Ukázka
Ukázka
Koupit
Vítejte ve fantastickém světě, kterému vládnou královny a jejich dcery mají ten nelehký úkol vydávat se na nebezpečné drakobijecké výpravy pro záchranu svých budoucích manželů. Jednou takovou princeznou je i Amaltea. Ne, že by o nějakého prince stála, ale tradice je tradice. Jenže co když princ, kvůli kterému dá všanc vlastní život, netouží být zachráněn?

Zábavně pojatý příběh, který je jak vystřižený z pohádek. Avšak v hlavních rolích jsou loupežnice, sobecká princezna, nějaký ten drak a zženštilý princ.

Scénář
Natalia Batista
Art
Natalia Batista
Obálka
Natalia Batista
Překlad
Radka Pavlíková, Jan Schejbal
Žánry
dívčí, dobrodružný, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-906765-2-7 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
148 x 210 mm
Tisk
černobílý
Váha
494 g
Stran
520
Cena
549 Kč
Originál
Sword Princess Amaltea (Nosebleed Studio, 2017)
  • Mitsuko
    Mitsuko20.6.2018 13:47Amaltea, princezna šermířka
    Příběh, který je klasický i netradiční zároveň. Ze začátku mi přišel příběh moc jednoduchý a vůbec to univerzum docela divné, já sama jsem s rolí „něžného pohlaví" spokojená. Prvních několik kapitol jsem si říkala, že matriarchát by bylo možné vyobrazit i lépe, nakonec ale tato extrémní výměna genderů nebyla vůbec špatná a vlastně jsem i pochopila autorčin záměr.
    Moc se mi líbila nádherná kresba Natalie Batisty. Jako klad také vyzdvihuji ztvárnění „žen různých tvarů a velikostí", což autorka zmiňovala i ve své přednášce o této knize na Animefestu.
    Děj byl přímý, jasný a přehledný.
1331