Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Začínáme zapomenutým příběhem ze sedmdesátých let, kdy Deadpool řádil v ulicích po boku Luka Cage a Iron Fista. Jenže i když se pak přesuneme do současnosti, není všemu konec. Minulost se vrátila a Deadpool musí dát dohromady svůj starý tým... a hlavně ho přesvědčit, že je jeho starý tým. A minulost se vrací i jinak – projekt X ohrožuje nejen Deadpoola, ale i Captaina Ameriku a Wolverina, a tak se všichni tři musí dát do boje. Společně.

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #13-19

Scénář
Gerry Duggan, Irene Y. Lee, Brian Posehn
Art
Scott Koblish, Irene Y. Lee, Declan Shalvey
Barvy
Jordie Bellaire, Val Staples
Obálka
Kris Anka, Jordie Bellaire, Declan Shalvey
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-454-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
431 g
Stran
160
Cena
369 Kč
Originál
Deadpool #03: The Good, the Bad and the Ugly (Marvel Comics, 2013)
  • Sawyer
    Parádní temný a emotivní příběh s Deadpoolem. Postavy jsou super, každá má dostatek prostoru a tvoří parádní trojku. Humor odstoupil a je ho tady minimum. A to je sakra dobře. Tenhle depresivní a vážný Deadpool se mi hodně líbí. Jen ty retro příběhy mě moc neberou, ale neříkám, že jsou špatné.

    Celkem - 90%
  • MerkatTV
    Asi druhý najlepší Deadpool ktorého som čítal. Prvý retro komiks je super a príbeh o odseknutých Deadpoolovych častiach tela je super. Páči sa mi akú má komiks temnú atmosféru. U Deadpoola to je nezvyk. Fakt super. Odporúčam si to prečítať.
  • Delphín
    Úžasný komiks, který ukazuje, že i Deadpool je opravdu tragická postava. Nahlížíme do jeho minulosti a místy opravdu dost odstupuje humor. Tím samozřejmě neříkám, že je to špatně. U Deadpoola je to víc než dobře, člověk si tak nějak uvědomí, jak tragická postava to ve skutečnosti je. Vyzdvihnout musím i super retro ze sedmdesátek na začátku komiksu!
  • Multiverzum
    Tretie číslo Deadpoola s podtitulom Hodný, zlý a ošklivý mierne zaostáva za prvými dvoma dielmi. Začiatok sa síce nesie na rovnakej vlne, ale neskôr dostávame iného Deadpoola, ktorý nemusí sadnúť úplne každému. Možno je to len o sile zvyku, no v každom prípade mi ťažšie témy pasujú na iné postavy z univerza Marvelu. Spracovaniu a prekladu nemám čo vytknúť, hádam len v prípade, že by sa CREW rozhodlo nevydať pokračovanie.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/deadpool-hodny-zly-a-osklivy/
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger24.7.2019 14:11Deadpool #03: Hodný, zlý a ošklivý
    Po dvou nepovedených průměrných dílech tady mám pořádný veledílo. Deadpool vyměnil parodii za vážnost, spolu s Capem a Wolverinem a jde jim to báječně. Těším se na další díl. 90%
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 21:00Deadpool #03: Hodný, zlý a ošklivý
    Zatím vrchol Deadpoolova runu. Příběh ubírá na humoru a začíná být vážnější, což je u podobné parodie nezvyklé, ale vítané.
  • Hunter
    Nejlepší Deadpool. Tady nemohu jinak než za 5. Skvělý místy depresivní Deadpool který odhaluje šokujicí pravdu. Tohle si vážně nenechte ujít. Naprostá paráda. Četl jsem na jeden zátah a byl totálně přikován k gauči po celou dobu čtení.
  • perak
    Za mne dosud nejlepší DP. Úvodní retro kousek opravdu pobavil, výborně vystihnutá kresba, atmosféra 70. let i skvělé hlášky. Zbytek knihy pak není pouze o hláškách, k nimž by byl uměle a křečovitě dotvářen příběh, ale naopak se jedná dobře vystavěné vyprávění proložené jedinečným Deadpolovým humorem.
  • Fry
    Deadpool #03: Hodný, zlý a ošklivý - Daleko lepší, než jednička, ale dvojku to alespoň teda u mě nepřekonalo ... Začátek je tentokrát velmi slabý, retro sešit mě nudil, tak samo dokončení příběhu v přítomnosti a první sešit story arku "Hodný, zlý a ošklivý" zasazeného převážně do KLDR taky nebyl žádný zázrak. Naštěstí pak přichází dramatické zvraty, objevují se pseudo X-meni a příběh neskutečně potemní. Plusové body dávám za změnu kreslíře, Declan Shalvey dokáže mnohem lépe vystihnout ponurou atmosféru a skvěle se na to kouká ... Za mě 4*!
  • hroubek
    Tak tohle bylo příjemné překvapení. Po předchozích dílech jsem čekal, že se bude pokračovat v odlehčené zábavě a ono kupodivu ne. A já jsem za to docela hodně rád, jelikož uvidíme Deadpoola z trochu odlišné stránky a místo srandy přichází deprese. První dva sešity jsou ještě komické a mají výbornou hostovačku v podání Iron Fist a Luke Cage(zde krásná práce s kresbou od retro stylizace až po krásný mainstream). Pak se přehoupneme k hlavnímu příběhu a to už je jiné čtení(změna kresby tomu velmi pomáhá). Vtipy nechybí, ale přichází deprese a dostáváme se Deadpoolovi mnohem více pod kůži. A o to lépe pak funguje finále sešitů a hlavně pointa celého příběhu. I zde vyfasuje Deadpool parťáky a to Kapitána Ameriku a Wolverina, plus korejské kopie X-Menů. Hodný, zlý a ošklivý je velmi dobrý komiks, u kterého fungují vtipy i dramatická část a nabízí zajímavý pohled na Deadpoola.
  • smtxx
    Tohle se mi líbilo víc ,než sem čekal , rozhodně nejlepší Deapool zatim a jeden z nej komisů od Marvelů pro mě .
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin12.9.2017 17:37Deadpool #03: Hodný, zlý a ošklivý
    Zprvu jsem si myslel, že se bude příběh odvíjet podobně jako u předešlých dvou dílů, tedy jako přiblblá sranda s několika lepšími vtipy a hláškami, nějaká ta řezničina s kýbly plnými krve doplněnými povinnou glosou hlavního hrdiny. A skutečně, první stránky tak vypadaly. Například moment, kdy je Běloch ke konci v jakési mimozemské zoologické zahradě s vlastním výběhem, mě rozsekal naprosto. Jenže po několika dalších stránkách se příběh posunul někam, kde jsem to vskutku nečekal. Wow. Feauturing Wolverine a Captain America, a přesto to nebylo naivně blbé. Temný, ponurý příběh a jak trefně poznamenal cyboy - emoce. Jsem velmi mile překvapen.

    Mimochodem obálka k 18. číslu je perfektní. Škoda, že celkový svazek vždycky dostane nějakou "mainstreamovou nudu" na předek. Ale chápu, komerčně je třeba ukázat akci a s kým budeme mít tu čest.

    Celkový dojem: 80%
  • 3DD!3
    Ponurá atmosféra není něco, co bych u Deadpoola čekal, přesto je právě Hodný, zlý a ošklivý temnotou přímo nasáklý. Když Wade přestane vyprávět vtipy ukazuje Posehn s Dugganem, že síla postavy nespočívá pouze přihlouplých a infantilních hláškách, ale v potrhané paměti šílence, který přes všechny ty mrtvoly, které vyrobil, může být dobrým člověkem. Severní Korea se otřásá v základech v prozatím nejlepším komiksu o užvaněném zabijákovi ze sousedství.
  • S4TW
    Ano, retro část je neskutečně vtipná a výborně zparodovala sedmdesátá léta v komiksu, neskutečně jsem se bavil a to kvantum textu si tentokrát moc užíval. Cameo tety May, zesměšňování Luka Cage či styl psaní alá zlatá sedmdesátá, to je prostě to, co si fanoušci Deadpoola žádají. Poté ovšem přišlo něco, na co jsem nebyl připraven, posunutí téhle skvělé postavy někam jinam. Autoři totiž přeladili na úplně jinou notu, jedná se o vážných, emocionálně silný a depresivní příběh, kde budete Deadpoola litovat a soucítit s ním, to myslím smrtelně vážně! A ono to k tomu ještě funguje neskutečně dobře. Takhle na zadek snad tahle postava ještě nedostala a najednou už to není hláškujicí mašina, ale týpek, který má pořádnou depku. Do tohoto ta parádní kresba, především ty vzpomínkové části, která má ještě výbornou práci s barvami (trochu mi to připomnělo Spider-Man: Smutek). Tohle se sakra povedlo a já jen dodám, že se jedná o je nejlepší část nejlepšího runu mojí nejoblíbenější postavy u mého nejoblíbenějšího vydavatele.
  • mearez
    Nejlepčejší Deadpool, kterýho jsem zatim četl. Týpci udělaj retro s Deadpoolem a ještě využijou hostující postavy. Fakt super.
  • Norri
    Norri mecenáš12.7.2017 19:41Deadpool #03: Hodný, zlý a ošklivý
    Dospělý a vlastně i celkem temný komiks, který má dobrý scénář, od začátku do konce vysoké tempo a parádní kresbu. Není tam tentokrát tolik pop-kulturních odkazů, ale našel jsem dva jiné odkazy, které mě potěšily více než hromada keců o slavných lidech. Jsou to odkazy na slavné panely z jiných komiksů. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/hodny-zly-osklivy
  • kaylin
    "Hodný, zlý a ošklivý" je pro mě nejlepší příběh s Deadpoolem, jaký jsem zatím četl. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/07/1477-deadpool-3-hodny-zly-osklivy-85.html
  • Tyfus
    Perfektní! Zatím nejlepší, co tady s Deadpoolem vyšlo! Žeru ty jeho retro příběhy, tam mě baví cokoli od Deadpoolava kostýmu a hostovačly tety May až po tečkované barvy, které znám ze sešitů od Semicu! A hlavnnímu příběhu není, co vytlnout! Deadpoolovi tentokrát vážnější nota sedla a účast Logana a Capa nikdy není na škodu!
  • Luigim
    Prostě parádní DeadPool. Sešit mne pobavil a to je to hlavní. U retro části je to místy slabší, ale jinak bez výhrad.
  • Tiba
    Deadpool nám servíruje, něco jiného než v předchozích dílech. Sice první retro část je infantilní, ale naštěstí netrvá moc dlouho a po chvilce se dostaneme k hlavnímu chodu a tím je Hodný, zlý a ošklivý. Řekl bych, že temnější tón a seriozní příběh, který nenabízí jen přiblblé hlášky Deadpoolovi výborně sedí. Wade tu přestává být tou plochou postavou, které jen vtipkuje a díky emocím dostává další rozměr. Rozhodně zatím nejlepší Deadpool z této řady.
  • erik
    Zábavné. Ale, že by som sa k tomu vracal, to asi nie. Kvitujem, že väčšina hosťujúcich hrdinov tu nie je "ennisovsky" prvoplánovo zhadzovaná (až na Lukea Cagea, ale ten si to zaslúži). Severokórejská armáda ma pobavila asi najviac.
  • Gustik5
    Údajně nejlepší příběh s Deadpoolem vůbec. A sakra, sice to neposoudím, ale skvělý to rozhodně je! Moc se mi líbí, jak dokázali scénáristé udržet perfektně fungující poměr mezi humorem a vážností. Pobavíte se, ale zároveň vás to místy dokáže i dost zasáhnout. Deadpool tu figuruje jako "smutný klaun." Je tu hezky vidět, že všechny ty legrácky a šílenosti jsou jeho způsobem, jak se vypořádat s obrovskými traumaty (mimo jiné i dírami v paměti, které dovysvětlují, proč se tak často dříve plácal odnikud nikam), jež si s sebou nese. Navíc, když už jde opravdu do tuhého, zmlkne i jemu. Pokud jsou první dva sešity povedenou parodií na sedmdesátkové komiksy se vším, co na nich z dnešního pohledu skřípe (ale i funguje), je hlavní příběh především sondou do Poolovy pohnuté historie, propletenou s dalšími dvěma "upravenými" hrdiny. Tajtrlíkující postava tak dostává tragický rozměr a dokazuje, že je na ní mnohem víc, než jen ujetý humor a boření čtvrté stěny. Navíc jsou tu události, které budou mít velké následky v budoucnu (SPOILER/ Deadpool má dceru?!/SPOILER), což se mi moc líbí. Dříve, když jsem četl nějaké sešity z Wayova runu, mi hrozně vadila epizodkovitost příběhu, který Deadpoola nikam výrazně neposouval. Jo, měl bych si už přečíst něco z éry před Wayem. :) Každopádně... Pokud bych měl někomu vysvětlit, proč mám z Marvelovského vesmíru nejradši právě ukecaného žoldáka, doporučím mu tenhle komiks. :)
  • Koci
    Za mě asi nejlepší Deadpool co u nás zatím vyšel. V první části je to taková ta klasická úchylná sranda, ale sešity Hodný, zlý a ošklivý mají nečekaně silný příběh. Navíc ty kulisy korejského koncentráku. Jako nekritický fanoušek Deadpoola musím dát 99% :)
  • Alfi
    Téma hodne zvážnelo, pričom sa riešia aj emócie a česť. O dosť lepšie ako prvé dva diely.
  • cyboy
    cyboy mecenáš29.5.2017 18:48Deadpool #03: Hodný, zlý a ošklivý
    Oproti minulemu dilu dost zlepseni. Slusne jsem se bavil u prvnich dvou sesitu a v dalsich jsem dostal neco, co jsem od Deadpoola ani necekal - emoce.
    80%
6445102
Četl/a (211)
3DD!3, 66pepo66, Abbott, adevr, adriel, Al0f0k, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, autokineton, Bary02, Becko, ben_bella, besikv, binnmode, Blackhand47XD, borknagar1, Bronn, calvin10, CaptainCzech, charvos, Cinema Ranger, ConanVJ, CoVseNerdit, Craxx, Cvrdoool, cyboy, D.K.Logic, dajik, DANT3_, dcpatr , deadpool, Delphín, desto, Devlin2, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, Džoworka, Elnie, erik, fifas, Fima, Final, Flowtek, foudy, Fox01, Fr3d_K, frantisekcap1, Fry, gezic, Goldfinch, Gustik5, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hades, hellblazer, hicks, HK-47, Horstik, hromotlk, hroubek, Hunter, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, James, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jindroush, Joker189, Kaaos, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Livia, Loks19, LookAss, lopik, lucmartincova, Lukasitch, luky.kuky10, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, Martin.imr, Martin18, massilia, Mates17, Mato, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, michaldca, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, MonsterGyre, mozzu, MP, Mr.Bolt, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevidal7, NikkiKonig, noovakpetr, Norri, oleav, Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Ozymandias, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, perak, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, punisher, raenius, RaggamuffinSVK, raimi, RedButton, Rezet, Rinter, robert.hladil, S313, S4TW, Sagikkun, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sick666, Sir_Pete, slavik38, Spike, Stara.kryta, štěpin_8, Strachi, syon, Tadeus, taidana, terrordemon, tesilosaurus, the.kasztan, TheDoctor, the_proph, Tomate, Tomzany, Tony TwoDee, TQChose, trudoš, tukak, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, vishnar, VskPrzk, VvV, VXP, WEAPONE, WMN, xflori01, xxSIMIxx, Zbysek2410, Zdendy, Zemblaff, zlejzmrd
(301)
2scha, 665+1, 66pepo66, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, afri, Aldo26, Alfi, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , anka, Anton Whatever, AwatarDK, Azbest, BadBoy, Bary02, batoo, Becko, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, bmc75, borknagar1, brkowycz, Bronn, burzum, calvin10, CaptainCzech, charvos, CHester Turner, CHROM, ConanVJ, CoVseNerdit, Craxx, CreepyDragon, CSE_AC/DC, cyboy, DANT3_, DAxik, dcpatr , deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, desto, Doncek4321, Doppelganger, Duracell, duri, dvory, Džoworka, Elnie, erik, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fima, Final, Flowtek, Fox01, Fr3d_K, frantisekcap1, Fry, gezic, Glumal, Goldfinch, Gustik5, gwen666, H4mpty, Hades, hahahoho, Hebled, herrman, hicks, hiro666, HK-47, Honza R., Honzin, Horstik, hromotlk, hroubek, hugosnowden, Hunter, hyba1991, ikshorm, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, JackOneil, Jak, James, james dixon, Jáňa, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, Johnny Sasaki, Joker189, Jonathan Arbuckle, kadas97, KadetJaina, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, Kazumaki, KdG, Keenkeen, kendor007, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, kubanec13, kybl, lacoste, Librarian, listr, Livia, Lobok257, Lojza, Lokas1998, Loks19, LookAss, lopik, lucmartincova, Luigim, Lukas366, luky.kuky10, m.jedle, Madao, malylada, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin.imr, Martin18, MarvelLover, Mates17, Mato, Matthew, Maty48, ma_fecko, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, michaldca, mimo_provoz, mineralk, Miss Amphipolis , miuanek, monocyt, Montiseus, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr. Bobeček, Mr.Bolt, Mr.Plysh, Mrtvejbazen, mstefl, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, NikkiKonig, Noci, Nomad, noovakpetr, Norri, nx, Odal , Olesh, onfr300, Onkel 1928, Osimchin, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, Piros0013, pk123x, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, Premek, punisher, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, Ragnarog, raimi, RedButton, Rezet, Ricarderon, Rich, RicHard. , Rinter, robert.hladil, Rowan, Roxigor, Rumburaq, S313, Sagikkun, Saiffer, saja, Salien, Saran, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, semi41, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, Spike, Stara.kryta, štěpin_8, Stlucius, Strachi, StressCZ, superheroesstuff, suricattaontheway, Symbi, syon, tacmud, Tadeus, taidana, terrordemon, tesilosaurus, TheBronxCore, TheDoctor, Tialster, Till, TIM.biker, timek, Tomate, TommyBOYER, tomned, Tomzany, Toren, TQChose, trudoš, tulipstros, Tyfus, Ukko, Václav Mikula, Valis, vallyslayer, VanTom, Viking, Vojtěch 393, VvV, WEAPONE, willis, wittos, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, Zajo original, Zaknafeine, Zbysek2410, Zdendy, zdoog, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (13)
Azik2586, Badgu.y1902, BreakingAway, DKoscik, DracoAn, kisuke93, Marthy76, Miriyak, mywiel, Sebastian the wise, sleepless, vteco, WMN
Shání (1)
Adelheid1
Nabízí (6)
66pepo66, charvos, frantisekcap1, Librarian, Luigim, Martin18