Obsahuje příběhy:

Zúčtování na Pašeráckém měsíci IV.
Povstalci získali novou naději. Pátrání po tajemstvích Jediů zavedlo Luka Skywalkera na nechvalně proslulý měsíc Nar Shaddaa, kde ho kvůli světelnému meči našel a uvěznil sběratel jediských artefaktů GRAKKUS HUTT. Poté co Sana Solo - žena, která o sobě tvrdí, že je Hanova manželka - zachránila pašeráka a princeznu Leiu před imperiální palbou, Leia obdržela tísňovou zprávu o Lukových nesnázích. C-3PO a Chewbacca mezitím přiletěli na Pašeráckých měsíc, aby se pokusili Luka vypátrat.

Zúčtování na Pašeráckém měsíci V.
Povstalci získali novou naději. Pátrání po tajemstvích Jediů zavedlo Luka Skywalkera na nechvalně proslulý Pašerácký měsíc Na Shaddaa, kde ho uvěznil sběratel jediských artefaktů GRAKKUS HUTT. Luke se musí utkat v souboji na život a na smrt s Kongem Vykuchávačem. Zatímco bojuje o holý život, správce her ho bez Grakkusova vědomí prodá Impériu. Princezna Leia, Han Solo a Sana - žena, která se vydává za Hanovu manželku - mezitím dostávají od povstalecké flotily zprávu o Lukově situaci a vydávají se na Nar Shaddaa, aby mu pomohli. Chewbacca a C-3PO dorazili na Pašerácký měsíc před nimi. Setkávají se s lovcem lidí jménem Dengar, který chce Chewieho použít jako návnadu. Han přiletí právě včas, aby se pokusil zachránit svého přítele a pokračovat v pátrání po Lukovi...

Obsahuje sešity série Star Wars #11-12 (Showdown on Smuggler's Moon, Marvel 2016)

Scénář
Jason Aaron
Art
Stuart Immonen
Ink
Wade Von Grawbadger
Barvy
Justin Ponsor
Obálka
Stuart Immonen, Justin Ponsor, Wade Von Grawbadger
Překlad
Milan Pohl
Redakce
Klára Nettlová
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont Polska Sp. z o.o.)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
44
Cena
59.9 Kč
  • Fry
    Fry admin25.12.2018 17:20Star Wars Magazín 2016/04
    Star Wars Magazín 2016/04 - A máme tady velké finále příběhu 'Zúčtování na Pašeráckém měsíci', které vedle úchvatných zvratů přináší i jedno velké zklamání. Příběh totiž od určitého momentu směřuje k docela nečekanému cliffhangeru, kterým by to teoreticky mohlo skončit, avšak na poslední chvíli, jak to tak u mainstreamu bývá, je hlavní hrdina zachráněn a vše se vrací do průměrného statusu quo. Nicméně díky duu Immonnen, Ponsor, jenž jsem vychválil už u předešlého čísla, musím přihodit o jednu hvězdu víc, než bych chtěl ... Za mě 4*!
  • Kabukiman
    Kabukiman2.10.2016 18:21Star Wars Magazín 2016/04
    Star Wars přesně podle mého gusta. Vyšlo tady už hodně komiksů ze světa Star Wars, ale hodně toho stálo za prd. Pořádné star wars příběhy mají základní ingredience- Luka, Hana, Leiu, Jodu a Anakina v černém. Tady je to všechno v naprostém pořádku. Kresba i děj.
12161