Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Rick a Abraham se vydávají na sever, na cestu do Washingtonu. Tam doufají, že najdou odpovědi na to, co se vlastně stalo... místo toho se ale cestou propadají do čím dál větších depresí. Rick se ocitá na pokraji šílenství – a to ve světě, kde každá chyba znamená smrt, není zrovna dobré.

Obsahuje sešity série The Walking Dead #55-60

Scénář
Robert Kirkman
Art
Charles Adlard
Obálka
Charles Adlard
Lettering
Jakub D. Kočí
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, horor
ISBN/ISSN
978-80-7449-240-2 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
černobílý
Váha
333 g
Stran
136
Cena
299 Kč
Originál
The Walking Dead #10: What we Become (Skybound (Image Comics), 2009)
  • martin28
    Zbytek přeživších Rickovy skupiny hledá nové útočiště. Je fajn zase vidět (po delším setrvávání na jednom místě) skupinu v pohybu. Přístřešek i relativní bezpečí je pryč a nezbývá než začít odznova. Někteří členové skupiny se hroutí, jiní přišli o poslední morální zábrany. 90%
  • Kadin
    Kadin mecenáš4.4.2020 17:05Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Příběh žene kupředu a zabrušuje do psychiky postav, které už nejsou tak lidské a přátelské jako na začátku. zjišťujeme také více o nově příchozích postavách a poprvé se setkáváme se stádem. 8/10
  • JohnyG
    Silné emoce, vývoj charakterů a neustálý pohyb vpřed. Kirkman vždycky překvapí, zde třeba tím, jak chtějí ublížit Carlovi a i Abrahamova minulost je dost, dost drsná. Vždycky, když to začne být trochu ukecaný, tak na druhý stránce je akční zvrat. Řekne nám tak něco důležitého pro budování postav, ale nenechá klesnout tempo. Je to prostě výborný.
  • trudoš
    trudoš editor7.12.2018 07:53Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Jak to ten Kirkman jenom dělá, že i po víc jak tisíci stránkách zombie hororu, dokáže stále přijít s kvalitními vhledy do psychologie postav, přestože na tomhle modelu staví sérii od samého počátku? Právě o tomhle totiž desátý díl je. Zase jednou se brousí charaktery a hrdinové mluví o všech těch věcech, které z nich v novém světě udělaly - podle starých měřítek - bestiální zrůdy. Najednou už nejsou všichni takoví foglarovští srdcaři, přesto čtenář jejich motivace chápe. A tajně doufá, že by on sám byl alespoň z poloviny takový chlap jako oni, kdyby padla kosa na kámen a živí mrtví štrádovali světem.
    I když je mi jasné, že konec je v nedohlednu, tohle album dokazuje, že ta cesta ještě pořád stojí za to. Neodpustím si ale rýpnutí - na to jak se Rick tváří, že nedopustí už žádné další ohrožení přátel a rodiny, nemá problém si nechat ve svém středu evidentního šílence, který navíc právě přišel o syna, nápadně se podobajícího Carlovi. Jen doufám, že to nedopadne tak, jak se samo nabízí.
  • faster86
    Začíná další road trip, ale nudu nečekejte. Někdo se zhroutí, někdo se přidá, jiným hrabe.
  • karl173
    karl173 mecenáš27.8.2018 17:32Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Tenhle díl se příběhově trochu sekl a jde v něm spíše jen o cestování propojování vztahů mezi novými postavami. Tedy spíše mezi Abrahamem a Rickem. Někde kolem 5 sešitu už jsem si říkal že to vypadá na trošku slabší díl ve kterém se toho zase až tolik nestalo ( i když stalo ) a že se tempo zpomalilo možná až moc. Připomínalo mi to díl před pádem vězení. Jenže poslední díl byl opět velice nabušený a ukázal že Živí mrtví je stále série, která jen tak nezvolní tempo. Po uvážení a přehodnocení musím ale nakonec udělit jen 4 hvězdy, protože mi přišlo že dát 5 hvězd by byl asi čistě jen fanouškovský zvyk. 80%
  • Fimi
    Fimi mecenáš25.7.2018 12:39Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Vyobrazení toho, čím se kdo stává v situaci jako je zde, byla mistrně znázorněna a podepsána. Výborné, někdy mi přijde, že Kirkman je i tak trochu psycholog, protože co je horší? Zombík co vás chce sežrat, nebo člověk v beznaději, na dně a na kraji psychického dna který je na kraji hranice morálky a sentimentu? Abrahama žeru výborná postava.
  • tresida99
    Skupina je pohromadě a žene se za Eugunovi bludem a mezitím se dostává pomalu do dalších sraček ... opravdu jsou tyto komixi mistrovským dílem!
  • Walome
    Walome mecenáš26.1.2017 22:29Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Trochu zvolnilo tempo, ale čte se to pořád dobře, svižně.
  • jirin
    Příběh odsejpá, čte se jedním dechem. Co více si přát... Baví mě vztah a rozhovory mezi Rickem a Abrahamem.
  • brkowycz
    Prostě další Walking Dead. Zrovna jsem dohrál na PlayStationu druhou sérii, která také není špatná, ale když jsem si pak otevřel tohle, došlo mi, že Kirkman je Kirkman. Jestli je děsivější hnijící svět, nebo hnijící duše hlavních postav, to mi není až tak úplně jasné, každopádně to není věc, kterou by člověk jen tak odložil stranou. Přitom když se sám sebe ptám, o co tam vlastně šlo, zjišťuji, že o nic. Postavy se přesunuli z bodu A do bodu B a cestou brali benzín (a nějaké zbraně). Kirkman k tomu přidá zombie, pár šílených blekotání postav a já se od toho nemůžu odtrhnout.
  • Kabukiman
    Klasickej komiks od kterého se nedá odtrhnout dokud neotočíte poslední stránku a nepřijde absťák na další dávku. Fakt dobrý! Můj druhej nejoblíbenější komiks co vydává Crew a díky jí za to!
  • sedw
    Tak mám za sebou desátý díl a musím konstatovat, že série si stále drží velmi vysokou úroveň. Po poněkud klidnějším (avšak rozhodně ne špatném) minulém díle se skupina opět vydává na dlouhou cestu, kde není nouze o akci, zombie a napínavé okamžiky. Opět se dozvídáme něco víc o jednotlivých postavách a například dialog Ricka a Abrahama mi přišel téměř dokonalý. Takže opět maximum a ať už je tu další díl!
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin15.6.2014 11:23Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Opět drsné jako šmyrgl drhnoucí hnisající ránu! [Kapis, 2014]
    Jo!

    Celkový dojem: 90%
  • Kapis
    Kapis mecenáš26.5.2014 08:26Živí mrtví #10: Čím se stáváme
    Opět drsné jako šmyrgl drhnoucí hnisající ránu!
  • kaylin
    Kirkman, Adlard a Rathburn pokračují ve skvělé sérii a daří se jim nadále držet úroveň vysoko. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/05/636-zivi-mrtvi-10-cim-se-stavame-80.html
  • erik
    Po dlhšej dobe je tu kniha, ktorá príjemne plynie a človek si nemusí vyhľadávať oslavné ódy na internete, aby sa presvedčil, aké je to veľdielo. Jasne nie je. A preto je to zaujímavé čítanie. Postavy opäť „pleticharia“, „drísdajú“, zverujú si drsňácke historky o blízkych, aby mohli uroniť nejakú tú slzu a keďže je to komiks, v ktorom vystupujú zombie, tak ich „prikluše“ celé stádo. Hodnotím ako jeden z lepších dielov.
  • Fry
    "Živí mrtví #10: Čím se stáváme" - Já si to vychutnávám! Od podle mě slabšího vyvrcholení v osmé knize a asi nejlepšího "temného" devátého dílu se dostáváme k desáté knize, která šlape ve stylu již zmíněné devítky. Rick už se skoro vzpamatovává, nové postavy stále budí respekt a situace se stále více méně přiostřuje. Když už to vypadá, že by to mohlo být zase dobrý, tak se stane opět něco, co rozhodně dobrý není. Tahle série se pro mě stala srdcovou, jen mě mrzí, že nejde bez spoilerů napsat, co přesně se v tom a onom dílu stalo, a jak to bude dál. No nic, tento díl byl zase hodně dobrý a těším se na "Strach z lovců" (schválně co se asi stane?) Za mě 5*!
  • Schramm
    Na jednu stranu je moc fajn, že si série drží svou úroveň - daní za to ale je to, že člověk si na tu kvalitu zvykne a bere ji jako samozřejmost. Závažnější výtkou je ale to, že se děj už tolik neposunuje kupředu, na druhou stranu to zase dává prostor rozvoji postav. Zatím stále výrazný nadprůměr, uvidíme jak to půjde dál.
67365
Četl/a (142)
123peta, 2scha, adriel, anka, BadBoy, blackJag, Blacklarch, bob-premky, borknagar1, Bronn, buscheer, calvin10, CaptainCzech, chcita, choze, Cinema Ranger, Const.ex, Covenant, cowok, cyboy, dajik, Davidos402, Deckard, Doppelganger, duri, Dzoglik, Ejdý1, erik, Faix, filosh, Final, flipflop, foudy, Fox01, Fry, Garp, Georgíno J., gwen666, Hønzza, HellWeber, Himlik, house192, hromotlk, hypermlok, Infarkt, invape, Jahunda, James, jankie, japes, Jay-jay, jiskra, Johny87, JohnyG, Joshua_T, Kaaos, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Kerbellos, kindanerd, Knuckless, Lachvos, lacoste, lantan1, Librarian, Light, Lijem24, LookAss, Lukasitch, lukedukenuke, luky.kuky10, malylada, marek zigmund stanko, mart.in, Martinb, Matthew, Matthew, Mercurio, mgeralt, MP, Mr.Plysh, mrstffl, mywiel, namdnas, NikkiKonig, Noci, oleav, Olesh, Ozymandias, Paldini, Palebras, pearlxjam, perper, Petr, petrik1710, petrSF, Pista, Plechy, PrastenejCitron, raenius, raimi, rajot, RedButton, robcornick, rooty, RudyRod, Saiffer, Sawyer, Schramm, sedw, Sick666, Sikk, Sir_Pete, slavik38, Spacecore, Spike, syon, tesilosaurus, the.kasztan, Tiba, Tomasino79, Tommar, Tomski, tresida99, trudoš, tukak, Unerr, Václav Mikula, w3cMarkus, Walome, Wasps, wolfgang, xflori01, Yefery, Zavulon, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(234)
00sedm, 123peta, 2scha, 665+1, 7eleven, adam.ra, Alfi, Alfonzo, anka, Azbest, BadBoy, Balů103, bboorreekk, beanek, BeeSee, Beng.D, blackJag, Blacklarch, Bob, bob-premky, borknagar1, bourgeois, brkowycz, bronxik, burzum, buscheer, calvin10, CaptainCzech, charvos, chcita, Corvus, cowok, CSE_AC/DC, cyboy, D.K.Logic, Davidos402, DAxik, Deckard, Dinik, disclose, doophy, Doppelganger, Drekorian, duri, dvoracekpetr1, Dzoglik, Einstain666 , Ejdý1, Erich, erik, farnhajt, faster86, fel68, felis, figis, filemon, filosh, Final, Fort, Fox01, Fry, Fuf00n, Georgíno J., GORERATED, Grebenda, Gregory47, grinder, gumidekmedvidek, gwen666, Hamichal, Hawwwran, Hebled, HellWeber, herbert, holubdema, hromotlk, Hulik, Hurvy, hypermlok, Infarkt, invape, J.T.honza, JackOneil, Jahunda, Jak, James, jankie, Jay-jay, jendavondra, jerry67, jiskra, Johny87, Joshua_T, Juseph , Kabukiman, kadas97, Kadin, Kaluž, kapicka, Kapis, karl173, kaylin, Knuckless, komik.sx, koniklec, konous, Kouzelnik7, krvinka56, Kunden, Lachvos, lacoste, Librarian, Light, Lijem24, Lojza, LookAss, luky.kuky10, m.jedle, maara, malylada, Mamut12, markic, mart.in, Martin D. Antonín, martin28, Martinb, Marvin, Masinfira, matrosh, Matthew, Matthew, meffis, Mercurio, merhyx, mgeralt, MickeyStuma, mike731, Mikei, Mitak, Mleako, monty.cl, MP, Mr.Plysh, mrstffl, mstefl, namdnas, Netorack, netvor, Nightmare, NikkiKonig, Noci, noMster, o2t2, Olesh, Paldini, Palebras, pavouk, pearlxjam, pechna, perper, Petr, petrSF, petrsimcik, Poseidon1978, PrastenejCitron, Quentin, R3d, Radkos, raenius, Ragnarog, raimi, rajot, regressiv, Rich, RicHard. , robcornick, rooty, RudyRod, Rumburaq, Ruw, Saiffer, Saran, Sawyer, Schramm, sedw, seezeethree, Sick666, Sir_Pete, Skot, slavik38, sleepless, songoku, Spike, StanleyHu, syon, tacmud, Tarka Daal, tesilosaurus, the.kasztan, Tialster, Tiba, Tomasino79, Tominos, Tommar, TommyBOYER, Tomski, Toren, tresida99, trudoš, tukak, tulipstros, Václav Mikula, Viking, vishnar, Vítek, Vlast0, Wasps, willis, wolfgang, xflori01, xintax, xspeed, Yaromil, Yefery, yogi, Zajo original, Zaknafeine, Zavulon, Zbysek2410, zdennanek, zdoog, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (32)
Agent24, Azik2586, Badgu.y1902, Braindead, DAN478, Davidkkk, Davispear , deadpool, FatMonster, husakpetr93, Jack, jakouback, kamil, Kitykatyn, Kryysa1892, Lobok257, Mankin, Maty48, Mikko, Raido26, RaptoR, royan, Sebastian the wise, segy, SpaceFade, spot, stepan.tichy, the_proph, Tomate, Wodry, xxaannddeerr, Zajda
Shání (2)
Al0f0k, Kitykatyn
Nabízí (1)
www.foxbazar.cz