Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Koupit
Urjú Išida zatím všem v Soul Society dokazuje, že lučištník z rodu Quincy neprodá svou kůži lacino. Jenže netuší, že už si na něj brousí drápy Majuri Kurocuči, kapitán dvanácté jednotky a vedoucí výzkumné laboratoře, v jejíchž útrobách se dějí věci, které každému Quincymu nahánějí pořádnou husí kůži.

Scénář
Tite Kubo
Art
Tite Kubo
Obálka
Tite Kubo
Lettering
Makiko Suská
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Jiří Pavlovský
Žánry
akční, městská fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-252-5 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
115 x 175 mm
Tisk
černobílý
Váha
170 g
Stran
184
Cena
189 Kč
Originál
Bleach #15: Beginning of the Death of Tomorrow (Shueisha Inc., 2004)
  • Fry
    Bleach #15: Beginning of the Death of Tomorrow - RE-READING po letech, přece jen už je to nějaký pátek, co jsem první kapitoly četl naposled a vzhledem k tomu, že Bleach považuji celkově za jednu z nejlepších manga sérií ever, možná osobně vůbec nejoblíbenější, tak je re-reading docela namístě. Mé minulé 'já' bylo při čtení této knihy poněkud zmateno, což mé současné 'já' vcelku chápe, jelikož tím důvodem je nejspíše menší intermezzo. Povrchu se zde dobírají některá tajemství a mezi kapitány začíná být až nezvykle dusno ... Za mě 4*!
  • Fry
    Bleach #15: Beginning of the Death of Tomorrow - I když jsem byl část večera nucen strávit ve společnosti starších dílů, dokázal jsem se rychle dostat zpátky do děje a vychutnával si každou další stranu. A i když mi pořád jedna věc tak úplně nesedí, nemění to nic na tom, že Bleach je stále nejvtipnější, nejakčnější a hlavně nejzajímavější mangou, která u nás vychází ... Ičigo je sice stále na půl cesty stát se opravdovým frajerem, ale ostatní jsou na tom daleko hůř. Přesto by mě to tak nebavilo, nebýt zápletky v pozadí okolo dvorních strážců ... Za mě 4*!
  • kaylin
    "Bleach 15: Beginning of the Death of Tomorrow" není zklamáním, ale je to prostě jeden z těch slabších dílů série, které v rámci děje nepřinesou nic zásadního, jen náznaky, které musejí být rozepsány v dalších knihách. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/06/945-bleach-15-beginning-of-death-of.html
  • Toren
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin25.12.2014 23:47Bleach #15: Beginning of the Death of Tomorrow
    Tenhle díl mi přišel trochu chaotický. Autor jako by chtěl zabrzdit (což není úplně na škodu), ale tak trochu nešťastným způsobem. Hrdinové způsobili rozruch a mohli by si asi klestit cestu dál, což by však znamenalo možná brzký konec zápletky a děje. Proto nastupují nové roviny a retrospektivní náhledy a další bullshity... ano, stěžoval jsem si, že Soul society mě nebaví, tak neotravujte dalšíma věcma!:))

    Celkový dojem: 40%
  • erik
    Mierna oddychovka. Quincy si v sebe tradične nájde netušené sily a tak to aj dopadne.
  • Scaleo1
    GWB: ty retrospektivní náhledy jsou potřeba vzhledem k tomu co se stane na konci tohohle arcu. tohle není ani zdaleka o záchraně Rukie. tahle část arcu vlastně není ani moc důležitá. konec nastartuje takové události, které budou ovlivňovat příběh většiny série. jenom škoda, že to bude zároveň i začátek úpadku Bleache, ze kterého už se nedostane :(