Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Velká škoda, že si Kei nevybírá své kamarády o něco lépe... Izumiho neodbytná touha odhalit tajemství černé koule a vrátit se zpět do Gantzova světa totiž vyvrcholí tragédií, která svede dohromady cesty Daizaemona Kazeho, Hirota Sakuraie i Keiovy nevinné přítelkyně Tae Kodžimy.

Scénář
Hiroja Oku
Art
Hiroja Oku
Lettering
David Horák, Daniel Řezníček (DanQ)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
978-80-7449-364-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
256 g
Stran
228
Cena
199 Kč
Originál
Gantz #11 (Shueisha Inc., 2003)
  • trudoš
    trudoš editor20.8.2020 08:32Gantz #11
    Tak tohle jsem vskutku nečekal.
    Hiroya Oku zase jednou dokazuje, že co se zábran týče, žádné nemá. Umírají staří, mladí, děti, zvířata. Absurdní brutalita zobrazeného masakru je přitom doslova uhrančivá; a to říkám jako člověk, jemuž je násilí odporné. Přesto nemohu jinak, než chválit. Po předchozím nudném a seznamovacím dílu, konečně něco, co zas převrátilo veškeré mé názory, které jsem si o komiksu stihl udělat. A to je důvod, proč mám tuhle sérii tak rád. Nikdy nejde daleko pro nějaké to porušení zaběhnutých pravidel, a přestože se toho stane v tomto díle minimum, ohromilo mě to takovým způsobem, jako už dlouho nic. Asi jako když sledujete pád letadla v přímém přenosu – nechcete se dívat, protože víte, jak moc špatné to pro všechny bude, přesto však nemůžete odvrátit zrak.
    Ještě že manga je pod rozlišovacími schopnostmi Ligy znepokojených spoluobčanů obávajících se o naše morální zdraví. Jinak by už celý Gantz dávno hnil někde v neoznačených státních skladech, stažený z prodeje.
  • Fry
    Fry admin7.8.2017 18:24Gantz #11
    Gantz #11 - Kam zmizeli všichni policisté ... ? Máme tady další díl s pomalu rozvíjející se zápletkou, který má za úkol jen jedno - šokovat! Nevím totiž o žádném jiném japonském komiksu, ve kterém zemře během jedné knihy hromada nevinných civilistů (nepočítám Death Note, kde umírají především zločinci). Hiroya Oku tak opět překvapuje na všech frontách s nápadem, který je navíc na dnešní dobu asi až příliš aktuální a samotné čtení tak není až tak příjemným zážitkem jako jindy. Jen mi není jasné co se stalo s těmi policisty ... Za mě 3*!
  • VanTom
    VanTom26.4.2017 13:35Gantz #11
    Dvě scény (konverzační "předehru" a masakr civilistů na Šindžuku) Hiroja Oku rozfázuje do celé jedné knihy - a ještě nekončí. Takže posun v příběhu veškerý žádný a mne to tak trochu unavuje.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.8.2016 15:10Gantz #11
    Tenhle díl má konečně trochu napětí a zápletku, byť vedlejší.

    Celkový dojem: 50%
  • kaylin
    kaylin6.5.2016 07:38Gantz #11
    Mám trochu pocit, že se - alespoň pro mě - série "Gantz" zasekla na místě, a poslední dva díly rozhodně patří k tomu nejhoršímu, co v sérii prozatím vyšlo. Není to tak špatné, abych to hodnotil skutečně negativně, protože jsou zde momenty, které jsou pořád naprosto skvělé, ale celkově příběh až moc tápe na místě a neposouvá se v podstatě nikam. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/05/1160-gantz-11-60.html
61191