Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Rick a ostatní pokračují na cestě do Washingtonu. Jenže někdo je sleduje. Někdo živý... a nebezpečný.
Jedenáctý díl přináší další nelítostné situace a kruté šoky. Přichází nové postavy... a mnohé staré umírají. A po dvou volnějších dílech se zase objevuje velké nebezpečí a velký příběh.

Obsahuje sešity série The Walking Dead #61-66

Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Obálka
Charles Adlard
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-257-0 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
333 g
Stran
136
Cena
299 Kč
Originál
The Walking Dead #11: Fear the Hunters (Skybound (Image Comics), 2010)
  • martin28
    Další napínavá kniha s šokujícím dějem. Již od začátku je příběh plný nejistoty a tíživé atmosféry. Když už si říkáte, že vás nic nepřekvapí, vytáhne Kirkman další eso z rukávu. Bohužel tohle bylo hodně smutné pokračování, skupina o pár členů přišla. Mezi nimi byla i má oblíbená postava, která jako tmel držela ostatní pohromadě a jako jedna z mála si zachovala slušnost a lidskost. 95%
  • Kadin
    Kadin mecenáš11.4.2020 17:59Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Jeden z mála dílů v sérii ve kterém je opravdu skvělá hororová atmosféra. Tato série mě baví čím dál víc a víc. 9/10
  • trudoš
    trudoš editor4.4.2019 05:52Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Jedním slovem paráda. Robert Kirkman se dokázal navrátit k dramatičnosti prvních svazků a zároveň znovu nesklouznout k melodramatické ufňukanosti, jako se mu to stávalo v poslední době. Především ale klobouk dolů za perfektní rozjezd, tahle nečekaná rána přišla opravdu znenadání. A z Carla udělala ještě většího sociopata, než jsem se odvážil doufat. Navíc oceňuji následné uzavření epizody s tajemnými lovci, se kterými se hrdinové dostanou do křížku. Už to málem vypadalo na další několika svazkový souboj alá Guvernér a jeho parta, ale autor zase jednou mile překvapil, což po tolika zvratech je co říct. Vytknout tak dokážu jen jedno - nedostatek odvahy k rozepsání úvodního konfliktu, aby nepůsobil tolik jako promyšlená kalkulace, jak se atraktivně zbavit dlouhodobého problému. Něco jako Rickova holčička. Jinak ale po všech stránkách úžasná jízda, v níž se hrdinové pro jednou nestáhnou do defenzívy, ale naopak jdou útočníkům tvrdě po krku. Protože strach je něco, co už si nemůžou dovolit.
  • JohnyG
    Opět se ukazuje, že jiný lidi jsou horší než kousáci, kteří tvoří jen kulisu nového uspořádání světa a zvyšují vnější tlak. Nicméně je fajn, že k stereotypní situaci nedošlo: zaprvé se cizí skupinka liší svým zaměřením a jednak je tam krásnej moment, kdy toho Rick a ostatní zažili zkrátka už tolik, že prostě odmítají být zase lovnou zvěří. Silácký řeči vůdce lovců rychle vystřídá škemrání a pocit, že alespoň projednou naši snadno vyhráli. Plus rozvíjení dalších osobních dramat, jak je to v téhle sérii dobrým zvykem.
  • karl173
    karl173 mecenáš17.9.2018 17:06Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Opět velmi silný díl. Akce v tomto dílu sice opět ubylo, ale naopak zhoustla atmosféra. Skupina znovu čelí těžkým situacím a do budoucna si Kirkman perfektně buduje další. 90%
  • Fimi
    Fimi mecenáš10.9.2018 18:37Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Pomalejší tempo, ale stejně se toho tolik stane..z Ricka se stává skutečně osobnost a mění se před očima....sledujeme co vše je člověk schopný udělat pro přežití, kanibalismus? Žádný problém ale pozadí co tomu Kirkman dokáže vymyslet, dává tématu nový rozměr... všichni jsou v prdeli a všichni se mění ve zrůdy a bestie a teď nemyslím zombie... perfektní
  • faster86
    Cesta do D.C. pokračuje. Dětská naivita, nový člen, další hrozba. Konečně sem měl pocit, že čtu horor.
  • tresida99
    tresida9917.1.2018 12:08Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Velmi napjatý díl , sledujete skupinu a její další vývoj. Mezitím potkáváme dalšího člena a kdyby jen jeho. Zkrátka další mraziví díl.
  • Walome
    Walome mecenáš30.1.2017 12:21Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Ten telenovelní ráz je stále patrnější. Jednotlivé události přestávají nabírat na zajímavosti, protože z nich vyplyne už jen to, že Rick je stále víc a víc ve sračkách. To, že děj nikam nespěje, pomalu začíná příběhu vadit. Fór je ale v tom, že to pořád baví. Přesně jako ta telenovela. Prostě u toho tak sedíte, čtete to, sem tam někdo umře, sem tam se někdo s někým vyspí, sem tam vykoukne zombík... to podle mě nemůže dlouho vydržet. Ale Kirkman to asi tuší, proto jednou začas přijde s někým jako je Guvernér.

    Epizoda s kanibalama byla dokonalým případem toho, kdy se nic neděje a scénář se neposune ani o píď. Ale opakuju, neva, čte se to dobře. Otázkou zůstává jak dlouho to vydrží.
  • jirin
    Děje tam bylo dost, o tom není pochyb, ale nějak mě to nevtáhlo. Přijde mi to asi čím dál více podobné, ale pořád nadprůměr. BTW kanibalové to je na mě trochu moc už...
  • kaylin
    I když má kniha "Živí mrtví 11: Střez se lovců" trochu poklidnější tempo a sem tam máte pocit, že by se to mohlo urychlit a něco by se, i bez ztráty kytičky, mohlo vynechat, nic to nemění na tom, že Robert Kirkman přišel s výborným příběhem, kterým dál posouvá tuhle sérii do míst, která neznáte a od kterých nevíte, co očekávat. Nevíte, co se stane v dalších dílech, a to je strašně dobře. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/01/834-zivi-mrtvi-11-strez-se-lovcu-80.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin13.1.2015 09:22Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Uááá, je to snad díl od dílu lepší... tentokrát se mi sice po přečtení o zombících nezdálo, ale i tak mi z toho běhal mráz po zádech. Když už vypadá všechno oukej, dokáže se v jedné vteřině všechno parádně podělat a to z několika stran najednou. Nedivím se, že hrabe snad bez výjimek všem.

    Celkový dojem: 90%
  • Schramm
    Zase jednou totální jízda. Člověk už si myslí, že je Kirkman vyčerpal a jede na setrvačnost - a pak dostane takovouhle ránu!
  • Kapis
    Kapis mecenáš18.8.2014 09:22Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Tež se mi to začalo rozpadat:/
  • felis
    felis mecenáš16.8.2014 18:10Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Mam to stejne. Prvni precteni a vazba v cudu. U jinych dilu drzi, asi nejaka spatna dodavka. Zamrzi, ale s reklamaci by nemel byt zadny problem. Jinak co se tyce deje, serie drzi standardne vysokou kvalitu. Tempo je vyssi nez minule, napeti se da krajet a konecne prichazi jeden muj oblibeny postapokalypticky fenomen, o kterem jsem si myslel, ze musi prijit mnohem drive (nazev napovi). Super, tesim se na dalsi.
  • Knuckless
    Knuckless15.8.2014 15:56Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Jeden z nejlepších dílů série, nicméně o to více zamrzelo, že už po jednom přečtení se rozpadla vazba :-(
  • Kapis
    Kapis mecenáš4.8.2014 07:45Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Měl jsem pocit, že mám kule v ocelových čelistech svěráku, které se nekompromisně a velmi rychle stahují! V noci jsem se dvakrát zpocený vzbudil a naslouchal, jestli někdo nešmejdí kvartýrem, uFFF, chci další!!
  • sedw
    Tenhle díl naprosto parádně ukazuje, kam je až Kirkman schopen zajít (a to věřím, že se dočkáme ještě horších věcí). Výborný díl, který má pořádný spád a u kterého jsem se ani chvíli nenudil. Děj na jedné straně trochu přešlapuje na místě, ale i tak se dočkáme několika poměrně zásadních zvratů, které budou mít jistě nemalý vliv na další události. A z posledního sešitu mě opravdu mrazilo, některé panely mi ještě dlouho zůstanou v paměti.
  • Fry
    Fry admin22.7.2014 08:13Živí mrtví #11: Střez se lovců
    "Živí mrtví #11: Střez se lovců" - Máme tady nový díl, tentokrát s pěkně stínovanou luxusní obálkou, a hlavně tady máme další kus příběhu... Tentokrát se naše parta protlouká těžkým obdobím a to hned od první kapitoly, zase se začne umírat, zase přijdou nečekané zvraty. A jedním z nejlepších zvratů je samotná zápletka této knihy... Lovci! Lovci v lese jsou luxusním tématem na hodiny a hodiny, je to přesně taková ta skrytá hrozba, která příběh ještě více okořenila. Chci další... Za mě 5*!
  • Kabukiman
    Kabukiman20.7.2014 09:16Živí mrtví #11: Střez se lovců
    Walking Dead mě baví čím dál víc. Další hodně slušné pokračování.
  • erik
    Po dlhšej dobe je tu kniha, ktorá ma zasa chytila. Telenovela ustupuje do pozadia (kiežby tam ostala) a prichádzajú gurmáni, ktorí z Ricka a spol. konečne vytrieskajú aj nejakú tú tvrďárinu. Výborné.
79282
Četl/a (138)
123peta, 2scha, adriel, anka, BadBoy, blackJag, Blacklarch, bob-premky, borknagar1, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Const.ex, Covenant, cowok, cyboy, dajik, Davidos402, Deckard, Doppelganger, duri, Dzoglik, Ejdý1, erik, Faix, farnhajt, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Garp, Georgíno J., gwen666, Hønzza, Himlik, house192, hromotlk, hypermlok, Infarkt, invape, Jahunda, James, jankie, japes, Jay-jay, jiskra, Johny87, JohnyG, Joshua_T, Kaaos, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Kerbellos, kindanerd, Knuckless, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Light, LookAss, Lukasitch, lukedukenuke, luky.kuky10, malylada, marek zigmund stanko, mart.in, martin28, Martinb, Matthew, Matthew, Mercurio, mgeralt, MP, Mr.Plysh, mrstffl, mywiel, namdnas, NikkiKonig, Noci, oleav, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrik1710, petrSF, Plechy, PrastenejCitron, raenius, raimi, rajot, RedButton, robcornick, rooty, Saiffer, Sawyer, Schramm, sedw, Sick666, Sikk, Sir_Pete, slavik38, Spacecore, Spike, syon, the.kasztan, Tiba, Tomasino79, Tommar, Tomski, tresida99, trudoš, tukak, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Yefery, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(227)
00sedm, 123peta, 2scha, 665+1, 7eleven, adam.ra, Alfi, Alfonzo, anka, Azbest, BadBoy, Balů103, bboorreekk, beanek, BeeSee, Beng.D, blackJag, Blacklarch, Bob, bob-premky, borknagar1, bourgeois, brkowycz, bronxik, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, Corvus, cowok, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Davidos402, DAxik, Deckard, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Drekorian, duri, dvoracekpetr1, Dzoglik, Einstain666 , Ejdý1, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, figis, filemon, filosh, Final, Fort, Fox01, Franta z Čokolády, Fry, Fuf00n, Georgíno J., GORERATED, Grebenda, grinder, gumidekmedvidek, gwen666, Hamichal, Hawwwran, Hebled, herbert, holubdema, hromotlk, Hulik, Hurvy, hypermlok, Infarkt, invape, J.T.honza, JackOneil, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jendavondra, jerry67, jiskra, joehot, Johny87, Joshua_T, Juseph , Kabukiman, kadas97, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Knuckless, komik.sx, koniklec, konous, Kouzelnik7, Kunden, Lachvos, lacoste, Librarian, Light, Lijem24, Lojza, LookAss, luky.kuky10, m.jedle, maara, malylada, Mamut12, markic, mart.in, Martin Buchal, Martin D. Antonín, martin28, Martinb, Marvin, Matthew, Matthew, meffis, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mike731, Mikei, Mitak, Mleako, MP, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, namdnas, Netorack, netvor, Nightmare, NikkiKonig, Noci, noMster, o2t2, Olesh, Paldini, Palebras, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, petrsimcik, Poseidon1978, PrastenejCitron, Quentin, R3d, Radkos, raenius, Ragnarog, raimi, rajot, regressiv, Rich, RicHard. , robcornick, rooty, Rumburaq, Ruw, Saiffer, Saran, Sawyer, Schramm, sedw, seezeethree, Sick666, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, Spike, StanleyHu, syon, tacmud, Tarka Daal, the.kasztan, Tialster, Tiba, Tomasino79, Tominos, Tommar, TommyBOYER, Tomski, Toren, tresida99, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Viking, Vítek, Vlast0, Wasps, willis, wolfgang, xflori01, xintax, xspeed, Yaromil, Yefery, yogi, Zajo original, Zaknafeine, Zavulon, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (34)
Agent24, Azik2586, Badgu.y1902, Braindead, DAN478, Davidkkk, Davispear , deadpool, FatMonster, husakpetr93, Jack, jakouback, kamil, Kitykatyn, Kryysa1892, Lobok257, Mankin, matrosh, Maty48, Mikko, monty.cl, Raido26, RaptoR, royan, Sebastian the wise, segy, SpaceFade, spot, stepan.tichy, the_proph, Tomate, Wodry, xxaannddeerr, Zajda
Shání (2)
Al0f0k, Kitykatyn
Nabízí (2)
R3d, www.foxbazar.cz