Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Batman a syn (Původně vycházelo od července 2006 do listopadu 2006)
Když se Talia, bývalá Batmanova milenka a dcera jednoho z nejslavnějších nepřátel Temného rytíře, Ra's Al Ghula, objeví s armádou Man-Batů, má pro hrdinu ještě jedno šokující překvapení. Jeho syna. Damian Wayne byl vychovávaný brutální Ligou asasínů a jeho agresivita a sklony k násilnému chování hrozí, že rozboří Batmanův svět.

Detective Comics #411 (Původně vyšel v květnu 1971)
První komiks, kde se objeví Talia al Ghul, dcera nesmrtelného Ra's al Ghula, Batman se v něm utká s Doctorem Darrkem a Ligou asasínů.

Hřbety jednotlivých svazků pak postupně tvoří ucelený obraz od Alexe Rosse

Obsahuje sešity série Batman #655-658 (červenec 2006 - listopad 2006) a Detective Comics #411 (květen 1971)


Scénář
Grant Morrison, Dennis O'Neil
Art
Bob Brown, Dick Giordano, Andy Kubert
Ink
Jesse Delperdang, Andy Kubert
Barvy
Dave Stewart
Obálka
Andy Kubert
Lettering
Ludmila Nussbergerová
Překlad
Hana Vrábelová (Šimečková), Petr Zenkl
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-83-7718-204-8 (BBart s.r.o.)
978-83-7718-204-8 (Eaglemoss (Eaglemoss Collection / Publishing Group))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
175 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
535 g
Stran
176
Cena
229 Kč
Originál
Batman: Son of Batman (DC Comics, 1971, 2006)
  • Jonas Woodsman
    Jonas Woodsman 10.4.2023 07:45DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Fajn akčná jednohubka. Ja len nechápem, načo tam v 2. časti komiksu dajú príbeh o 3 duchoch či čo a pri tom treťom najlepšom, najdesivejšom to stopnú. Vy si to na prvý pohľad nevšimnete, ale keď sa nad tým zamyslíte tak to nemá logiku. Ale aj tak: dobrá kresba, fajn príbeh. Pokiaľ ste nevedeli, že Batman ma syna tak je to komiks pre vás. Mňa nejak moc neoslovil, ale fajn Batman do zbierky.
  • Ivan Kucera
    Ivan Kucera mecenáš18.12.2020 06:35DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    „Dnes som bojoval so zločinom. Zločin prehral.“ Úvod je geniálny: Batman strelí Jokera do tváre, Joker zabíja Batmana a Gordon sa zblázni a skočí šípku zo strechy. To všetko bez toho, aby šlo o sen/nočnú moru. Paráda. Bohužiaľ, inak je kniha Batman a syn plná rozporov. Inými slovami: klasický Grant Morrison. Na jednej strane veselo poskakujúci Robin a Damian roztopašne zamykajúci úbohého Alfréda do skrine a potom dieťa režúce ľudské hlavy a finále s prostitútkami akoby vypadlo z 8 MM a Predátora 2. Rozporuplnosť sa prejavuje aj na kresbe, ktorá je miestami úchvatná a krásna (ninja Man-Bati), ale občas príde záber, na ktorom je predsa len poznať, že vznikol v r. 2006 resp. 2007. Príbeh je plný nečakaných prekvapení a odhalení. Zbesilo upaľuje dopredu. Len čo vás prestane baviť Talia, príde návšteva Anglicka a následne Gibraltáru. Ale jedným dychom musím dodať, že aj pri druhom prečítaní som mal problém niektoré veci pochopiť (napr. práve finále s „Batman-Baneom", ktoré s predchádzajúcim dejom – ak nerátam prvé strany – nijako nesúviselo a napriek tomu mu bol venovaný veľký priestor). Najhoršie je, že príbeh s názvom Batman a syn vlastne o Batmanovi a synovi príliš nie je. Batman zoberie informáciu o svojom biologickom synovi v duchu „dobre, čo už“. V deji syn nemá veľké opodstatnenie a keby tu nebol, nič zlé by sa nestalo. Čo je fakt bizár. Keď už tvorcovia tak hrozne chceli použiť Damiana, mali preňho vymyslieť lepší príbeh. Samozrejme príbeh je otvorený dokorán, čo je síce bežná prax, ale určite by sa dal vymyslieť aj poriadnejší záver. Záverečné retro ponúka v rámci univerza zásadný komiks, v ktorom sa čitatelia historicky prvý raz v r. 1971 stretli s postavou Talie. Nápad s Batmanovým potomkom sa objavil už v druhej polovici 8O. rokov v legendárnej "démonovskej" sérii (u nás vyšla v DKK Zrození démona 1 - 2). Vtedy sa ale jednalo plus-mínus o slepú, rýchlo zabudnutú uličku. Nebol by to ale pravdaže Morrison, aby túto linku o pár desaťročí neskôr nerozvinul. Rozpracoval motív netopierovho syna tak kvalitne (napriek viacerým zakopnutiam, ale to je tiež Morrison, navyše je uňho otázne, čo je zakopnutie a čo divný umelecký zámer), že sa z Damiana stala plnohodnotná súčasť Batmanovho sveta. Po trochu ťažkopádnom úvode do témy sa z malého zmrda Damiana Waynea stala svieža, báječná postava, ktorá Batmanov svet predsa len príjemne nakopla do nových výšin a našťastie príbehy s ním začali konečne vychádzať aj v našich končinách (Zrozen k zabíjení alebo Perla).
  • Milo_Harwey
    Milo_Harwey mecenáš24.4.2020 17:19DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Bral jsem tenhle komiks jako celkem.slabej při prvním čtení. Teď jsem cetl znovu (páč pojedu komplet až do RIP) a není to tak špatný. Začátek s Jokerem je super. :) Tím asi započne ten velkej Morrison run, páč je zde jistý zvrat. Batman je jinej než běžné, spousta lidí tady píše o vztahu se synem. Je fakt, že přechod z jednoho sešitu do druhýho vypadá takto: ahoj, otce, jsem tvůj syn. Dalsi sešit a Batman: tak tohle je moje jeskyně, synu. :) Pak Damien zabije zaporaka Spooka tím, že mu usekne hlavu, ztriska Alfréda a prizabije Tima Drake. Batman: jo, v pohodě, pojď se mnou ven. :)) Líbilo se mi, jak se Damien choval jak totální nevychovanej spratek, ač by měl být vychován v extrémní disciplíně... A pak jeden panel, jak ji Batman jak malýho dráčka zjebe. To je asi TOP celý první části o 4 sešitech. Celej ten příběh je ale pěkně nakreslenej a celkem fajn, rychle se čte, Batman má zjizvený tělo, tak to má bejt.. až na tu podivnou netečnost vůči čemukoliv zásadnímu ze strany damiena. Druhá část knihy je složena ze dvou sešitu, je temnější a Batman řeší, už bez svýho fracka, problém s mizením kurev a tvrdé narazí na Bejnverzi sebe sama a ten ho pěkně za plastik chytne a mrdne s ním o zeď. :) Četl jsem teď sovy (tam Batman vydržel vše, tady je Batman mnohem uvěřitelnější). Pak příběh pokračuje dál a to, co zdánlivě vypadalo jako smrt batmana, damiena a Talie nakonec dopadlo jinak - Batmanovi se nestalo nic, talii taky ne a Damien je rozsekanej, ale v pohodě, nahradej mu všechny orgány a části těla. Talie je opět vůči synovi brutálně chladná. Nevim, zda to byl záměr autora nebo to neumí napsat, ale když matce nesou zmasakrovaný děcko její vinou a ona prohodí něco jako: mohl bejt dobrej, škoda, opravíte ho .. tak je někde chyba. :))) Btw. Přežili výbuch torpéda, kdy stáli na ponorce přímo nad výbuchem, vysvětlení nula. :) Četli se fajn a líbilo se mi to. Oba příběhy, druhej vlastně kazí jen ta Damien vsuvka, kterou se příběh Batman a syn uzavírá. Kniha plní svůj název, příběh Batman a syn je uzavřenej a další nepotřebujeme - Batman má syna, ví to, něco proběhne, ukazou nám, že není.mrtvej, hotovo. Příběh okolo, co bude .. jasný, to v těch ukk, nhm, dcck bejva - že to nemáme celý. Ale tahle linka je jakoby uzavřena. Byl jsem rád za krátký text před příběhem, kde bylo vysvětlení události před Batman a syn.
    Retro - kraťas, kde Batman potká talii se zaporakem Darrkem, velmi naivní retro s jednoduchou kresbou, zřejmě remasterované vybarvenou, dialogy mi připomněly to nejpozornější z 60.tek marvelu - počátky 60.tek.

    Dávám 3* s tím, že je to na pohodu s pár wtf momenty - závěr první části a vlastně závěr druhý ... Škoda.
  • Palebras
    Po vydání Černé rukavice u nás, jsem se pustil do opětovného přečtení Batman a syn a musím zvýšit hodnocení.. Je to fajn rozehřívačka před tím, co má příjít a příjde… On tento komiks nepřináší zase až tak moc převratného a nového ,když nebudeme samozřejmě počítat to, že má Batman syna … Ale je důležitý pro pochopení věcí budoucích a teď, už tento kousek beru jakou součást série, kterou už si konečně může přečíst i český čtenář..
  • Joker189
    Můj první komiks, co na to říci.
  • Spacecore
    Na první přečtení jsem z toho bůhvíjak odvařený nebyl, vadila mi zbrklost příběhu, nicméně po druhém přečtení celého Morrisonova runu jsem si Batmana a syna zamiloval ! Skvělá jízda, je tam toho tolik na tak malém prostoru a celé to zahajuje Batmanův nejlepší run !
  • matty87
    Tak já vám nevím. Batman v roli fotříka mi teda moc nesedí a Damianovo chování mě při čtení pěkně lezlo na nervy. Já se přiznám, že nejsem úplně zastáncem liberální výchovy a čistě ze svého úhlu pohledu - to bych raději nastavil na bankovním účtu trvalej příkaz a dojil téměř bezednej účet placením alimentů, než se nervově hroutil z fracka, zřejmě trpícího ADHD, kterej by mě vytáčel už při vchodu do jeskyně. Jako já mám Morrisona rád a jako delší a ucelený příběh by to mohlo fungovat, ale takhle vytržený z kontextu to fakt není můj šálek čaje. Takhle to holt dopadá, když se strká nos (?) tam, kam nemá.
  • Komiksum
    Nechce se mi věřit, že člověk co nevěří ani dobrým přátelům z Justice League uvěří když mu někdo přivede dítě a řekne "To je tvůj syn (spoiler samozřejmě). Ono to není špatné, ale abych to tak adoroval to taky ne. U Morrisona je problém ten, že u nás vyšel dost špatně, takže nevíme jak série bude dále pokračovat. Trochu docenit tuto knihu mi pomohl Lukáš Pokorný z Komiksáře, protože až poté jsem pochopil pár dalších věcí. Je to těžké čtení, kterému chvílemi nemůžete věřit děj. Za mě průměr s tim, že bych si chtěl přečíst pokračování.
  • MickeyStuma
    Když si vezmu charakter onoho klučiny, asi nebude náhoda, že se jmenuje zrovna Damien. Informace o existenci vlastního syna Bruce Waynea alias Batmana nijak nerozhodí. Taky proč by mělo. Svoji tvrdou náturu už prokázal víc než mnohokrát, tak proč by měl změknout najednou nad vlastním synkem. Postavil se tomu čelem jak se na správného otce sluší a patří. Pro nějaké to dobrodružství tu samozřejmě nechybí intriky a jeden ohromný padouch, který v tomto příběhu zrovna nějak vyznívá zbytečně. Stálo by se něco, kdyby tu nebyl vůbec? Příběh není nijak obsáhlý, ani vedený do složitosti, což je trochu škoda, poněvadž tomu chybí určitá rouška napětí. Ale asi to tak mělo být.

  • Hunter
    Na to že mám Morrisona celkem rád se toto moc nepovedlo. Batman bez emocí jeho reakce na to že má syna mě odrovnala. Jak se k tomu postavil typem : hm tak jo no tak mám syna no a žadné emoce. Chápu že Batman nedává emoce znát tak klidně by mohla být ta myšlenková bublina která by třeba psala nevím: do prdele mám syna co si ted počnu ? a ono nic. Zbylé dva sešity jsou prakticky k ničemu protože tu Morrison nastínuej témata se kterými bude pracovat dál v sérii a pokračování se nedočkáme takže by klidně mohli místo toho dát víc toho retra které ostatně je hodně super.
  • S4TW
    Já vám nevím, tak nějak jsem od Morrisona čekal daleko víc. Jasný, pořád je to Batman, takže tohle funguje, to měl chlapec ulehčené. Ano, podařilo se mu vytvořit zajímavou, chytlavou a tajemnou postavu (Damiana), který je skvělý v tom, jaký je to parchant a jak se s tím musí Bruce poprat (nejen on). A ano, Morrison si opravdu užívá odkazování na různé věci z Batmanovi historie a i já, laik v batmanově světě, to vycítí a pozná. S tímhle si autor hraje krásně. Ale dílo má několik ale. Za prvé je ten příběh takový uspěchaný a hlavně málo uvěřitelný. Batman, největší detektiv, který nevěří ani Supermanovi, celkem snadno uvěří, že je Damian jeho syn a ten vztah/nevztah je v knize budován hrozně rychle a vlastně to nějak (v rámci této konkrétní knihy) vyjde docela do ztracena. Problém totiž je, že příběh končí hrozně otevřeně a jedná se pouze o takové jemné nakousnutí, kterému chybí strašně moc k tomu, aby nám to daleko nějaký širší smysl. I tak jsem s příběhem nebyl úplně spokojený. Motivace Talie a to co dělá, to jsem také nepochopil a smysl mi to moc nedával (opět se to možná dozví čtenář v dalších knihách, ale jak to mám vědět?). Man-Bati jsou také docela velké wtf a na mě nefungovali. Prostě příběhově to za mě (až na samotného Damiana) byl velký průměr. A kresba mi nesedla, jakože hodně nesedla. Jednoduše se mi nehodila k Batmanovi a té temné, svírající atmosféře, je to spíš taková tak rozjuchaná kresba, k nějaké týmovce, ale k Báťovi ne-e. Retro je opět průměr, takže celkově je kniha těžký průměr, škoda, od Morrisona jsem čekal víc.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš30.3.2018 21:00DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Příběh je skvělý a více jsem ho popsal v původním vydání v ČR, ale tady hodnotím jen toto vydání. Zmršené a odfláknuté. Chybí poslední sešit oproti předchozí verzi a ještě jsme přišli o Noc s klaunem. Bonus je snad to jediné co to trochu napravuje. Z těch bonusů z DCKK je to to lepší a i po kresebné stránce. Jinak je to hnůj!
  • plus-rovnáse
    plus-rovnáse26.7.2017 13:56DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Srovnám-li to s Batman: Ticho, je to o něco příběhově slabší (o dost), ale kresba byla fajn, nápad na příběh se mi zamlouvá a Bruce v novém postavení "otce" a "znovu-playboye" taky není špatné.

    Postavu Barmanova syna Damiana jsem znal jen z filmů Batmanův syn, Batman vs Robin a Teen Titans: Jidášova smlouva, takže jsem očekával, že se o postavě dozvím něco, co ve filmech není (většinou to tak je), ale místo toho jsem dostal příběh ala Pán Prstenů (v knize nejsou bitvy, ve filmu jo). Postava Damiana tu hraje nejspíš 99. housle, protože jsem ho viděl na 5 stránkách z celé knihy(?)...

    Lidmi divné a rychlé přijetí Batmanem jsem nepostřehl, takže to komiksu nevytýkám. Co mě vadilo bylo pár hluchých míst. Příklad: Batman a "nový" Robin skáčí do auta na jedné stránce, na druhé je profesor a Batman a na další už Batman letí v raketě do další akce.

    Vsunutí dalšího Batmana na začátek a konec taky nefunguje. Proč? Co? Jak? Kdo? Nejsem si jistý, ale nebyl v původním vydání ještě jeden komiks po tom Bat-Baneovi?

    Shrnuto. Kresba skvělá, příběh má náběh, ale to je asi tak všechno. 3*
  • mearez
    Výblitek od DC
  • mttra
    Nevim..vsechno je to takovy rychly,sesekany..jako jo,neco se tam deje,nova zena v Batmanove zivote se mi zamlouva,i ten syn je zajimava postava do budoucna,ale tady je to proste vsechno splacany rychle do par stranek..nic,co by vytvarelo postupne napeti..bonusovej sesit dobrej akorat v tom,ze vim ,jak se seznamili,jinak taky za me nic moc..tentokrat mi to vic jak 3* proste neda...
  • Walome
    Walome mecenáš14.3.2017 09:32DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Batman a syn je fajn, ačkoli mi přijde divný, jak rychle Batman uvěřil, že je to fakt jeho syn.

    Více v mém DiCKKu: http://www.youtube.com/watch?v=93boG51OAQ0
  • luky.kuky10
    Grant Morrison dal DC jednu z nejoriginálnějších a nejosobitějších postav. Že by byl Batman nějak extra nadšený z toho, že má syna, to se teda říct nedá. Na druhou stranu mi tak nějak připadá, že se s tím smíří celkem rychle, a to mi k hrdinovi který je podezřívavý a jen tak si k tělu někoho nepustí moc nesedí. To ale nemění nic na tom, že se snaží mít situaci pevně v rukách.Celkově vzato má Batman a syn své mouchy ale i světlé stránky, které z něj dělají povedený komiks. Více mých dojmů na: http://www.ctukomiks.cz/2017/03/dc-komiksovy-komplet-batman-syn.html
  • Luigim
    Příběh dobrý a kresba také. Já hodnotím kladně. Ovšem chci pokračování!!!!
  • jh666
    Ne, Batman od Morrisona opravdu není pro mě. RIP mi přišel strašně zmatený, tady to zase ničí naprosto nesympatický Damian. Celé mi to přijde strašně urychlené a všechno. Oceňuji akci, kresbu a bonusový retro sešit byl taky docela fajn. 60 %
  • kaylin
    "DC komiksový komplet" se mi zatím líbí více než "Ultimátní komiksový komplet". Více: http://www.comics-blog.cz/2017/02/1374-dc-komiksovy-komplet-4-batman-syn.html
  • Fimi
    Fimi mecenáš16.2.2017 20:42DC komiksový komplet #004: Batman a syn
    Jako nic moc, kresba pěkná i ten příběh, ale prostě je to otevřené a další část bude bůh ví kdy...příběh není špatnej, ale vedle jiných Batmanů je to prostě průměr, který neposadí na prdel ani neurazí...za mě fajn příběh
8545692
Četl/a (210)
123peta, 159753258x, 2scha, 3DD!3, 81splinter, Al0f0k, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Ash Pointak, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, bat62bum, Bedou, borknagar1, Bubákolog, Caiiiczech, calvin10, CaptainCzech, CaptainMarty, Carnage, Cemino, Chaolinek, Cinema Ranger, čozek, Craxx, crewni.konzerva, Crics, cyboy, dajik, Darth Raelchi, davidek, dcpatr , deadpool, DegiCZ, Denis, disclose, DoctorHarpy, Doctor_Sk, doomista, DracoAn, dvory, Dzoglik, Džoworka, Er.Nest, Fanda, fifas, Final, Fives, Fox01, FumarEnPipa, fvalek1, georg, Georgíno J., gezic, Giskard, Glumal, Goldfinch, Golem, GreyArrow, guseppe, Gustik5, gwen666, Hannibal, Hanussen, hellblazer, henrycruel, Horstik, hromotlk, Hugin, Hunter, hypermlok, inosuke, Ivan Kucera, Jack, JackOneil, James, james dixon, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Johny87, Joker189, JORDY, kadas97, Kadin, kallenved, karl173, kaylin, KdG, Kiko, Kil-Khal, kindanerd, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, Komiksum, konva2, koudak89, Kubix, kuzz, lantan1, Lavk, Leo159, Librarian, Lijem24, Loks19, LookAss, luky.kuky10, Madao, Majkl151, malylada, Mamut12, Mariohurbanek, Mariomichal, Mart74, Martin.imr, Mates17, Mato, matty87, Maty48, me, mearez, MEGA, Mercurio, mewt, mgeralt, Michal Ebert, MickeyStuma, mindstormjak, mineralk, mira1239, misa, MonsterGyre, MP, mstefl, namdnas, NecRoman, Negan, NoStres, ondra kenway, opytz, Paldini, Palebras, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavlosson, Peeta, PeNNy, petrik1710, petrSF, PH79, Piros0013, Pizza Guy, PlayQuant, PopCultureBeast, PumpingArrow, punisher, puolpm, R3nd4 , raenius, RaggamuffinSVK, regressiv, rewkon, Rezet, Rinter, roswelll, S313, S4TW, Sagikkun, Sajmon, samuelo12, SASAN_KING, Schirru, Sebastian the wise, Shpeckk, slavik38, Spacecore, spekktrum, Spike, štěpin_8, Stlucius, taidana, the.kasztan, TheLavk, the_proph, tom173, Tomket.Tom, Tommar, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, TZcomics, Ursus, utresyby, Václav Mikula, vishnar, vita, VvV, w3cMarkus, Walome, Wiw, xflori01, xxSIMIxx, Yefery, ZeznikoslavCZ, zlejzmrd
(378)
159753258x, 2scha, 81splinter, Abe, absolute.000, adam.ra, afri, akrijus, Al0f0k, Alfi, Alfonzo, Alfray, Alfred, Alikkk, AlmightyMates , Amati , Ash Pointak, Azbest, Azik2586, BadBoy, Badgu.y1902, barthez, bat62bum, Batman, batoo, Bedou, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, borknagar1, bronxik, Bubákolog, burzum, Caiiiczech, calvin10, CaptainCzech, CaptainMarty, Carnage, Cemino, Chaolinek, Choky86, comicsland, ConanVJ, Corvus, čozek, Craxx, CreepyDragon, Crics, CSE_AC/DC, Cute_Unicorn, cyboy, dajik, Dali, davidek, Davidkkk, dcpatr , deadpool, Deckard, deefha, DegiCZ, Denis, Devilek, Deži, Dinik, disclose, DKoscik, DoctorHarpy, doomista, doophy, DracoAn, dvoracekpetr1, dvory, Dzoglik, Džoworka, Ejdý, Ejdý1, Er.Nest, Erich, fifas, filemon, Filip123, filosh, Final, firesnake, Fives, Flowtek, Fox01, Foxized, FrankieOndatra, Fry, FumarEnPipa, fvalek1, georg, Georgíno J., gezic, Glumal, Goeger-Devil007, Golem, gongon44, GreyArrow, gumidekmedvidek, guseppe, Gustik5, gwen666, hahahoho, Hannibal, Hanussen, Hebled, hellblazer, henrycruel, Hephaestion, herrman, hiro666, hlavathor, holubdema, Honza R., Honzin, Horstik, Hrdina3333, hromotlk, Hugin, hugosnowden, Hulik, Hunter, husakpetr93, hypermlok, ikshorm, Infarkt, inosuke, invape, Ivan Kucera, Jack, Jack043, JackOneil, Jak, jakub186, James, james dixon, japes, jardoom, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, Johny87, Joker189, Jonas Woodsman , Jonathan Arbuckle, JORDY, José, Josh, Joshua_T, kadas97, KadetJaina, Kadin, kallenved, Kapis, Karel Sec, Kareru, karl173, KdG, Keenkeen, kendor007, Kiko, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, komiksák007, konva2, koudak89, Kouzelnik7, krupan, Krvavý Patejl, Kubix, kubosos, kucik, Lavk, Lenny, libormatejka, Librarian, Lijem24, listr, Lobok257, Loks19, LookAss, Lookass33, Luigim, Lukas366, Lukki22, luky.kuky10, Madao, Majkl151, malylada, Mamut12, Mariohurbanek, Mariomichal, markic, Mart74, Martin.imr, Masinfira, Mates17, Matio, Mato, matty87, Maty48, ma_fecko, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, michaldca, MickeyStuma, mikado, mike731, Mikei, mimo_provoz, mindstormjak, mineralk, mira1239, Miriyak, misa, Mitthrawnuruodo, miuanek, MonsterGyre, Montiseus, MP, Mr.Ward, mstefl, mttra, mywiel, namdnas, NecRoman, Negan, Neuro, Nevimtrebastofi, Nightmare, Noci, NoStres, novass, nx, Nyxxie, OldaB, Olesh, opytz, Orbeek, Paldini, Palebras, PatrikTheMighty, paulhunter, paulmuaddib, pavel, pavlosson, pavouk, pechna, PeNNy, perper, petrSF, petrsimcik, PH79, Piros0013, Pizza Guy, Pjenkus, pk123x, Placi11, plaštěnkář, PlayQuant, plema, PopCultureBeast, Poseidon1978, psramek, PumpingArrow, punisher, puolpm, R3nd4 , RadimNemec, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, razielus, regressiv, rewkon, Rezet, Ricarderon, RicHard. , Rinter, rockyt, roswelll, Rowan, Roxigor, Rumburaq, S313, S4TW, Sagikkun, saja, Sajmon, Sammael, samuelo12, SASAN_KING, Schirru, semi41, Sesta, Shpeckk, Sidi Santini, SirMinac, SiWeX, Skot, SlavaBurlac, slavik38, sleepless, snuk, Spacecore, spekktrum, SpiderJerusalem, Spike, štěpin_8, Stlucius, superheroesstuff, suricattaontheway, szajter, T3ss, tacmud, taidana, Tarka Daal, the.kasztan, TheLavk, TheoDread, timek, Toi, tom173, tomaseek, Tomasino79, Tomate, Tomket.Tom, Tommar, TommyBOYER, tomned, tomntp, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Ursus, utresyby, Václav Mikula, Valis, vishnar, vita, Vítek, Vojtěch 393, vranakx, vrazdinek, Vrtule, VvV, w3cMarkus, wesi96, Wiruss, Wiw, xai, xflori01, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yarda, Yefery, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zdenur, zikaa, zlejzmrd
Chce (7)
665+1, Blacklarch, delsemela, predek, Premek, RaptoR, Venomslav12stars
Shání (1)
Venomslav12stars
Nabízí (6)
Fox01, Fr3d_K, gumidekmedvidek, karl173, Librarian, Skyer