Obsahuje příběhy:

Poslední let Harbingeru I. - Jason Aaron, Jorge Molina
Impérium prochází kritickým obdobím. V galaxii bují rebelské síly, jejichž vymýcení je nezbytné pro udržení imperiální vlády. Takto zásadní úkol je třeba svěřit správnému týmu - elitní skupině stormtrooperů, pečlivě vybraných pro své schopnosti, neochvějnou oddanost Impériu a naprosté odhodlání zničit rebelii.
Tento tým vede nelítostný SERŽANT KREEL, bývalý imperiální špion známý jako správce her a dozorce na nechvalně proslulém pašeráckém měsíci Nar Shaddaa - muž, který se zodpovídá přímo Darthu Vaderovi. Rebelský pilot Luke Skywalker už Kreelovým útokům jednou unikl, ale ani on, ani ostatní rebelové nepocítili hněv Impéria naposledy.

Poslední let Harbingeru II. - Jason Aaron, Jorge Molina
Je doba, kdy Povstalecká aliance získala novou naději. Hrdinní povstalečtí vojáci se pokoušejí oslabit imperiální síly ovládající galaxii, Impérium však zdvojnásobilo svou snahu zneškodnit a rozdrtit každého, kdo se postaví proti jeho útlaku.
Propukají zuřivé boje, když se povstalci musejí utkat s nelítostnou mocí Impéria a jeho elitní stormtrooperskou jednotkou pod vedení nemilosrdného seržanta Kreela.
Povstaleckého ducha však nedokáže zlomit ani tato drtivá přesila. Aliance spoléhá na své vlastní hrdiny, pilota Luka Skywalkera, princezku Leiu a někdejšího pašeráka a nynějšího vojáka Hana Sola. Povstalci sázejí na to, že jim tito hrdinové zajistí vítězství...

Obsahuje sešity série Star Wars #21-22 (Last Flight of the Harbinger, Marvel 2017)

Scénář
Jason Aaron
Art
Jorge Molina
Barvy
Matt Milla
Obálka
David Aja, Mike Deodato Jr., Frank Martin Jr.
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Klára Nettlová
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
77 g
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Jonas Woodsman
    Jonas Woodsman 9.4.2023 19:30Star Wars Magazín 2018/03
    Tak tomu sa hovorí super star wars komiks. Tento komiks sa obzvlášť vydaril. Mne sa najviac páčil 1. zošit. Mne sa z nejakého dôvodu vždy viac v komiksoch páčilo impérium. Rebelov som skôr považoval za teroristov a hlavne : koľko násilia bolo za republiky na vonkajšom okraji a koľko násilia bolo za impéria. Za impéria bolo reálne viac mieru než za High Republic éry. Rebeli boli pre mňa symbolom nepokoja. Pls neberte ma vážne, viem že to rebeli myslia dobre, ale doteraz sme vo filmoch mohli vidieť iba pohľad z rebelskej strany, ale teraz zo strany imperia sa mi zdajú rebeli ešte horší. 2. zošit ma oslovil o niečo menej, ale i tak stojí za prečítanie. Odporúčam.
  • JohnyG
    JohnyG18.7.2018 14:38Star Wars Magazín 2018/03
    • První sešit perfektní. Líbí se mi pohled z druhé strany a popis motivace seržanta komanda SKAR. Grafika sice trochu jednodušší, ale v pohodě. Parádní akční jednohubka.
    • Druhý sešit mi přišel slabší. Zase si tolik neujíždím na vztahové hře mezi Hanem a Leiou a trochu mi vadí, jak je Luke neprůstřelnej king. Pořád se na to dá koukat, ale ty vesmírné bitvy na mě působily počítačovou kresbou tak nějak dětsky.
  • Lukki22
    Lukki2218.6.2018 21:09Star Wars Magazín 2018/03
    Skvělý čtení.
  • mearez
    mearez17.6.2018 19:33Star Wars Magazín 2018/03
    Za mě skvélá oddechovka, a zároveň příjemný doplnění filmů.
995