Petr Parker je mrtvý. Zemřel při obraně svých milovaných před Green Goblinem. A teď se v New Yorku objevil nový po zdech lezoucí hrdina, aby pokračoval v jeho hrdinské tradici. Ano, má jeho schopnosti... ale opravdu má třináctiletý Miles Morales na to, aby se stal novým Spider-Manem?

V české mutaci vyšel tento svazek jako 114. v pořadí.

Každá kniha obsahuje exkluzivní rozhovory s autory a kreslíři, shrnutí minulých událostí, galerie postav, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Gabriele Dell´Otto (Tajná válka). Vychází jednou za 14 dní.

Obsahuje sešity sérií Ultimate Comics Fallout #4 a Ultimate Comics Spider-Man #1-5


Scénář
Brian Michael Bendis
Art
Sara Pichelliová
Lettering
KEPLER Sl
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2280-708X (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
177 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
521 g
Stran
128
Cena
249 Kč
Originál
Ultimate Comics Spider-Man: Who Is Miles Morales? (Marvel)
  • karl173
    Je to slušná a svižná jednohubka, která nenásilně přivádí nového Spider-mana. Na druhou stranu nepřináší moc nového a jelikož jde jen o rozjezd, tak ani nic velkého.
    Kresba se povedla. Je hezky přehledná a tak akorát detailní. Bavila mě.
    Celkově se jedná spíše o průměrný začátek, ale čtení mě přesto bavilo ( nerd ) 3*
  • Komiksum
    Jsem fanoušek všeho Spider-Manského i když to je z ultimátniho vesmíru, takže jsem byl na to zvědavý. Po přečtení jsem měl rozporuplné pocity, uběhlo to rychle, ale aniž bych si pamatoval nějaké větší momenty. Příběh je krátký a rychle zapomenutelný, nemluvě o tom, že Bendis udělá třeba ze Spider-Ženy docela blbou hysterku. Jediný důvod proč si to jakš takš přečíst je kresba Sary Pichelli která se mi moc líbila. Příběh je podle mě na starého Spider-Mana naroubován ne úplně šťastně. Série se prý časem rozjela, ale tato kniha je nezajímavý start.
  • Darth Raelchi
    Nudné a zbytečné. Recyklace a k tomu ještě s odkazem na krásný příběh, Smrt Spider-mana. Kresba je to jediné co mě aspoň trochu zaujalo a ani tak velké a zvučné jméno jako je Bendis není u mě vždy zárukou kvality, resp. jeho vklad to tzv. neponičí tak, jak by to udělal někdo méně zdatný než je on sám. Pro mě fakt nuda a zbytečnost. A že je Spidey afroameričan je pro mě vítanou a příjemnou změnou, plus ten jeho origin také docela ujde, resp. je uvěřitelný. Jinak fakt nic moc a pozitiva viz výše vidím jako "něco dobrého, když už mám takový příběh před sebou". Nevím, jak to vnímají ostatní, zde jsou poměrně pochvalné komentáře, ale na mě je to až moc dětské.
  • tom99
    Na klasického Spider-mana a Petera Parkera nedám dopustit. Jedná se o moji nejoblíbenější postavu, proto se k jakýmkoliv jeho nástupcům chovám obezřetně. Milesu Moralesovi jsem nicméně dal šanci a vůbec toho nelituji. Brian Michael Bendis, že může existovat i jiná postava pod kostýmem, která může být stejně zajímavá. Příběh je neskutečně silný, poutavý, propojený s životem původního Spider-mana. Nyní zase poznáváme zcela jiné a nečekané problémy hlavního hrdiny, který žije úplně jinak než Peter. Kéž by takových komiksů vyšlo víc.
  • S4TW
    Ultimate Peter Parker mě vážně nebavil a jeho smrt mi byla tak nějak jedno, teď jsem za ní rád, jelikož mohla vzniknout skvělá postava, jakou bezesporu Miles Morales je. Zvláštní také je, že se jedná o třináctiletého smrada, ale vůbec to nevadí, protože tahle postava mě chytla hned od první strany a bavila až do té poslední (a strašně rád bych pokračoval). Ono se vlastně v komiksu nic moc nestane, respektive na superhrdinské poměry je to celkem málo akční, má to pomalejší tempo, ale o to víc je to čtivé, chytlavé a zábavné. Navíc se díky trochu pomalejšímu rozjezdu dokážeme do postavy ideálně vcítit a sžít se s ní. Kresba byla také skvělá, Pichelliovou jsem nikdy nepovažoval za top kreslířku, ale Spideyho trefila úplně přesně a u mě osobně dost stoupla. Bohužel komiks hodně rychle uteče, což způsobuje nejen neuvěřitelná čtivost díla, ale i menší počet stran a méně textu (což je po tom kvantu retra příjemná změna). I přes to, že mě komiks takhle moc bavil, prostě nemohu dát plný počet, jelikož tomu ještě chybí taková ta prda, pořádná akce, která vás definitivně vtáhne, ale určitě budu v této sérii pokračovat...
  • jh666
    Tak se do Čech dostal po Peteru Parkerovi i druhý nejznámější pavouk, Miles Morales. A je to debut velmi povedený (ještě pořád jsem v době, kdy Bendisovi vycházelo skoro všechno). Kresba Sary Pichelli je pěkná a nemám moc, co vytknout, snad jen, že další díly u nás nehrozí, když se tu nechytil ani Ultimate Peter. 80 %
  • kaylin
  • mearez
    Málo stran, ale skvělý příbh. Celkem mě rozesmálo, že Milesovi lidi nadávali, že je to hnus, oblíkat se za Spider-mana, ale zase malinko jsem zesmutněl, když tam byl flashback jak Spidey umírá.
  • Doncek4321
    Nic jsem o Milesovi nevěděl. Před koupí jsem byl rozpačitý, co to zase bude za hrůzu v tom UKK. Nakonec se mi to líbilo. Dost mi vadilo, že toho bylo docela málo. Mohli přidat aspoň 2 sešity.
  • baatcha
    Tohle je tak dobré čtení, že jsem si říkal, proč Bendis nezabil ultimátního Parkera už v roce 2001 a místo něho nepsal rovnou Moralese. I strýček Snoopy Dogg pobavil! Bohužel je to jen taková jednohubka na ochutnání, která vám nedá představu o tom, jak se tahle série dál vyvíjela. Btw. jak to, že otec hlavní postavy a strýček jsou bráchové, a přitom se jeden jmenuje Morales a druhý Davis?
  • Fimi
    Ultimate vesmír mám radši než ten 616 a je opravdu škoda, že u nás toho moc nevyšlo, takže beru vše, co se dá a díky bohu za Spidermana. Miles Morales coby nový Spidey není špatný, origin dává smysl a jeho motivace jsou opodstatněné. Kresba ucházející a jsem moc rád za Elektra, kterej je muj nej Spidey padouch. Škoda, že u nás nic dalšího nevyjde z Ultimate vesmíru.Jen nechápu, že Milesovi Ultimates pomáhají, ale na Spidermana se vykašlali a nechali ho zabít výraznou přesilou....no nic
  • cyboy
    Cekal jsem prusvih, ale on to prusvih neni. Celkem mi vadi, ze Moralesovi je 13, takze bud bude detinskej, nebo na svuj vek premoudrelej, nebo ho nechaj zestarnout. Pokud se neco dalsiho s MM objevi, tak do toho asi pujdu.
    75%
  • Carnage
    Jako na Ultimate Parkera nedám dopustit a už tehdy mě to pěkně s*alo, že umřel a nadával sem i na jeho nahrazení Milesem ale ve skutečnosti to neni tak špatný jak se to zdá. Možná bych jen vytknul to jak mu hned od začátku pomahají ostatní hrdinové a Fury jako kdyby nic a to i když vědí, že Milesovi je tak 13 let...určitě se ale jedná o to lepší co Bendis po Ultimátu napsal a je to celkem čtivý a vyvolá to ve vás pocit že chcete vědět co se dělo dál. Kresba super, rozhodně to lepší z UKK2
1333821
Četl/a (101)
2scha, Abbott, Al0f0k, Aldo26, Alfred, Alikkk, Big_Boss, Bubákolog, calvin10, Carnage, Cemino, Chaolinek, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darth Raelchi, Deckard, Doncek4321, Don_Canagliume, Doppelganger, DracoAn, erik, Fox01, Glumal, Gustik5, Hønzza, hellblazer, hicks, hromotlk, hypermlok, invape, JackOneil, James, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Joshua_T, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Keno, Kil-Khal, Knuckless, Koci, Komiksum, Kouzelnik7, Lachvos, lantan1, Librarian, LookAss, Mariomichal, Mates17, mearez, MEGA, Mercurio, mineralk, MonsterGyre, Mr. Baboon, namdnas, NecRoman, opytz, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, Petrisko911 , petrSF, punisher, raenius, raimi, Rinter, robertsedmik, roswelll, S4TW, Sagikkun, SekyCZ, Sick666, Sir_Pete, slavik38, Spike, the.kasztan, tom99, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, vishnar, vita, vrazdinek, VvV, Wiw, xflori01, Yefery, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zlejzmrd
(217)
-spacilost-, 10milda, 2scha, 7eleven, Abbott, Abe, Agiru, Al0f0k, Aldo26, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, asgardpepa, Azbest, Babany, batoo, Beng.D, Benji, Big_Boss, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, Bubákolog, burzum, Caiiiczech, calvin10, CaptainL, Carnage, Cemino, Chaolinek, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, cyboy, dajik, Dali, Deckard, deefha, Dinik, disclose, Doncek4321, Don_Canagliume, doophy, Doppelganger, DracoAn, dvoracekpetr1, erik, ertefol, fifas, filemon, Filip123, firesnake, Fox01, Fry, gezic, Glumal, Gustik5, hahahoho, Hebled, hellblazer, herrman, hicks, hlavathor, holubdema, Honzin, Houbař, hromotlk, hugosnowden, Hulik, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Jack043, JackOneil, James, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, jiskra, jjjirik, JORDY, José, Joshua_T, kallenved, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Keno, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, Komiksum, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, kucik, Lenny, Librarian, listr, LookAss, Lukas366, maara, Mariomichal, markic, Marthy76, Masinfira, Mates17, Matio, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, Mikei, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, MP, Mr. Baboon, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, novass, nx, OldaB, Olesh, opytz, PatrikTheMighty, pavel, pearlxjam, pechna, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, Piros0013, Poseidon1978, punisher, Radkos, raenius, raimi, Ricarderon, RicHard. , Rinter, robertsedmik, roswelll, Rowan, Rumburaq, S4TW, Sagikkun, Saiffer, saja, Salien, Saran, SekyCZ, semi41, Shin, Sick666, Sidi Santini, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, spagr, Spike, suricattaontheway, Symbi, tacmud, The Genius, the.kasztan, TheoDread, Tialster, tom99, Tomasino79, tomned, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, VanTom, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, VvV, willis, Wiw, xai, xflori01, xintax, yarda, Yefery, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, Zdendy, zdennanek, zikaa, zlejzmrd
Chce (8)
ADM1, Azik2586, Badgu.y1902, Blackthunder, BreakingAway, deadpool, delsemela, Maty48
Shání (1)
Clarkos