Koupit
Obsahuje příběhy:

Věznice povstalců IV. - Jason Aaron, Leinil Yu
Je doba, kdy povstalci přistoupili k rázným činům. Luke Skywalker, princezna Leia a Han Solo zajali tajnou spojenkyni Dartha Vadera, odbornici na droidy a zbraně dr. Aphru, aby z ní vydolovali informace o impériu.
Princezna dopraví Aphru do věznice Sluneční skvrna, tu však obsadí neznámý útočník, který začne likvidovat vězně. Leia a pašeračka Sana Starros jsou nuceny uzavřít s Aphrou spojenectví a pokusit se zachránit trestance před předčasnou smrtí.
Han a Luke mezitím zareagují na Sanin tísňový signál. Přilétají právě ve chvíli, kdy se neznámý útočník chystá odhalit svou totožnost...

Z deníku starého Bena Kenobiho - Jabbova pomsta - Jason Aaron, Leinil Yu
Když Luke Skywalker hledal odpověď na otázku, jak se stát rytířem Jedi, objevil deník sepsaný mistrem Jedi Obi-Wanem Kenobim. Deník popisuje Kenobiho dobrodružství v dobách, kdy dohlížel na mladého Luka na Tatooinu - včetně události, kdy Jabba Hutt najal wookieeského válečníha Černého Krrsantana, aby Obi-Wana dopadl za to, že porazil jeho hrdlořezy během velkého sucha.

Obsahuje sešity série Star Wars #19-20 (Rebel Jail, Marvel 2016 a Last Flight of the Harbinger, Marvel 2017)

Scénář
Jason Aaron
Art
Mike Mayhew, Leinil Francis Yu
Ink
Gerry Alanguilan
Barvy
Sunny Gho, Javier Tartaglia (Java Tartaglia)
Obálka
Sunny Gho, Mike Mayhew, Leinil Francis Yu
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Klára Nettlová
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
77 g
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Jonas Woodsman
    Jonas Woodsman 9.4.2023 19:20Star Wars Magazín 2018/02
    Omnoho lepšie akom v predchádzajúcom komikse. S postavamy sa viac pracuje a je to zaujímavejšie. Super kresba. Ľahký nadpriemer.
  • mearez
    mearez7.5.2018 07:36Star Wars Magazín 2018/02
    Musim říct, že využití postavy, která byla v příběhu o kterém jsem si myslel, že jde o vtip, je vážně brilantní. Aaron jede na plný obrátky, kresba je super, pořádný SW příběhy... Co víc si můžu přát?
  • PKD
    PKD18.4.2018 08:37Star Wars Magazín 2018/02
    Aaron jede!!! A je snad čím dál lepší! To,co neumí Disney dělat u hl.filmů,tak tady to jede na 100%. Jen ta kresba je čím dál hnusnější. Salvadore Larroco,kdepak jsi??? Ještě,že tu je záchrana v podobě (vždy) výborného Mikea ´Vampirella´ Mayhewa.
7821