Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
SVĚT SE HNUL

Uplynulo devět let od doby, kdy pistolníci chránili zemi. Uplynulo devět let od pádu Gileadu, prastarého města, které pistolníkům vyrvala děsivá armáda Dobrého muže a je samotné zahnala do divočiny. Jelikož je Společenství rozbito, pro Rolanda a zbytek jeho ka-tet je to doba skrývání a uhýbání před výpady mutantů a Farsonových žoldáků. Teď však zjistili, že jeden z Paprsků podpírajících Temnou věž praskl, takže situace už nemůže být horší: na pokraji zkázy se ocitla nejprve Rolandova domovina a nyní i samotný Středosvět.

Třicet sešitů Temné věže končí závěrečným střetem mezi temnotou a světlem na kopci Jericho!

Obsahuje sešity série The Dark Tower: Battle of Jericho Hill #1-5 (prosinec 2009 - duben 2010)

Scénář
Peter David, Robin Furth, Stephen King
Art
Jae Lee
Ink
Richard Isanove
Barvy
Richard Isanove
Obálka
Richard Isanove, Jae Lee
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Linda Bartošková
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
dobrodružný, fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-553-3 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
171 x 259 mm
Tisk
barevný
Váha
605 g
Stran
144
Cena
349 Kč
Originál
The Dark Tower #05: Battle of Jericho Hill (Marvel Comics, 2010)
  • sedw
    Ani poslední díl první části nezklamal a opět musím dát plný počet. Ke komiksům ze světa Temné věže jsem přistupoval s jistou mírou skepse, ale bylo to zbytečné. Dostal jsem velmi dobře provedené rozšíření světa, který jsem si oblíbil již v knižním provedení.
  • Spacecore
    Temná fantasy depka se nachýlila ke svému ka konci a mě to stačilo. Jsem zvědavý na Pistolníka a tudíž přímou adaptaci, protože tohle bylo od začátku zmatené a nesourodé.
  • 3DD!3
    Nikdy nic nekončí. Poslední příběh z Rolandova mládí je úderný a plný smrti. Jae Lee se naposledy vrací, aby kreslil obrazy konce světla ve středosvětě. Ať jde o krásnou Aileen, kult uctívačů benzínové pumpy, nebo pomalé mutanty. Vdechuje život magickému světu, který se hnul. Odklon od předlohy v některých detailech mi ovšem ukradl odpověď... S jakou otázkou na rtech Cuthbert umíral? S jakou...
  • karl173
    karl173 mecenáš1.9.2018 20:01Temná věž #05: Bitva na kopci Jericho
    Temná věž pokračuje v tažení zla jako tomu bylo v minulém díle a ještě více přitlačuje na pilu. Bohužel už vše jede ale ve velmi rychlém sledu a jak jsem zjistil, po tomhle díle už se pojede podle knihy. A tak všechno co se tu stane se zkrátka stát mělo aby vše bylo připraveno pro knihu a vše co tam nemá dělat je tedy odstraněno. Aspoň takhle to na mě působilo a trochu to ztratilo hloubku všech událostí. Stále jsou tu silné momenty a stále je to skvělé, ale zkrátka už to na mě nepůsobilo tak nepředvidatelně jako všechny události v předchozích knihách. Jsem teď ale každopádně velmi zvědavý jak nám autoři představí toto významné Kingovo dílo a jelikož jsem knihu nečetl, tak jsem v očekávání i co se bude dít dál. Kresba je každopádně stále zajímavá a dobrá a byť už jsem z ní nebyl tak očarován jako když jsem jí poznával, tak mi stále baví. 80%
  • PKD
    Paráda! A ještě snad větší depka, než předchozí díl. Šíleně potěšilo, že crew (prozatím), bude dál pokr. ve vydávání ,páč ,pro ty ,kdo to neví ,těch booků je zatím 9. Ve smyslu ucelených příběhů. Pokud byste to počítali na ty minisérie ,tak je to 15. :) V souč. době se už dávno adaptují samotné knihy a to je teprve ten správný nářez! Zatím poslední, jsou Tři Vyvolení, kteří se svými 500str. dohr. budou dost brutál nářez, páč je tento comics vlastně ještě tlustší, než lit. předloha. :)
  • brkowycz
    Vlastně mi komiksová série Temné Věže dost připomíná tu knižní. Všechno to vypadá hrozně supr a zajímavě a nakonec je to spíš nafouklá bublina. A hlavně se to dost opakuje, nebo se mi to jen zdá, že je snad od prvního dílu někdo zrazuje? Navíc se komiks odehrává "o devět let později" po předchozích událostech, ale autorovi se absolutně nepodařilo vykreslit nějak tenhle posun v komiksu. Postavy v komiksu jsou navíc úplně ukrutně plochý, Roland je nevýraznej, nepůsobí jako vůdce nebo "poslední vzdor" zlu. Celý tenhle díl je celkově nastavená kaše, všechno tohle se dalo pořešit v rámci minulé knihy.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin23.6.2018 16:02Temná věž #05: Bitva na kopci Jericho
    Tímhle dílem se bohužel jen tak trochu zopakoval díl předešlý, byť s mnohem fatálnějšími důsledky. Docela dobré, ale ani zdaleka mě to nesaturovalo, neukojilo, neuspokojilo...

    Celkový dojem: 70%
  • puolpm
    puolpm mecenáš18.6.2018 16:04Temná věž #05: Bitva na kopci Jericho
    Očakávané veľkolepé vyvrcholenie sa nekoná, skôr sa jedná o povinné ukončenie a ďalej sa už asi pôjde podľa kníh. Škoda predošlé diely ma riadne navnadili.
  • Darker
    Darker mecenáš31.5.2018 18:43Temná věž #05: Bitva na kopci Jericho
    Tohle mi přišlo jen jako vsuvka, sice se ukončí děj a také životy spousty vedlejších postav, ale místo epické velkolepé bitvy jako v minulém díle, dostaneme jen nemastnou výplň. Tahle série létá kvalitou sešit od sešitu, sem a tam a tady je to převážně slabší.
  • cyboy
    cyboy mecenáš12.5.2018 23:40Temná věž #05: Bitva na kopci Jericho
    Zakonceni, ktere ukazuje, ze to cele byla skutecne jen epizoda a od priste se jede podle predlohy (to hadam podle anotaci). Celkove mam z te serie hodne smisene pocity, ale pokusim se hodnotit objektivne.
    70%
13218
Četl/a (61)
3DD!3, Aldo26, Benny, besikv, calvin10, charvos, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, Deckard, Devlin2, Doppelganger, erik, EvilLive, Fox01, Georgíno J., Hulik, invape, Izmir Čupr, Jabba, jindroush, Joshua_T, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, kendor007, kinak, Lachvos, lacoste, Librarian, LookAss, Lukasitch, Martinb, Matthew, MEGA, MonsterGyre, mstefl, namdnas, NecRoman, Olesh, pavlosson, petad, PKD, PrastenejCitron, puolpm, raenius, saja, schefik, sedw, Skot, Spacecore, taidana, tesilosaurus, the.kasztan, tom173, Yefery, Zbysek2410, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
(119)
Abe, Aldo26, BadBoy, Baffman55, bboorreekk, Benny, besikv, blackJag, bmc75, borknagar1, brkowycz, burzum, calvin10, charvos, Corteg, Corvus, CSE_AC/DC, cyboy, Darker, Deckard, DegiCZ, doophy, Doppelganger, erik, EvilLive, farnhajt, faster86, filemon, Fox01, Georgíno J., Glumal, hahahoho, herbert, Honzin, Horstik, hugosnowden, Hulik, illy, invape, Izmir Čupr, Jabba, James, jardoom, jindroush, Joshua_T, kadas97, KadetJaina, kallenved, kapicka, Karel Sec, karl173, kendor007, kinak, Kiwi1902, Kouzelnik7, lacoste, Librarian, LookAss, Mamut12, markic, Martinb, Matthew, mcleek, MEGA, merhyx, Mitak, miuanek, MonsterGyre, monty.cl, MP, mstefl, NecRoman, Nightmare, Olesh, Paldini, pearlxjam, pechna, PeNNy, perper, petad, PH79, PKD, Poseidon1978, puolpm, raenius, Ricarderon, rockyt, Rowan, Ruw, schefik, semi41, Skot, Stlucius, suricattaontheway, syon, tacmud, taidana, tesilosaurus, TIM.biker, timek, tom173, Tomasino79, tomned, Tony TwoDee, trudoš, tulipstros, Valdaufinka, vishnar, vranakx, Wasps, xintax, Yaromil, Yefery, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zd, zlejzmrd, Zlord_Antijezis
Chce (11)
bob-premky, deadpool, delsemela, filosh, gumidekmedvidek, Ladinek82, Maty48, meffis, mywiel, nx, sleepless
Shání (2)
Al0f0k, nx
Nabízí (3)
karl173, Librarian, Mildaha1