• Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš19.3.2018 21:33XRX mag volume 7
    No, konečně série, která je opravdu koherentní. Psal jsem pochvalné recenze, ale pravdou je, že až teprve s tímto číslem to vše začíná opravdu vynikat. Předchozí 3 ročníky jsou dobré a nabízí kvalitní komiksy, ale je pravdou, že jsem něco postrádal, jakoby nějakou celistvost. Tady jsem se nenudil od začátku do konce a ta variabilita témat... Fakt pastva pro oči a ta kresba, fakt jsem naprosto spokojený. Tenhle ročník je tak naporcovaný a napěchovaný, a plakát jen pohladí. Ani jeden komiks, snad jen kromě toho psychologa, mě nenudil a bavil jsem se každou stránkou. Výborná porce českého undergroundu. Opět velké díky. Prosím, neberte tento komentář jako shazující předchozí ročníky, jen mi to vše teď připadá v jiném světle, když se nabízí jiné srovnání. Pořád jsem nadšený a s hrdostí nosím vaše tričko a říkám, že to jsme MY, vlastně, že to jste VY!
  • Kazumaki
    Kazumaki mecenáš17.3.2018 15:06XRX mag volume 7
    Myslím, že úroveň se každým číslem zvedá. Dost možná je to přibývající variabilitou příspěvků. Líbila se mi jich většina.
    Štěpána bere obsah svého komiksu tradičně s nadhledem a filozofující nadsázkou; a hlavní postavě vkládá vizáž Otravného pomeranče, zatímco se snaží rozvzdychat rozchod. Tom s Luckou tentokrát spojili síly pro tématiku dystopického post-apo, kde robot uklízí mrtvoly. Tak fajn. Karel Cettl spustil hon na robotické čarodějnice; sice s fešnou, ale trošku chaotickou kresbou (nebo že by ty rastry...?). Vašek Šlajch zase zvířátkuje se Čtyřlístkem, a tak vznikla detektivka se soubojem hulkovského typu - sranda. Josef Sedlák vytvořil pěkný kraťas o hadovi v mobilu - cokoliv o ději by byl však asi spoiler. U Delarocka tradičně moc nechápu, o co jde (asi něco ve stylu brutálního Smolíčka Pacholíčka?), ale vizuál je namlsaný. Nově je tu výborný komiks od autorského dua Lukáše s Evou (noirový drsný příběh říznutý snad jakýmsi mysticismem) a stripy od Oldy. Oldovy komiksy mám hodně rád pro jeho svérázný humor, ale hlavně bych rád viděl vydanou třeba jeho netradičním způsobem vyrobenou komiksově gamebookovou bakalářku, která by si to zasloužila.
    Podle mě asi zatím nejlepší díl.
  • keporkak
    keporkak editor16.3.2018 08:39XRX mag volume 7
    XRX mag je čím dál lepší - odvážný, drzý a přitom zábavný. Tahle mají dobré fanziny fungovat.
  • cyboy
    cyboy mecenáš5.3.2018 21:36XRX mag volume 7
    Koupeno ciste ze zvedavosti a uplne spatne to neni, ale je videt, ze dobrych scenaristu je opravdu malo.
    60%
222