JIRKA je komiksový časopis, který obsahuje příhody ze života populárního českého YouTubera Jirky Krále.

Muzikál mraveniště
Naštvaný pes
Se školou na horách

Scénář
Jirka Král
Art
Pavla Navrátilová
Obálka
Pavla Navrátilová
Žánry
autobiografie
ISBN/ISSN
Blue Milk
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 258 mm
Tisk
barevný
Stran
28
Cena
39 Kč
  • Kapis
    Kapis mecenáš4.7.2017 23:40Jirka #09
    To si tak stojím v Jeseníku na nádraží, čekajíc na kámošku s děckama, abych je odvezl za náma na chatu. Přešlapuji si tak po nástupišti a příjemně zaujat novou cedulí o 370 000 odsunutých Češích za řádění fašistických Heinleinovců v roce 1938, kdy začalo to první skutečné “vysídlení,“ jsem až trestuhodně minul ledničku s pivama. To jsem si ale stejně nemohl dát, netrpělivě žíznivě slintajíc se rozhlížím a co nespatří oko mé mezi slevněnýma bagetama, jejichž plesnivinu nezakryl ani pažitkový dresink?

    Ano, Jirku číslo devět – na horách – Jirka ve sněhu, v pětatřiceti stupních slevněn na dvacet korun!! Může být snad výraznější Boží znamení pro mne, když kluci z Jirkova fucklubu mi píšou denně o další zamilované komentáře? Zbrocen potem nadcházejícího léta jsem lačně šáhl po tomto ledově osvěžujícím čtení.

    Je jedno, co za svíravě děsivým hrůzám a blasfemickým zvěrstvům jsem byl při tom dětinském čtení vystaven. Není důležité jak nudně, debilně a trapně jde vyonanovat nejrutinnější denní činnosti. Nezáleží na tom, až do jakých hlubin žumpy vykalkulované přízemnosti lze zapadnout, když můžeš mít easymoney, přestože jsi úplná nula. Ale teď tu čtu ve fóru od Senekeho, že Jirka “rozjel nový byznys“ někde v obchoďáku, paráda.
    Ať se na mne nikdo nezlobí, ale degenerace mladých generací po všech stránkách pokračuje ukrutným tempem. Byl jsem teď po dlouhé době - na přání mé ženy - na rodinné dovolené v Praze a kurva tam je takových krásných míst v tom asi nejkrásnějším městě světa, že až se to nedá stihnout za celý život. Kdybych ale věděl, že mohu sledovat Jirku při “natáčení jeho videí“, tak bych upravil program a šel se na tento bezprecedentní případ úpadku naší civilizace podívat osobně.

    P.S.: A děcka, jestli mi budete psát, že mu jen pokrytecky závidím a jen se strašně užírám každým takovým úspěšným klučinou, co doslova mění svět, tak máte úplnou pravdu! A já budu mocinky smutný. Ale fakt moc!

    P.P.S.: Místo obchoďáku bych v Praze s děckama, i za prudkého deště šel radši třeba do Prokopáku, na Šárku nebo na sto tisíc jiných zajímavějších míst, chudáci co jim debil vládne!

    P.P.S.: hate free a pro jistotu dávám plný počet!
223