Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Stopa z Deadpoolovy minulosti dovede agentu Prestonovou k šokujícímu tajemství: Deadpool má... dceru! A vzhledem k tomu, že tatík není doma a teroristická buňka lační po krvi (respektive Deadpoolově krevní linii), se její život náhle velmi komplikuje! Jenže Deadpool je zrovna až po krk v boji proti silám Drákuly - na pomoc si najal z času vytrženou krásku Dazzler! Dokáže Deadpool s její pomocí vyváznout z vyceněných tesáků nemrtvých včas na to, aby ochránil své vlastní maso a krev před čirou skázou? A kde se jeho dcera vůbec vzala? Zaskočíme si do temných a drsných devadesátek, kde na nás čeká to vůbec nejtemnější tajemství Deadpoolovy temné minulosti! Hostuje devadesátkový Sabretooth a neméně devadesátkový Alpha Flight!

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #29-34

Scénář
Gerry Duggan, Brian Posehn
Art
Scott Koblish, Irene Y. Lee, John Lucas
Ink
John Lucas
Barvy
Val Staples
Obálka
Jordie Bellaire, Declan Shalvey
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-576-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
392 g
Stran
144
Cena
349 Kč
Originál
Deadpool #06: Original Sin (Marvel Comics, 2014)
  • Delphín
    Delphín3.3.2020 23:49Deadpool #06: Prvotní hřích
    Dlouho jsem zvažoval, co si o tomhle komiksu vlastně mám myslet. Kresba mi oproti minulým dílům dost neseděla, a příběh se taky odvíjel ze začátku dosti zvláštně a pomalu. Jakmile se ale na scéně objevuje Poolova dcera, příběh se rapidně zlepší a geniálně vyvrchlolý na samotném závěru. Za břicho se nebudete popadat, jako v minulých dílech, ale za přečtení to rozhodně stojí!
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger22.8.2019 10:01Deadpool #06: Prvotní hřích
    Jen o trošičku lepší než předchozí díl. Jinak DP je zde opět Blade a zase zabíjí nějaké ty nemrtvé a do toho má dceru. Do dalších dílů určitě půjdu, protože se u toho dobře odreaguju. 65%
  • 3DD!3
    Příběh tak temný jako první epizoda Teletubbies si Posehn s Dugganem nechali až do vzpomínkového kraťasu na závěr. Upřímně nebýt jeho tak by tahle kniha byla asi nejslabší v sérii. Prvotní hřích vypráví o tom co Wade udělal a z veselého srandisty co zabíjí lidi se stává zrůda, která sice má srdce, ale zapomněl kde.
  • Fry
    Fry admin11.2.2019 10:24Deadpool #06: Prvotní hřích
    Deadpool #06: Prvotní hřích - Docela bída, a to jak po scenáristické, tak i po kreslířské stránce. Jedinou výjimku tohoto tvrzení už klasicky zastupuje velmi povedený 'retro' sešit, který nás tentokrát zavádí do temných devadesátých let minulého století. Zbytek příběhu, odehrávajícího se v přítomnosti, totiž trpí obzvláště velkou překombinovaností, kdy zabíjení upírů střídá smrt Watchera, aby se následně robotická Prestonová utkala s vraždícím komandem, načež se vracíme k veselému zabíjení upírů. A to ani nemluvím o té katastrofální kresbě ... Za mě 2*!
  • karl173
    karl173 mecenáš22.10.2018 18:17Deadpool #06: Prvotní hřích
    To byla doba! Nemohu uvěřit že to trvalo dlouhých 7 měsíců, ale je to tak, taková to byla pauza. Z minulého čísla už jsem si toho moc nepamatoval. To hlavní co jsem si pamatoval bylo to, že tam byla svatba, započalo hledání dcery a že ten díl byl tak nějak různě poskládaný a celkově slabší. No a pokračování? To je rozhodně o něco lepší. Především je zase po čase klasicky poskládaný příběh, bez nějakých úskoků, což si vždycky užiji více. Příběh střídá akci plnou hlášek tak jak jsme zvyklí s poněkud vážnějšími dialogy podobně jako tomu bylo ve třetím skvělém díle. Kresba je tu opět zábavná, ale kreslí ji už z větší části někdo jiný a ta předešlá mi přišla o kousek lepší. Jako celek se musí nechat, že kniha funguje dobře a rozhodně bych jí zařadil mezi ty lepší. Na ten nejlepší to ale nemělo. Možná je to i tím, že Deadpool povětšinou jede stále v tom stejném stylu, který po čase trochu vybledne. 80%
  • S4TW
    S4TW21.10.2018 23:03Deadpool #06: Prvotní hřích
    Je pravda, že už to možná není až tak vtipné. Za břicho se asi popadat nebudete. On je totiž trochu i problém, že do těch vtípků se občas musí i trochu pronikat, čtenář musí mít popkulturní souvislosti, znát některé postavy, autory, prostě chytat ty narážky na všechno a na všechny. Navíc na nás autoři tentokrát solí daleko víc emocionálního nátlaku, kdy staví Deadpoola do polohy, na jakou u něj nejsme vůbec zvyklý. Což zase místy trochu zaniká v tom neskutečném množství násilí. Tentokrát toho násilí bylo opravdu hodně, až jsem si místy říkal, jestli už toho není moc. Lucasova kresba je vývoj k horšímu, ale naštěstí u série pak nepokračoval. Naopak retro sešit je klenot, ouplně vynikající parodie, kdo zná komiksy té doby, ten si to užije ještě víc. Když jsem viděl poprvé Sabretootha, tak jsem se upřímně zasmál, parádní záležitost (celý sešit). Určitě to není nejsilnější část runu Duggan & Posehn, ale pořád mě to baví, líbí se mi, že se snaží autoři pořád přicházet s něčím originálním a hlavně pracují s postavou (postavami). Vlastně linka s Prestonovou patří (kromě retra) mezi to nejlepší, co kniha nabízí...
  • mearez
    mearez14.10.2018 08:17Deadpool #06: Prvotní hřích
    Deadpool naprosto skvěle funguje, když je z něj vážná postava. Ovšem ani tento fakt nedokázal zvednout hodnocení celé knize. Tenhle book je takovej nemastnej, neslanej, zabíjení upírů už nebylo tak zábavný. Jediná světlá čast je souboj s U.L.T.I.M.A.T.U.M.em v mrakodrapu a zničenej Deadpool prosící o pomoc při záchraně jeho dcery. Ovšem tyto dva momenty a jedna celkem šokující skutečnost nedokážou zachránit celý komiks, takže ve finále tato kniha působí jako těžce průměrný mainstream. Kresba mi nikde vůbec nesedla, což se na hodnocení taky trošičku odrazilo. Jen poslední sešit se mi líbil. Za mě 3*.
  • hroubek
    hroubek5.10.2018 19:38Deadpool #06: Prvotní hřích
    Mám pana Poola dost rád, a vždy se těším na nový komiks s ním. Přesto musím přiznat, že mě jeho nejnovější dobrodružství tolik nesedlo. Deadpool je stále stejný, hláškuje, zabíjí, dělá fóry a občas přijde s pěkně depresivní části. Tohle funguje, ale nefunguje zde příběh. Celou dobu jsem měl pocit, že to směřuje k něčemu osudovému, ale to by příběh musel patřičně gradovat. Tady se to tak nějak odbude a jede se dál. Sám osobě je komiks dost dobrý, jen nemá tolik výraznější momentů a krom posledního sešitu se jede na vlně neurážející zábavy. Předchozí díly toho nabídli mnohem více.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin1.10.2018 22:07Deadpool #06: Prvotní hřích
    Taková průměrná oddechovka, Deadpool opět "Bladem". Nic světoborného, ale občas jsem se usmál. Je to hláškárna, která kašle na politickou korektnost. Jak zmiňuje Doppelganger, umí to zakomponovat i emoce... to srdíčko. Navíc to drží jakousi dějovou kontinuitu a za to palec nahoru.

    Celkový dojem: 60%
  • Doppelganger
    Doppelganger23.9.2018 10:28Deadpool #06: Prvotní hřích
    jak jsme mohli vidět už ve třetí knize (Hodný, zlý a ošklivý), Deadpool nemusí být pořád jenom řachanda, ale funguje i ve vážněji laděném příběhu. Pro mě osobně je tato kniha jedním z vrcholů Dugganova runu a ukazuje, že jeho Deadpool není jenom automatem na hlášky, ale má i city a emoce.
    "Retro" sešit je dokonalost sama a pokud se trochu orientujete v devadesátkových neduzích (speciální obálky! pofidérní anatomie postav! obrovské rozevláté vlasy!) komiksové produkce Roba Liefelda a Marvelu obecně, budete se královsky bavit. Schválně si zkuste všimnout, co se v celé retro části příběhu VŮBEC nevyskytuje a na co je pak detailní záběr v prvním panelu v "současnosti" :)
  • cyboy
    cyboy mecenáš17.9.2018 18:25Deadpool #06: Prvotní hřích
    Asi uz mam prepoolovano, nebo to vazne neni vtipne. A vlastne ani zabavne.
    65%
1221251
Četl/a (107)
66pepo66, adevr, Al0f0k, Alikkk, anka, binnmode, Blackhand47XD, calvin10, CaptainCzech, charvos, CHROM, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, dajik, DANT3_, Delphín, desto, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, fifas, Fima, Fox01, Fry, gezic, Hønzza, Hades, hicks, hromotlk, hroubek, Izmir Čupr, James, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jindroush, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, LookAss, Madao, malylada, Mariomichal, Martin18, Martinb, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, miuanek, mozzu, MP, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Olesh, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, petrSF, PrastenejCitron, punisher, raenius, RaggamuffinSVK, Rinter, robert.hladil, S313, S4TW, Sagikkun, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, Shpeckk, Sir_Pete, Stara.kryta, štěpin_8, Tadeus, taidana, the.kasztan, trudoš, tukak, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, WEAPONE, xflori01, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
(173)
2scha, 66pepo66, Abe, adevr, Alfi, Alfred, Alikkk, anka, BadBoy, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, burzum, calvin10, CaptainCzech, charvos, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, desto, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elnie, fifas, Fima, Fox01, Fry, gezic, Glumal, gwen666, Hades, Hebled, herrman, hicks, Honzin, hromotlk, hroubek, hugosnowden, ikshorm, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, Jak, James, Jáňa, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, jindroush, Jonathan Arbuckle, kadas97, KadetJaina, kapicka, karl173, KdG, kendor007, Kiwi1902, komiksák007, Krvavý Patejl, L4MIOzZ, lacoste, Librarian, listr, Lojza, Lokas1998, LookAss, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin18, Martinb, Matthew, Maty48, MEGA, Mercurio, michaldca, Miss Amphipolis , miuanek, monocyt, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, mstefl, NecRoman, Nevidal7, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, nx, Odal , Olesh, Onkel 1928, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, petrSF, Piros0013, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, RicHard. , Rinter, robert.hladil, Rowan, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, saja, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, semi41, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, Stara.kryta, štěpin_8, StressCZ, Symbi, syon, tacmud, Tadeus, taidana, TheBronxCore, Tialster, Till, timek, Tomate, tomned, Toren, TQChose, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, VvV, WEAPONE, wittos, xflori01, xintax, yogi, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
Chce (22)
afri, Azik2586, Badgu.y1902, besikv, DKoscik, DracoAn, Duracell, duri, filemon, Fr3d_K, hahahoho, Jimbeam90, kisuke93, Marthy76, meffis, monty.cl, mywiel, onfr300, plaštěnkář, Premek, Sebastian the wise, sleepless
Shání (5)
Adelheid1, afri, Jimbeam90, mineralk, namdnas
Nabízí (3)
66pepo66, charvos, Librarian