kdo chce oživit Keie? Když si vzpomenu, jak je sjednotil a jak mu za to byli vděční a všichni obětovali své body, aby oživili ty, které Kei chtěl oživit, a on sám se mohl vrátit domů, a teď se cukají i na oživení jeho?! Nepřítomnost Keie na ně má opravdu velký vliv. Díky bohu za Katoa.)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin3.1.2019 11:04Gantz #21
    Čtu to už jen proto, že to mám rychle za sebou. Ale fanoušky tenhle perverzní a divnej komiks stále očividně má... včetně tak inteligentního člověka, jakým je Jiří Pavlovský. Zajímavé.

    Celkový dojem: 30%
  • Fry
    Fry admin21.12.2018 21:33Gantz #21
    Gantz #21 - Po docela výrazné pauze, se k nám Gantz vrací v poněkud skromnější sestavě a bez ústřední hlavní postavy, která je však alespoň pro mě v zásadě nenahraditelná a přes veškeré její nedostatky je její absence na ostatních postavách citelně znát. Naneštěstí zrovna začíná nová mise a zbytek týmu se tak mimo jiné kromě vražedných upírů a nových nepřátel bude muset potýkat i se změnou lokace a další úpravou pravidel, která do hry přináší úplně novou skupinu tak trochu gangsterské verze Tokijského týmu 'přeživších' ... Za mě 4*!
  • p3tris
    p3tris13.12.2018 07:03Gantz #21
    Kurono se mise v Ósace nezúčastní, protože je... mrtvý. Alespoň prozatím. Tak se do akce ostatní hrdinové vydávají pod vedením Kata. A nejen oni, přidávají se k nim i dva z upírů. Nepřáteli jsou tentokrát bůžkové a démoni z japonské mytologie. Problémem se stává i ósacká skupina, poněkud lehkovážná k okolí a závislá na drogách.
  • cyboy
    cyboy mecenáš10.12.2018 21:49Gantz #21
    Skoda, ze "zajimave" postavy nepreziji ani do konce dilu. Jinak je to hadam pouze velka priprava na navrat Keie.
    60%
13321