Koupit
Obsahuje komiksy:

Mezi řádky, 2. část - Mike Carey, Peter Gross
Tom Taylor se stal z nenáviděného bídáka mesiášem... a není jasné, co z toho je horší.
Musí utéct z Londýna - a přitom se pokusit zjistit tajemství svého původu. Kdo ve skutečnosti je? A co skrývají schody do sklepa?

Sam a Twitch, 4. část - Brian M. Bendis, Angel Medina
Udaku. Tajemné slovo, ze kterého jde hrůza... a zároveň jediná stopa, kterou má dvojice hrdinů pátrající po pachateli záhadných vražd. Jenže jediné, na co naráží, jsou další a další mrtví. A taky jedna nečekaná návštěva.

Lobo: Portrét oběti - Alan Grant, Val Semeiks
Všichni víme, že setkání s Lobem není pro člověka zrovna to nejzdravější. Ale vždycky jsme to sledovali spíše z pohledu samotného Velkého šéfa. Teď je na čase vžít se do těla obyčejného chlápka, který vyrazil do hospody, kam si, shodou okolností, zaskočil vyřídit účty i Lobo. Auvajs.

Scénář
Brian Michael Bendis, Mike Carey, Alan Grant
Art
Peter Gross, Angel Medina, Val Semeiks
Ink
Peter Gross
Barvy
Chris Chuckry, Jeanne McGee
Lettering
Jakub D. Kočí, Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Petr Kotrle, Darek Šmíd
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
240 g
Stran
74
Cena
149 Kč
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš3.9.2016 10:20CREW² #43
    Na Mezi řádky je něco lákavého hluboko uvnitř, co mě nutí do dalších dílů a odvrací od odsudku z voleje, který se nabízí (hlavně kresba mi subjektivně příliš nesedí). Sam a Twitch (moje oblíbená deska od Ministry) jsou brilantně nadávkovaný a rozbaluju další číslo kvapem. Lobo aspoň potěšil novým pohledem, jinak už je to pro mě spíš nuda.
  • Fry
    Fry admin7.11.2015 15:57CREW² #43
    "Crew2 #43" - Další snesitelná dávka dobrých komiksů ... "Mezi řádky" se docela rozjíždí, líbí se mi prolínání obou světů Toma i Tommyho, jenom mě občas trochu obtěžují ty panely ve stylu internetových stránek, ale to se poddá! "Sam a Twitch" - Na to, jak jsou tihle dva docela nudní a příběh se posouvá rychlostí autobusu v zácpě, už jsem si na ně i docela zvykl a navíc se mi líbila část se Spawnem. A "Lobo: Portrét oběti" je pro mě osobní vrchol tohoto čísla ... Krásná kresba, oškliví hrdinové a Lobo! Na prostoru 24 stran se dá vybudovat i dost dobrý příběh s Velkým šéfem a nemusí to být jen a jen nuda ... Za mě 4*!
  • sedw
    sedw21.4.2015 23:03CREW² #43
    Jedna z nejlepších Crwí vůbec. Sam a Twicht se dostávají na stopu mysterióznímu vrahovi, avšak stopu velmi slabou. Napětí stále houstne a toto mě opravu baví. Mezi řádky se pozvolna rozjíždí a tempo sice není nijak závrtané, ale příběh mě baví a těším se, co bude dál. Co se týče loba, toho moc nemusím, ale tady mě opravdu bavil. Obecně mě z Loba baví tyto speciály, za nejlepší příběh doposud považuji crossover s Hitmanem, toto bylo jen o trochu slabší. Tato Crew si 5* plně zaslouží.
  • J.T.honza
    J.T.honza4.12.2014 17:12CREW² #43
    Po třech číslech Crwe přemýšlím, že tenhle formát mi asi nevyhovuje a zůstanu spíš u knížek. Tohle zatím donakupuju, ať mám příběhy kompletní, ale jestli se něco nezmění, s dalším ročníkem už asi začínat nebudu. Na to je to až moc drahá sranda.

    Sam a Twitch: Tohle uteklo tak rychle, že jsem z toho vlastně ani nic moc nepobral. Až na pěknou scénku se Samema a manželkou oběti se tam vlastně zase dohromady nic nestalo.

    Mezi sny: Totéž co minule, rozčilují mě ty fantasy prvky, díky nimž mám problém uvěřit jinak poměrně realistickému ději z dnešního světa.

    Lobo: Loba jsem nikdy dřív nečetl a první setkání dopadlo relativně dobře. Byl jsem rád, že ten děj se uzavřel už v tomto čísle, na druhou stranu ale nemůžu říct, že by mě to kdovíjak oslovilo a nutilo mě to hned shánět další knížky. Průměrná, zapomenutelná jednohubka, v tomhle čísle ale jde o to nejlepší.
  • Doppelganger
    Doppelganger19.11.2014 21:55CREW² #43
    Mezi řádky: opět super. Už ať je tu další díl a nejlépe i samostatné booky.

    Sam a Twitch: totéž co Mezi řádky.

    Lobo: ale jo, pobavilo.
  • GORERATED
    GORERATED13.11.2014 08:26CREW² #43
    Trochu mi chybí manga koutek, ale jinak je "přetavená" Crew dobrá.
  • kaylin
    kaylin28.10.2014 07:07CREW² #43
    Doufám, že i další číslo bude podobně nadupané a že se delší série nějak zásadně nezvrtnou. Tohle je totiž obsah, který stojí za to, i když třeba chybí nějaké ty publicistické texty ve větším množství. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/10/772-crew2-c-43-80.html
  • erik
    erik19.10.2014 12:35CREW² #43
    Medzi riadkami sa dosť nezáživne potáca v prvotnom nápade, som však zvedavý, čo z toho bude. Sam a Twitch je fajn, keby takúto atmosféru malo ochrnuté Rex Mundi, možno by si zaslúžilo aspoň označenie slabý priemer. A Lobo? Naozajstný a bez zábran? Písaný tak, aby sa to nedalo brať vážne a iba sa baviť? Tak ho mám rád.
  • Final
    Final mecenáš13.10.2014 18:49CREW² #43
    Povedene cislo, Mezi řádky i Sam a Switch jsou velmi silni tahouni čísla a Lobo je prijemnou třešničkou nakonec! Crew v takoveto podobě je radost číst.Hodnotim 90%.
1124111
Četl/a (79)
2scha, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, Chaolinek, charvos, crewni.konzerva, Django, Doppelganger, Draco nobilis, Džoworka, erik, farnhajt, Filios dVekerec, filmator, Final, flipflop, Fox01, Fry, Golem, Grrr, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, kallenved, kaylin, KdG, Killingjoke, Kitykatyn, Le Porello, libcenko, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, Mercurio, monte walsh, mozzu, NecRoman, opytz, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, RaptoR, robert.hladil, robertsedmik, Schramm, Shin, Shpeckk, start05, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, trudoš, tukak, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(193)
007, 2scha, 7eleven, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Artigas, Baffman, Balů103, BeeSee, Benji, ben_bella, binnmode, Black Bro, yo, blackJag, Blacksad, bmc75, bronxik, Bubsy, burzum, calvin10, Cassidy, Cemino, Chaolinek, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, daredevil99, DAxik, DEmnoG, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, duri, Džoworka, erik, Famozní, farnhajt, fel68, felis, Filios dVekerec, Final, Fox01, Fréza, Fry, Golem, GORERATED, Greyman, Grrr, gwen666, herbert, holubdema, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, ikshorm, invape, J.Connor, J.T.honza, James, jankie, jd., jh666, jindroush, Johnny Sasaki, Joshua_T, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Le Porello, libcenko, Librarian, listr, Lobok257, maara, Madmax, majer, mangan, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Matej-29, MB, mcleek, Meesha, Mercurio, mike731, Mikko, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, mozzu, MP, Mr.Plysh, NecRoman, Nightmare, noMster, o2t2, OldaB, Olesh, opytz, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , pilchowski, Poseidon1978, punisher, RadimNemec, Radkos, Raijin, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, songoku, Stara.kryta, start05, superheroesstuff, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Thurin, Tialster, timek, Toe, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, valon, Velkej šéf, Vojtěch 393, vranakx, vrazdinek, VXP, Wakker, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (12)
barthez, bobo666_2005, Braindead, DracoAn, Grebenda, Grynca, Lojza, Maty48, Moyek, RudyRod, stepan.tichy, willis
Nabízí (3)
Greyman, pavel, sleepless