Koupit
Narodil se pro válku a byl v ní vyšlechtěn k dokonalosti. Nah-Varr přišel na naši planetu, aby ji zničil. Uvědomil si však svůj omyl a později se stal idolem. Stal se z něj mocný Marvel Boy!

Nah-Varr uvízl na Zemi a nemá jak uniknout. Je na útěku. Pronásleduje ho padlý doktor Midas a jeho strašlivá dcera, a mimozemský dobrodruh brzy na vlastní kůži zjistí, jak se na této planetě nakládá s hrozbami z vesmíru. Jak daleko je odvážný Kree ochoten zajít, aby se zachránil? To zjistíte v první kapitole Noh-Varrova neuvěřitelného příběhu. Marvel Boy přišel ze světa udělat lepší místo... jakýmikoliv nezbytnými prostředky!

Obsahuje příběh:
Marvel boy

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý druhý týden.

Obsahuje sešity série Marvel Boy (Vol. 2) #1-6


Scénář
Grant Morrison
Art
J. G. Jones
Ink
Ryan Kelly, Sean Parsons
Barvy
Avalon Studios, Matt Milla
Obálka
J. G. Jones
Lettering
Rui Alves, Petr Schwarz
Překlad
Pavel Švanda (Ninjer)
Redakce
Changer the Elder
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
590 g
Stran
152
Cena
249 Kč
Originál
Marvel Boy (Marvel)
  • karl173
    karl173 mecenáš30.10.2018 17:57Nejmocnější hrdinové Marvelu #056: Marvel Boy
    Nevím, něco v tomhle komiksu mělo být dobře, ale nevím ani co. A když nevím ani tohle, tak je něco špatně. Nejhorší známkou bylo asi to, že jsem si po celou dobu čtení říkal, že se jedná určitě o nějaký pararelní vesmír. Ale když jsem si pak projel popis a historii, tak jsem tam nic takového nevyčetl. Takže tedy všechny ty divnosti co se tam událi se jako fakt stali na zemi ve vesmíru kde jsou všichni ti superhrdinové? To mi chcete říct? Jako mihla se tam FF, ale jinak, tam přeci běhal zlý starý Iron Man! V některých momentech se to tvářilo, že se to zlepší, ale záhy příběh opět spadl do všelijakého mišmaše, který dává smysl především Morrisonovi. Jediné co bych mohl ve výsledku pochválit je kresba. Ale ne ve stylu, že se fakt povedla, ale spíš ve stylu, že není špatná. Této knize také prospívá to, že to není retro a máte to poměrně brzo přečtené. To je ale asi tak všechno co bych mohl říct pozitivního. Zbytek byla buď šeď nebo zmar. 45%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.10.2018 16:50Nejmocnější hrdinové Marvelu #056: Marvel Boy
    Tohle byl teda velmi divný komiks. V podsattě to je dobré a kvalitní, ale je vidět (po četbě), že to chce další čtení. Je tam strašně moc vrstev a podtextu, které v běžném čtení projdou - aspoň mám ten pocit. U některých stran a panelů jsem se musel vracet nebo číst aspoň dvakrát. Působí to přímočaře, ale tak to není. Je to suepr vesmírná sága o ztracené bytosti putující někde na Zemi. Na Zemi, na kterou nikdo nechtěl a kde tzv. zkysnul. Jeho očima vidíme, jak je to u nás špatné a na hovno. Jediné co mi vadí je to všechno očima mladého kluka, v podstatě teenagera, protože to působí strašně zaujatě a to jeho odsuzování působí až moc mladicky, což vidím jako nepodloženost na reálných faktech, kdy jde jen o pocit, že to tak prostě je. To už nemusím, ale do světa Marvel Boye to jaksi pasuje a jde to strávit. Příběh jako takový se snaží o nelinearitu a chce nás zmást, když nás hodí tam či onam, ale ve finále to jaksi zapadne a začne to dávat smysl. Noh-Varrův protivník je svébytný a naprosto ojedinělý. Beru to. Prostě to jde a vím, že to budu číst vícekrát. Bavilo mě to. Celý svět je netypický a ač je v Marvelu, tak je to takový Marvel/ne-Marvel. Je to v podstatě docela náročné čtení, ač to tak nevypadá. Za mě dobrá práce a slušnej netypickej Marvel. Proč ne.
  • S4TW
    Slabota. Je fajn seznámit se s novou, méně známou, postavou, ale tohle asi nebyl ideální případ. V prvé řadě je Marvel Boy celkem nesympatický týpek, ale zase jsou jeho motivy evidentní, ač místy lehce zmatené, každopádně chápu, proč se choval trochu jako vůl. Velký problém ovšem je, že Grant Morrison píše hrozně zmatečně, píše jakoby pro sebe a často to čtenáři moc nedává smysl. Jako příběh se pochopit dá, tam je to celkem přímočará a jednoduchá věc. Ale problém nastává, když se člověk trochu zamýšlí nad motivy, ale především je problém v samotných dialozích, kdy jsem četl větu třeba třikrát a fakt jsem jí často nepochopil. Možné také je, že je chyba v překladu, to nedokáži posoudit. Další věc je, že autoři občas dost zvláštně přeskakovali mezi panely a opět mi to přišlo zmatečné. Akce je slušná, je jí to opravdu dost, příběh s živou korporací mi dokonce přišel dost dobrý, ale zbytek je takový zvláštní bordel. Souhlasím také s tím, že občas scénáristický styl působí, jak když se autor vzhlédl v šedesátých letech a nešikovně se je snaží přenést do modernější éry. Kresba nezaujala. Chtělo by se říct, že je to škoda, že má postava potenciál, ale vlastně ani nemá a je mi úplně fuk.
  • Tyfus
    Vůbec nechápu proč musel celý jeden díl být věnovaný této postavě, když mnoho zajímavějších postav bylo vynecháno. Kdyby to nevyšlo v kompletu, nikdy by to nekoupil a udělal bych dobře. Vyloženě mě to nebavilo a trvalo mi se tím prokousat.
  • Venomslav12stars
    já si tenhle komiks prostě užil i když nedává smysl 3-5
  • hroubek
    Víte jak poznáte dobrý komiks?? Na tuhle otázku je více odpovědí, ale jedna z odpovědí na tento komiks velmi dobře pasuje. Dobrý komiks se pozná podle toho, že si dokážete užít příběh, který je pro Vás ve všem nový, neznáte hrdiny, postavy, svět a ani logiku a všechno postupně odhalujete a poznáváte. V tom nejlepším možném případě se do postavy zamilujete a bude chtít s ní číst i další příběhy. V tom horším případě Vás to "jen" zklame. A Marvel Boy je rozhodně ten druhý případ. Osobně si myslím, že to je hlavně způsobeno scénáristou Grantem Morrisonem a jeho stylem psaní, jenž rozhodně není pro každého a je to místy dost náročné. A Morrisonovi je to celkem jedno jestli se nám to zamlouvá nebo ne, jelikož pro něho to dává dokonalý smysl. Z mého pohledu má komiks několik fajn věcí, přesto se nemohu zbavit dojmu, že mě dost nebavilo a někdy jsem se musel ke čtení i nutit. Tohle NHM mě nesedlo a nebavilo.
  • Carnage
    Tohle byl boj, pořád jsem si říkal jeslti se děj náhodou neodehrává v alternativní realitě a on se odehrával v tý hlavní... asi. Noh Varr rozhodně není ten hrdina za kterýho ho prolog v knize považuje a ani se nedočkáme jeho změny názoru na celou podřadnou lidskou rasu. Morrison nebo ne, tohle bylo hodně slabý. Kdyby to nemělo docela svižnej děj a stravitelnou kresbu asi bych to nedal. Dokonce jsem si myslel, že Marvel Boy je pro mě novej ale on je tak strašně nezajímavej že už sem ho vlastně viděl v Thunderbolts chvilku a pak když potkal Skrulla Mar-Vella ale prostě jsem na něj hned zapomněl. Záporák byl celkem zajímavej do chvíle než dostal zbytečnej power up, kterej mu byl k ničemu. Tohle je rozhodně jedno z nejslabších NHM.
  • cyboy
    Jen Morrison dokaze napsat prvni dily nove serie tak, ze odkazuje na predchozi udalosti.
    Morrison je pro me takovy druhy Geoff Johns - precenovany autor, se kterym se trvale rozchazim.
    Marvel Boy je slabota, ktera ozivuje ty nejpitomejsi vypravecske postupy sedesatych let - donekonecna omilana motivace hrdiny i zaporaku, klisovitost jak podle ucebnice a zenska hrdinka bez mozku (ne, ze by Chlapec byl nejaky genius) apod.
    Opravdu slabe a nezazivne.
    Jedine pozitivum je, ze ted znam dalsi postavu, ktera me vubec nezajima.
    40%
  • rewkon
    Když tohle psal Grant tak musel asi hodně hulit no minimálně jsem se nenudil :-D .Kresba nezaujala .
1313137
Četl/a (56)
2scha, Alfred, Azik2586, calvin10, CaptainCzech, Carnage, cyboy, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Doppelganger, Fox01, Gustik5, hromotlk, hroubek, Hugin, Izmir Čupr, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, karl173, kaylin, KdG, Kouzelnik7, lantan1, Mariomichal, Martinb, me, MEGA, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Moon, NikkiKonig, Paldini, PatrikTheMighty, pechna, petrSF, punisher, raenius, rewkon, Rinter, roswelll, S4TW, seneke, slavik38, Spacecore, Star36489, SteveCZ, Symbi, trudoš, Venomslav12stars, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, zlejzmrd
(183)
2scha, Abe, adam.ra, afri, Agiru, Al0f0k, Alfi, Alfred, Alikkk, Azbest, Azik2586, Badgu.y1902, blackJag, Blackmoor, bmc75, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, Carnage, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Ejdý1, ertefol, fifas, filemon, Filip123, Fox01, Fry, FumarEnPipa, Glumal, gwen666, hahahoho, Hebled, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, hypermlok, Idy, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, James, Jáňa, jardoom, JaroKakashi, Jason2808, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, José, Joshua_T, kadas97, Karel Sec, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, komiksák007, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lenny, Lobok257, Lukyn2810, maara, Majkl151, Mariomichal, Martinb, Matio, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, Moon, MP, Mr.Ward, mywiel, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, nx, Nyxxie, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, perper, petrSF, Piros0013, pk123x, plema, Poseidon1978, punisher, Quentin, Radkos, raenius, rewkon, RicHard. , Rinter, roswelll, Rumburaq, S4TW, Salien, Saran, semi41, seneke, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, Spacecore, SteveCZ, Stlucius, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, the.kasztan, TheoDread, Thurin, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, trudoš, tulipstros, Tyfus, Venomslav12stars, Viking, vita, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, xai, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, zdennanek, zdoog, zikaa, zlejzmrd
Chce (6)
delsemela, gezic, Marthy76, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (1)
gezic
Nabízí (1)
suricattaontheway