Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
V podzemní laboratoři zuří lítá bitva a zdá se, že ghúlové mají tentokrát navrch. Pološílený Kaneki decimuje všechny kolem, morbidně roztomilá černobílá dvojčata si vyřizují staré účty s Džúzóem Suzujou a Labužník Cukijama má drápy i jazyk ostré jako břitvu. Poslední naděje inspektorů ÚPG tak spočívá v ostříleném Šinoharovi a jeho dvojitém quinque, ale... není už na záchranu pozdě?

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
detektivka, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-520-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
220
Cena
199 Kč
Originál
Tokyo Ghoul #11 (Shueisha Inc., 2014)
  • Fort
    Fort1.2.2023 10:33Tokijský ghúl #11
    Bitva, ve které nikdo nevyhrál, neprohrál, proč vůbec proběhla jsem nepochopil. Příběhová vata obohacena o nové inspektory.
  • Fry
    Fry admin14.9.2020 14:02Tokijský ghúl #11
    Tokijský ghúl #11 - Na to jak byly poslední dva díly ukázkově našlapané po akční, ale i dialogové stránce, tak jedenáctá kniha nepřináší kromě smutného osudu Kuro a Širo vlastně ani nic zapamatovatelného. Všechny postavy jakoby zde vycházely ze svých rolí, Kaneki nedokáže ustát vlastní příčetnost a Kótaró Amon se neohlíží za možnými následky svých činů ... Za mě 3*!
  • Netorack
    Netorack15.1.2020 11:13Tokijský ghúl #11
    // Společný komentář ke všem dílům. Obsahuje lehounké SPOILERY //
    Na sérii jsem se vcelku těšil (námět super, prvotní zápletka taky) a vcelku to i vypadalo dobře, ale podle mě se to zase dostalo do té typické mangové rozplizlosti, kdy se kupí stránky, kapitoly a celé knihy a zas tak moc se toho neuděje. Pořád souboje na život a na smrt, ale nakonec se stejně oba válečníci rozlezou každý do své zotavovny. Komentáře zde na comicsdb jsem si četl až po přečtení celé série, takže ten názor, že souboje jsou strašně nepřehledné, jsem si vytvořil sám. Šlo to až tak daleko, že některé kratší souboje jsem prostě přeletěl očima a až na konci jsem se z bublin snažil vydedukovat, co kdo komu udělal. Úplně to křičí třeba v porovnání s Gantz, kde jsou klidně za kapitolu dvě citoslovce a tři výkřiky, ale člověk prostě ví, co se komu stalo.
    Další věc, co mě žrala, jsou ty betlémy postav, chvílemi to vypadá, že se autor rozkračuje k sáze minimálně rozsahu Hry o trůny. A ten konec nekonec... aspoň trochu zakončení si těch čtrnáct knih zasloužilo. Dávám všem dílům tři hvězdy, těm, které mě zaujaly trochu více (1, 7, 8) pak čtyři.
  • Plocan
    Plocan31.3.2019 22:41Tokijský ghúl #11
    Oproti minulému dílu nastal bohužel dost kvalitativní propad. Neříkám, že šílený Kaneki neměl své kouzlo, ale boj v laboratoři byl utnutý příliš rychle a neuzavřeně. Inspektorská linka mě tentokrát nechala chladným a druhá polovina knihy bylo jedno velké prázdné přešlapování na místě. Což je škoda, protože příběh měl autor našlápnutý perfektně, jen začíná mít problém držet rámec svého světa pohromadě a v některých momentech čtenáři připadá, že se mu začíná drolit pod rukama, jako by jej nedokázal dobře uchopit. Závěrečná kapitola naladila na flashbecky, kterých se pravděpodobně v příští knize dočkáme hojně (ačkoliv jsme se flashbacků dočkali hojně i teď, bohužel však zcela nezajímavých - minulost tak okrajových postav i v rámci ligy vedlejších postav byla opravdu k uzoufání, jen ten Džúzó to tam jakžtakž zachraňoval). Za mě bohužel jeden z nejslabších dílů série a doufám, že autor teď opravdu zabere a v posledních 3 knihách nám naservíruje něco lepšího, než tenhle blivajz, který by ani Cukijama nepozřel.
  • Mitsuko
    Mitsuko1.12.2018 00:04Tokijský ghúl #11
    Po dlouhé době volume, které mě fakt bavilo. Všechno tak nějak fungovalo, rozpolcený a šílený Kaneki byl skvělý, Šinohara byl super, Amon se mi taky líbil, měla jsem radost z příběhu dvojčat a minulosti Džúzóa. A ty pohádkové bonusy na konci byly všechny prostě úžasný, zasmála jsem se (hlavně asi Jeníček a Mařenka byli super :-D). Tak snad si to ghúl udrží takhle hezky našlápnutý až do konce série. :-)
  • p3tris
    p3tris21.11.2018 22:09Tokijský ghúl #11
    Kanibalismus ghúla posílí na těle, ale oslabí na duchu. To poznává i pološílený Kaneki, který nyní ovládá dráp natolik, že se dokáže proměnit v jakousi monstrózní stonožku. Při soubojích nehledí na přátele, ani na nepřátele. Bitva v laboratořích se rozhořela na plné obrátky. A zpovzdálí to s doktorem sleduje i jednooký král.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin30.9.2018 20:34Tokijský ghúl #11
    Též těžké zklamání. Poprvé vůbec nebavilo.

    Celkový dojem: 40%
  • cyboy
    cyboy mecenáš25.9.2018 00:21Tokijský ghúl #11
    Ghul totalne gantzovati.
    Tento dil bohuzel neprekroci stin prvnich dvou z nasledujich momentu:
    1. na prvnich strankach je panel, kde jedna z postav dostava kolenem do xichtu a u toho bublina "Loket!"
    2. dalsi hlaska, zhruba uprostred booku: "… s něma."
    3. (tentokrat pozitivni) z bonusu - "Toho dne zrcadlo uderilo". To pobavilo.
    Pro me asi konec serie.
    Neverim ze to speje k nejakemu konci, ktery by nebyl jen nahodnym poskladanim panelu a dialogu.
    40%
4377