Wade Wilson alias hláškující postrach Dedapool už spáchal spoustu zločinů... ale vždycky vycházely z jeho vlastní pokroucené logiky. Když je žoldák křivě obviněn z vraždy, vydá se na cestu za očištěním svého jména. A není sám - objeví se tu i ty nejznámější marvelovské tváře. Součástí knihy je samozřejmě i Wilsonův debut, tedy základ pro všechny milovníky hláškujícího zabijáka nerespektujícího hranice komiksu.

Obsahuje příběhy:
Začátek konce
Sázka na nejistotu

Každá kniha obsahuje bonusové materiály, jako jsou soupisky týmů, první výskyty a historii postav, profily tvůrců, shrnutí minulých událostí, náčrtky, seznam zásadních knih a jiné zajímavé informace. Hřbety jednotlivých knih tvoří marvelovskou krajinu, jejímž autorem je výtvarník Adi Granov. Vychází každý týden.

Obsahuje sešity sérií New Mutants #98 a Deadpool: Suicide Kings #1-5


Scénář
Mike Benson, Adam Glass, Rob Liefeld, Fabian Nicieza
Art
Carlo Barberi, Rob Liefeld
Ink
Sandu Florea, Rob Liefeld
Barvy
Brian Buccellato, Marte Gracia
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Changer the Elder
Redakce
Ondřej Král
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2421-6399 (Hachette Fascicoli)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 266 mm
Tisk
barevný
Váha
579 g
Stran
170
Cena
249 Kč
Originál
Deadpool: Suicide Kings (Marvel)
  • faster86
    příjemný superhero komiks, hromada známých postav, punisher je nakreslený strašně
  • Lenka.Vílka
    Čteno 04/2017

    Dobré to bylo, přátelé, hodně dobré. Jenom mě překvapilo rozvržení (já bych Začátek konce dala jako bonus, když to má tak málo stránek a je to jenom o tom poprvé, ale co už). Takže "ahoj tady Deadpool" proběhne dobře a teď Sázka na nejistotu. To je mejdan jiného ražení, protože tohle je o Deadpoolovi (protože tohle není tvůj komiks, Punishere, ale můj, kapiš to?). Příběh měl hlavu a patu a příjemně to plynulo. Moji oblíbenci se dostavili (DD, Punisher) a toho třetího kozla jsem nějak skousla. Jenom ta €@?!# cenzura! To si ze mě děláte @#)?+ $£©% &@:# #?@€?!
  • Cinema Ranger
    Nevim, no. Není to, co jsem očekával. Neznám důvod takového povyku okolo tohoto NHM. První sešit byl fajn, ale druhý příběh Suicide Kings byl jen lehký nadprůměr.
  • RaggamuffinSVK
    Tak toto bola jazda! Úvodný príbeh New Mutants síce na mňa nezabral a hovoril som si, že tak toto asi nebude ten Deadpool, ktorého poznám z aktuálnej série od dua Posehn/Duggan, no Sázka na nejistotu ma rýchlo vyviedla z omylu. Deadpool hláškoval, sekal, trpel, nadával, komunikoval s ostatnými superhrdinami, záporakmi, nami-čitateľmi a dokonca aj sám so sebou. Kresba je veľmi pekná, farebná a deadpoolovsky krvavá a príbeh adekvátne akčný a brutálny. Na jeden šup som prečítal všetkých päť zošitov a mám chuť na viac!
  • tom99
    Tak toto mi vůbec nesedlo. Úvod se starým sešitem New Mutants byl totálně o ničem, nemělo to žádný příběh a pointu. Pak už to bylo o něco lepší, ale v hlavním příběhu mi něco chybělo. Deadpool byl suchý a vlastně jednou z nejtrapnějších postav v celém komiksu. Sice tam byl Spider-Man, Daredevil či Punisher, ale ani jeden z nich jakoby nebyl ve své kůži. Byly to naše postavy, ale mluvily jinak. Ne, tento komiks se fakt nepovedl
  • Komiksum
    Bavilo mě To? Ano! Bylo to zábava? Ano! Ovšem je to tak skvělý komiks aby si lidi o něj říkali minimálně 500,-? Ani omylem. Ano ocenil jsem to za 4*, ale nepochopím proč to lidi tak opěvují. Komiks je to dobrý, lehce nadprůměrný, s velmi jednoduchou zápletkou. Pokud chcete něco s Deadpoolem, do tohohle jít můžete, ale zvažte kde to koupíte.
  • Blackhand47XD
    Mnohem lepší než ta trapárna, která vyšla v rámci UKK. Deadpool tady válí a je správně vtipný.
  • MarvelLover
    Sázka na nejistotu byla skvělá volba, mám rád tuhle postavu a potěšil mě i Punisher, Daredevil a Spiderman. Komiks jsem si užil. Tombstone taky super a další postavy, prostě super 100%
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš25.3.2018 21:54Nejmocnější hrdinové Marvelu #018: Deadpool
    Není to vyloženě blbé, ale že bych si z toho sedl na zadek se také říct nedá. U Deadpoola jsem zjistil jednu věc, která není zrovna moc pozitivní. Aspoň tedy z mého pohledu se jedná o postavu, která člověka strašně rychle nadchne a až pohltí. Bohužel ho rychle sežvejká a vyflusne na chodník. Takhle jsem si připadal před nějakou dobou. Nechápejte mě špatně, tento příběh zajímavý a docela dobrý, i dobře nakreslený, ale jakmile avizovali, že u nás začne vycházet Deadpool, který předtím nevycházel a do toho proběhl v kinech skvělá adapatace, tak jsem najednou zjistil, že jsem se Deadpoola velmi rychle přejedl a už jaksi nemám zájem číst dál. Drákulovou výzvou to u mě začalo a tím to asi i skončí. Dál pro mě Deadpool už nemá smysl. Možná někdy jednou až vyjde něco co mě trkne, tak mu dám další šanci. Vše je ok, ale u mě už jaksi konec šmitec. Samozřejmě filmům u mě nedozvonilo :-). Origin je zajímavý a i tak nakreslený. Proč ne, škoda, že je ho tam tak málo. Příběh se rozjíždí zrovna když hlásí konec. Za mě dobrý.
  • hroubek
    Opět parádní jízda s Deadpoolem. Deadpoola mám hodně moc rád, a jsem vděčný za každý komiks, který s ním tady vyjde. Někde jsem slyšel, že tento konkrétní příběh je blbí, a dost jsem se toho obával. Naštěstí můžu říci, že tomu tak není, a příběh je hodně dobrý. Neříkám skvělý, ale hodně dobrý určitě je. Dost mě nakopnul starý komiks, který by snesl ještě jeden nebo dva sešity navíc. Co se týče hlavního příběhu, tak ten mě dost bavil. Deadpool je tady nahláškovaný a krvaví. Trochu se drží při zemi a těch hlášek není zas tak moc, ale jsou luxusní. Dost mě potěšilo, jakým způsobem se do příběhu zapojí Punisher, a moji dva velký oblíbenci Daredevil a Spidey. Je to fajn jízda, která baví. Škoda, že je tak krátká, chybí jí více ujetých momentu(parodie na Čaroděje ze země OZ vládne) a hlavně poslední sešit je slabší. Po dlouhé době mě zklamala "stručná historie" o Deadpoolovi, kde je zas moc informací, které začnou splývat dohromady. Deadpool: Sázka na nejistotu je parádní komiks, u které ho mě zase něco málo chybělo, aby to bylo na plný počet hvězd.
  • Jakub Howlett
    Super kniha.4.5 .a
    Chcem len upozornit na to že na poslednej strane kde ukazujú "Další čtivo" sú chybne priradené niektoré názvy kníh k obrázkom
  • mearez
    Dávám 4* z jediného důvodu: postrádá to smysl. Ano, je tam můj oblíbenec Punisher, a ano, má to neskutečnej drive, ale jednou to přečtu a odložím to. Téměř nic zapamatovatelnýho. Škoda potenciálu.
  • Norri
    Scénář není tak vymazlený jako od Duggana s Posehnem, ale jinak je tady Deadpool takový, jakého ho máme rádi. Jeho první představení v New Mutants nebudu hodnotit, protože ten sešit jako takový je příšerný a Deadpool je jeho jediný klad. Hlavní komiks "Sázka na nejistotu" je správně krvavý. Jeho souboje a týmovky s ostatními hrdiny jsou zábavné. Nechybí hlášky a bourání "čtvrté stěny". Kresba je taky fajn. Některé bubliny nedávaly smysl.
  • kaylin
    Celková zápletka v knize "Nejmocnější hrdinové Marvelu 18: Deadpool" je jednoduchá, ale zábavné pojetí, násilí a černý humor, navíc v konfrontaci s ostatními postavami Marvel Universe prostě fungují. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/05/1431-nejmocnejsi-hrdinove-marvelu-18.html
  • Fimi
    Lepší než Válka z UKK ale o poznání horší než serie od Crwe, stále si to drží takový ten zaručený palec hore klasického Deadpoola, já se docela dobře bavil. Palec nahoru za Britney. Jako v jednom komiksu vidět Spidermana, Deadpoola, Punishera a Daredevila, to bylo fajn, tyhle street hrdiny mám nejraději, už mi tam chyběj jen Moon Knight...spokojenost.....co se týká prvního příběhu, Cable a Domino fajn, ale padouch takovej nevýraznej, na druhou stranu kresba se mi líbila, ale příběh nic moc....
  • S4TW
    První sešit je spíše zajímavá vsuvka, která má pro mě osobně velmi zajímavou kresbu, jež mě bavila, ale jelikož se vyskytne uprostřed děje, tak je to opravdu jen o tom, že se tam poprvé vyskytl Deadpool. Pak nastává to hlavní, Sázka na nejistotu. A já se královsky bavil. Snad nikdy se mi nestalo, že bych u komiksu hned několikrát vybouchl smíchy a už jen díky tomu se tento díl NHM zařadí mezi moje topky. Je to nabité vtípky, hláškami, masakrem, krvavou akcí, skvělými hosty, prolamování bariéry mezi Wadem a čtenářem, děláním si srandy z toho, že je Deadpool postavou z komiksu, děláním si srandy vlastně ze všeho, prostě vším, co na téhle postavě zbožňuji. I když mě třeba zase tolik nezaujala kresba a všichni mi přišli až moc hranatí a nařachaní, tak už jen za tu královskou srandu nemůžu ustoupit ani o cíp hvězdy. Tenhle komiks mi opět dokázal, že Deadpool je moje nejoblíbenější postava, polib si Lobo!
  • Doncek4321
    První část, byla naprosto katastrofa...dostanete se do prostřed děje a vubec nevíte, která bije. Chybi tomu aspoň nějaký úvod. Další sešity, jsou to lepší co v NHM vyšlo.

    Kdo má rád Deadpoola tak by toto měl mít.
  • louza
    Předně jeden fakt. Knihu, jejíž finální souboj vrcholí slovy : "Do toho, Franku. Počůrej ho. Víš, že chceš." si nelze nezamilovat. Navzdory naprosto příšernému úvodnímu sešitu z počátku devadesátek, který dokazuje, že dobový úpadek mainstreamového komiksu v té době byl dost racionálně opřený o jeho kvalitu. A nic jiného si ani nezasloužil. Dneska už je lépe. O dost lépe. Druhý příběh je Deadpoolem, který má všechny prvky svého charakteru. Nadhled, humor, krev. A přitom dokonale zapadá do Marvelovského universa, kde citlivě paroduje i ostatní hrdiny a záporáky. Punisher a jeho proměny jsou famózní karikaturou. Tahle kniha Deadpoola je čistokrevná zábavovka. Žádné velké umění. Ale je to dobrá zábava a o tu jde snad ještě pořád při čtení především. 90%
  • cyboy
    Ale jo, dokonce jsem se i nekolikrat hlasite zasmal. Hlavne citace ze Spaceballs me dostala. :)
    75%
  • Gustik5
    Historicky první sešit s Deadpoolem je přesně ta devadesátková šílenost, pro jakou je Liefeld (ne)chvalně proslulý. I přes to, jak šíleně to vypadá, to prostě má něco do sebe a jsem moc rád, že se to ke mně dostalo. Suicide Kings jsou pak lehce nadprůměrným příběhem, jednohubkou, která zabaví, neurazí, ale ani nějak extra nenadchne. Pár Deadpoolových hlodů a narážek bylo docela trefných, a hláškovací přestřelka se Spideym pobavila. Naopak jsem si ale trochu ťukal na čelo při tom, co tu autoři vyváděli s chudákem Punisherem... No, podtrženo sečteno, je to takový kvalitativní zlatý střed mezi Wayem a duem Posehn/Duggan. Jako samostatná ochutnávka uzavřenýho příběhu? Proč ne...

    Btw, nějak mě poslední dobou vždycky zabolí když je v NHM nějakej ten přehmat. Posledně to byly tiskové chyby, dneska je to záměna obálek v závěrečných doporučených komiksech... Vím že je to řada celkem za hubičku, a jsou to chyby které třeba mě osobně až tak při čtení neruší, ale přece jen už bych u osmnáctého čísla čekal, že to v redakci lépe vychytají...
  • salamandr
    První část klidně přeskočte a jděte rovnou na hlavní příběh. Deadpool dostává často na zadek, ale moc si z toho nedělá neb, mu části těla dorostou. Kresba je pěkná, příběh ok. Lepší nadprůměr, ale zázrak nečekejte.
  • Carnage
    New Mutants má neskutečně divnou kresbu a nechápu jak mohlo autorovi připadat dobrý malovat oči jen bílí, ale smysl tenhle komiks v rámci NHM a téhle knihy rozhodně má. Druhá miniserie je super a u některých hlášek jsem se opravdu zasmál, ale s Deadpoolem jsem už četl lepší věci. Punisher byl trochu přitaženej za vlasy. Ostatní hostující postavy taky dobrý. Nadprůměr.
  • dvory
    Slušnej Pool. Dead. New Mutants nic moc, ale jako první výskyt dobrý. Druhý příběh mě celkem bavil, ale žádný wow se nekoná. Potěšily mě vedlejší postavy (Tombstone, Punnisher a Spider-man) a co mě ještě bavilo, byly ty Deadpoolovy různý představy jako třeba svatba se servírkou s Avengery, ale to jsou takový drobnosti. Akce a kresba super.
  • jh666
    Jo, Duggan/Posehnův Deadpool to sice není, ale na rozdíl od Wadeovi války jsem se bavil. Ty New Mutants jsou sice docela průměr po stránce příběhu s hroznou kresbou, ale hlavní příběh je fajn s příjemnou kresbou a bezva akcí. Hodně potěšily hostovačky. 70 %
  • Luigim
    Prvni povídka nic moci, ale pak je to ten známy DeadPool. DOPORUCUJU!!!

  • Tyfus
    Za mě super! A to i ten starý sešit, kde se poprvé objevil. Konečně zase něco zajímavého v červeném kompletu!
  • petrsimcik
    Taková klasika. Dobrej Deadpool. Sem tam hláška, spolupráce se Spajdrmenem, co víc chtít.
3161264
  • Gustik5
    Jasné, chápu. Tak držím palce ať se to tedy zlepší. Vím že spousta lidí to stejně bude házet na vás, vysvětlení nevysvětlení. :)
  • Lenny
    Gustik5: Bohužel, tyhle chyby (chybějící diakritika u Visiona/Falcona, korektorská poznámka u Iron Mana, tady obálky v bonusech atp.) redakce (já a Changer) nedokáže moc ovlivnit =(. Knížku několikrát kontrolujeme a odevzdáváme v pořádku, a pak to domrví projekťák-sazeč (který není Čech). Taky nás to štve. Od dvacítky už by to měl sázet někdo jinej.
Četl/a (175)
2scha, Abbott, adevr, ADM1, Al0f0k, Alfred, autokineton, bat62bum, Benny, binnmode, Blackhand47XD, Blackmoor, Bronn, calvin10, CaptainCzech, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, Choky86, chuckboris, Cinema Ranger, ConanVJ, Craxx, cyboy, D.K.Logic, dajik, Darth Raelchi, dcpatr , deadpool, Deckard, DegiCZ, Dexir, Doncek4321, Doppelganger, dvory, Džoworka, Elizabeth, Elnie, erik, ertefol, faster86, Fima, Final, Fox01, gezic, Gustik5, gwen666, hellblazer, henrycruel, hicks, hromotlk, hroubek, Hugin, hypermlok, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, JackOneil, Jakub Howlett, James, JanSekeraCZ, japes, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, Joker189, kadas97, kallenved, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Keno, Kil-Khal, Kitykatyn, Kiwi1902, Knuckless, Koci, Komiksum, Lachvos, Laik, lantan1, Lavk, Lenka.Vílka, Librarian, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, Mariomichal, Martin.imr, Martinb, MarvelLover, Marvin, Mates17, Mato, Maty48, me, mearez, MEGA, Mercurio, MichalR, mineralk, miuanek, MonsterGyre, Moon, Mr. Baboon, mstefl, NecRoman, Nevidal7, Noci, Norri, onfr300, Onkel 1928, opytz, Paldini, parado, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pearlxjam, PeNNy, petad, Petr, petrSF, Pietro26, Piros0013, Pista, PopCultureBeast, Prostě_Štěpán , punisher, R3nd4 , raenius, RaggamuffinSVK, raimi, RaptoR, rewkon, Rinter, robert.hladil, roswelll, S313, S4TW, Sagikkun, Scaleo1, Schramm, SekyCZ, Shpeckk, slavik38, Spacecore, Spike, Standis0202, Star36489, start05, SteveCZ, Strachi, TenCoJeZbytečnej, the.kasztan, TheDoctor, TheLavk, Thurin, tom99, trudoš, Tyfus, TZcomics, Ukko, Václav Mikula, vita, VskPrzk, xxSIMIxx, Zaknafeine, Zdendy, Zemblaff, ZeznikoslavCZ, zlejzmrd
(324)
10milda, 2scha, 66pepo66, Abbott, Abe, absolute.000, adam.ra, ADM1, afri, Agiru, Al0f0k, Aldo26, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Amati , Azbest, bat62bum, batoo, bboorreekk, beanek, Beng.D, Benny, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blackmoor, Blair, bmc75, Bronn, Caiiiczech, calvin10, CaptainCzech, CaptainL, CaptainMarty, Carnage, Chaolinek, Choky86, chuckboris, ConanVJ, Craxx, CSE_AC/DC, cyboy, dajik, Dali, dcpatr , deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis1996, Dexir, disclose, DKoscik, Doctor_Sk, Doncek4321, doophy, Doppelganger, DracoAn, Dzoglik, Džoworka, Elizabeth, Elnie, erik, Errov, ertefol, faster86, fifas, filemon, Filip123, filosh, Fima, Final, Fox01, Fry, FumarEnPipa, gezic, Glumal, Gustik5, gwen666, Hades, hahahoho, Hebled, hellblazer, henrycruel, hicks, hlavathor, holubdema, Honza R., Honzin, hromotlk, hroubek, Hugin, hugosnowden, Hulik, hypermlok, Idy, ikshorm, Infarkt, invape, Izmir Čupr, Jabba, Jack, Jack043, JackOneil, Jakub Howlett, James, james dixon, Jáňa, JanSekeraCZ, japes, jardoom, JaroKakashi, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jiskra, jjjirik, Johnny Sasaki, Joker189, Jonathan Arbuckle, José, Joshua_T, kadas97, kallenved, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, Keno, Kitykatyn, Kiwi1902, Knuckless, Koci, komik.sx, komiksák007, Komiksum, Kouzelnik7, krupan, kucik, Laik, Lavk, Lenny, listr, Lobok257, LookAss, Lord Baltimore, Luigim, luky.kuky10, Lukyn2810, maara, Mariomichal, markic, Martin.imr, Martinb, Marvin, Masinfira, Mates17, Matio, Mato, Maty48, MB, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, MichalR, MickeyStuma, mikado, MIKER65, mikina, mimo_provoz, mineralk, misa, miuanek, Mleako, MonsterGyre, Montiseus, monty.cl, Moon, morbn, MP, Mr. Bobeček, Mr.Ward, Mrlah, mstefl, mutattoo, mywiel, namdnas, NecRoman, Neuro, Nevidal7, Nevimtrebastofi, Nightmare, Noci, Norri, novass, nx, Nyxxie, OldaB, Olesh, onfr300, Onkel 1928, opytz, Paldini, parado, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pearlxjam, pechna, PeNNy, pennywise, perper, Petr, petrSF, petrsimcik, Pietro26, Piros0013, Pista, pk123x, Placi11, plema, PopCultureBeast, Poseidon1978, Prostě_Štěpán , punisher, Quentin, R3nd4 , Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, raimi, regressiv, rewkon, Ricarderon, RicHard. , Rinter, robert.hladil, rockyt, roswelll, Rowan, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, Saiffer, saja, Salien, samcro, Saran, Scaleo1, Schramm, SekyCZ, semi41, Sesta, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, SiWeX, Skot, slavik38, sleepless, Sorklinos, Spacecore, Spike, Standis0202, start05, SteveCZ, Stlucius, Strachi, StressCZ, suricattaontheway, t0mas, tacmud, TenCoJeZbytečnej, Ter, the.kasztan, TheDoctor, TheLavk, TheoDread, Thurin, Tialster, Till, Toi, tom99, Tomasino79, tomned, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, TZcomics, Ukko, Václav Mikula, Valis, VanTom, Viking, vita, Vítek, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VskPrzk, Wiruss, xai, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yarda, yogi, Zajo original, Zdendy, zdennanek, zdoog, Zemblaff, ZeznikoslavCZ, zikaa, zlejzmrd
Chce (10)
Azik2586, Badgu.y1902, Blacklarch, delsemela, Jason2808, Jimbeam90, Marthy76, Odal , Premek, Sebastian the wise
Shání (1)
NikkiKonig
Nabízí (5)
66pepo66, Fox01, Fr3d_K, StressCZ, www.foxbazar.cz