Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
MONSTRA, MAGIE, MASAKRY, MYSTÉRIA A MNOHO DALŠÍHO!

Když Deadpool vyrazí do Hollywoodu, nezapomene s sebou přibalit kámoše, který ze všeho hned leze po zdi - konec-konců, Spidey má se zaprodáváním vlastního jména bohaté zkušenosti! Jak už se u DéPéčka stalo zvykem, mrští nás "ztracené" číslo AMAZING SPIDER-MANa do minulosti, tentokrát k jednomu z prvních setkání našeho uhláškovaného párečku! Pak se Spidey a Deadpool setkají s Pennem a Tellerem, no fakticky, v příběhu, který napsal sám Penn! Když se nato naši hrdinové ocitnou na svátky sami, budou zrovna oni jediní, kdo dokáže zachránit Vánoce! A až nakonec marvelovským vesmírem otřese v základech své síly (a zodpovědnosti) k boji proti obludám v rámci crossoveru Monstra utržená ze řetězu (Monsters Unleashed) - zatímco Deadpool je nápomocen přesně tak, jak obvykle bývá... V téhle týmovce se může stát cokoliv - a také že se stane!

Obsahuje sešity série Spider-Man / Deadpool (All-New, All-Different Marvel) #6-7 (červen 2016 - červenec 2016), #11-12 (listopad 2016 - prosinec 2016) a #1.MU. (leden 2017)

Scénář
Scott Aukerman, Joshua Corin, Gerry Duggan, Nick Giovannetti, Penn Jillette, Paul Scheer
Art
Reilly Brown, Scott Koblish, Todd Nauck, Tigh Walker
Ink
Scott Hanna, Scott Koblish, Rick Magyar, Todd Nauck, LeBeau Underwood, Tigh Walker
Barvy
Jason Keith, Rachelle Rosenberg, Val Staples, Jochen (Joe) Weltjens (Guru-eFX)
Obálka
Michael Del Mundo (Mike)
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, humorný, superhrdinský, týmovka
ISBN/ISSN
978-80-7449-600-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
356 g
Stran
120
Cena
329 Kč
Originál
Spider-Man / Deadpool #02: Side Pieces (Marvel Comics, 2017)
  • Delphín
    Delphín22.5.2023 23:13Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    Bokovky? Doslova. Trochu mě mrzí, že se odbočilo od stanoveného příběhu v prvním díle. Ta dynamika Spideyho s DP tam byla výborně provedená a zde prostě a jednoduše chyběla ve všech sešitech.
    Natržený trhák: První panel krásný odkaz por milovníky Spider-Mana. Ale zbytek bohužel neuvěřitelně stupidní, pevně doufám, že záměrně - 2/5.
    Předvolební chaos: Duggan DP umí, znatelně to ukázal svou sérií, kterou jsem četl několikrát a mám ji moc rád, tohle je ale jeden z jeho slabších kousků – 3/5.
    Změna partnerů – Tohle bylo šílený wtf, kdy jsem místy absolutně nechápal, co to vlastně čtu. Příběh lehce zachraňuje pointa, celkový požár nudy to ale zdaleka neuhasilo – 2/5.
    Vánoce – Tenhle příběh mě naopak dost bavil. Děj nespadl do klasického klišé, akce dostatek a stejně tak dobrého humoru, byť chápu, že humor je čistě individuální a každému čtenáři zde může sednout v různých příbězích. Já se nejvíce a upřímně usmíval u tohoto kousku, který byl opravdu fajn – 4/5.
    Monstra utržená ze řetězu – Cením odkazy, vtípky a obecně chemii mezi oběma aktéry, která zde byla ze všech sešitů rozhodně nejlepší. Spidey mi tu místy přišel lehce mimo charakter, ale to bych přešel. Co už jsem přecházel hůř, bylo chápání mladých holčin, jejich činu jsem tak nějak nerozuměl. Jaká byla jejich motivace k tomu udělat to, co udělaly? Ale celkový dojem mi to nekazilo – 3/5.
    Po Bokovkách už znovu nesáhnu. Zopakuji si jedničku a těším se na Pavučinku.
  • faster86
    Tak toto je jako pekná slátanina. Milion autorů, milion příběhů a každý stojí za hovno. Světlo na konci tunelu je poslední příběh. Ten se povedl, jinak je to velký špatný. Ono to chce být vtipné, ale je to debilní.
  • MerkatTV
    Táto kniha je zložená z výplňových príbehov takže nič z príbehu tu neuvidíte. Príbehy nie sú dlhé a sú vtipné. Chémia medzi postavami je super. Ak sa vám páčila minulá kniha, tak sa vám bude páčiť aj táto.
  • petrsimcik
    petrsimcik8.1.2020 13:36Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    Recenze na Bokovky se mi psala fakt špatně - respektive poprvé. Dlouho jsem se do toho nemohl nějak zažrat, ale podle mě to bylo tím že jsem byl Deadpoola přesycen protože když jsem si dal delší pauzu, neříkám že je to perfektní, ale na každém příběhu se dá najít něco pozitivního a bavily mě víc než první knížka i než spousta samostatných Deadpoolů.
  • hroubek
    Dobře mě to pobavilo. Nevím proč, ale do tohoto komiksu se mě moc nechtělo(asi to bude tím, že jsem někde četl a nebo slyšel negativní hodnocení na tento komiks). Nicméně jsem hodně rád, že jsem se nakonec rozhoupal a šel do Bokovek. Komiks má spoustu dobrých povídek, a jen jedna je vyloženě slabší. Spidey a Deadpool hláškují jako o život, je tam spoustu odkazů, drobných pomrknutí a nebo vtipných narážek. Čím více se vyznáte v marvelovském světě tím lépe pro Vás, a mnohem lépe si pak komiks užijete. Za mě celkem velká spokojenost.
  • Liborius
    Liborius29.5.2019 16:59Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    Tohle je řádná šleha, zvláště ve srovnání s pomalu s Parťáckou romancí. Hlášky fungují, scénáře baví, čtení utíká pod rukama a čtenář se může spokojeně usmívat. Jako odlehčený komiks, který se nebere až tak vážně, fungují Bokovky na pohodu. Více na Multiverzum.sk - http://multiverzum.sk/spider-man-deadpool-bokovky/
  • S4TW
    Mišmaš scénáristů a kreslířů, což odpovídá i nestabilní kvalitě. Něco je extrémně slabé, jako hned úvodní číslo (špatný začátek se vždy horko těžko napravuje), naštěstí následující retro sešit vše dost spravuje. Pak je tam něco o kouzelnících od kouzelníků, což je velký špatný. No, závěrečný sešit byl asi vrchol (v nejlepším slova smyslu), který ovšem výsledný pocit úplně zachránit nedokázal. Jako vzít dvě nejoblíbenější postavy své stáje (dobře, tak minimálně Spidey tam určitě patří) a doufat, že projde všechno, není úplně zaručený recept. Osobně moc tyhle "sebrané spisy" několika autorů nemusím, jelikož se špatně hodnotí výsledný pocit. No, úplná bída to není, dva sešity jsem si užil náramně, což už je skoro polovina, slušný průměr to prostě je.
  • karl173
    karl173 mecenáš1.12.2018 16:48Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    Nejslabší Deadpool kterého jsem četl. Nejhorší na tom je, jak moc se tento komiks podobal Harley Quinn, což už je samo o sobě průšvih. Za prvé jsou zde naprosto nezajímavé příběhy, za druhé jsou zbytečně ukecané a nudné a za třetí...no je to prostě děs, který střídá podprůměr se sotva průměrem. Slabé 45%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin28.11.2018 12:04Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    "Tyhle spolky já znám! Libují si v inhalování kouře! Nu, tak tu máte slzný plyn!"

    Já s tím končím už teď. Je zde sice pár dobrých vtipů (viz výše) a je milé, že se komiks snaží vysvětlit děckám, co je to dadaismus či saturnálie, ale čistě komerčně komerční tah nacpat do komiksu dvě populární postavy, které budou trousit hlášky, není nic pro mě. Je zajímavé, že se jedné povídky ujal Penn Jillette, ale příběhy jsou z většiny nudné a hloupé. Nekonečný kolotoč mnohdy "inside" vtipů, kdy Marvel vykrádá sám sebe, klasické boření čtvrté zdi. Zívačka, ztráta času...

    P. S. Hezká obálka.

    Celkový dojem: 40%
  • xflori01
    xflori0110.11.2018 13:28Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    Druhý díl obsahuje čistě výplňové kapitoly, takže v celém booku se žádného děje nedočkáme. Kresba se mi líbila ve všech kapitolách, scenáristicky to už tak slavné nebylo. #6 a #11 velká slabota, #7 průměr, #12 a #1.MU dobré kapitoly. Díl je ve výsledku čistý průměr, ale popravdě od této série ani víc neočekávám. Stojí čistě na slávě obou hrdinů a je tak potřeba vyždímat z nich co nejvíc. Ve třetím díle už by zas měl nějaký příběh, takže doufám, že kvalita mírně stoupne. Za tento díl 50 %.
  • cyboy
    cyboy mecenáš31.10.2018 20:37Spider-Man / Deadpool #02: Bokovky
    Tak to je solidni prusvih. Zkusim jestli se to ve trojce nezlepsi, ale pokud ne, tak s DP/SM koncim.
    50%
212244
Četl/a (79)
66pepo66, adam, Al0f0k, anka, Benny, ben_bella, binnmode, Blackhand47XD, calvin10, Cinema Ranger, Craxx, cyboy, dajik, Deathwing, Delphín, Dexir, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, erik, faster86, frantisekcap1, FrostyPozarnik, fvalek1, Hawwwran, hicks, hroubek, Izmir Čupr, Jáňa, japes, JaroKakashi, jerry67, jh666, jindroush, karl173, KdG, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Madao, Mariomichal, Martin18, Marvin, Matthew, MEGA, Mercurio, MerkatTV, Miss Amphipolis , MonsterGyre, mozzu, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Osimchin, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, robert.hladil, RobinZdidlo, S313, S4TW, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, TheoDread, trudoš, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, WEAPONE, xflori01, xxSIMIxx, Zdendy, zlejzmrd
(141)
2scha, 66pepo66, Abe, adam, Agiru, Al0f0k, Alfred, anka, BadBoy, Benny, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blackthunder, bmc75, bobo666_2005, calvin10, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, Deathwing, Denis1996, Dexir, DKoscik, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, erik, faster86, fifas, Fox01, frantisekcap1, fvalek1, gwen666, Hades, hahahoho, Hawwwran, Hebled, hicks, Hlousks, hroubek, invape, Izmir Čupr, JackOneil, Jak, Jáňa, JaroKakashi, jerry67, jh666, jindroush, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, Krvavý Patejl, kubanec13, lacoste, lifi, Lobok257, Lojza, Madao, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin18, Marvin, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, Miss Amphipolis , miuanek, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr.Ward, Nevidal7, Nevimtrebastofi, NikkiKonig, noovakpetr, Odal , Olesh, Onkel 1928, Osimchin, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, Poseidon1978, punisher, Radkos, robert.hladil, RobinZdidlo, Rowan, Rumburaq, S313, S4TW, saja, Saran, schefik, Schimi85cz, SekyCZ, semi41, seneke, Shpeckk, Sidi Santini, Skot, slavik38, StressCZ, Symbi, syon, tacmud, Tawax , terrordemon, TheBronxCore, Tialster, timek, Tomate, tomned, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, VvV, WEAPONE, xflori01, xintax, xxSIMIxx, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
Chce (19)
Azik2586, Badgu.y1902, Benji, deadpool, DracoAn, Duracell, Fr3d_K, gezic, Glumal, Jimbeam90, MarvelLover, monocyt, mywiel, Nightmare, nx, Sebastian the wise, sleepless, Till, Venomslav12stars
Shání (6)
gezic, Jimbeam90, mineralk, Nightmare, nx, Venomslav12stars
Nabízí (3)
Al0f0k, frantisekcap1, karl173