Ukázka č.1
Ukázka č.2
Jestli si myslíte, že apokalypsou to skončilo, tak ne. Zázrak a jeho přátelé sice zabránili peklu, aby vtrhlo na Zemi, ale to, co po Faustovi zbylo, se nedá definovat jinak než... Nepořádek.

Hodně lidí umřelo nebo bylo zraněno, mnozí zůstali bez domova a po ulicích se stále toulá horda nemrtvých. Tohle všechno nemohlo ujít pozornosti vyšší moci. Moci, před kterou se může jít magie zahrabat. Přicházejí Vzkříšenci!

Scénář
Petr Kopl
Art
Petr Kopl
Obálka
Petr Kopl
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 2464-5400 (CZECH NEWS CENTER a.s.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
90 g
Stran
28
Cena
59 Kč
  • Kabukiman
    Jsem velkej fanda komiksů Petra Kopla, ale Zázrak není tak uplně moje krevní skupina, takže ho čtu jen když někde seženu nějaké levné číslo z druhé ruky a neodolám. Takže moje nízké hodnocení je možná taky z důvodů neznalosti předchozího děje...Každopádně jsem při čtení tohodle čísla do rozjetého vlaku nenaskočil a moc se neorientoval. Co se mi teda vysloveně nelíbilo byla kresba. Chvilkama bych v ní ani Petra Kopla nepoznal. Nerad Zázraka hodnotím nízko,nerad...Ale fakt prostě nějak vejš nemůžu...Neni to prostě ono...
  • Norri
    Sešity #14 - #17 tvoří minisérii Poslední procitnutí a proto budou mít společný komentář. Celá minisérie je krásně temná a od vzkříšenců zdědila dobrou atmosféru. Kopl napsal parádní scénář, který kde se Zázrak a vzkříšenci krásně prolnou. Scénář taky šlape dobře a všechny dějové linky se krásně propojují. Dějový zvrat celkem překvapil a potěšil. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/zazrak-posledni-procitnuti
  • Lobok257
    Odkaz na předešlé práce Kopla mimo tuto sérii vyřešen ve stylu "kupte si knihu Kronika vzkříšence – Druhé procitnutí, první díl je vyprodán" a nic víc... Trocha více vysvětlení a zasvěcení do tématu "vzkříšenců" by neuškodilo.
  • Mrfko
    Zaujímavý štart do novej série aj keď s procitnutím, no hravo sa bez neho neznalí čitatelia zaobídu (aspoň zatiaľ to tak vypadá). Páčil sa mi strašne úvod v múzeu, petože to dalo príbehu ďalší rozmer. Zároveň dúfam sa Petr M. neurazí, keď napíšem, že Peter K. ktorý si zobral na paškál prvé 4 čísla druhej série aj ako scenárista je zdá sa rovnako dobrý...musím ale podotknúť, že to už pre deti nieje - hlavne kvôli tomu lámaniu kostí.
  • MrKulda
    Celkem ukecané číslo, ale dialogy jsou na dospělé úrovni, mají hlavu a patu a i přes všechen ten text měl příběh tu správnou pochmurnější atmosféru. Líbí se mi, že autoři se vrací nejen k činům posledního čísla a ukazují jejich následky, ale že se vracejí až na ÚPLNÝ začátek Zázrakova zrodu a předkládají nám tu velmi zajímavou otázku, na kterou doufám bude i velmi zajímavá odpověď.
    Zároveň se tu vytvářejí podklady k veškerým budoucím problémům, které si myslím budou stát za to. Jedno číslo pro takovéto uvedení chápu a respektuji, příště bych ale už ocenil něco akčnějšího, případně zaměření na jednu či dvě konkrétní postavy, aby se nám tu hrdinové nestřídali po dvou stranách. (chápu, že někomu se to takto může líbit víc, ale já osobně preferuji zaměření na jeden konkrétní problém než na několik dějových linek najednou, a z toho si vyberte)
    Se Vzkříšencem mám tu čest poprvé a velmi se mi ta postava zamlouvá, do Zázrakova universa se neskutečně hodí.
    A jinak joo, jsem spokojenej, atmosféra, dialogy, všechno super :) A ne, kresba se opravdu nezhoršila, spíš naopak..Asi mám šedý zákal, nebo nevím, ale Zázrak už má svoji klasickou udržovanou kresbu, která neurazí ani nenadchne, ale rozhodně se nezhoršuje, a už vůbec ne o DOST
  • kaylin
    Úvod nového příběhu, který naznačuje, že by to mohlo být dobré, ale já doufám, že to nebude jen náznak a že "Dechberoucí Zázrak" bude dál růst, jako se mu to dařilo doposud. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/01/1349-dechberouci-zazrak-14-posledni.html
  • cyboy
    Kresba je urcite lepsi nez v prvnich cislech, ale porad to neni to co Kopl umi (ale to jsme zase u toho, ze na to proste nema dost casu a jestli pak vubec stoji za to prezentovat se rychlou praci). Kroniky vzkrisence mam a ten prunik do Zazrakova sveta zatim vypada celkem zajimave.
    Porad je co zlepsovat (mnohdy i radove), ale prvni dil druheho rocniku urcite neni prusvih.
    Jinak v popisu tady na strankach je chyba - scenar nepsal Macek, ale Kopl.
    70%
  • PrímaMost
    Naopak. Mne toto Poslední procitnutí baví, baví, baví.
    Číslo vnímám jako dobře rozehranou partii. Samostatné komiksy Vzkříšence jsem četl. Propojení světů kvituji. Baví mne hra se slovy - viz kyvadélko. Děj šponuje k úvahám nad minimálně 3 linkami. Snaha hrdiny Tomáše buď sklouzne ke komičnu, nebo se nám z něj někdo vyrýsuje....??????
    Kresba je pro mne propracovaná. Takový Kopl je fajn. Včetně užitého spektra barev. Jen se nabízí námitka - proč se zase mění Zázrakovy rysy obličeje?
    Je to pro mne jiný kafe než Černá sanitka, kde je ten výtvarný "styl" pro mne rušivý stále.
  • smtxx
    kresba se podle mě zase o dost zhoršila , titulní stránka mi příjde opět hrozně odfláklá ( zazrákovo obličej např.) celkově mě tenhle díl moc nebavil .
921136
Četl/a (75)
2scha, akrijus, Alfred, Alikkk, Blackhand47XD, cyboy, DanQ, Davidos402, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Doppelganger, dvory, Dzoglik, Endy, Faix, Filip123, Fr3d_K, Glumal, Goldfinch, Gustik5, Hanussen, hellblazer, Infarkt, japes, Jay-jay, jh666, jindroush, kallenved, kaylin, KdG, Kil-Khal, Kitykatyn, Koci, lacoste, Laik, lantan1, Light, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Mamut12, me, mearez, MEGA, Mercurio, Michal Ebert, mineralk, Mleako, NecRoman, Norri, PeNNy, petad, petrSF, Poseidon1978, RadimNemec, raenius, rewkon, robert.hladil, Rowan, Sagikkun, seneke, Shin, spekktrum, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tommar, trudoš, tukak, vita, Zdendy, zlejzmrd
(151)
2scha, akrijus, Alex Bishop, Alfi, Alfonzo, Alfred, Alikkk, Babany, batoo, bd71, Benji, Blackhand47XD, blackJag, burzum, calvin10, ConanVJ, CSE_AC/DC, cyboy, DanQ, Davidos402, deadpool, deefha, Dexir, Dezodoo, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, dvory, Dzoglik, Endy, fel68, filemon, Filip123, Fox01, Fr3d_K, gezic, Glumal, Goldfinch, goldschmidchen, Gustik5, hahahoho, Hanussen, Hebled, hellblazer, Honza R., Honzin, Houbař, Hulik, ikshorm, Infarkt, invape, James, jankie, japes, Jay-jay, Jestrab2, jh666, jindroush, Kabukiman, KadetJaina, kallenved, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, Koci, komik.sx, komiksák007, lacoste, Laik, Lenny, Libbi, Lijem24, Lobok257, Lookass33, Lumirius, Mamut12, Matio, MB, mcleek, me, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, Michal Ebert, mikina, mineralk, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monty.cl, MP, mttra, namdnas, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Norri, nx, o2t2, pavel, pechna, PeNNy, petad, petrSF, petrsimcik, pk123x, Poseidon06061978, Poseidon1978, PrímaMost, R3nd4 , RadimNemec, raenius, rewkon, Ricarderon, robert.hladil, Rowan, Roxigor, Sagikkun, saja, seneke, Shin, Skot, sleepless, spekktrum, Stara.kryta, suchosch, T3ss, tacmud, Tawax , the.kasztan, Tialster, Tommar, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, Viking, vita, vranakx, willis, xai, xintax, Zajo original, Zdendy, zdoog, zlejzmrd
Chce (4)
absolute.000, Azbest, Maty48, onfr300
Nabízí (2)
quardok, www.foxbazar.cz