Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Revue pro holky a kluky od 7 do 12 let opět představuje oblíbené hrdiny původních českých komiksů. V nových epizodách čeká čtenáře akce, napětí, legrace, dobrodružství a spousta bublin od českých komiksových scenáristů a kreslířů.

Fernando a Stella předbíhají dobu a vynalézají létající stroj: píše Jiří W. Procházka a kreslí Vojtěch Šeda
Vynálezce Alva: Na nákupech: kreslí Luděk Bárta, píše Klára Smolíková a Jiří W. Procházka
Zelený vlk: Kámen mudrců: píše Kimea a kreslí Karel Jerie
Roboti Píp a Půp: Robotí breakdance: píše Martin Šinkovský a kreslí Ticho 762
Agenti Tajné dvojky: Ztracený snowboard : píše jej Klára Smolíková a kreslí Viktor Svoboda
Tři mušketýři: Ještě větší mela: napsal a nakreslil Petr Kopl
Hilfréd Hubertus Babočka: Ukradené prvenství: píše a kreslí Tomáš Kučerovský
Piráty na suchu: Král deště: píše Klára Smolíková a kreslí Lukáš Fibrich
Prakomiksy: Vzpurné vynálezy a nezbedný Kulihrášek: píše Tomáš Prokůpek o Artuši Scheinerovi
Knihomol Bubu: Bubu trosečníkem: podle námětu Ondřeje Buchala píše a kreslí Bára Buchalová

Scénář
Kimea, Ondřej Buchal, Petr Kopl, Tomáš Kučerovský, Jiří Walker Procházka, Martin Šinkovský, Klára Smolíková
Art
Luděk Bárta, Bára Buchalová, Lukáš Fibrich, Karel Jerie, Petr Kopl, Tomáš Kučerovský, Petr Novák (Ticho762), Vojtěch Šeda, Viktor Svoboda
Obálka
Petr Novák (Ticho762)
Publicistika
Tomáš Prokůpek
Redakce
Klára Smolíková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
978-80-7553-261-9 (Triton)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
168 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
100 g
Stran
36
Cena
55 Kč
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.11.2017 14:01Bublifuk #05: Na zdar robotům
    Roboty už rovnou přeskakuju, ona ta kresba je celkem dost zdařilá, ale je to nepřehledné a zápletky nudné, nedá se to moc číst. Zelený vlk je opět totálně wtf. Novinky od dua Smolíková-Procházka mě úplně nevytrhly. Duo Kopl-Kučerovský mě ale opět bavilo.

    Celkový dojem: 50%
  • filmator
    filmator27.8.2017 15:59Bublifuk #05: Na zdar robotům
    Hodím sem shrnující hodnocení. Uvítal bych větší pestrost, ne opakující se stále stejní hrdinové. Fernando a Stella - pěkně nakresleno, ppříběhově taky dobré. Vynálezce Alva - novinka, děj takřka nulový, spíše anekdotka, ale jednostránkové gagy jsou zábavnější třeba v Superkomiksu. Luděk Barta dle mého kresbu odflákl, vím, že má rozhodně na víc. Zelený vlk - kresba OK, ale zajímalo by mě, jak si ten zhulený příběh vykládají děti... :-D Píp a Půp - jako na houpačce, někdy dobré, někdy horší, kresba mi přijde nepřehledná, možná za to může malý formát. Tři mušketýři - pásová výroba, co se kresby týče, Petr Kopl by to zvládal o dost lépe. Ale příběh je svižný, proložený dobře zvládnutými gagy, a je tak vrcholem všech dosavadních Bublifuků. Babočka - kresba fajn, není co vytknout, příběhy ovšem poněkud nudné. Piráti na suchu - to je vyloženě promarněný potenciál! Výtvarně super, ale děj občas tak nějak vyšumí. Dvě stránky jsou moc málo. Knihomol Bubu - ptákovina, ale tak ulítlá, že je vlastně zábavná. Druhá novinka, Agenti Tajné dvojky - OK, ale zase jen dvě stránky. Naštěstí už tu není ten divný cirkusák, na kterém se vystřídalo několik výtvarníků. Na obálce se uvádí "10 původních komiksů", tak si říkám, že lepší by bylo méně komiksů o více stranách. A střídat je, jako to dělají ve Čtyřlístku, jehož alternativou nejspíš chtěl Bublifuk být. S více autory by pak patrně odpadla i čtvrtletní periodicita a časopis by mohl vycházet častěji s pestřejší nabidkou.
  • kaylin
    kaylin1.3.2017 04:39Bublifuk #05: Na zdar robotům
    Celkově hodnotím "Bublifuk 5: Na zdar robotům" velmi dobře, kde jediné, co mě opravdu zklamalo, je "Zelený vlk", ale novinky to zase vylepšily. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/03/1383-bublifuk-5-na-zdar-robotum-85.html
1453