Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
V důsledku dramatického vyvrcholení ságy Věk Ultrona dojde ke kolizi dimenzí. Z Nebe dorazí ten nejobávanější anděl – a jde Strážcům po krku!

Gamora, jedna z nejlepších válečnic galaxie, skrývá smrtící tajemství, které by mohlo zničit celý tým. A když bojuje s Angelou, visí osud vesmíru na vlásku! Následně se skupina těch nejpodivnějších hrdinů ocitne na křižovatce, když se začnou projevovat důsledky událostí ságy Nekonečno. Budou Strážci schopni zvrátit s Angelinou pomocí Thanosův důmyslný plán? A co je potřeba k tomu, aby Star-Lord zradil celý marvelovský vesmír?

Obsahuje sešity série Guardians of the Galaxy (Vol. 3) #4-10 (červen 2013 - prosinec 2013) [Marvel NOW!]

Scénář
Brian Michael Bendis
Art
Olivier Coipel, Francesco Francavilla, Kevin Maguire, Mark Morales, Sara Pichelliová, Valerio Schiti
Barvy
Francesco Francavilla, Justin Ponsor, Ive Svorcina
Obálka
Edgar Delgado, Francesco Francavilla, Kevin Maguire, Sara Pichelliová, Justin Ponsor
Lettering
Josef Ládek, Cory Petit
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský, Kateřina Skokanová
Žánry
akční, sci-fi, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-505-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
455 g
Stran
168
Cena
369 Kč
Originál
Guardians of the Galaxy #02: Angela (Marvel Comics, 2014)
  • Delphín
    Delphín29.5.2020 00:07Strážci galaxie #02: Angela
    První polovina byla naprosto super, potom ale začal mít děj hrozně kolísavou kvalitu. Jediné, co se mi na tomhle komiksu vyloženě nelíbilo, bylo panelování. Kreslíři schopní, ale jejich panely byly až moc velký pokus o akci, který mě teda vůbec neseděl. Co mě naopak bavilo byly hlášky, kterých tady bylo řečeno dost kvalitních. Rozdával je hlavně Rocket, který si získal mé sympatie. Jen škoda, že Groot s Draxem zatím nedostávají tolik prostoru. Ale to nevadí, na všechny se prostě dostat nemůže.
    Názor na to mám takřka totožný, jako na první díl Strážců - čistý superhrdinský průměr, který potěší, ale zároveň nijak extra neoslní.
  • Multiverzum
    Multiverzum6.9.2019 11:02Strážci galaxie #02: Angela
    Pokračovanie Strážcov Galaxie si ma získalo takmer v každom smere. Dovolím si dokonca tvrdiť, že ide o najlepšiu Marvel sériu, akú ma Crew aktuálne rozbehnutú. Na chuť si prídu všetci fanúšikovia tohto podivuhodného tímu. Séria si zatiaľ drží vysokú úroveň a to je to, čo je podľa mňa skutočne dôležité!
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/strazci-galaxie-2-angela/
  • R3nd4
    R3nd4 7.12.2018 13:13Strážci galaxie #02: Angela
    Nevím co si mám o tom myslet. Bendis umí být o dost lepší. Prostě hloupý příběh kdy ze soupeře se za podivných okolností stává superhrdina. Tohle není to co chceme. Jediné co bylo fajn tak už klasicky hlášky mývala a groota.
  • Toren
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger14.10.2018 13:59Strážci galaxie #02: Angela
    Lepší než první díl, ale stále to neni nic, co by bylo skvělé, jen lehce nadprůměrné. Ukecané nudnou řečí, jinak skvělé.
  • xflori01
    xflori0118.6.2018 14:12Strážci galaxie #02: Angela
    Po nadšení z prvního dílu jsem se těšil na další. Ale dostal jsem velmi průměrný díl. Seznámení s novou postavou, která se mi zas až tak moc nezamlouvá a na konci boj s hnusnými Badoony. Zápletka dílu nic moc, ale nudné to rozhodně není - Bendisovy scénáře jsou pro mě vždy čtivé a zajímavé. Občas postavy hodí dobré hlášky, ale žádné velké terno to taky není. Celkově 65%.
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 21:16Strážci galaxie #02: Angela
    O level slabší než první díl, ale to nevadí. Angela je skvělá postava a příběh má pořád co nabídnout.
  • mike731
    mike73128.3.2018 15:36Strážci galaxie #02: Angela
    +
    Sara Pichelli umí kreslit

    -
    Sara Pichelli neumí zajímavě rozvrhnout stránky
    Brian Bendis neumí napsat zajímavé postavy a dialogy
    Francesco Francavilla se FAKT nehodí do superhrdinského mainstreamu (a kdokoliv ho najal by zasloužil za uši)
    Olivier Coipel zklamal navzdory tomu, že kreslil jenom 6 stránek (které nejspíš načrtl při pauze na svačinu)
    Neil Gaiman vyhrál práva na Angelu jen proto, aby ji pak střelil Marvelu, který ji samozřejmě hned narve do svého vesmíru "natruc" McFarlaneovy
  • mearez
    mearez18.2.2018 09:26Strážci galaxie #02: Angela
    Co říct, je to prostě komiks, u kterýho se nepřemejšlí, jen jedete od začáku až na konec, potom si z toho nic nepamatujete, ale to je vám fuk, protože tohle je přesně účel tohoto komiksu. Absence ságy Nekonečno v našich končinách mi vadí, ale pokud u nás nevyjde UKK 3, tak s tím nic neudělám a budu si to muset přečíst v angličtině. Věk Ultrona tu taky chybí, ale Crew se asi bojí, že by si to nikdo nekoupil. Dávám čtyři hvězdy, ale s odřenýma ušima, ale upřímně se mi jednička líbila míň.
  • karl173
    karl173 mecenáš21.12.2017 12:32Strážci galaxie #02: Angela
    Velmi pohodové čtení. Je to zábavné, plné akce a humoru tak jak to máme u Strážců rádi. Moje asi nejoblíbenější postava Rocket je plný hlášek, Peter Quill je pohodář, Iron-Man je zde také fajn, i když si užijete spíš Tonyho než Iron-mana, Gamora je drsňačka, ale bohužel Drax i Groot zde dostávají velmi málo prostoru. Ale hold není místo vždy pro všechny. Kdo mě velice potěšil byla ale nová postava, po které je pojmenovaný rovnou celý díl a tou je Angela. Je to velmi zajímavá postava, která má dost co odhalovat jsem zvědavý jak se to s ní bude dál vyvíjet. Příběh je fajn, hezky se rozvíjí a čte se dost dobře, ale jen do 7. čísla. Pak se od 8. sešitu najednou příběh úplně zhroutí a přenese se úplně někam jinam a to jenom aby jsme po dvou číslech záhy byli opět někde jinde bez jakéhokoliv většího vysvětlení. Nevím zda se Crew rozhodnou vydat i ten zbytek, nebo bude nějak dobře vysvětlen v příštím čísle. Každopádně tohle byla největší chyba tohoto komiksu. Je to velká škoda, když přitom u nás vychází konečně Strážci v kompletní sérii a stejně nám kus chybí. I přesto je to ale fajn čtení a to i díky kresbě. Do 7. čísla je fajn mainstream od Pichelliové, pak se kresba změní na dvě čísla velikánským skokem a určitě se najdou lidi kterým to bude vadit, neboť změna je opravdu ohromná. Mě tyto změny tolik nevadí a kresba se mi líbila. Ale je pravda že mám radši celistvost. Bylo by lepší kdyby takovou změnu kresby udělali pro nějaký vedlejšák například a dali ho až na konec knihy, ale nevadí. Poslední sešit je pak velmi podobný první kresbě a není skoro poznat že se o ní postaral zase někdo další. Za mě tedy fajn počtení, škoda díry v příběhu, ale snad se to nějak zaplní v budoucnu. Za mě 80%
  • S4TW
    S4TW20.12.2017 18:16Strážci galaxie #02: Angela
    Jednoduché, ale zábavné dílo. Je to vtipné, akční, napínavé, ale i místy záhadné. Má to všechno, proč mám rád Strážce galaxie. Navíc mě uchvátila kresba Francavillova kresba, ze které na mě úplně dýchala inspirace sci-fi klasikami jako jsou Blade Runner či Vesmírná odysea. Kresba je podpořená vynikající barvami a tahle část knihy má úplně jinou, ale o to lepší, atmosféru. Prostě úžasná kreslířská (barvířská, inkerská...) práce. Po stránce scénáře bych neměl moc co vytknout, není to žádný veledílo, ale svižná zábava, co ovšem je velmi špatné je to, že je dílo v půlce useknuté a najednou přeskočíte nakonec, přičemž nedostane zodpovězené otázky. Chápu, že Infinity je samostatné dílo, ale to nic nemění na tom, že to kazí čtenářský zážitek. Angela je velmi dobrá postava, která je opředena jistým tajemnem a určitě mě dost zajímá, bohužel nedostal tolik prostoru, kolik by bylo třeba. Obecně postavy tu jsou velmi dobré, vtipkují, ale umějí zahrát i na vážnější notu, navíc jim to dohromady skvěle funguje. Celkově se jedná o minimálně stejně povedené dílo, jako byla první kniha z této série. Asi to není úplně na pět hvězd, ale bavil jsem se velmi dobře.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.12.2017 13:16Strážci galaxie #02: Angela
    Má to své vtipné (Rocket) nebo zajímavé momenty (Gamora s Angelou, Thanos, kresba 8. a 9. sešitu), ale jinak je to furt slabota. Titulní obálka zase ta nejobyčejnější ze všech, občasné protáhnutí sekvence obrázků přes dvě strany mě mátlo. Ani mě moc nezajímalo, jak to dopadne, ale když jsem se to nakonec nedověděl, taky mě to naštvalo:))

    Celkový dojem: 50%
  • kaylin
    kaylin5.12.2017 06:23Strážci galaxie #02: Angela
    Kniha "Strážci galaxie 2: Angela" hodně ztrácí tím rozkouskováním na epizodky, které vždy dokonale nenavazují, ale přesto se jedná o komiks, který dokáže pobavit, což tak nějak od "Strážců galaxie" očekáváte. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/12/1582-strazci-galaxie-2-angela-55.html
  • cyboy
    cyboy mecenáš13.11.2017 20:16Strážci galaxie #02: Angela
    Prvni svazek se mi libil vic, tady to zacina byt ve druhe pulce az moc hekticke, ale jako jednoducha zabava na jeden vecer je to fajn.
    75%
6243281
Četl/a (125)
66pepo66, Abbott, adevr, ADM1, Al0f0k, anka, Anton, Azik2586, Blackhand47XD, borknagar1, calvin10, CaptainCzech, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, Covenant, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, deadpool, Delphín, Denis1996, Devlin2, Dexir, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, Elnie, erik, fifas, Final, Fox01, frantisekcap1, FrostyPozarnik, fvalek1, Garp, Georgíno J., gezic, Hønzza, halamastepan, hicks, IndyP, invape, IV, Jack, JaroKakashi, jh666, Kaaos, kallenved, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Keno, kindanerd, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Lord Baltimore, Loxin, Lukyn2810, Lutron, Madao, malylada, Martin.imr, Martin18, Mates17, Mato, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, miuanek, MonsterGyre, mozzu, Mr. Baboon, Mr.Bolt, mstefl, namdnas, NikkiKonig, noovakpetr, Olesh, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, perak, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, punisher, R3nd4 , radimisko, raenius, rewkon, RobinZdidlo, S313, S4TW, Sakyk, Schimi85cz, seneke, Sick666, slavik38, Spike, Sv1hl1k, Tawax , Till, Tomate, TQChose, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, xflori01, xxSIMIxx, Zbysek2410, zlejzmrd
(176)
66pepo66, Abbott, Abe, adevr, ADM1, Alfred, anka, Anton, Azik2586, BadBoy, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, borknagar1, burzum, calvin10, CaptainCzech, CaptainMarty, Caylen-Tor, CHester Turner, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, Dexir, DKoscik, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvoracekpetr1, dvory, Elnie, erik, fifas, filemon, Fox01, frantisekcap1, fvalek1, Georgíno J., gezic, Goeger-Devil007, gongon44, halamastepan, Hebled, hicks, holub1727, Honzin, hugosnowden, hyba1991, ikshorm, invape, IV, Jack, JackOneil, Jak, JaroKakashi, jh666, kallenved, Karel Sec, Kareru, karl173, kaylin, KdG, Keenkeen, kendor007, Keno, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Koci, Krvavý Patejl, kucik, lacoste, Lobok257, Loxin, Lukyn2810, Lutron, Madao, malylada, Mamut12, markic, Martin.imr, Martin18, Mates17, Mato, Maty48, mcezik, meffis, MEGA, Mercurio, Mikei, mimo_provoz, mindstormjak, mineralk, miuanek, monocyt, MonsterGyre, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mr.Plysh, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, NikkiKonig, noovakpetr, nx, Nyxxie, Olesh, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Piros0013, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, Premek, punisher, R3nd4 , Radkos, raenius, rewkon, Ricarderon, Rich, RobinZdidlo, Rowan, Rumburaq, S313, S4TW, saja, Schimi85cz, semi41, Sick666, Sidi Santini, Skot, slavik38, songoku, Spike, Stlucius, Symbi, tacmud, Tarka Daal, Tawax , terrordemon, timek, Tomasino79, Tomate, tomned, Tomzany, Toren, TQChose, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Viking, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (17)
Badgu.y1902, BreakingAway, delsemela, DracoAn, Duracell, James, Jáňa, mywiel, Nightmare, Ragnarog, RedButton, Schramm, Sebastian the wise, sleepless, Sorbony, TenCoJeZbytečnej, tomasko33
Shání (2)
Nightmare, Sorbony
Nabízí (1)
frantisekcap1