JIRKA je komiksový časopis, který obsahuje příhody ze života populárního českého YouTubera Jirky Krále.

Komiksové příběhy:
Plnění bobříků
Moje první motokára
Zloděj ve vlaku

Ostatní rubriky:
Vymaluj si obrázek
Najdi 7 rozdílů
Vyfoť se s komiksem na Instagram!

Scénář
Jirka Král
Art
Pavla Navrátilová
Obálka
Pavla Navrátilová
Žánry
autobiografie
ISBN/ISSN
ISSN 2464-7608 (Blue Milk)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 258 mm
Tisk
barevný
Stran
32
Cena
39 Kč
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš23.5.2021 17:19Jirka #15
    Předchozí sešit mě slušně navnadil poslední stránkou na příběh s bobříky :) tak jdem na to:

    Předmluva ok.

    1) Plnění bobříků
    Tábor, plní se bobříky, na konci rozuzlení, jaký kdo plnil bobříka, nováčkovi napsali na čelo, ať s ním ostatní nemluvi, páč je to jeho bobříky, takže celopribehove tajemství rozluštěno. Jirka měl slova začínat písmenem "P", v čemž pokračoval i po ukončení bobrů. Hahahahahah, konec. Ale docela dobrý. :)

    2) Moje první motokára
    Jirka s kámošem staví karu. Řekne jim, ať zkontroluji hřebíky. Oni odpoví, že ano. Jirka jede a pichne ho hřebík. Děda Jiříkovi vyčistí ránu a kámoš řekne větu o poučení. Konec, tentokrát prvne bez smíchu. Zvláštní...

    3) Zloděj ve vlaku
    Kozatá sexy blond učitelka (tuto kresbu považuji za vrchol obou čtených čísel) oznámí třídě, že jedou na výlet do mořského světa. Výměna svačinu ve vlaku, Jirka chtěl palačinku. Prohlídka akvasveta, pak autodrom. Holka zjistí, že byla ve vlaku okradena. Jirka má spásný nápad, každý dá korunu a koupi ji lístek. Učitelka řekne Jirkovi, že je gentleman a vysvětlí mu co to je. Rdici/stydici smajlik. Konec... druhý poučný příběh. Taková menší osvěta.

    V sešitu je více bonusů - vybarvi, rozdíly, fotky děti s komiksem z Insta - asi to fakt jede mezi dětma. Nabídka předplatného, lákavá ukázka dalšího čísla.

    Ale jo, zapojime-li deti, tak asi 3*. Jirka je priblby komiks oslavující Jiříka jako borce v rámci jeho všedních příběhů ze života, případně bujné fantazie, ale neobsahuje zádny hnusy dnešní doby (třeba zabíjení jako normu), což je vzacne. Tedy...Aspoň tyhle dvě čísla, takže dávám 3*.
121