Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Ha. Ha. Ha.
Batmanův největší soupeř se vrátil odvyprávět ještě jeden, poslední fór. Tentokrát se však nesměje. Temný rytíř totiž během jejich posledního setkání nezvládl naplnit padouchova velkolepá očekávání, takže definitivně končí sranda. Joker je vážný. Smrtelně. Veškeré hry končí, Korunní kašpar zločinu zazvonil k závěrečnému dějství - a tentokrát se diváci nedočkají komedie...

Autorský tým kralující žebříčku bestselerů New York Times, SCOTT SNYDER a GREG CAPULLO, předkládá čtenářům KONEC HRY, vrcholné střetnutí mezi největším hrdinou a padouchem veškerého komiksu - a to už vážně není k smíchu.

Obsahuje sešity série Batman (NEW 52) #35-40 (říjen 2014 - duben 2015)

Scénář
Scott Snyder, James Tynion IV
Art
Greg Capullo, Kelley Jones, Sam Kieth, John McCrea, Dustin Nguyen
Ink
Derek Fridolfs, Danny Miki
Barvy
Michelle Madsen, Dave McCaig, Ronda Pattinson, Francesco Plascencia (FCO Plascencia), Gregory Wright
Obálka
Greg Capullo, Danny Miki, Francesco Plascencia (FCO Plascencia)
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-456-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
431 g
Stran
176
Cena
449 Kč
Originál
Batman #07: Endgame (DC Comics, 2015)
Varianty
DC Comics - Legenda o Batmanovi #076: Konec hry (2021)
Batman #07: Konec hry (paperback) (2017)
Batman #07: Konec hry (pevná vazba) (2017)
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger18.1. 14:40Batman #07: Konec hry (paperback)
    Tady už Snynder nevěděl kudy kam, ale pořád to není dno série. Kupodivu.
  • Sagikkun
    Neskutečný nářez, tohle mě vážně bavilo. Je to snad to nejfinálovější finále, co pro Batmana mohlo kdy vzniknout... jsou tu téměř všichni důležití přátelé i nepřátelé Batmana, jeho trofeje, chytré propojení se staršími příběhy ze série, ale i pokus o rozšíření jednoho velkého mýtu v rámci celého netopýřího univerza.
    Je to tak velké, že se opravdu nebudu pozastavovat nad věcmi typu "ale jak Joker dokázal tohle a tamto...?!". Jednoduchá odpověď: protože zápletka. Není to encyklopedie. Neříkám, že komiks nemá mít žádnou logiku... ale že některé věci jsou zkrátka odpustitelné, aby ten příběh mohl vůbec vzniknout. Tohle má navíc nějakých 150 stran, není to bichle s prostorem na podrobné vysvětlování, tudíž tomu některé nedostatky odpustit dokážu.
    Snyder naservíroval nabitou jízdu, kam toho dokázal narvat tunu: hromadu postav, apokalyptický Gotham, mysteriózní pátrání a nekompromisní akci. A všechno to za mě zázračně funguje. Jediná výtka je tak až k naprostému závěru: přál jsem si, aby byla otázka okolo Jokera více otevřená, a umocnit tím už tak jeho tajemnou postavu...
    Tak jako tak, tohle je skvost a Snyderovi tleskám.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš24.1.2022 17:07Batman #07: Konec hry (paperback)
    O čo viac som sa na to tešil, o to sklamanejší som zostal. Scott Snyder Batmanovi daroval niekoľko mimoriadnych príbehov. Soví tribunál, Smrt rodiny, Černé zrcadlo. O Konci hry sa šepkalo ako o revolúcii, ktorá zmení všetko, čo sme (minimálne o Jokerovi) vedeli. Preto ma zarazilo, že nič také sa tu nevyskytuje. Je prítomný geniálny námet (existuje Joker v Gothame už celé stáročia?), ale šokujúco s ním nie je nijako pracované a neodpustiteľne šumí do prázdna (pritom to pri správnom podaní mohla byť kultovka, v ktorej by Batman ako správny detektív pátral po sérii mrazivých fotiek). Ďalšou slepou uličkou sa stal stret s JLA, z ktorého taktiež nič nevyplýva. Je síce fajn vidieť, že Batman od Babylonské věži značne pokročil dopredu v boji proti vlastným priateľom, ale de facto je to len povinný akčný prológ (a samozrejme každý člen útočí samostatne). Objaví sa pár silných momentov (amputácia ruky, záver), ale sme v americkom mainstreamovom (hoci relatívne drsnom) komikse a čítali sme nasledujúcu Supertíhu, takže „vieme“. Vrcholné dielo klauna zločinu si predstavujem inak; toto je len jeden z jeho (a)typických útokov na Gotham. Navyše to relatívne popiera kánon, ktorý doteraz počítal s faktom, že až Batmanova prítomnosť dala vzniknúť magorom typu Jokera; dovtedy mesto ohrozovala „iba“ klasická mafia. Vlastne to popiera i origin Jokera, ak teda za jeho origin považujeme „pôvodného“ Red Hooda a pád do nádrže s chemikáliami. Pobavila ma hláška „chod do kúpeľne, je tam lekárnička“, pričom obeť má v hrudnom koši zaseknutú obrovskú sekeru. Bez debaty je skvelá Capullova kresba užívajúca si Batmanov trudnomyseľný prieskum apokalyptického Arkhamu a iné veselosti. Mali to pomenovať Konec srandy. Bonusy tvorí 6 strán náčrtov a 16 strán galérie alternatívnych obálok (najmä od Andyho Kuberta a Capulla). Konec hry v češtine druhý raz vyšiel v r. 2021 v rámci kompletu Legenda o Batmanovi.
  • hroubek
    Tohle jsem nečekal. Při čtení jsem si neustále říkal, že je zde Joker až moc chytrý a nějak jsem nemohl uvěřit, že by to zvládl. Ve výsledku se ukázalo, že jsem podcenil scénáristický um Snydera. Snyder zde rozehraje zajímavou hry, jenž překopává všechno co známe. A funguje to dost dobře. Je to napínavé, zábavné a Batman si sáhne na dno svých sil. Velkou radost mi udělal nekompromisní konec.
  • mAGiic
    mAGiic editor10.3.2021 20:15Batman #07: Konec hry (pevná vazba)
    V sedmém booku se vrací Joker, s kterým si Snyder pohrál, udělal z něho OP postavu a v podstatě čtenáři odhalil celou mytologii kolem největšího Batmanova protivníka. Jestli je to dobře nebo špatně, to je na vkusu každého čtenáře. Scénář Snydera tu vcelku pokulhává (bitva s JL, odhalení Red Hooda + Jokerova mytologie, finální bitva) a jestli někdo Snyderovi vyčítal dějové kiksy v sovích příbězích, tak tady je to ještě viditelnější. Zkrátka největším mínus knihy je fakt, jak je Joker přepálený villain, který nejen, že je šílený, inteligentní, ale i *SPOILER* nesmrtelný, a to formou, že by mu mohli závidět Soví zabijáci i Ra's al Ghul. Musím zároveň poněkolikáté ocenit kresbu Capulla, ta je fakt boží, je vidět, že si tenhle talentovaný kreslíř užívá každý detail Jokera, stejně jako krvavou akci, které je přehledná a přesná. Kdyby tu bylo hodnocení 3,5, tak bych ho dal. Vzhledem k závěru tohoto booku se trochu bojím, co bude v dalších třech knihách.
  • Norri
    Norri mecenáš11.6.2020 00:00Batman #07: Konec hry (pevná vazba)
    Ideální čtení do doby koronavirové, hihi. Snyder to v této knize rozjíždí hned od začátku a je to sakra zběsilá jízda. Nejde o nic menšího než o Jokerovo konečné řešení Gothamu. Pak to ale celé začne být trošku divné. Chápete příběh, který čtěte, ale tak nějak mu nechcete uvěřit. Jestliže Alan Moore naznačil v Kameňáku možný Jokerův původ, pak Snyder jde mnohem, mnohem dál. Nechcete uvěřit, že to, co zde naznačuje, může být nový origin, protože by to všechno, co o Jokerovi víte, posouvalo do úplně jiné roviny. "Konec hry" je zajímavá kniha a zatím nevím, jestli ji mám a nebo nemám rád. Jistě vím jenom to, že si ji za čas budu muset přečíst znovu.
    Kresba je opět parádní a i zde jsou místy neonově jasné a syté barvy. Nejsem si ale jistý, jestli se to sem hodí stejně jako do "Roku nula".
  • Palebras
    Palebras30.1.2020 12:56Batman #07: Konec hry (paperback)
    Konec hry pořád drží nastavenou laťku ale musím se přiznat, že tento díl mi zrovna moc nesedl..Nevím čím to bylo, ale tak nějak jsem se nedokázal naladit na tu správnou vlnu..A to ani na druhé přečtení..Nicméně pořád hodnotím vysoko protože to své kvality má...Gotham s pobíhajícími nakaženými působí opravdu skvěle a člověk se dokáže vžít do probíhajícího všudepřítomného šílenství...Za přečtení rozhodně stojí
  • Spacecore
    Spacecore24.7.2019 02:05Batman #07: Konec hry (paperback)
    Opět nadupaná akční jízda s notnou dávkou osudovosti, ale co se mi výrazně líbilo je způsob, jakým se Snyder nebojí opřít se do Batmanovskýho mýtu a prozkoumat ho z druhé strany. Vážně impozantní. On totiž píše to, co sám chce číst, je to velký fanoušek a to je vidět.
  • kotouczech
    kotouczech20.6.2019 14:13Batman #07: Konec hry (paperback)
    Druhej story arch s Jokerem už mě tolik nebavil upřímně.
  • Draco nobilis
    Draco nobilis admin2.3.2019 18:38Batman #07: Konec hry (pevná vazba)
    Panu J. to sluší jako nikdy, koho jen by mohl takový úsměv nevylepšit?
    Ovšem jeho uzemněním nakonec se Batman překonává. Bohužel, nabídka fyzického naplnění jejich lásky přichází pro oba pozdě...
  • puolpm
    puolpm mecenáš3.12.2018 16:12Batman #07: Konec hry (paperback)
    Snyder i Capullo stále držia vysoko nastavenú laťku, len v tomto prípade mi príliš nesadlo poňatie Jokera. Takže tak 7/10.
  • Fimi
    Fimi mecenáš12.8.2018 23:51Batman #07: Konec hry (pevná vazba)
    Po druhém přečten výrazně slabší a více si všímám wtf momentů, které prostě nemůžu překousnout a tedy jsem nucen snížit hodnocení...taková škoda...čistý průměr
  • JohnyG
    To bylo nějaký přeplácaný. Vyřazení Ligy spravedlnosti hned ze startu, aby se nějak vysvětlilo, proč při pohromě Gothamu nezasáhnou, se možná zdá logický, ale mě to nebavilo. Pak jde pomoct čtveřice bat-pomocníků a k tomu všichni záporáci, co jich jen Gotham má. Ehm... proč? A pak Soví tribunál? Když začala finální bitka s Jokerem, už už jsem zadoufal v epický závěr, ale ani ten na mě nezapůsobil asi tak, jak měl. Capullovi samozřejmě všechna čest, některý panely jsou opravdu úžasný, třeba to půlení Gordon/Joe Chill při výstřelu. Nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil, ale průměr je pořád zklamání.
  • sedw
    Až na první sešit velmi dobrý komiks. Začátek pro mě byl spíš zklamáním (bezmyšlenkovitá akce, nenávaznost děje na předchozí knihy), ale od druhého sešitu to byla paráda a za mě spokojenost.
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 15:19Batman #07: Konec hry (paperback)
    Jak jsem se rozplýval u předešlých booků (1-3), tak tady přišlo pro mě velké zklamání. Joker se po Smrti Rodiny opět vrací a mění pravidla hry, když přišel se zbavit definitivně Batmana. Celé to na mě působí jako by Snyderovi došli nápady, snaží se o zvraty které nefungují. Tady u tohoto booku se začal projevovat problém který u Snyderova runu mám, Scotty nás vždy někam nasměruje a pak nám řekne: "ja vlastně nevím jestli je to tam či Tak, domysli si to sám...," což když čtete v každém booku jeho runu je unavující. Začátek byl neuvěřitelné zbytečný a nudný, superhrdinská tupá mlátičma. Už ani ten Joker mě tolik nebavil, konec nuda. Asi jsem byl příliš namlsán předešlými příběhy nebo Nevím, ale není to ono. Capullo je pořád neskutečný frajer. Jestli vás můj text nepřesvědčil a chcete si to přečíst, tak směle do toho.
  • 3DD!3
    Hihi hi. Snyder se ve finále utrhl ze řetězu pomáhá mu v tom smějící se démon, srandista s tváří albína, ten který se na každý úkol vrhá s úsměvem na rtech. Batman je zde neustále tlačen do rohu, ať jde o bitku s rádoby kamarády z Ligy spravedlnosti, Sovím tribunále nebo samotným Jokerem, jde do toho tvůrčí duo na plno a užívá si tohle au revoir. Nápad přesunout hlavního padoucha do mystické roviny je drzý, ale o to lépe funguje. Vrcholová mainstreamová tvorba. P.S: Capullo se v kresléní rozmláceného bílého úsměvu přímo vyžívá.
  • choze
    Nejlepší Snyderův Batman od Sovího tribunálu. Bez úvodního kola s JLA bych se i obešel (nečtu Batmana proto, abych ho viděl mlátit se s jinými superhrdiny), ale pak se rozjede kvalitně napsaná a nakreslená temná pátračka po Jokerově původu, který sahá snad až k založení Gothamu, a u níž si člověk nemůže nevzpomenout na Kingovo To. Batman se noří hluboko do minulosti Gothamu, pod Gotham jako takový i do sebe sama a rychle směřuje k definitivnímu zúčtování s Jokerem. Je to chytré, napínavé, akční, znepokojivé, atmosférické, osudové, prostě vše, co od toho čtenář žádá. A bat-omladina a ostatní záporáci si jen snesitelně zastatují v závěru. A oceňuju aspoň zmrzačení Alfreda.
  • perak
    V rámci celé série se to sovám ani Smrti rodiny nerovná, ale přesto patří k tomu lepšímu. Opět skvělá kresba G Copully má nemalý podíl na celkovém vyznění knihy, například ztvárnění Jokera za mne nemá chybu. Zajímavé je i pojetí vývoje vzájemného vztahu Batmana a Jokera, směřující k cíli dostat protivníka za každou cenu. Což však má za následek, že Batman se chová občas ne zcela racionálně a zrovna toto mi úplně nesedělo. Stejně tak mne neoslovil možný nový výklad Jokerova původu. Na každý pád nechává Snyder mnoho otazníků, které zavdávají důvod pro mnohé interpratace a tak jsem zvědav, zda konec knihy je skutečně konec hry.
  • Fry
    Batman #07: Konec hry - Tahle kniha je pro mě zklamáním roku ... Tak jak je možné, že má tento komiks tak vysoké hodnocení? To jako vážně všichni věříte tomu, že by Joker dokázal svým pseudo-virem, který se z ničeho nic objevil, nakazit Ligu spravedlnosti? A ne, toto není jediný kiks tohoto komiksu. Postavy se od prvního sešitu chovají nelogicky, příběh je zmatený, chybí dostatečný úvod do děje a v několika pasážích to vypadá, jako by v komiksu chyběly stránky. Celkově jsem zklamaný a nemůžu jinak, než přidělit záporné hodnocení ... Za mě 1*!
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš6.1.2018 23:47Batman #07: Konec hry (paperback)
    Nevím, čím to je, ale Joker a příběhy s ním v New 52 v podání Snydera mě asi nechytají tak, jak by měly. Nevím, čím to je a nedokážu si to vysvětlit, ale pro mě byl toto nejslabší příběh ze série. Předvídatelné a primitivní. Asi je to dáno i tím, že Jokera znám(e) a přijde mi, že vymyslet něco opravdu nového je čím dál tím těžší. Možná už je na čase Jokera nechat jít. Mám ho rád, ale stejně raději hrábnu po jeho stěžejních příbězích než po tomhle. Čímž neříkám, že by kvalita Snydera a dalších byla horší, jen mě to až tak nebere. Dobré ale je, že je to součást celku deseti knih, což oceňuji, že se je čeho chytit a že to má nějaké následky, údajná smrt Bruce Wayne například.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin2.1.2018 09:34Batman #07: Konec hry (pevná vazba)
    Ve svých přích o tom, zdali je lepší DC či Marvel, zdali je filmová produkce lepší toho či oného, musím často hájit DCčkový svět pro jeho vážnější tvář. Vlastně je mi to jedno, protože na špici je Batman, imprint Vertigo a pak dlouho nic, ovšem marvelácké posmívání se universu DC mě vždycky trochu rozzlobí. I když jsou to debaty o ničem. Inu prostě, dělat vážné věci je vždy o něco složitější, než dělat jen bezduchou zábavu. Domnívám se. A proto na takové pokusy kladu i větší nároky. Konec hry je zajímavý jokerovský příběh z výše zmíněného soudku, ovšem zápletka nikterak nevybočuje a pointa je trochu nudná. Jak jsem byl celkem nadšen Snyderovými "sovími díly", dále už mě to tolik nebere...

    Celkový dojem: 60%
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin2.1.2018 09:34Batman #07: Konec hry (paperback)
    Ve svých přích o tom, zdali je lepší DC či Marvel, zdali je filmová produkce lepší toho či oného, musím často hájit DCčkový svět pro jeho vážnější tvář. Vlastně je mi to jedno, protože na špici je Batman, imprint Vertigo a pak dlouho nic, ovšem marvelácké posmívání se universu DC mě vždycky trochu rozzlobí. I když jsou to debaty o ničem. Inu prostě, dělat vážné věci je vždy o něco složitější, než dělat jen bezduchou zábavu. Domnívám se. A proto na takové pokusy kladu i větší nároky. Konec hry je zajímavý jokerovský příběh z výše zmíněného soudku, ovšem zápletka nikterak nevybočuje a pointa je trochu nudná. Jak jsem byl celkem nadšen Snyderovými "sovími díly", dále už mě to tolik nebere...

    Celkový dojem: 60%
  • Lenny
    Lenny mecenáš26.11.2017 10:27Batman #07: Konec hry (paperback)
    První Snyderův Batman, který se mi nelíbil =(. Nesedí mi jeho pojetí hlavních aktérů, Capullo nicméně válí
    http://bit.ly/2A7sQbi
  • Fimi
    Fimi mecenáš26.7.2017 08:56Batman #07: Konec hry (pevná vazba)
    Tak tady jde fakt do tuheho, Snyder se nebojí zajít za hranice a dává jednu nálož za druhou. Akce je výborná, kresba si udržuje vysokou laťku a příběh se žene kupředu neskutečným tempem. Lepší než tribunál? Možná, za mě na stejné úrovni a říkám si sakra, co po tomhle jako ještě přijde?
  • kaylin
    Scott Snyder a Greg Capullo nepřekonali začátek své spolupráce na Batmanovi, ale ukázali, že Temný rytíř je pořád ve skvělé formě. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/07/1482-batman-7-konec-hry-90.html
  • Spike
    Jak tak koukám budu tady v menšině, ale i když bych hrozně chtěl, tohle pro mě bohužel není pětihvězdičková záležitost.
    Chtěl bych to proto, že příběhy s Batmanem - a ty S Jokerem obzvlášť - jsou moje srdcovky, a Snyder ve Smrti Rodiny dokázal, že na to má a k dokonalosti mu chybí už jen krůček (v případě SR pořádná závěrečná katarze). A on Konec Hry jako závěr (samozřejmě prozatimní) vztahu a boje Batmana s Jokerem i funguje a v konečném důsledku jsem i spokojený, jen je tu pár detailů které mi nesedí a z toho důvodu na plný počet jít nemůžu.
    V první řadě jde o samotného Jokera. Jak je Snyderovým zvykem, žádná odpověď u něj není definitivní a vždy dává prostor pochybnostem a jiným výkladům, ale tahle nová mytologie kolem nového (možného) původu Jokera mi moc neseděla. Čekal bych spíš že to bude víc osobní a emotivnější boj, a když už zabředávat do možného klaunova originu tak to už spíš radši variaci na Kameňák, ale celá ta zápletka kolem dionesia a bledého muže mi moc neseděla. Sice se díky tomu podařilo do hry na chvíli vrátit i Soví Tribunál, ale ten bych zase raději viděl v dalším samostatném příběhu...
    Takhle to vypadá že jen haním, ale on je to pořád dobrý, ba skvělý příběh který jsem přečetl jedním dechem na jeden zátah. Po Roku Nula, který neunesl srovnání s klasickým Rokem Jedna, a nevyvážené povídkové Hřbitovní Směně je tohle zase Batman na kterého může být Snyder opravdu hrdý. Snad je to tím že od konce éry netopýra a klauna jsem měl přeci jen hodně velká očekávání, ale i přes všechny své kvality Konec Hry pořád o něco zaostává za svěží Soví ságou nebo tematicky spřízněnou Smrtí Rodiny. Ale kdoví, možná to lépe nakonec ani udělat nešlo...
  • Gustik5
    Tohle je neustávající extáze. Jak po stránce vypiplaného scénáře, tak kresby, jež si drží svůj nadprůměrný standart. Snyderova série dává pomyslnou korunu nejen sama sobě (čímž si udržuje status řady, která se neustále překonává), ale i příběhům s Batmanem a Jokerem obecně. Jsme tak svědky velkolepého zakončení komplexní linie a vztahu dvou rozdílných postav. Dvou šílenců (každý je hnutý trochu jinak), z nichž oba byli ke konci donuceni odložit masky… A vám nakonec dojde, že tohle je definitivní. Nebudete tomu chvíli věřit. Ale uvědomíte si, že jinak to vlastně už po tom všem ani skončit nemohlo. Král zločinu města Gotham a jeho netopýří strážce; Detektiv v takřka mileneckém spočinutí na samotném dně. Vůbec bych se nezlobil, kdyby tohle opravdu byl konec velké éry o několika dekádách. I kdyby jen v rámci New 52. Více zde: http://nafilmu.cz/2017/07/komiks-batman-konec-hry-2017/
  • Schramm
    Schramm24.6.2017 13:32Batman #07: Konec hry (paperback)
    Nečekal jsem, že ještě někdy zažiju u Batmana to, co při četbě Konce hry. Nemá cenu to okecávat - jeden z nejlepších Batmanů, co u nás vyšel, tohle je moderní klasika.
  • Tiba
    Nečekal jsem, že by se něco mohlo kvalitou přiblížit Sovímu tribunálu, ale tady se to Snyderovi podařilo. Atmosféra je výborná, příběh má skvělé tempo a Snyder zde předhazuje zajímavé nápady a myšlenky. Capullo je jako vždy vynikající a nemalou měrou se podílí na atmosféře příběhu. Rozhodně další příběh s Batmanem, který stojí za přečtení.
  • Luigim
    Tak čekal jsem nevyhnutelné, ale pořád jsem doufal v nějaký poslední záblesk naděje jako v nějakém filmu...Batmana jsem v této sérii měl opravdu rád. Zde proběhl konec dvou legend. Nezbývá tedy říci nic jiného než díky Batmane dobrá práce jako vždy! Smekám.
  • cyboy
    cyboy mecenáš21.6.2017 08:38Batman #07: Konec hry (paperback)
    Cekal jsem vsechno mozne, ale rozhodne ne konec hry a konec jedne ery.
    85%
50473261
Četl/a (111)
123peta, 2scha, 3DD!3, adam, Al0f0k, Alfred, Anton Whatever, Benny, Blackhand47XD, Blockholm, Bronn, Caylen-Tor, choze, Cinema Ranger, Craxx, crewni.konzerva, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darker, Darth Raelchi, Davidos402, deadpool, Dejweez26, Denis, Denis1996, doomista, Duracell, dvory, erik, farnhajt, Final, Flowtek, Fr3d_K, Garp, Giskard, Goldfinch, Golem, Gustik5, hatapka, hellblazer, Ivan Kucera, Jabba, Jack, James, japes, jh666, jindroush, jiskra, Joker189, Kaaos, kadas97, Kadin, karl173, kaylin, kendor007, kinak, Kiwi1902, Komiksum, kotouczech, lantan1, Librarian, lucmartincova, Lukasitch, Martin.imr, Mates17, Matthew, me, MEGA, Mercurio, Mleako, MonsterGyre, namdnas, NecRoman, oleav, Olesh, ondra kenway, Palebras, pavlosson, pearlxjam, perak, Petr, petrik1710, Pietro26, Pizza Guy, PrastenejCitron, punisher, puolpm, rewkon, Scaleo1, Schramm, Sharick, Sikk, Spacecore, Spike, taidana, Tawax , Tiba, tomas.my, Tomket.Tom, Tomski, Tomzany, tukak, TZcomics, Václav Mikula, vita, w3cMarkus, WEAPONE, Wiw, Zbysek2410, zlejzmrd
(181)
2scha, adam, Alfi, Alfred, Anton Whatever, Babany, Badgu.y1902, Beng.D, Benny, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, bourgeois, Bronn, burzum, buscheer, Caylen-Tor, Clarkos, Craxx, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, cyboy, Dali, Darker, Davidos402, deadpool, Dejweez26, Denis, Denis1996, Dinik, DKoscik, doomista, doophy, Duracell, dvory, Er.Nest, erik, Famozní, farb, farnhajt, faster86, filosh, Final, Flowtek, Fr3d_K, gezic, Goldfinch, Golem, Grebenda, Gustik5, hatapka, herbert, herrman, Honzin, hyba1991, ikshorm, Ivan Kucera, Jabba, Jack, JackOneil, Jak, James, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, jindroush, jiskra, Joker189, Jonathan Arbuckle, Kaaos, kadas97, Kadin, karl173, kaylin, KdG, kendor007, KINIMODUS, Kiwi1902, komik.sx, Kouzelnik7, Librarian, listr, Lojza, Lokas1998, Loks19, LuckyLjuk, lucmartincova, Luigim, Mamut12, maravenger, Martin.imr, Mates17, Matthew, mcezik, me, meffis, MEGA, Mercurio, mike731, misa, Mitak, Mleako, MonsterGyre, Mr. Bobeček, mrkirby, mywiel, namdnas, NecRoman, Nyxxie, o2t2, Olesh, Onkel 1928, Palebras, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, pechna, Pekario, perper, Petr, petrsimcik, Pietro26, Piros0013, punisher, puolpm, Radkos, rewkon, Roiser, Rumburaq, saja, Saran, Schramm, seezeethree, Sharick, Sidi Santini, SiWeX, SkillJam, Skot, slothest, Snorri_JBC, Spike, Staník, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, taidana, Tawax , The Genius, Tiba, Till, TIM.biker, tomas.my, Tomas024, Tomasino79, tomasko33, Tomate, Tomket.Tom, TommyBOYER, tomned, Tomski, Tomzany, Toren, tukak, Tyfus, TZcomics, Václav Mikula, vallyslayer, vita, Vítek, WEAPONE, willis, Wiw, xintax, yogi, yojimbo, Zajo original, Zavulon, Zbysek2410, zlejzmrd
Chce (20)
ArmadOon, Azik2586, chcita, CHester Turner, DamianG, Doppelganger, Dzoglik, Fida, henrycruel, Horstik, Jáňa, Kiko, Macek78, monty.cl, predek, Sebastian the wise, Shpeckk, spot, vrazdinek, Wakker
Shání (2)
DamianG, m.jedle
Nabízí (7)
bourgeois, buscheer, Denis1996, Fox01, Ivan Kucera, Lojza, Luigim