Vystřihovánka redakce - náhled 1
Vystřihovánka redakce - náhled 2
Koupit
Obsahuje komiksy:

Batman: Městská legenda - Bill Willigham, Tom Fowler
Batman se dostal do rukou tvůrce Mýtů! A nebude to mít zrovna lehké, pád ze střechy je jen začátek. Někdy stačí jen malá chyba a všechno se začne hroutit... jenže Batman se nedá jen tak snadno zastavit.

Ochutnávač, 4. část - John Layman, Rob Guillory
Tony Chu, i přes nepřízeň svého šéfa, stále pracuje pro FDA a pátrá po pašerácích kuřat.
Ovšem zdá se, že tentokrát nerazil na něco podstatně většího. Na něco, co vede přes arktickou základnu až do vesmíru.

Hellblazer: Rudá hrobka, 2. část - Mike Carey, Marcelo Frusin
Někdo má Constantinovu neteř a chce po něm, aby pro něj něco udělal. Týká se to magie, to je jasné... stejně jako to, že Constantine nemá ani nejmenší zájem komukoli pomáhat.

Extra příloha - vystřihovánka redakce od Michala Suchánka :)

Scénář
Mike Carey, John Layman, Bill Willingham
Art
Dan Černý, Marek Černý (MaComiX), Tom Fowler, Marcelo Frusin, Jiří Grus, Rob Guillory, Karel Jerie, Petr Kopl, Martin Krejčí (Skam), Michal Suchánek
Obálka
Philip Oliver Hale
Lettering
Zuzana Málková
Překlad
Štěpán Kopřiva, Ľudovít Plata (Turlogh), Darek Šmíd
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
288 g
Stran
80
Cena
149 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš1.12.2016 20:10CREW² #50
    Batman supr jednohubka po všech stránkách, Ochutnávač pořád baví a Hellblazer špička. Kresba je skvělá, ale začíná mi připadat jako by pán dost vykrádal Eduarda Rissa. Jo a gratuluju k jubileu!
  • jh666
    jh6668.11.2016 12:09CREW² #50
    Tak si to shrňme. Batman od Wilinghama je výborný a číslo si stojí koupit za to už jen kvůli němu - 5/5.
    Chew mě příjemně překvapilo, tedy knihu bych si asi nekoupil, ale je to lepší, než jsem čekal. - 3/5
    Moje první komiksové setkání s Johnem Constantitem také dopadlo dobře, tady bych byl na knihu i docela zvědavý, i když by to mohlo být lepší. - 3,5/5
    Historie vznik Crwe byla dost zajímavá. 4/5
  • sedw
    sedw14.2.2016 18:57CREW² #50
    Jubilejní číslo jak se patří!

    Batman opravdu výborný, dobře nakreslený, ale hlavně se super příběhovým twistem. Opravdu mi to sedlo.

    Chew jede a za mě je to jednoznačně na vydání! Nemůžu souhlasit s Baatchou, že kresba příběhu vůbec nic nedodává, dle mého názoru z něj dělá právě tak super věc. Třeba hned první stránka, kde jsou zobrazeny myšlenky Applebeeho poté, co položí telefon, to je prostě paráda a bez kresby by to tak dobře napsat nešlo. Stejně tak postava Masona kresbou získává úplně jiný rozměr.

    No a Hellblazer se nám už pěkně rozjíždí, příběh se zamotává a začíná být hezky napínavý. Kresba k Hellblazerovi sedne a obzvláště panely, kde jsou v podstatě jen stíny a barevné pozadí jsou prostě super! Jen tak dál.

    Potěšil i rozhovor se zakladateli, takže vskutku povedené číslo.
  • baatcha
    baatcha14.1.2016 10:53CREW² #50
    Úplně masakrálně se mi líbila Hellblazerova kresba. Je to takový Mignola říznutý Disneyem a všechno se odehrává ve stínech, no libové. Příběh mě moc nevzal, ale na to jsem si u Hellblazera zvykl.

    Batman pobavil. Mám rád, když netopýr zamíří od klaunů a tučňáků dolů mezi feťáky a prostitutky, protože mi to k němu nejvíc sedne. Tady navíc s parádním příběhovým twistem.

    No a Ochutnávač... ten mě nebere. Víte, co má tenhle komiks za problém? Kresbu. Ta příběhu nedodává absolutně nic a kdyby scénář zůstal jen v podobě psané povídky, měl bych z něj lepší zážitek.

    Ovšem vrcholem čísla jsou narozeninové bonusy! Za mě (ano, Tiráž opět dokonalá) vítězí noirová narozeninová detektivka. Bavila od začátku do konce a je nejlepším komiksem celého čísla!
  • kaylin
    kaylin14.1.2016 07:56CREW² #50
    Máme tu jubilejní padesátou "Crew na druhou", která jen ukazuje, že když se podaří najít správný formát, tak je možné ve vydávání magazínu pokračovat. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/12/1062-crew2-c-50-85.html
13207
Četl/a (81)
2Hitman3, 2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Babany, Balů103, ben_bella, calvin10, Cemino, charvos, crewni.konzerva, cyboy, Doppelganger, Draco nobilis, erik, farnhajt, figis, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Franta z Čokolády, Golem, Grrr, gwen666, hellblazer, house192, hypermlok, Infarkt, J.Connor, James, jh666, jindroush, jiskra, kallenved, Kaluž, kaylin, KdG, Kitykatyn, lacoste, Le Porello, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, mozzu, NecRoman, Noci, Ozymandias, PAK, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, Rinter, robert.hladil, robertsedmik, Schramm, Shin, start05, syon, tacmud, the.kasztan, Thurin, trudoš, tukak, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, zgrywus, zlejzmrd
(197)
007, 2Hitman3, 2scha, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, Babany, Balů103, bd71, BeeSee, Benji, ben_bella, blackJag, bmc75, bronxik, burzum, Caiiiczech, calvin10, Cassidy, Cemino, Cr4sh, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, DEmnoG, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, Erich, erik, eseona, Famozní, farnhajt, fel68, felis, figis, Filios dVekerec, Final, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Golem, GORERATED, Greyman, Grrr, Grynca, gwen666, hellblazer, herbert, holubdema, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, Infarkt, invape, J.Connor, James, jankie, jd., jh666, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joshua_T, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, Keno, Kitykatyn, krupan, krvinka56, lacoste, Lamahe, Le Porello, Lenny, Librarian, Light, listr, Lobok257, majer, mangan, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matejrychly89, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, merhyx, Michael Jarkovský, mike731, misa, Mitthrawnuruodo, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, NecRoman, Nevimtrebastofi, Nightmare, Noci, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, opytz, PAK, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Rety, Rinter, robert.hladil, robertsedmik, Saiffer, Sammael, Saran, Schramm, SedllY, sedw, seezeethree, segy, Shin, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Stara.kryta, start05, syon, t0mas, tacmud, The Genius, the.kasztan, Thurin, Tialster, Toe, tomned, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Valis, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Vojtěch 393, vranakx, vrazdinek, VXP, Wakker, Wiruss, xai, xflori01, xintax, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, zlejzmrd
Chce (10)
bobo666_2005, DracoAn, Lojza, Maty48, Moyek, RudyRod, songoku, timek, willis, xspeed
Nabízí (2)
CSE_AC/DC, Masinfira