Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Když lezou z hrobů mrtví američtí prezidenti - od George Washingtona po Geralda Forda - aby terorizovali své krajany, největší hrdinové Marvelu si nemohou dovolit zprofanovat svůj mediální obraz masakrem těchto amerických patriotů. Tak odpudivá operace se dá svěřit jen do rukou po zuby ozbrojeného šílence s nevybíravými zabijáckými sklony a bezprecedentní obranyschopností, jehož mizerné reputaci už nemůže uškodit nic. Ale kdo v marvelovském vesmíru je ochoten špinit si ruce rozšmelcováním těchto zmrtvýchvstalých hlavounů? Nejvyšší čas povolat do boje Deadpoola!

Chcete vidět souboj Deadpoola s Abrahamem Lincolnem? Zajímá vás, jestli zvítězí ve rvačce ve vesmíru s Ronaldem Reaganem? Tak v tom případě neváhejte a sáhněte po prvním dílu Deadpoolovy série – série, do které se zamilujete tak, že ji požádáte o ruku! Od scenáristů komiksu Deadpool: Drákulova výzva a kreslíře, který rozjel řadu Živí mrtví!

Obsahuje sešity série Deadpool (Marvel NOW!) #1-6

Scénář
Gerry Duggan, Brian Posehn
Art
Tony Moore
Barvy
Val Staples
Obálka
Zach Baldus, Geof Darrow, Peter Doherty
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Darek Šmíd
Redakce
Boris Hokr
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-422-2 (Crew)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Váha
361 g
Stran
136
Cena
329 Kč
Originál
Deadpool #01: Dead Presidents (Marvel Comics, 2013)
  • Sawyer
    Tak já nevím. Mám z toho trochu smíšené pocity. Na jednu stranu mě první polovina bavila, ale ta druhé moc ne, i když byla stejná jako ta první. V tom je možná ten problém. Celá kniha je pořád to samé dokola a v polovině už to prostě moc nebaví. Je to pořád zabij tohohle prezidenta a pak tohohle. Deadpool zde není moc vtipný. Je zde pár dobrých fórů, ale jinak nic moc. Jak porazit nemrtvé je zde vysvětleno ve dvou stránkách a to se mi tak moc nelíbilo. Abych jenom nekritizoval, tak se mi líbí kresba a samotný děj je zábavný a bavil.
    Plusy-je to deadpool, kresba, děj
    Mínusy-vtipy, v polovině to začne být nudné, vyřešení problému jenom na dvou stránkách

    Celkem-60%
  • Log 1 = 0
    Log 1 = 07.11.2020 16:46Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Tohle je totální konina. Nesmrtelný žoldák Deadpool bojuje s nemrtvými pokřivenými verzemi amerických prezidentů. Což je originální námět na akční komedii, popravdě. Ale kresba je průměrná, příběh nedává smysl a hlavně ty vtipné hlášky jsou neskutečně trapné. Fakt moc. Níž nejdu, protože to má pár nápadů, mezi tím trapným hnojem se při té neuvěřitelné kadenci najde pár věcí, kterým jsem se zasmál, byť perly to taky nejsou, a hlavně protože mám pocit, že autoři vytvořili to, co chtěli. Asi se to někomu líbí. Mě ne.
  • Delphín
    Delphín7.9.2019 10:40Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Jako start do série dobrý, nic jsem od toho nečekal ale překvapilo. Jen pokud neznáte ani ty nejzásadnější prezidenty USA tak si nějaké vtipné narážky moc neužijete. To je asi i jeden z důvodů, proč to není v ČR tak dobře hodnoceno. Mě se to ale zdálo jako povedené dílo včetně překladu a mohu doporučit!
  • Cinema Ranger
    Cinema Ranger16.7.2019 11:54Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Deadpoola mám rád, ale tohle mi moc nesedlo. Dostalo se mi velkého zklamání. DP zde chodí jen od prezidenta k prezidentovi a zabíjí je. Zábavné to není, hlášky jsou vtipné jen někdy a jediný plus je celkem pěkná kresba. Ale četl jsem i horší komiksy. 50%
  • Franta z Čokolády
    Franta z Čokolády31.1.2019 08:07Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Deadpool se potom,co porazil godziloidní potvoru, musí postavit další hrozbě.
    Na to,aby porazil nemrtvé prezidenty.
    A musím uznat,byla to fakt sranda.
    Kresba super,hodila se k tomu jak hrnec na prdel,koloring též ušel.
    A Duggan s Posehnem mě fakt skvěle dokázali rozesmát,za což můžu vděčit i panu Šmídovi,který se s tím dobře popral.
    80%
  • Fima
    Super začátek série. počeštil překlad mi nevadí .trošku jiní deapool než je ve filmu
  • Venomslav12stars
    Venomslav12stars15.7.2018 09:09Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Velmi dobrý deadpool hledá zombi prezidenty ujetý ale co od deadpoola čekat nevím jestli tomu mám dát 4nebo 5 ale za tu scénu ve vesmíru kde na deadpoola útočí opice tak dám 5/5zábavné😂
  • VanTom
    VanTom26.6.2018 21:22Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Sice pořádně ujetá a parodická, přesto v podstatě standardní superhrdinská řezačka, v níž se kydlí zombie američtí prezidenti. Hláškující pošuk v hlavní roli zábavě přidává, i tak jsem se spíš jen párkrát usmál, než že bych jeho humoru propadl a za břicho se popadal. Vyhřezlá střeva omotaná kolem sloních klů penetrujících hrdinovu břišní dutinu mi holt extra vtipná nepřijdou; nutno podotknout, že do všech krvavých detailů vykreslená střeva, zatímco sprostá slova se buď nedo-, nebo vy%?*@#jí. Ach, ta falešná morálka.
  • Komiksum
    Komiksum10.6.2018 17:08Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Asi jsem čekal víc než jsem dostal. Mám rád historii a politiku, zajímám se o ni a tak jsem doufal, že se mi dostane do ruky komiks který to dobře využije. A ejhle, nevyužil. Deadpool chodí jen od prezidenta k prezidentovi a bez nějakých zajímavějších dialogů ho sundá. Ano je zde i pár dobrých vtipů, ale čiší z toho nevyužity potenciál. Přesto posledních několik stránek jsem se do toho začetl a na konci došel k názoru, že další book zkusím. Nic to nemění na tom, že tohle byla bohužel celkem nuda. Takže je to na vás, komiks se chová jako Béčková akční komedie i když jí být nemusela.
  • Blackhand47XD
    Blackhand47XD3.6.2018 20:58Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Deadpool vraždí zombie, prezidenty, zombie prezidenty. Skvělý příběh s Deadpoolem, který je počátkem něčeho většího.
  • Hunter
    Skvělá věc. Mám sice radši Deadpoola který je trošku vážnější (viz 3 book této série) ale dostal jsem to, co jsem očekával a to hláškujicího Deadpoola který pobíhá od prezidenta k prezidentovi. Celkově dost příjemná popkornovka.
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš30.3.2018 11:08Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Hmmm, tak prvotní nadšení, že Deadpool po Drákulově výzvě bude pokračovat i u nás, vystřídala lhostejnost. Prezidenti ještě šli číst, ale Lovec duší to u mě zpečetil. Není to vyloženě blbé, ale ani to není vyloženě chytré. Někdo (Bert z Big Bangu) prostě vytáhl pár zajímavostí ze šuplíku, okořenil to a přidal tam pár hlášek, ale to by šlo, kdyby to bylo ucelené na pár sešitů (třeba 6 či 8), ale ne na celých 45 sešitů. Roztahané, nudné a prvoplánové. U druhé knihy ještě víc prohloubené. Toto ještě šlo, zvlášť kvůli reáliím USA. To bylo fakt milé a úsměvné, ale jinak mě to nijak zvlášť nechytlo.
  • hroubek
    hroubek8.1.2018 15:44Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Dostal jsem to, co jsem očekával. Nahláškovaného Deadpoola, který kosí jednoho prezidenta za druhým, přidává k tomu popkulturní hlášky a odkazy a nic neřeší a chce jen dobře bavit. A to mu taky jde moc dobře. Příběh má spád a nešetří akcí a násilím. Je to prostě jedna velká ujetá jízda, ve které se může stát cokoliv. A je to super čtení, pokud máte blbou náladu, protože tohle Vám jí hned zlepší.
  • Fry
    Fry admin23.12.2017 13:03Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Deadpool #01: Mrtví prezidenti - V celku odlehčené dobrodružství plné mrtvých amerických prezidentů ... Deadpool není mou nejoblíbenější postavou, není ani hrdinou / antihrdinou kterého bych zrovna vyhledával, ale tahle série je na našem trhu docela úspěšná, a tak jsem si řekl proč to nezkusit. Nicméně buď nejsem cílovka, nebo prostě nemám tendenci smát se každé trapné hlášce, kterou Deadpool vypustí z úst, jelikož jsem se většinu času nudil. Přesto tomu dám asi ještě šanci, jelikož jsem trochu zvědav co bude dál ... Za mě 3*!
  • salamandr
    salamandr12.7.2017 09:09Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Pěkná kresba i coloring, sem tam vtípek co stojí za to, ale že bych si z toho sednul na zadek. Takovej drsnej kačer donald pro odrostlejší děti
  • Radek Blacksad
    Radek Blacksad mecenáš7.7.2017 22:31Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Tak Deadpool v komiksovej podobe mi teda nesadol. Nebavil som sa a radšej sa tejto sérii do budúcna vyhnem. Je spústa lepších komiksov, za ktoré sa dajú vyhodiť prachy :)
  • Mitthrawnuruodo
    Mitthrawnuruodo21.6.2017 20:22Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Nejvíc se mi na celém komiksu líbila kresba, Moorův styl mám rád a krásně se tom sem hodilo. Obličeje jeho postav vypadají hezky a stránkové panely byly parádní.

    Příběh byl celou dobu taková akční jízda, až to bylo na škodu. Prezidenti jako záporáci určitě dobrý a originální nápad, ale za celý komiks jsem pořádně nezjistil, proč vlastně chtějí zničit celou Ameriku a co je dělá takhle odolnými... Celá kniha byla v podstatě to stejné - odněkud se objevili další prezidenti a Deadpool je musí zlikvidovat. Nic víc. Samozřejmě jsou tam alespoň nějaké zajímavější lokace (orbita, boxerský ring), ale je to jedno, když ty souboje nejsou ničím až tak zajímavé. Nejlepší podle mě byl první a poslední sešit, kdy se skutečně něco dělo, zbytek byl jen taková výplň. Každopádně jsem se dobře bavil u vtipů, které jsem sice nějaké nechápal, ale i tak se občas dost povedly. Celkově kniha spíš průměr, ale určitě si přečtu další knihy, protože věřím, že až bude zajímavější příběh, bude se mi to líbit víc.

    Co se ale nepovedlo vůbec, je gramatika. Nechce se mi věřit, že kniha prošla korekturou, když jsem při obyčejném čtení objevil asi 7 gramatických chyb, většinou dost laciných. Pan korektor by se měl naučit psaní čárek před „než“ a zopakovat si, kdy se píše „ji/jí“, protože tohle by se v takovéto knize určitě vyskytovat nemělo.
  • Fimi
    Fimi mecenáš5.3.2017 10:34Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    jako lepší tři horší čtyři...Deadpool hláškuje a krve jak když nasereš, ale v půlce mě to nějak přestalo bavit a dočetl jsem to asi na potřetí...nicméně je to dobré a celkem zábavné čtivo ale na Drákulu to nemá, nicméně na další díly se těším a v serii budu pokračovat
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin1.3.2017 16:36Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Největším problémem Ameriky jsou - Američané. (George Washington, 2014)

    Ale jo, je to zase ptákovina, ale docela vtipná ptákovina. Taky mě obtěžují ty trapné "čechismy", asi se překladatel nechce obtěžovat s poznámkami pod čarou, neb to patrně trochu zabíjí vtip. Ale stejně mě to štve. Jinak komiks ve mně podnítil zase nějaké to brouzdání po wiki a zopakování si chronologie prezidentů USA, už jen za to má komiks plus. Dále za tu hromadu docela dobrých hlášek a narážek.

    Celkový dojem: 60%
  • luky.kuky10
    luky.kuky1016.1.2017 13:43Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Po Drakulovi a skvelem filmu je uz celkem jistota, ze Deadpool si me naplno ziskal! Miluju ty jeho hlasky, kteryma je komiks plnej, a taky to, jak se s nikym a s nicim nese*e. Kresba se mi libila vic nez v predchozi knize. U pribehu jsem mel trosku obavy s tim, jak kazdy strasi s tou potrebnou znalosti americky historie. Kazdopadne i kdyz se za zadnyho historicky zazranyho cloveka nepovazuju, myslim ze jsem (snad) vsechno pochopil v pohode :-) Rozjezd je sice pomalejsi, ale to nemeni nic na tom, ze je to zazitkovy cteni. Rozhodne se tesim na pokracovani a verim v uspech tehle serie.
    PS: Panteru urcite doporucuju! Cteni tak dostane neskutecny grady..
  • Walome
    Walome4.12.2016 11:42Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Lenny: František Janeček je jeden z nejbohatších lidi v šoubyznyse u nás, dělá muzikály a manažuje např. Karla Gotta. Nicméně ano, v překladu se mi tohle taky nelíbí.
  • jh666
    Tady se není moc o čem rozepisovat. Deadpoolův lov na prezidenty je zábavná akční řezničina, která se od začátku do konce takřka nezastaví. Mimo to potěšila i camea některých dalších marvelovských postav. Kresba Tonyho Moora sice nepatří mezi moje nejoblíbenější, ale sem sedí naprosto dokonale.
  • S4TW
    Je to zábavné, je to vtipné, je to akční, je to bláznivé, ale zároveň to je i chytré, respektive na to, aby člověk pochopil některé odkazy a narážky, tak musí znát dobře historii a kulturu USA (což bude nejspíš problém i u samotných amíků). Samozřejmě nečekejte nějaké psychedelické drama s neuvěřitelně rozvinutou psychologií postav a filozofování nad smyslem života. Tohle je Deadpool, ten má bavit a daří se mu to sakra dobře. Duggan & Posehn jsou ti praví, kdo by ho měli psát, umí chytrý humor, ale zároveň infantilní a bez zbytečných zábran. Navíc je podporuje úžasná Moorova kresba, která tomu dodává další vtipnou a akční nadstavbu. Akce běží od začátku do konce, je to akce plná krve, výbuchů, vnitřností a mrtvých prezidentů. Je cítit, že to je rozjezd série, takže nejede ještě na úplně plné obrátky, ale za mě je to velmi slušných 90%. Jediný nedostatek vidím v překladu, který občas zabíjí vtipy (četl jsem originál, kde jsem se bavil o něco víc). Samotná postava Deadpoola je prostě super a já ji žeru.
  • Doppelganger
    Doppelganger12.10.2016 20:56Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    jo, a není to Al Gore, ale Jimmy Carter.
  • Doppelganger
    Doppelganger12.10.2016 12:54Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    tuto sérii Deadpoola jsem četl po sešitech, když v roce 2013 začala vycházet a od té doby neztratila nic ze svého vtipu. Hlášky, akční scény, vymakaná kresba Tonyho Moorea - co víc si v komiksu o Deadpoolovi přát?

    Stejně jako Lennymu mi taky počeštěné narážky přijdou jako pěst na oko, ale daleko víc mě štve, že si překladatel a redaktor nejsou schopni ohlídat ji/jí, ni/ní, apod. To se učí tak v páté třídě ZŠ a je opravdu ostuda, když to profesionálové neovládají. Toto je však příznačné pro více titulů od Crwe i jiných vydavatelství.
  • 3DD!3
    Upřímně jsem od Mrtvých prezidentů čekal trochu víc. Ten nápad je tak praštěný až budí příliš velká očekávání. Pořád je to zábava plná pitomých hlášek, neuvěřitelných výjevů a usekaných hlav, ale chybí tomu ta třešnička na dortu. Nebo možná nemám k americkým prezidentům takový vztah a kdyby Wade rozpáral střeva Havlovi a na férovku si to rozdal s Benešem bavil bych se líp.
  • Lenny
    Lenny mecenáš29.9.2016 15:15Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Zběsilé, akční, nahláškované. Série se rozjíždí a zatím se drží v duchu Draculovy výzvy.
    S Františkem Janečkem (kdo to vůbec je?) ale táhněte někam!
    Recenze na: http://www.youtube.com/watch?v=TvQmjuuv5ek
  • DankoKonik
    DankoKonik mecenáš28.9.2016 20:49Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    čistá zábava
  • willis
    willis26.9.2016 20:45Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Po shlédnutí filmu jsem nad tímhle hrdinou málem zlomil hůl. Říkal jsem si, že pro starého psa už tenhle humor asi není. Ale protože mně zbyly nějaké prašule z renty, přihodil jsem tuhle knížku do košíku v pravidelném měsíčním nákupu. A hle, jsem příjemně překvapený. Tyhle hláškovací věci většinou balancují na hranici trapnosti a vždy záleží na překladu a schopnosti trefit se do vkusu jednotlivého čtenáře a můžu říct, že tentokrát mně tohle sedlo. Takže za mě palec nahoru a už si brousím protézy na Lovce duší.
  • kaylin
    kaylin26.9.2016 17:10Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Jestli bude série v tomhle skvělém tempu a s tímto humorem pokračovat, rozhodně se jedná o něco, co by mohlo čtenáře bavit. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/09/1257-deadpool-1-mrtvi-prezidenti-70.html
  • erik
    Osobne ma táto kniha bavila o triedu viac, než Drakula. Vzhľadom na to, že v centre diania sú americké prezidentské zombie, prekladateľ nemal veľa možností vrážať tam naše dementné reálie, čo práve pri takýchto komiksoch pôsobí ako päsť na oko. Pobavili ma aj záverečné medailóniky o prezidentoch.
  • Luigim
    Luigim13.9.2016 21:57Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Drákulova výzva byla super, ale toto mne bohužel tolik nebavilo. Pár kvalitních hlášek tam bylo to neříkám, ale není to to co jsem od toho očekával. Snad další budou lepší včetně kresby.
  • Norri
    Norri mecenáš12.9.2016 13:08Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Deadpool a Crew to zase dokázali. „Mrtvé prezidenty“ jsem si opravdu užíval a sousedi ze mě asi neměli radost, když jsem se v jednu ráno chechtal u otevřeného okna. Vzhledem k úspěchu první knihy lze i u „Mrtvých prezidentů“ očekávat, že půjdou na dračku. Prostě je to pecka a jediné co se knize dá vytknout je její délka. Se 136 stranami je o třetinu kratší než „Drákulova výzva“. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/1005-deadpool-mrtvi-prezidenti
  • P.G.
    Jelikož mě první setkání s Deadpoolem (Drákulova výzva) opravdu chytlo, sáhla jsem i po tomto komiksu s velkým očekáváním. A zjistila, že je plný (doslova napěchovaný) historickými a popkulturními odkazy, jejichž znalost je potřebná (ne přímo nezbytná, ale prostě potřebná). Ztratila jsem se po pár stránkách a nezbylo než googlit. A v některých případech mi ani to moc nepomohlo. Jak jsem z příběhu pochopila (a hřet knihy potvrdil), jedná se o začátek řady, proto tak pozvolný rozjezd. Konec napovídá, že pokračování bude ... asi zajímavé. Občas mi přišlo, jako kdyby scénáristé záměrně strkali Deadpoolovi do cesty další nemrtvé prezidenty, protože po ruce prostě nebyla lepší zápletka. Kresba není špatná, ale moc mě nezaujala. A kresba některých postav se mi vysloveně nelíbí. Ani hlášky a vtípky mě tentokrát neuchvátily. Takže jen 50 %.
  • cyboy
    cyboy mecenáš1.9.2016 09:01Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Na to, ze jde o Deadpoola je v knize prekvapive mnoho historickych (samozrejme i popkulturnich - ale to zadne prekvapeni neni) odkazu. Cim lepe znate americkou historii, tim vic si z toho odnesete, coz ale neznamena, ze pokud ji uplne neznate, tak se nebudete bavit. Bavit se totiz budete kazdopadne. Ano, je to nekorektni, sproste, brutalni a jednoduche, ale funguje to.
    Nekorektnich 80%
  • Gustik5
    Gustik528.8.2016 12:05Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Za mě dobrý. Je místy dost vidět, že je to rozjezd. Ale rozjezd velmi povedený a autorům se na rozdíl od Daniela Waye povedlo dodat Deadpoolovi i určitou hloubku a nejde tak o plochý a šílený, schizofrenní charakter. Což je super zejména díky tomu, že se tak může nejen příběh, ale i postava samotná někam posunout a vyvíjet. A ne se nesmyslně plácat sem a tam jako za éry WayPoola, z níž jsem si něco málo přečetl a po chvíli mě to přestalo bavit, protože se jeden onou ubíjející repetitivností hrozně rychle přejedl... Podtrženo sečteno jsem rád že tu máme zaděláno na novou, pravidelně vycházející komiksovou řadu a že jde zrovna o Deadpoola. A samozřejmě doufám, že se bude prodávat dobře (a nedopadne to s Poolem jako s Ultimate Spideym), což by se ale snad po úspěchu Drákulovy výzvy mělo, protože tohle prostě musím mít kompletní. :)
268051152
  • Scarface
    Scarface27.5.2019 19:57Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Jako vydavatel (čili člověk velmi neobjektivní) bych asi pro start doporučil Drákulovu výzvu. Je to hodně samostatný příběh a pořád ho považuju za jeden z nejzábavnějších.
  • karl173
    karl173 mecenáš27.5.2019 18:51Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Přesně, tahle série se nedá s tou týmovkou vůbec srovnávat. To, co je tady nejslabší, by tam bylo nejlepší.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin27.5.2019 15:37Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Souhlas s cyboyem. Se S-M/D jsem sekl dokonce o díl dříve:))
  • cyboy
    cyboy mecenáš27.5.2019 15:31Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Deadpoolova serie je urcite lepsi nez Spider-Man/Deadpool. Mrtvi prezidenti jsou jeden z dilu, ktere jedou jen na vtip, teprve nasledne se nam autori snazi ukazat, ze Deadpool ma i to srdicko, ktery ho obcas boli. Urcite bych to nekupoval jako balik, ale po dilech, abych s tim mohl kdykoliv seknout. Se S-M/DP jsem seknul po poslednim dile, protoze uz se to proste neda.
  • AveRageManCZ
    AveRageManCZ27.5.2019 14:23Deadpool #01: Mrtví prezidenti
    Pokud si chci přečíst něco s Deadpoolem a nejsem jeho extra fanoušek, je tohle ideální pro mě, nebo mám jít do série Spider-Man / Deadpool? Já jen, že ho mám rád, ale nežeru ho, to Spider-Man mi nevadí, toho já můžu :D
Četl/a (248)
3DD!3, Abbott, Abe, adevr, adriel, Al0f0k, Aldo26, Alikkk, anka, Anton Whatever, autokineton, Babany, Benny, ben_bella, besikv, binnmode, Blackhand47XD, Blockholm, borknagar1, Bronn, Bronn23, calvin10, CaptainCzech, Cever, charvos, Cinema Ranger, ConanVJ, Covenant, CoVseNerdit, Craxx, Cvrdoool, cyboy, D.K.Logic, dajik, DanielT, Darth Raelchi, Davidos402, deadpool, Delphín, Deniskka15, desto, Devlin2, Doncek4321, Doppelganger, duri, dvory, Dzoglik, Džoworka, Elnie, erik, Fida, fifas, filemon, Fima, Final, Flowtek, foudy, Fox01, Fr3d_K, Franta z Čokolády, frantisekcap1, Fry, Garp, gezic, Goldfinch, Gregory47, Gustik5, gwen666, Hønzza, H4mpty, Hades, Hawwwran, hellblazer, hicks, Honzyk, Horstik, hromotlk, hroubek, Hunter, illy, invape, Jabba, Jack, James, james dixon, Jáňa, japes, Jay-jay, jh666, Jimbeam90, jindroush, jiskra, Joker189, Kaaos, kadas97, Kadin, kallenved, kapicka, karl173, kaylin, KdG, kendor007, Kil-Khal, kindanerd, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, Kokuun, Komiksum, Lachvos, lacoste, Ladinek82, lantan1, Librarian, Light, Livia, Lobok257, Log 1 = 0, Loks19, LookAss, lopik, lukascus, Lukasitch, luky.kuky10, Macek78, Madao, Mamut12, Mariomichal, Martin.imr, Martin18, Mates17, Mato, Matthew, mearez, MEGA, Mercurio, MerkatTV, mewt, Michal Ebert, michaldca, mineralk, miuanek, Mleako, MonsterGyre, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, Mrtvejbazen, mstefl, mywiel, namdnas, Nevidal7, NikkiKonig, Noci, noovakpetr, Norri, Olesh, onfr300, Onkel 1928, opytz, Osimchin, Ozymandias, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavlosson, pearlxjam, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, PH79, Piros0013, plaštěnkář, PrastenejCitron, Premek, Prostě_Štěpán , punisher, R3nd4 , raenius, RaggamuffinSVK, RedButton, Rezet, Rinter, robert.hladil, robertsedmik, S313, S4TW, Saiffer, samuelo12, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, Sebastian the wise, SekyCZ, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sir_Pete, SiWeX, SkillJam, slavik38, sleepless, Snegis, Spacecore, Spike, Stara.kryta, Strachi, syon, Syrová pizza , Tadeus, terrordemon, tesilosaurus, the.kasztan, TheDoctor, the_proph, Tiba, Tomate, Tomzany, Tony TwoDee, trudoš, tukak, Tyfus, Tykwer, Ukko, Václav Mikula, VanTom, Venomslav12stars, vishnar, Vojtěch 393, VskPrzk, VvV, VXP, Walome, WEAPONE, xflori01, xxSIMIxx, YARYNN, yogi, Zbysek2410, Zdendy, Zek, Zemblaff, zlejzmrd
(345)
10milda, 2scha, 665+1, Abbott, Abe, adam.ra, adevr, adriel, afri, Aldo26, Alfi, Alikkk, anka, Anton Whatever, autokineton, AwatarDK, AxusNalim, Azbest, Babany, batoo, bboorreekk, BeeSee, Benny, besikv, binnmode, Blackhand47XD, blackJag, Blair, bmc75, bobo666_2005, borknagar1, brkowycz, Bronn, Bronn23, bronxik, burzum, calvin10, CaptainCzech, Cever, charvos, CHROM, ConanVJ, CoVseNerdit, Craxx, CreepyDragon, CSE_AC/DC, cyboy, DanielT, DankoKonik, Davidos402, deadpool, DegiCZ, Delphín, Denis1996, desto, disclose, DoctorWho, Doncek4321, doophy, Doppelganger, Duracell, duri, dvory, Dzoglik, Džoworka, Elnie, Erich, erik, FatMonster, Fida, fifas, filemon, Filip123, Fima, Final, Flowtek, Fox01, Fr3d_K, Frank Castle, Franta z Čokolády, frantisekcap1, Fry, Géba, gezic, Glumal, Goldfinch, Gustik5, gwen666, H4mpty, Hades, hahahoho, Hawwwran, Hebled, herbert, herrman, hicks, hiro666, holub1727, Honza R., Honzin, Honzyk, Horstik, hromotlk, hroubek, Hulik, Hunter, hyba1991, ikshorm, illy, invape, Jabba, Jack, JackOneil, Jak, James, james dixon, Jáňa, japes, Jason2808, Jay-jay, jendavondra, jerry67, jh666, Jimbeam90, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joker189, Jonathan Arbuckle, kadas97, KadetJaina, Kadin, kallenved, kapicka, Karel Sec, karl173, Kazumaki, KdG, kendor007, KINIMODUS, Kitykatyn, Kiwi1902, Knowho/Wullcann38, Koci, komik.sx, komiksák007, Komiksum, Kouzelnik7, Krvavý Patejl, kubanec13, Kunden, kybl, lacoste, Lamahe, Librarian, listr, Livia, Lobok257, Log 1 = 0, Lojza, Loks19, LookAss, lopik, Luigim, luky.kuky10, Lumirius, m.jedle, maara, Madao, Malachias, Mamut12, Mariomichal, markic, Martin.imr, Martin18, Mates17, Matio, Mato, Matthew, Maty48, ma_fecko, meffis, MEGA, Mercurio, merhyx, mgeralt, Michal Ebert, michaldca, Mikei, Milo_Harwey, mimo_provoz, mineralk, miuanek, Mleako, monty.cl, mozzu, MP, Mr. Baboon, Mr.Bolt, MrKulda, Mrtvejbazen, mstefl, mywiel, namdnas, NecRoman, Nightmare, NikkiKonig, Noci, NOD82, noovakpetr, Norri, nx, o2t2, Odal , Olesh, onfr300, Osimchin, OwerLord, Paldini, PatrikTheMighty, paulmuaddib, pavel, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, Petrisko911 , petrSF, petrsimcik, PH79, Piros0013, plaštěnkář, Poseidon1978, PrastenejCitron, Premek, Prostě_Štěpán , punisher, R3nd4 , radek, Radek Blacksad, Radkos, raenius, RaggamuffinSVK, Ragnarog, RedButton, Rety, Rezet, Ricarderon, Rich, RicHard. , Rickettsia, Rinter, robert.hladil, robertsedmik, RodRoder, Rowan, Roxigor, Rumburaq, S313, Saiffer, saja, Sammael, samuelo12, Saran, Sawyer, Scaleo1, schefik, Schimi85cz, Schramm, SekyCZ, semi41, seneke, Sharick, Shin, Shpeckk, Sidi Santini, Sir_Pete, SiWeX, SkillJam, Skot, slavik38, sleepless, songoku, Spacecore, Spike, StanleyHu, Stara.kryta, Stlucius, Strachi, superheroesstuff, Symbi, syon, Syrová pizza , tacmud, Tadeus, terrordemon, tesilosaurus, TheBronxCore, TheDoctor, Tialster, Tiba, Till, timek, tomasko33, Tomate, TommyBOYER, tomned, Tomzany, Tony TwoDee, Toren, Traum, trudoš, tukak, tulipstros, Tyfus, Tykwer, Ukko, Václav Mikula, Valis, vallyslayer, VanTom, Venomslav12stars, Viking, Vojtěch 393, vteco, VvV, Wargeron, WEAPONE, wesi96, willis, wittos, xflori01, xintax, xxaannddeerr, xxSIMIxx, yogi, yojimbo, Zajo original, Zaknafeine, Zbysek2410, Zdendy, Zek, Zemblaff, zlejzmrd
Chce (16)
Azik2586, barthez, Blacklarch, bn_been, BreakingAway, DKoscik, kisuke93, lucmartincova, Marthy76, Miriyak, monocyt, Neuro, Strokes, Wiruss, WMN, Yefery
Shání (2)
Adelheid1, lucmartincova
Nabízí (7)
Abstinent, frantisekcap1, Librarian, Luigim, Mleako, Tomate, tukak