Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 6 dalších ukázek

Koupit
Nejdůležitější je stravovat se humánně.

Někdy to není zrovna lehké - obzvláště pokud jste napůl člověk, napůl ghúl - avšak Ken Kaneki se s pomocí přátel pomalu učí, jak zapadnout do nového světa, a zároveň nezpřetrhat pouta, která ho spojují s tím starým.

Na obzoru jsou však noví nepřátelé v podobě zvláštní jednotky, jejímž úkolem je zbavit Tokio ghúlí hrozby.
Kenův nový život tak může skončit ještě dříve, než pořádně začal...

Scénář
Sui Ishida
Art
Sui Ishida
Obálka
Sui Ishida
Lettering
Karel Petřík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Boris Hokr
Žánry
detektivka, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-413-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 mm
Tisk
černobílý
Váha
230 g
Stran
212
Cena
199 Kč
Originál
Tokyo Ghoul #02 (Shueisha Inc., 2012)
  • Fort
    Fort25.12.2022 10:52Tokijský ghúl #02
    Jestli se hlavní hrdina bude učit boj stejně pomalu jako je tempo této knihy, tak se bojovat naučí na konci série. Ovšem pořád jde děj pomaloučku kupředu, tak zatím spokojenost.
  • Sawyer
    Sawyer29.5.2021 12:46Tokijský ghúl #02
    Pořád mě to moc nezaujalo. K nezajímavým postavám přibylo dalších pár nezajímavých a plochých postav. Kresba už je mi víc sympatická, ale absolutně nepobírám, co se děje při akci. Nic moc se tady nestane, kromě toho, že se tady objeví ÚPG. Kanekiho maska bude přece nepraktická v soubojích, když mu zakrývá jedno oko, ale nejdůležitější přece je, že mu ta páska přes oko sluší. Průměr.

    Celkem - 50%
  • Netorack
    Netorack15.1.2020 11:12Tokijský ghúl #02
    // Společný komentář ke všem dílům. Obsahuje lehounké SPOILERY //
    Na sérii jsem se vcelku těšil (námět super, prvotní zápletka taky) a vcelku to i vypadalo dobře, ale podle mě se to zase dostalo do té typické mangové rozplizlosti, kdy se kupí stránky, kapitoly a celé knihy a zas tak moc se toho neuděje. Pořád souboje na život a na smrt, ale nakonec se stejně oba válečníci rozlezou každý do své zotavovny. Komentáře zde na comicsdb jsem si četl až po přečtení celé série, takže ten názor, že souboje jsou strašně nepřehledné, jsem si vytvořil sám. Šlo to až tak daleko, že některé kratší souboje jsem prostě přeletěl očima a až na konci jsem se z bublin snažil vydedukovat, co kdo komu udělal. Úplně to křičí třeba v porovnání s Gantz, kde jsou klidně za kapitolu dvě citoslovce a tři výkřiky, ale člověk prostě ví, co se komu stalo.
    Další věc, co mě žrala, jsou ty betlémy postav, chvílemi to vypadá, že se autor rozkračuje k sáze minimálně rozsahu Hry o trůny. A ten konec nekonec... aspoň trochu zakončení si těch čtrnáct knih zasloužilo. Dávám všem dílům tři hvězdy, těm, které mě zaujaly trochu více (1, 7, 8) pak čtyři.
  • Fry
    Fry admin17.9.2019 15:12Tokijský ghúl #02
    Tokijský ghúl #02 - Asi nebylo úplně moudré začínat s touto sérií, jelikož mě to nepřekvapivě docela baví číst. Oproti minulé knize totiž výrazně ubylo nepřehledných bojových scén, autor nás daleko více vtahuje do tajů a pravidel tohoto světa a už mi nebylo úplně jedno, co se s postavami vlastně děje. Spíše než Kenikimu je druhá kniha věnována vedlejším postavám, dost výraznou roli tady má Tóka, detektivové z ÚPG a matka z dcerou, které tak úplně nemají šťastný osud. Zatím tedy ještě vytrvám, ale na 90% vím, že toho patrně budu litovat ... Za mě 4*!
  • Plocan
    Plocan17.3.2019 13:06Tokijský ghúl #02
    Ve druhém díle autor představuje značné množství vedlejších postav, které se tu epizodně mihnou a zase zmizí. Představují se zde „záporáci“ stojící proti ghúlům na druhé straně barikády a zápletka s malou Hinami a její matkou Rjóko slibuje do budoucna něco většího. Zároveň nám zde autor poodhaluje více ze světa ghúlů, ať už mechanismy, jakými přežívají (skutečnost, že nemusí svou potravu vždy "lovit"), jak bojují a mimo jiné také, jak s lidmi splývají.

  • Mitsuko
    Mitsuko15.4.2018 14:02Tokijský ghúl #02
    Re-reading po roce: Objevují se nám tu „záporáci". Líbí se mi, že opět dostáváme trochu jiný pohled na dobro a zlo (jako třeba u Death note, ačkoli tam se to prolíná ještě víc). Představují se nám nové postavy, které vypadají sympaticky a jsou od sebe dobře rozeznatelné. Kresba stále skvělá.
  • Raijin
    Raijin13.2.2017 12:04Tokijský ghúl #02
    Druhy diel sa zameriava hlavne na opacny pohlad, a to ako vidia svet ghulovia zo svojej strany mostu. Pribeh je rychly a postavam nedavam dostatok priestoru na predstavenie. Boje su chaoticke, ale tempo si drzi vyhovujuce a atmosferu buduje spravne. Viac na http://amzone.cz/recenze/17/02/tokijsky-ghul-kniha-2-manga
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin1.2.2017 16:21Tokijský ghúl #02
    K těmhle ghúlům mám stále poněkud ambivalentní postoj. Nemůžu říct, že by mě to úplně nebavilo, na druhou stranu říct, že mě to baví, taky není úplně pravda.

    Celkový dojem: 60%
  • kaylin
    kaylin19.1.2017 07:27Tokijský ghúl #02
    Není to špatné čtení, ale abych se těšil na každý další díl, to mě zatím nechytlo. Rozhodně ale oceňuji postavy, ty se mi začínají líbit. Více: http://www.comics-blog.cz/2017/01/1354-tokijsky-ghul-2-60.html
  • cyboy
    cyboy mecenáš6.12.2016 23:14Tokijský ghúl #02
    Jsem pomerne prekvapeny. Prvni dil se mi moc nelibil a hodne jsem zvazoval zda jit do druheho a nakonec to az takova chyba nebyla. Je to porad manga, se vsemi negativy, ktera s s sebou nese, ale take to neni uplna pitomost jako treba Gantz. Jen se bojim ze schopnosti ghulu a pravidla sveta si autori opet vymysleji za pochodu (jako v Death Note). Zkusim jeste treti dil a pak se rozhodnu zda to budu dal kupovat. Kazdopadne tu vychazeji o dost horsi mangy.
    70% s odrenyma usima.
7161211
Četl/a (62)
alchymista5, AlmightyMates , Bary02, Benny, besikv, borknagar1, Bronn, calvin10, cyboy, Darker, Fort, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., JackOneil, Jak, James, kapicka, kaylin, kisuke93, lacoste, lantan1, Lavk, libcenko, Lucy117, Madao, miCHALupka, mira1239, misa, Mitsuko, motycond, MrKulda, Negan, Netorack, NylKasbri, Osimchin, p3tris, petrSF, Plechy, plema, Plocan, Poseidon1978, raenius, Rinter, Róbert Nagy , Sagikkun, Sawyer, Scaleo1, Schramm, seezeethree, seneke, Shin, Sir_Pete, TheLavk, Tomket.Tom, TQChose, vevera6, vishnar, VXP, xflori01, xxSIMIxx, zlejzmrd
(98)
665+1, alchymista5, AlmightyMates , Awakener, BadBoy, Bary02, batoo, Benny, besikv, blackJag, bmc75, borknagar1, bronxik, calvin10, charvos, cyboy, Darker, doophy, filemon, Franta z Čokolády, Fry, Georgíno J., Golem, Honza R., invape, JackOneil, James, KadetJaina, kapicka, kisuke93, krvinka56, lacoste, Lavk, libcenko, listr, Lobok257, Lookass33, Madao, markic, MB, miCHALupka, mindstormjak, mira1239, Mitak, Mitsuko, MrKulda, Nanami, Negan, NylKasbri, Osimchin, OwerLord, p3tris, pavouk, pechna, petrSF, plema, Plocan, Poseidon1978, raenius, Raijin, Ricarderon, Rich, Rinter, Róbert Nagy , Roxigor, Sagikkun, Saiffer, Sammael, Sawyer, Scaleo1, Schramm, seezeethree, seneke, Sir_Pete, stepan.tichy, T3ss, tacmud, Tarka Daal, TheLavk, Tialster, timek, Tomate, Toren, TQChose, vevera6, vishnar, Vítek, vranakx, WoodySempaii, xai, xflori01, xintax, xxSIMIxx, yogi, YukioSanUchiha, Zahonko, Zajo original, zlejzmrd
Chce (5)
Ananasový Džus, FatMonster, Maty48, monty.cl, pxashes
Shání (1)
FatMonster
Nabízí (1)
MB