Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Hinami je prozatím v bezpečí, ale krvelačné Holubice pátrání nevzdávají. Vrchní inspektor Mado se svým tajemným kufříkem stále doufá, že se mu ji podaří dopadnout, a tak Tóka a Kaneki nemají jinou možnost, než vsadit všechno na jednu kartu. Musí ho svést ze stopy... a proto se pouštějí do riskantní akce, která je zavede až do centra nepřátelského území.

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
detektivka, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-436-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
226 g
Stran
196
Cena
199 Kč
Originál
Tokyo Ghoul #03 (Shueisha Inc., 2012)
  • Fort
    Fort27.12.2022 15:09Tokijský ghúl #03
    Mado, je inspektor? Vždyť je to pošuk jak mohl projít psychotesty. Dějově to není špatný, ale ta kresba...
  • Sawyer
    Sawyer15.6.2021 14:45Tokijský ghúl #03
    Zatím asi nejlepší díl, i když z toho pořád nejsem nějak ohromen. Děj byl zajímavý a konečně naši hrdinové bojovali s ÚPG. Kresba je ale stále nepřehledná. Zatím mě to stále baví.

    Celkem - 70%
  • Netorack
    Netorack15.1.2020 11:12Tokijský ghúl #03
    // Společný komentář ke všem dílům. Obsahuje lehounké SPOILERY //
    Na sérii jsem se vcelku těšil (námět super, prvotní zápletka taky) a vcelku to i vypadalo dobře, ale podle mě se to zase dostalo do té typické mangové rozplizlosti, kdy se kupí stránky, kapitoly a celé knihy a zas tak moc se toho neuděje. Pořád souboje na život a na smrt, ale nakonec se stejně oba válečníci rozlezou každý do své zotavovny. Komentáře zde na comicsdb jsem si četl až po přečtení celé série, takže ten názor, že souboje jsou strašně nepřehledné, jsem si vytvořil sám. Šlo to až tak daleko, že některé kratší souboje jsem prostě přeletěl očima a až na konci jsem se z bublin snažil vydedukovat, co kdo komu udělal. Úplně to křičí třeba v porovnání s Gantz, kde jsou klidně za kapitolu dvě citoslovce a tři výkřiky, ale člověk prostě ví, co se komu stalo.
    Další věc, co mě žrala, jsou ty betlémy postav, chvílemi to vypadá, že se autor rozkračuje k sáze minimálně rozsahu Hry o trůny. A ten konec nekonec... aspoň trochu zakončení si těch čtrnáct knih zasloužilo. Dávám všem dílům tři hvězdy, těm, které mě zaujaly trochu více (1, 7, 8) pak čtyři.
  • Fry
    Fry admin29.9.2019 19:01Tokijský ghúl #03
    Tokijský ghúl #03 - Hned na první pohled mne docela nemile zaujal výrazný úbytek v počtu stran, co se však obsahu týče nemůžu si stěžovat. Třetí kniha je totiž tak trochu takové první velké finále, jelikož se nám alespoň zdánlivě uzavírá linka s pronásledováním Hinami a dochází k nevyhnutelnému střetu mezi ghúly a ÚPG. Nicméně vzhledem k tomu, že jsme teprve na začátku a že každá událost vyvolá určité následky, si jsem na 99% jistý, že to nejhorší a současně nejzajímavější teprve přijde. Že já jsem s touhle mangou vůbec začínal ... Za mě 4*!
  • Plocan
    Plocan21.3.2019 10:20Tokijský ghúl #03
    Musím říct, že třetí díl byl napínavý a čtivý, především proto, že se hlouběji zaměřoval na pár vedlejších postav z obou táborů - jak na Amona s Madem, tak na Hinami s Tókou. Kresba je líbivá a přehledná odhlédneme-li od soubojů a Kaneki je poměrně sympatickým hrdinou.
  • Mitsuko
    Mitsuko15.4.2018 15:09Tokijský ghúl #03
    Re-reading: Tenhle díl byl super. Hodně se mi líbil, když jsem ho četla poprvé a hodně se mi líbil i teď, když jsem ho četla podruhé. Boje byly přehledné, což velmi oceňuji. Více se zde taky prohlubuje ta morální otázka věci...je zajímavé nad tímto příběhem přemýšlet a jsem zvědavá, jak celý příběh skončí.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin24.4.2017 14:25Tokijský ghúl #03
    Musím též přiznat, že třetí díl byl docela napínavý, a tím pádem zábavný. Zmatečný a nepřehledný mi nepřišel, naopak mám pocit, že dějová linka byla velmi jednoduchá a relativně přímočará. Uvidím, co nás čeká dál, a docela se těším.

    Celkový dojem: 70%
  • kaylin
    kaylin3.4.2017 09:21Tokijský ghúl #03
    "Tokijský ghúl" ještě rozhodně není mou oblíbenou sérií, ale dovedl mě třetím dílem zaujmout a začínám chápat, proč je tak oblíbený. Částečně i proto, že dovede lidskou nenávist pojímat z pohledu těch slabších. Tohle je pohled, který upřednostňuji. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/04/1406-tokijsky-ghul-3-70.html
  • Schramm
    Schramm26.3.2017 11:48Tokijský ghúl #03
    I po třetí knize se Tokijský ghúl jeví být mangou, která mě bude bavit. Narozdíl od Gantzu nebo Útoku titánů. Jen víc takových věcí, je to osvěžující.
  • p3tris
    p3tris22.3.2017 18:08Tokijský ghúl #03
    I ten nejnevinnější ghúl muže být smrtonosný pro sebelepší "holubici". Znovu vynikající kresba s trochu chaotickým ztvárněním drápů a zbraní lovců. Ale předpokládám, že tam jde o záměr autora. Ještě více se rozetřou kontury mezi dobrem a zlem a já se těším na další díly.
  • Scaleo1
    Scaleo14.3.2017 14:19Tokijský ghúl #03
    konečně se tahle série začíná zajímavě vyvíjet. příběh a celkové morální dilema není nic originálního. nicméně postavy mi začínají přirůstat k srdci. navíc je evidentní, že tohle je série, která postupně graduje. jestli čekáte, že každá manga, která má víc jak deset dílů, bude od prvního dílu skvělá, tak to jste na omylu. z mých zkušeností vím, že dobrá manga série zraje jako víno. očekávám, že poslední díly ghúla budou něco velkolepého. nemůžu s dočkat.
  • cyboy
    cyboy mecenáš2.3.2017 14:23Tokijský ghúl #03
    Po mirnem optimismu z minuleho dilu prichazi zklamani. Tento dil je pomerne zmatecny a neprehledny. Do dalsiho dilu uz asi nepujdu.
    55%
718621