Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Jsou to největší hrdinové, jaké kdy svět poznal. Jenže největší z nich je pryč.

Superman padl. Muž z oceli zemřel při obraně svého adoptivného domova. Zůstali tu zbylí členové Ligy spravedlnosti, kteří teď musí bojovat bez něj - a také tu zůstal starší, moudřejší Superman ze zmizelého vesmíru, aby po něm převzal jeho úděl.

Jenže pro Batmana, Wonder Woman a další členy Ligy spravedlnosti je tenhle nový Superman cizincem. Stejně jako Jessica Cruzová a Simon Baz - nováčkové ve sboru Green Lanternů, které tu Hal Jordan nechal, aby bránili planetu v jeho nepřítomnosti - se bude muset nejdříve osvědčit.

A raději by to měl udělat rychle. Blíží se totiž hrozba božských rozměrů, s jakou dosud Liga ještě nikdy nebojovala. Probouzejí se obří ničivé stroje, které dokážou přetvořit zemský povrch a proměnit lidi v živoucí zbraně. Jsou to vyhlazovací stroje. A Liga spravedlnosti bude potřebovat všechny své členy, aby je vypnula.

Obsahuje sešity série Justice League (Rebirth) #1-5 a Justice League: Rebirth

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a extra limitované pevné vazbě s přebalem v omezeném nákladu (pobočky Comics Point a obchody nakladatelství Crew (Krakatit a Arkham)).


Scénář
Bryan Hitch
Art
Tony S. Daniel, Bryan Hitch, Jesús Merino
Ink
Sandu Florea, Scott Hanna, Daniel Henriques, Jesús Merino, Andy Owens
Barvy
Tomeu Morey, Alex Sinclair
Obálka
Tony S. Daniel, Tomeu Morey
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Changer the Elder, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-626-4 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
672 g
Stran
168
Cena
599 Kč
Originál
Justice League #01: The Extinction Machines (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #01: Vyhlazovací stroje (paperback) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #01: Vyhlazovací stroje (Black edice) (2018)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #01: Vyhlazovací stroje (pevná vazba) (2018)
  • Fry
    Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #01: Vyhlazovací stroje - Obecně je Hitchova Liga Spravedlnosti považována za jednu z nejslabších, s čímž se však prozatím neztotožňuji. Hrdinové od začátku čelí hned několika souběžným útokům (z vesmíru, ze Zemského jádra a také z povrchu) a na zbytečné moudra tak naštěstí není čas, což rozhodně není na škodu ... Za mě 5*!
  • hroubek
    Po každé, když vidím nápis "Ideální start pro nové čtenáře!", tak si klepu na čelo. Tohle fakt ideální start není. A to je asi největší problém. Ideálním startem byl první příběh z New 52, kde bylo vše hezky popsáno kdo je kdo a co kdo umí. Zde funguje spoustu věcí, od akce, postav, kresby, týmové práce až po samotnou velkolepost a jistou originalitu. Jen ten záporák a lehké zmatení v příběhu pokulhávají. Je to dobrý a zábavný komiks, ale je vidět a znát, že bez určitých znalostí to prostě nepůjde. A to mě trochu mrzí. Určitě se nebudu bránit dalším dílům, jen je škoda, že Crew tady nevydává i jiné hrdiny(Superman, Justice League Dark, Green Lantern atd.)
  • SomeOne
    Komiks, který se snaží tvářit, že v něm jde o velkou věc. Hrdinové opět říkají, jak to je nad jejich síly, ale samozřejmě to zvládnou (tím, že Superman na to hodí Slunci podobnou věc, kterou přinese ze zemského jádra). Je to další komiks z těch, které si přečtete, když jste totálně unavení a potřebujete vypnout mozek.
  • Palebras
    Vůbec se nejedná o nic závratně dobrého, ale taky absolutně o žádnou hrůzu. Pohodová týmovka, která přetéká akcí a působí poměrně logicky i když se může zdát, že to co se děje, je pouze ultimátní bordel. Není to tak, avšak čtenář se toho moc nedozví a nějaké vysvětlení proč, co, jak a kdy se prostě nekoná. Suma sumárum, člověk dostane fajn týmovku, která se dobře čte a hezky se na ní dívá, avšak konec nastane hodně brzy a tak na půli cesty a vysvětlení proč se stalo to, co jsme četli se nedostaví. Takže tímto vzniká prostor pro pokračování a tento díl mě určitě navnadil. Zasloužené 4*.
  • Milo_Harwey
    Mně se to četlo fakt dobře, má to fajn rozjezd a pořád se něco děje, což je fajn, protože jsem nepřemýšlel nad nelogičností (něco jsem i tak vnimal, ale přešel jsem, to je základ), nicméně ke konci to ztrácí dech... Zejména, jakmile se začnou objevovat obři, o nichž se vlastně nic nedozvíme a odkazem na něco, co způsobili, ale nevíme co :D a to je ten cliffhanger, co chybí karlovi173. ;) Každopádně je to překombinovaný, v podstatě přichází 3 zkázy lidstva, celý země, z nichž dvě chtějí zničením, vyhubením lidstva zabránit tě jedné, o žádný se nedozvíme, kde se vzala :D nedokážu si představit, že by po takovém zpustošení země řešila liga další zkázu... :D a za mě je Batman v lize navíc, k hovnu, viz poslední sešit a záběr na jeho xicht, kde říká, že na obry nestačí, ale není vidět, co dělá.. zřejmě proto, že prostě nic dělat nemůže, což se opakuje casto, záběr na xicht. Může tam jen stát a cumet, pokud nebude mít superschopnosti, tak to proste je. Nejvíc se mi líbil novej superman, o němž taky nic nevím. :D kde se vzal, co dělal, atd. Nevěděl jsem ani, že ten původní umřel :D ještě tip pro každýho!!!: První strana finálního sešitu, kde akvamen má monolog o kouzelných krystalech, co zpívají a zachrání svět :D je výbornej, prostě je to kurevsky nadnesený celý... :) Co se týče kresby, je dobrá, hezká... Ale u mě bodují osobité , zvláštní, jiné , atypické, neobvyklé, originální kresby, spíš malby... A na konci je fakt hodně bonusů ;) obálky, navrhy postav, koncepty.. ;) takže překombinivana zkáza, ale hezky se čte s hezkou kresbou s akcí od začátku temer až do konce, u GA jsem dal hvězdu navíc za kresbu, tady ji dám za libivost cteni, 4*
  • Harlequeen
    Úžasný komiks, moc mě bavil!
  • BatmanGetEm
    Asi nejlepší komiks ze Znovuzrození!
  • Cinema Ranger
    Horší komiks jsem v životě nečetl. To snad byl i záměr - napsat to, jak nejhůř to jde.
    No, prostě je to s*áčka. 10%
  • sedw
    Tak toto bylo opravdu slabé. Zmatený a nezajímavý děj, celý komiks byl v podstatě jen jedna velká bitva. Kresba mi ke komiksu seděla, ale z podprůměru ho rozhodě nevytáhne.
  • perak
    Tak toto mne nebavilo. Možná se v dalším pokračování vše vysvětlí, ale asi se budu do dalšího čtení muset trochu přemlouvat. Kresba fajn, ale když chybí příběh, který by zaujal, tak ani ta to nemůže zachránit.
  • JohnyG
    Obří ploštice nad Manhattanem, zpívající gigantický teletubbies složený z lidí, ohnivý uzliny v zemským jádru do kterých boxuje Superman a k tomu děsně hecující hlášky Green Laternů a dalších. Kresba byla celkem fajn, ale scénář teda bíííída. Tohle bezduchý pobíhání kostýmovaných divnolidí mezi apokalyptickými chobotničkami je prostě to, proč si všichni ťukaj na čelo, když jim řekněte, že čtete superhrdinský komiksy. Zlatej Suicide Squad.
  • ZeznikoslavCZ
    Bože, tak tohle už znova nedám. Neskutečná nuda. Bizarní zaporáci. Chvílemi hrozná kresba. To se snad snažili napsat špatně. To byl účel, udělat z toho největší odpad v mé knihovně. Hrůza hrůzoucí.
  • Hunter
    Zatím asi jeden z nejlepších příběhů co jsem v rebirthu četl. Sice je to stále opakovaná zápletka a všechno ale provedení bylo fantastický. Hitch si s tim pěkně pohrál a hodně mě to bavilo. Vřele doporučuji ! (kresba také úžasná, jsem zapomněl zmínit)
  • George Walker Bush
    Jak ten Superman najde v zemském jádru ohnivou kouli a neví, co s ní, tak do ní začne mlátit pěstí:-)))))))))))))))))))))))))))))) Celou dobu se dějí věci apokalyptických rozměrů, ale je mi to nějak úplně jedno. To je tak strašně napsané a nepříliš hezky nakreslené.

    Celkový dojem: 20%
  • erik
    Rutinné akčné superhrdinské čosi, čo na jedno prečítanie rozhodne nenudí. Najviac ma bavil Clark Kent a jeho cesta do stredu Zeme.
  • jardoom
    Není špatná, ale ani ničím vyjímečná, což je škoda, protože ji tenhle "nový začátek" dal možnost skoku z nového odrazového můstku. Potenciál tedy využit nebyl, ale jsme teprve na začátku, na je na tak silná slova ještě docela brzo. Účel to plní, a to je hlavní... více v mé recenzi na webu

    http://www.comixzone.cz/view/2438-znovuzrozeni-hrdinu-dc-liga-spravedlnosti-1-vyhlazovaci-stroje
  • karl173
    Začnu tím že rovnou napíšu, že tahle Liga spravedlnosti je zatím slabší než z New 52. Nejdřív klady. Velice dobře a svižně se to čte, má to epické momenty a nádhernou kresbu. Zápory. Má to tuctový a téměř nulový děj, práce s postavami zatím nic moc a chemie mezi nimi také téměř nulová, komiks přinese několik otázek, ale zatím bez odpovědí, nemá to ani nějak zapamatovatelný konec, nebo cliffhanger, který by nás navnadil na další díly. Celkové hodnocení. Na jednu stranu je to opravdu fajn jednohubka, která dokáže pobavit, zároveň ale nepřináší v podstatě nic navíc a řadí se tak na úroveň Sebevražedného oddílu. Za mě 60%
  • cyboy
    Umel bych vyjmenovat hned nekolik knih Ligy, ktere byly horsi nez tohle (a ze jich tady zase tolik nevyslo). Jedine, co mi na Znovuzrozeni chybi, je absence neceho premyslivejsiho. Ten syzet je ve vsech knihach prakticky stejny - od prvni strany akce, ktera je nasledne nejak zduvodnovana, behem cehoz obvykle dochazi ke zkratkovitemu seznameni s hrdinou, pak nejaka ta omacka a nakonec finalni akce a rozehravka na pokracovani. Samozrejme se da rict, ze to je klasicky komiksovy syzet, ale takhle zretezene to skoro pusobi nedostatkem invence. Tim nechci rict, ze to neni uspesny recept, jen bych uvital nejake vyboceni. V DC prece umeli delat i veci jako Dlouhy halloween apod. Tak treba prekvapi alespon ten Snyder.
    70%
81334172