Ukázka č.1
Mazaný Žito odnesl Zázraka proti jeho vůli do dalekého New Yorku, kde jej postavil před nelehké dilema. Podaří se zahořklému kouzelníkovi Davida přesvědčit, že lidstvo si pomoc magií nadaných bytostí, jako jsou oni dva, nezaslouží?

Když se první český superhrdina pryč, Praha zůstala napospas ďábelskému plánu bohatého magnáta Bondyho. Ten chce do Vltavy vypustit novou generaci vyšlechtěných mloků, inteligentních, ale agresivních dělníků. Než se Zázrak vrátí, Česko bude potřebovat jiného ochránce. Může se jím stát nezkušená Pružina se zděděnou výbavou po legendárním Pérákovi?

Scénář
Petr Macek
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2464-5400 (CZECH NEWS CENTER a.s.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
59 g
Stran
28
Cena
59 Kč
  • Gustik5
    Už jen kvůli Pružině, na kterou jsem se moc těšil, se to čte jedna báseň. :) Vzhled obleku se mi moc líbí, je účelný a praktický. Míša koneckonců nemá superschopnosti, tak musí mít něco, co ji nějak ochrání a utlumí dopad při skocích. Jde přece o účelnost a ne o to, aby bylo na co koukat (na to tu navíc máme Bílou paní). Na rozdíl od většiny superhrdinek, jejichž kostýmy jsou jen k tomu, aby kopírovaly vnady pro slintající mužské publikum. ;) Jinak Zázrakovy lekce o zodpovědnosti a síle jsou taky povedené a posouvají ho jako postavu dál. Žito mě docela baví, jakož i proměny jeho placky.
  • Norri
    Norri mecenáš27.8.2017 10:51Dechberoucí Zázrak #20: Po nás potopa
    V tomto sešitě jsou poměrně zajímavé nápady a fajn je i posun v kresbě Petra Kopla. Líbilo se mi i představení Pružiny. Hodně se mi líbí panel, kde se ji v brýlích odráží "kameňák". Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/dechberouci-zazrak-patalie-mloky
  • kaylin
    I když v sešitě "Dechberoucí Zázrak 20: Po nás potopa" nedostane samotný Zázrak tolik prostoru, rozhodně to není na škodu, protože dost místa zde mají jiní. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/07/1481-dechberouci-zazrak-20-po-nas.html
  • Koci
    Tak asexuální kostým jako má Pružina jsem snad ještě neviděl. Přitom ta holka je pěkná tak proč má hlavu schovanou v helmě a má tak baňaté ruce a nohy. A ta prsa,... cože? Není to trochu škoda? Po tomhle už je další level jen panáček Michelin.
  • cyboy
    cyboy mecenáš11.7.2017 19:53Dechberoucí Zázrak #20: Po nás potopa
    Mloci a Pruzina. Celkem fajn, i kdyz nejlepsi dil serie to urcite neni.
    V ramci Zazraka 80%
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse11.7.2017 12:15Dechberoucí Zázrak #20: Po nás potopa
    Představení Pružiny proběhlo dle mého dobře, hláškovala ostošest, nebylo to skvěle, ale dobře je taky fajn a já čekám další porci příště :)

    Sám Zázrak je v tomto čísle odstrčen stranou, což mi zase tak moc nevadilo. Co mi ale trošku přišlo na nic - a je to v každém čísle - je ta uspěchanost některých věcí. Sice dávám 5* (je to pochopitelné, český superhrdina je něco, co česko potřebuje) musí to ale být tak rychlé? Třeba scéna s Kellym odehrávající se ve dvou okénkách (nebudu spoilovat, ale kdo četl pochopí o jakou jde scénu). V jednom okénku se nic neděje a v druhém je skoro po všem, chybí mi tak ještě jedno/dvě okénka.

    Easter, který mě pobavil bylo logo z Hellboye.
  • goldschmidchen
    goldschmidchen11.7.2017 11:22Dechberoucí Zázrak #20: Po nás potopa
    Baví mě to.
1018831
Četl/a (71)
2scha, akrijus, Alfred, Alikkk, Babany, Blackhand47XD, cyboy, czeeri, DanQ, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, dvory, Dzoglik, Endy, Faix, Filip123, Glumal, Goldfinch, Gustik5, Hanussen, hellblazer, Infarkt, japes, Jay-jay, jerry67, jh666, jindroush, kallenved, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, lacoste, Laik, lantan1, Light, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, mineralk, Mleako, NecRoman, Norri, PeNNy, petad, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, robert.hladil, Rowan, Sagikkun, seneke, Shin, spekktrum, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tommar, trudoš, tukak, Zdendy, zlejzmrd
(127)
2scha, absolute.000, akrijus, Alfi, Alfred, Alikkk, Babany, batoo, bd71, Benji, Blackhand47XD, blackJag, burzum, calvin10, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, czeeri, DanQ, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Dinik, disclose, dvory, Dzoglik, Endy, filemon, Filip123, Fox01, Glumal, Goldfinch, goldschmidchen, Gustik5, hahahoho, Hanussen, Hebled, hellblazer, Honzin, ikshorm, Infarkt, invape, James, jankie, japes, Jay-jay, jerry67, Jestrab2, jh666, jindroush, kallenved, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, Koci, komik.sx, komiksák007, lacoste, Laik, Lenny, Libbi, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, Matio, MB, mcleek, MEGA, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, mineralk, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monty.cl, MP, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, Nyxxie, pavel, pechna, PeNNy, petad, petrSF, petrsimcik, Poseidon06061978, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, Ricarderon, robert.hladil, Rowan, Sagikkun, saja, seneke, Shin, Skot, sleepless, spekktrum, suchosch, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tialster, Tommar, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, Viking, vranakx, willis, xai, xintax, Zdendy, zdoog, zlejzmrd
Chce (4)
gezic, Maty48, onfr300, Zajo original
Shání (1)
gezic