Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
KDYŽ SE S.H.I.E.L.D. POKUSÍ NATÁHNOUT DEADPOOLA, MŮŽETE VSADIT KRK, ŽE TOHO BUDE LITOVAT!

Deadpool vyhlásí soukromou válku agentuře, která má na světě udržovat mír. Jenže zatímco jde maniakální žoldák za svou pomstou, S.H.I.E.L.D. odhalí, že má ve vlastních řadách zrádce - a vypadá to, že je to agentka Prestonová!

Deadpool přenese svůj boj na helitransportér s tím, že se svých peněz dobere prašť jako uhoď - a tváří v tvář se setká s agentem Philem Coulsonem! Věčná škoda, že Coulson je spíš Kápův fanoušek. Plus: Vyražte na další výlet do Deadpoolovy archivní minulosti, kdy užvaněný žoldák rozpoutal chaos doslova na kosmické úrovni!

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #20-25

Scénář
Gerry Duggan, Brian Posehn
Art
Mike Hawthorne, Scott Koblish, Irene Y. Lee
Barvy
Jordie Bellaire, Val Staples
Obálka
Mark Brooks, Tom Scioli, Val Staples
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-471-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
382 g
Stran
136
Cena
329 Kč
Originál
Deadpool #04: Deadpool Vs. S.H.I.E.L.D. (Marvel Comics, 2014)
  • Sawyer
    Tam kde minulý díl byl tajemný a emotivní, tak tady se vracíme do starých kolejí. Retro příběh mě vůbec nebavil, kresba je zatím nejhorší a příběh je taky slabý. Celé je to jenom o tom, jak se snaží dostat Prestonovou z Deadpool stejně jako v předchozích dílech a taky o pomstě, protože Deadpool nedostat zaplaceno za zneškodnění prezidentů v prvním díle. Opravdu slabé.

    Celkem - 40%
  • faster86
    Tohle není vůbec špatný díl. Hezky zakomponovaných víc známých postav tu není vůbec na škodu. Není to tak super jak předešlý díl, ale nemá to k tomu daleko.
  • Delphín
    Tento komiks nám i tentokrát dá Deadpoola, jakého všichni chceme. Hlásí dobré vtipy, ale zároveň je tam znovu zaklouben jeho život s pořádnou dávkou emocí, kdy jdou vtípky prostě mimo, a je to logické. Prakticky dostáváme směs Deadpoola #3 a předešlých dílů. Scénáristům to zatím funguje, jen škoda, že kniha se s pokračováním napřed odkazuje na Drákulovu výzvu, která vyšla ještě před touto sérií, ale to není velký problém si ji dokoupit.
  • Multiverzum
    Štvrté číslo nedopadlo vôbec podľa predstáv. Scenáristi evidentne melú z posledného a to, čo si pekne rozohrali v predchádzajúcich dieloch, vyprchalo dostratena. Verím však, že skutoční fanúšikovia Deadpoola svojho hrdinu opäť podržia. Tým ostatným zostáva dúfať, že chystané piate pokračovanie napraví pošramotenú povesť ukecaného žoldniera.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/deadpool-deadpool-versus-s-h-i-e-l-d/
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger22.8.2019 09:30Deadpool #04: Deadpool versus S.H.I.E.L.D.
    Slabší od posledního dílu, ale i tak je to stále lepší než první dva. Uzavřela se tady dějová linka z Mrtvých prezidentů a Deadpool kupodivu sází dobré vtipy. Už je to zas ta komediální blbina, tentokrát ale v dobrém smyslu. 75%
  • Hunter
    Čtvrtý díl této série se mi zdál být dost v pohodě. Rozhodně to nebylo tak nudné jako dvojka. Co si budeme nalhávat nic lepšího než troka už nebude ale přesto byl bych rád kdyby se série držela alespon těhhle kvalit. Příběh je super a všechno rychle odsýpá samozřejmě o hlášky zase není nouze.
  • Blackhand47XD
    Jako obvykle jsme se dočkali vtipné rádoby retrovky, která nás tentokrát zavedla do samotné Wakandy. V hlavním příběhu se pak objevil můj oblíbenec Coulson, což je velké +.
  • perak
    Kniha potvrdila směřování Deadpoola z minulého dílu. Již to nejsou hlášky a krvavá řežba (i když obojeho si přesto užijeme měrou vrchovatou) za každou cenu, ale jedná se o celistvý příběh, kde dojde i na Deadpoolovy emoce, a to především ve vztahu ke své minulosti či ve vztahu k Prestonové. Aby těch emocí nebylo na DP příliš, musí pak náš hrdina občas vyfouknout páru a někoho si festovně podat. Více než hlavní dějová linka s SHIELDEm mne bavila všechna střetnutí s Crossbonesem. Stejně tak jsem se bavil v odkazech na Vetřelce. Jen oproti minulé knize, kde mne úvodní retro příběh nadchnul, jsem tentokrát úvodní retro neocenil, ačkoliv je zřejmé, kam tím autoři mířili.
  • Fry
    Deadpool #04: Deadpool versus S.H.I.E.L.D. - Příběh započatý v první knize se tou čtvrtou finálně uzavírá ... Deadpool se vypořádává se svou krutou minulostí, agentka Prestonová získává novou naději, na přesun její duše do A.I. (IRN, nebo jak to vlastně nazývají) a kolem zlotřilého Gormana se konečně začíná utahovat smyčka. Přičtěte si k tomu nějakou tu zabijačku, ničení vládního majetku, robota který má zálibu v shrabování listí a mnoho, ale opravdu mnoho lovců odměn, kteří nemají v plánu nic menšího, než zabít Deadpoola ... Za mě 4*!
  • hroubek
    Nové lékařské výzkumy tvrdí, že čtení Deadpoola zlepšuje život. Já sice nejsem doktor a vědec, ale tomuto tvrzení budu věřit. Ale teď vážně. Pan Pool je zpět a po velmi depresivní jízdě, kterou zažil v minulém díle se snaží dát do kupy. Dělá to naštěstí po svém a je to velká zábava. Komiks má opět parádní tempo, skvělé momenty, dobré vtipy(Crossbones a balon, souboj s robotickou Prestonovou) a hlavně čím dál zajímavějšího Deadpoola. Komiks krásně uteče a hned bych si dal nášup. Těším se na další díl, kde se snad Deadpool utrhne ze řetězu.
  • mearez
    Deadpool #4: Deadpool versus S.H.I.E.L.D. má dvě části. Tu dobrou a tu špatnou.
    Retro sešit je rozhodně ta horší část a i přes to, že si dělá téměř geniální srandu z Kirbyho a Leeho, nudil jsem se, vtipy stály za devadesátkovýho Deadpoola a bylo to těžce nepřehledný. Menší plus za cameo Cablea, ale to je tak všecko.
    Deadpool versus S.H.I.E.L.D. Myslim si, že hate na tento díl je neoprávněnený. Začnu plusy. Pěkná příjemná kresba, večer, když jste unavený je to žůžo na mozek, nic těžkýho. Příběh ze začátku drhne, ale po schození Helicarrieru je to super čtivo (na Deadpoola). Přece jenom, co byste chtěli? tato kniha skvěle rozvijí Deadpoolovo tragédii z minulého dílu, konečně to rozvíjí jeho osobnost (btw vim, že v angličtině je x dobrejch věcí, který rozvíjej mýtus okolo Deadpoola a jeho osobnost taky, ale já z Deadpoola četl jen to, co vyšlo v čj), takže už to neni jen ukecanej brutální žoldák, nakonci je skvělej zvrat, stejnej jako v minulé knize SPOILER mám na mysli tu Prestonovou ne toho Drákulu KONEC SPOILERU a jako třešnička na dortu Crossbonec, kterej tu působí jako druhej záporák nezáporák (scéna jak se baví s Deadpoolem je super, ta se mi fakt líbila). Co bych knize vytknul je hlavní antagonista, což je fakt zlo, nic o něm nevíme, ale budiž. Vtipy to nešetří, a ale jsou furt stejný.
    Finální verdikt 80% kniha se mi líbila, ale je to Deadpool, takže jsem nic nečekal a byl jsem příjemně překvapen. Fajn čtení.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin2.1.2018 09:45Deadpool #04: Deadpool versus S.H.I.E.L.D.
    Zatímco minulý díl mě chytl i za srdíčko, zde se opět vracíme ke klasické deadpoolovské řachandě. A některé vtipy byly výborné - Keith Richards, let balónem, atp.:))

    Celkový dojem: 60%
  • Tyfus
    Dobrý čtení, ne tak dobrý jako poslední díl, ale stále skvělé! Retro v tomhle díle si perfektně utahuje ze Stana a Jacka v šedesátkách!
  • S4TW
    Souhlasím s tím, že se jedná o nejslabší díl z této série. Není to tak vtipný jako byl první a druhý díl, ani tak dokonalý, emotivní a nečekaný, jako byl třetí díl. Osciluje to mezi klasickým deadpoolovským humorem a vážnou notou z minulého dílu, ale vše je takové polovičaté a prostě to úplně neladí jako dříve. Pořád to má velmi světlé okamžiky a je to čirá zábava, ale když jsem dočetl díl předchozí, tak mi doslova zůstala huba dokořán, po dočtení tohoto dílu jsem zůstal ledově chladný. Bohužel to nevylepšuje ani kresba, která mi tentokrát (možná jsem to dřív jen neregistroval) přišla absolutně obyčejná a ničím zajímavá. Co je ovšem majstrštyk tohoto dílu je retro sešit, to je bravurní parodie na šedesátkové superhrdinské komiksy a jejich absurdnost. naivitu a celkovou hloupost (a to jsem celkem fanoušek této doby). Vůbec to není špatný komiks, jen je za mě nejslabší ze všech pěti od dvojice D&P, naštěstí vím, že pak následovala opět dobrá Drákulova výzva, takže obavy, že by série upadala, mohou jít stranou…
  • Norri
    Norri mecenáš20.11.2017 08:51Deadpool #04: Deadpool versus S.H.I.E.L.D.
    Zatím asi nejslabší díl této série. Rozdíl oproti předchozím knihám ale není propastný. Chybí jí nějaký výraznější a zajímavější motiv, jak tomu bylo u předchozích dílů. Tady nejsou žádní zombie prezidenti a není tady žádný dluh ďáblovi. Nejsou tady ani klony superhrdinů z mimořádně silného dílu ze Severní Koree. Tady je jenom cesta za pomstou a Deadpoolovy vtípky. Normálně by to stačilo, ale Duggan s Posehnem si předchozími díly nastavili příčku velmi vysoko a nejde nesrovnávat. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/deadpool-versus-s-h-i-e-l-d
  • 3DD!3
    Čtvrtá kniha konečně vytrhne Prestonovou Deadpoolovi z paty a stihne také uzavřít příběhovou linku táhnoucí se od Mrtvých prezidentů. Skvělé hlášky, krev a dojemné rozloučení s černým pasažérem. Jinak úvodní tripová cesta časem a Wakandou patří k nejlepším Deadpoolovým začátkům.
  • Koci
    První sešit je geniální parodie na Leeho a Kirbyho éru okolo Fantastic Four atd., to je za mě největší klenot této knihy. Jinak samozřejmě parádní smršť hlášek a ujeté akce. Na konci mi bylo Deadpoola i trochu líto, což jsem moc nečekal, tak uvidíme jak se s touto příběhovou linkou bude pracovat dál.
  • kaylin
    Kniha "Deadpool 4: Deadpool versus S.H.I.E.L.D." dál ukazuje hrdinu - a ano, já ho jako hrdinu vnímám - ve skvělé formě. Trousí vtipy, které jsou skutečně vtipné, ale přitom má i lidskou rovinu a je to o emocích, i když se to místy snaží kamuflovat neustálé vtípky. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/11/1558-deadpool-4-deadpool-versus-shield.html
  • cyboy
    cyboy mecenáš16.10.2017 20:22Deadpool #04: Deadpool versus S.H.I.E.L.D.
    Slabsi nez minuly dil, ale jako jednohubka na odreagovani to bylo fajn.
    70%
1651195
Četl/a (186)
3DD!3, 66pepo66, Abbott, adevr, Al0f0k, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, Bary02, ben_bella, besikv, binnmode, Blackhand47XD, borknagar1, Bronn, calvin10, CaptainCzech, charvos, Cinema Ranger, ConanVJ, Covenant, Craxx, Cvrdoool, cyboy, D.K.Logic, dajik, DANT3_, dcpatr , deadpool, Delphín, desto, Devlin2, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, Džoworka, Elnie, erik, faster86, fifas, Fima, Final, Flowtek, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, gezic, Gustik5, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hades, hicks, Horstik, hromotlk, hroubek, Hunter, invape, Izmir Čupr, James, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jindroush, Kaaos, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, LookAss, lopik, Lukasitch, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, Martin.imr, Martin18, Martinb, Mates17, Mato, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, michaldca, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, mozzu, MP, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, oleav, Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, perak, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, punisher, raenius, RaggamuffinSVK, RedButton, Rezet, Rinter, robert.hladil, S313, S4TW, Sagikkun, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, slavik38, Stara.kryta, štěpin_8, Strachi, Tadeus, taidana, terrordemon, tesilosaurus, the.kasztan, the_proph, Tomate, Tomzany, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, VXP, WEAPONE, xflori01, xxSIMIxx, Zbysek2410, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
(253)
2scha, 665+1, 66pepo66, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, afri, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, BadBoy, Bary02, batoo, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, borknagar1, Bronn, burzum, calvin10, CaptainCzech, charvos, CHROM, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, dcpatr , deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, desto, Doncek4321, Doppelganger, Duracell, duri, dvory, Džoworka, Elnie, erik, fifas, filemon, Filip123, Fima, Final, Flowtek, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, gezic, Glumal, Goeger-Devil007, Gustik5, gwen666, H4mpty, Hades, hahahoho, Hebled, herrman, hicks, Honzin, Horstik, hromotlk, hroubek, hugosnowden, Hunter, ikshorm, invape, Izmir Čupr, Jack, JackOneil, Jak, James, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Jonathan Arbuckle, kadas97, KadetJaina, kallenved, kapicka, karl173, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, komik.sx, komiksák007, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, lacoste, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, Lokas1998, LookAss, lopik, luky.kuky10, m.jedle, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin.imr, Martin18, Martinb, Mates17, Mato, Matthew, Maty48, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, michaldca, mimo_provoz, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, Nightmare, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, nx, Odal , Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, OwerLord, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, Piros0013, pk123x, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, punisher, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, Ragnarog, RedButton, Rezet, Ricarderon, Rich, RicHard. , Rinter, robert.hladil, Rowan, Rumburaq, S313, Sagikkun, Saiffer, saja, Saran, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, semi41, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, Stara.kryta, štěpin_8, Stlucius, Strachi, StressCZ, superheroesstuff, suricattaontheway, Symbi, syon, tacmud, Tadeus, taidana, terrordemon, tesilosaurus, TheBronxCore, Tialster, Till, timek, Tomate, TommyBOYER, tomned, Tomzany, Toren, TQChose, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, vallyslayer, VanTom, VvV, WEAPONE, wittos, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zaknafeine, Zbysek2410, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (15)
Azik2586, Badgu.y1902, DKoscik, DracoAn, Fr3d_K, kisuke93, Marthy76, monocyt, mywiel, Premek, Sebastian the wise, sleepless, tomasko33, vteco, WMN
Shání (1)
Adelheid1
Nabízí (4)
66pepo66, charvos, Librarian, Norri