Desky zadní
Str_032
Původní český online komiks konečně na papíře.
Objevte svět kočkovitých pardanů, šamanů a jejich spiritů. Věčně nevrlý šaman Wolferion se vydává na hřbetu svého spirita Veledaňka Mokeeho do Almerairy pro vzácný svitek. Netuší však, že se ve městě setká i se starým známým.

Stránky projektu:
http://biotopia.shy.cz

Vyšlo za podpory crowdfundingového serveru Startovac.cz:
http://www.startovac.cz/projekty/biotopia/


Scénář
Jana Růžičková (Tracey)
Art
Jana Růžičková (Tracey)
Lettering
Jana Růžičková (Tracey)
Žánry
akční, dobrodružný
ISBN/ISSN
978-80-7453-587-1 (Nová forma, s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
142 x 210 x 4 mm
Tisk
barevný
Váha
133 g
Stran
48
Cena
159 Kč
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš26.11.2022 22:07BIOTOPIA: Svitek a čaj
    Cekal jsem neco vic originalnejsiho, takhle je to zase prumerne a klisovite. Nicmene to nejak funguje a s touto kresbou se to i obhaji. Krasnej stred.
  • Daw8ID
    Daw8ID20.3.2022 14:18BIOTOPIA: Svitek a čaj
    Po delší době jsem se vrátil k tomuto počinu, který jsem tenkrát bez váhání na Startovači podpořil (takže moje jméno je dokonce na seznamu na konci knihy). Jedná se sice o vedlejší příběh, ale číst si komiks na papíře, v pěkném formátu, příjemným papírem a krásně vyvedenými barvami, to je úplně něco jiného, než čtení na webu. Takhle je jen jediná škoda, že takto nejsou vydané i kapitoly hlavního příběhu, to by byla v knihovně jiná věc! Kresba je neskutečně propracovaná, má živou atmosféru a postavy jsou konzistentní. Autorka na komiksu stále pracuje, ve čtvrté kapitole se má příběh Svitku dokonce protnout s hlavním příběhem a zároveň zvažuje vydání celé první kapitoly na papíře, takže se snad opravdu dočkáme.
  • jh666
    jh66611.1.2016 19:10BIOTOPIA: Svitek a čaj
    Byl jsem zvědavý a vyloženě zklamán nejsem. Kresba je podle mě skutečně pěkná. Bohužel scénář je horší. Možná je to i tím, že se jedná jen o vedlejší příběh z tohoto světa. Moc nechápu, proč se autorka rozhodla vydat toto a ne začátek vyprávění. Takhle mě to nijak nenalákalo, abych se o svět biotopie zajímal víc. 50 %
2441