VŠECHNY OPRÁSKI V JEDNÉ VELKÉ KNIZE! Na 464 stranách najdete 222 oprásků z knih a 204 těch, které v knihách nikdy nebyly. Vše je chronologicky seřazené a navíc obohacené o krásnou a vkusnou MAPU ČESKÉ HISTORIE. Nechcete kupovat jednotlivé díly? Kupte si Opráski v koztce. Kniha plná specifického humoru autora, který si říká JAZ a na veřejnosti vystupuje pouze v masce Zmikunda Lucembruského, ústřední postavy oprásků. Kniha je rozdělena do dvaceti sedmi kapitol po jednotlivých obdobích české historie. Na první pohled zaujmou kapitoly Vivrašďováňí, Přemřislofci, Hacpurci a Jahelonci, Nárotňí opruzeňí nebo Komiňisťi. Zakoupením této knihy získáte nejen přehled o české historii, ale také se pobavíte. SE SŤIM SMIŘte!


Scénář
jaz
Art
jaz
Obálka
jaz
Lettering
jaz, Martina Mojzesová
Redakce
Eva Škrabalová
Žánry
historický, humorný, stripy
ISBN/ISSN
978-80-271-0212-9 (Grada Publishing (Bambook))
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
140 x 170 mm
Tisk
barevný
Váha
929 g
Stran
464
Cena
499 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš24.3.2017 20:28Opráski sčeskí historje f koztce
    Já to jago dárek tóstál a rozhodně mě to neůráziló :) Z náklonnosti k Opráskům jsem se vypsal už u prvního a druhého dílu, takže tady zmíním jen malou drobnost, a sice krásný tribute Obrázkům z českých dějin (1980) - legendárnímu komiksu o českých dějinách, který JAZ vystřihl v příběhu "Jak stríc Rudlvoi lhal".
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin5.12.2016 11:25Opráski sčeskí historje f koztce
    áel jo, takhle tóhrómati to púzboí hezgi, člofěk to nnmá přečtéňi za pět minut, ále žuije sí tó i dogonce tezet minút. sice je to azi tágofej otbrej markteíngowej tah, kterág vytřískat další prahy, alé kťibihc tó tóstál jago dárek, neůráziló bi mě to. brosťe sránta.

    Celkový dojem: 90%

821