Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
Do Gothamu přichází šílenství… a hned za ním Jonah Hex!

Slavný lovec lidí Jonah Hex se nechal najmout, aby nalezl ztracený vzorec propašovaný ze Skotska do Gothamu. Má to jen jeden háček: zmíněná receptura pochází z laboratoře vyšinutého vědce doktora Henryho Jekylla a kdosi je pevně rozhodnutý s její pomocí rozpoutat v ulicích peklo!

Zločinnost v Gothamu prudce stoupá a Hex brzy seznává, že čelí mnohem závažnějšímu problému – jakmile se někde objeví doktor Jekyll, zanedlouho se zjeví i pan Hyde. A jakmile se Hyde zmocní karbonátu, černého diamantu, který je skutečným zdrojem jeho síly, dokáže bezbranný Gotham zachránit jedině Hex. Tentokrát by však i nejproslulejší lovec lidí na světě mohl narazit na netvora, s nímž si neporadí!

Obsahuje sešity série All Star Western (New 52) #0 (září 2012), #13-16 (říjen 2012 - říjen 2013)

Vyšlo v brožované, limitovanější pevné vazbě s přebalem a extra limitované pevné vazbě s přebalem na speciálním papíře s odlišnou variantou obálky, číslované s certifikátem (52ks).


Scénář
Justin Gray, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Justin Norman (Moritat), Phil Winslade
Barvy
Michael Atiyeh, Phil Winslade
Obálka
Ariel Olivetti
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Mirka Jarotková, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, futurowestern, western
ISBN/ISSN
978-80-7595-001-7 (BBart s.r.o.)
Vazba
šitá v tvrdých deskách s přebalem
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
550 g
Stran
176
Náklad
52ks
Cena
999 Kč
Originál
All Star Western #03: The Black Diamond Probability (DC Comics, 2013)
Varianty
All Star Western #03: Černý diamant (paperback) (2018)
All Star Western #03: Černý diamant (pevná vazba) (2018)
All Star Western #03: Černý diamant (limitovaná edice 52ks) (2018)
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.2.2019 11:09All Star Western #03: Černý diamant (paperback)
    Dějová linie s Jekyllem a Hydem i kresba mě docela bavila, postavu Jonaha Hexe mám rád, ovšem indiánský závěr byl dost nudný.

    Celkový dojem: 60%
  • Lenny
    Spousta nevyužitého potenciálu
    http://www.youtube.com/watch?v=E2_il8VEqjg
  • S4TW
    Jonah Hex mě jako postava nějak přestává bavit. Hrozně drsnej, všechno má na háku, čiší z něj zlost, ale slabším rád pomůže. Ale ta předrsnělost je už trochu na sílu a postava, chybí jí trochu tajemna a vlastně jsem si uvědomil, že mi ani není nějak sympatický (a to většinou těmto typům fandím). Docela dobrá cesta byl origin, kde ta hloubka byla, ale škoda je, že se jednalo jen o jeden sešit a svým způsobem byl origin až moc zkrácený, určitě bych mu obětoval celý jeden book. Pak byl hlavní příběh. Jekyll a Hyde je slušný námět, kor když se vyvede v originálním zpracování v Gothamu. Své kouzlo to mělo, ale celkově byl příběh tak nějak odbytý, opět tomu chybělo trochu tajemna, záhady, prostě hutnější atmoška. Je to totiž jen čistá akce a ač se tady celkem brutálně kosí či se zde objevuje kanibalismus, tak vás to vlastně vůbec nešokuje. Finální číslo s Tomahawkem považuji za vrchol knihy, jako taková historická vsuvka naprosto parádní. Kresba je celkově fajnová, určitě ladí s atmosférou a žánrem, ale přišlo mi to jako slabší Skalpy (prostředí docela podobné, tak se nedivím, že je podobná i kresba), navíc kreslíř místy trochu ujížděl, jeden panel byl super a vzápětí přišel takový jakoby odbytý (možná styl?), ale i tak chválím to, že se nejednalo o klasický mainstream a to mě osobně baví. Jako celkově to nebylo špatné, ale ani nějak úchvatné, určitě z toho šlo vytěžit daleko víc…
  • karl173
    Stále je to ten western plný akce jako v předchozích dílech, ale tentokrát přináší velmi průměrný příběh, který bavil jen díky zmíněné akci a také protože se
    mi zkrátka western na papíře líbí. Kresba dobrá a stále stejná, jen možná krapet slabší. Jakoby na to neměl kreslíř tolik času. Ještě bych doplnil, že vedlejší příběh s Tomahawkem mě mile překvapil, byť to také nebylo žádné veledílo, ale bylo to zábavné čtení se zajímavou kresbou, která vypadala jako z učebnice dějepisu. Pokud se BB art rozhodne (někdy za rok) vydávat tuto sérii dál, rád si ji pořídím znovu, už jen kvůli tomu že mě zkrátka western baví a je to téma, které se tady téměř nevyskytuje. Snad ale po příběhové stránce nabídne lepší zábavu. 65% a pokud nejste fanoušky westernu klidně si odečtěte 10%.
  • cyboy
    S zeleznou pravidelnosti vychazejici serie (cti zhruba jednou za dva roky, kdyz se nam zrovna chce), se dockala tretiho pokracovani. Po druhem dilu, ktery se mi libil vic nez prvni, jsem u tretiho s koupi nevahal. Bohuzel, se to kvalitativne opet blizi prvnimu. I presto, ze jadro knihy tvori jeden pribeh, tak jsem z toho na rozpacich, protoze se vyviji vyslovene divne a cele to pusobi jen jako mezihra, mozna spis rozehravka k necemu vetsimu. Kazdopadne si nejsem jisty, jestli si za dalsich x let koupim pokracovani, pokud vubec vyjde.
    60%
57181