Koupit
Obsahuje komiksy:

Skalpy, 5 část - Jason Aaron, R. M. Guéra
Je to konec? Ne, tohle je začátek. Pořádné maléry na Dashiella Zlého koně teprve čekají. Minulost se vrací v plné nádheře a přinese nejen trpké vzpomínky, ale i jednu zbrusu novou vraždu.

Rex Mundi, 6 část - Arvid Nelson, Eric J
Politika. Vraždy. Spiknutí. Válka. Podzemní chrámy. A finální střetnutí s podivným zabijákem v bílém.
To všechno najdete v posledním díle z první knihy Rex Mundi.

Anita, 5 část - Gabriel Bobillo, Juan Bobillo
Poslední díl Anity, ve kterém se všechno uzavírá! Skutálí se posledních pár démonických hlav a Anitin otec bude zachráněn... nebo zatracen? Peklo nemá ve zvyku hrát čestně, takže tenhle poslední souboj bude tvrdý jako kopanec Chucka Norrise.

Scénář
Jason Aaron, Gabriel Bobillo, Arvid Nelson
Art
Juan Bobillo, R. M. Guéra, Eric J
Obálka
Eric J
Lettering
Jakub D. Kočí, Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Štěpán Kopřiva, Petr Kotrle, Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
490 g
Stran
72
Cena
149 Kč
  • brkowycz
    brkowycz27.1.2015 16:02CREW² #40
    Tak jsem přečetl poslední reklamní plátek "nové Crwe". Skalpy nehodnotím, ty mě zaujala první dvě čísla, takže jsem se rozhodl, že dál je číst nebudu, ať mě aspoň ta první kniha trochu překvapí. Skončil Hitman, Sandman, Kůstek, Y, Transmetropolitan, skončí Death Note, dávno vyšel poslední díl Preachera, skončil Bažináč, skončil Ultimate Spiderman... a já si najednou uvědomil, že jediné série, které teď pravidelně sleduji, jsou Mýty, Luficef a Živí mrtví (a 100 Nábojů, jestli ho někdy v životě BBArt vydá). No, snad nejvyšší čas začít s nějakou novou neohranou komiksovou sérií s pěkně ohraničeným příběhem. Začíná to na trhu vypadat na mangu, která je nekonečná, UKK, který je nejen nekonečný, ale nabízí jen hromadu příběhů vyrvaných z kontextu, a pak od BBartu nějaký Batmany, u kterých prostě je stejně jasné, že Batman nikdy neumře a uzavřenost série je spíše snem, než šancí na realitu.

    I z tohot důvodu mě docela mrzí, že se nechytl Rex Mundi. Celkem mě to bavilo - nemůžu říct, že bych se z toho posadil na zadek, ale na druhou stranu jsem přečetl jednu šestinu příběhu, který není nijak ohraničen a skutečně to rozdělení knih bude spíš jen tak pro parádu. Nicméně mě to navnadilo a tak si holt přečtu pokračování v angličtině.

    Anita po dvou krutopřísně děsivě průjmovitých tucto-příběhů se konečně dostává k závěru, který spíše překvapí svou kvalitou. Celé to Anitino putování mělo být buď nápaditější, nebo o 50 stran kratší, protože jediné co se povedlo opravdu je úplný začátek příběhu a jeho konec. To uprostřed je taková vata...
  • mart.in
    mart.in mecenáš3.8.2014 10:59CREW² #40
    Skalpy nalákaly na pokračování, ale toho se asi hned tak nedočkáme. Nevadí, rád si to zatím přečtu aspoň znova v knize, pěkně pohromadě to bude určitě ještě mnohem přehlednější a zábavnější. Rex Mundi končí, to je asi to nejlepší, co se mohlo stát. Ne, tohle mě prostě nebavilo. Ale Anita mi překvapivě tentokrát tolik nevadila, mohlo to být tím, že šlo o konec a člověk si v duchu říkal, že už to stačí jen jednou vydržet a bude klid. Ale mohlo to být i tím, že ten závěr jsem nečekal a přišel mi fakt dobrý. Hodně se těším na příští číslo, protože věřím, že mi sedne mnohem víc, než těch několik posledních.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš23.7.2014 13:17CREW² #40
    Asi jsem Amík, ale ze Zlýho koně jsem celkem dost na kolenou, náčelník Apačů pro dospěláky (hrozný slovo což). Čekání bude odst úmorný, když uvážim, že ještě nevyšla ani první kniha a tu můžu zřejmě rovnou zahodit. Docela sviňárna utnout Rex Mundi takhle, já si to snad ještě koupim...naštěstí ale než to vyjde, tak úspěšně story zapomenu a zbude jen pocit průměrnosti. A bůhví jestli po místních odkazech vůbec nějaké Mundi vyjde.
  • erik
    erik16.6.2014 07:56CREW² #40
    Anita končí, nemám jej to za zlé. Záver bol dokonca celkom zaujímavý. Skalpy sú fajn, ale do kolien z nich asi padajú len Amíci, ktorí v tom vidia alternatívu k černošským getám, asi sa im už obohrali, takže vulgárni červenokožci sú príjemným spestrením kulís. A Rex Mundi... No, dajme tomu, že je to o chlp lepšie ako najhorší komiks všetkých čias, ničmenej je to zúfalstvo nad zúfalstvo a hlavný hrd...- nímand nezvládne ani to, čo deti, hodiť kameňom. Ajajaj!

    Nič moc.
  • Kabukiman
    Kabukiman16.5.2014 17:23CREW² #40
    Skalpy,Mundi,Anita...snad už příště jednu hvězdu dávat nebudu,ale já tyhle tři komiksy fakt HODNĚ nemusim.... Další Crew kterou jsem v podstatě napůl četl a napůl jen prolistoval. Mám jí jen do sbírky,znova se k ní už nevrátim, to si raděj přečtu jakoukoliv starou Crew....
  • Fry
    Fry admin16.5.2014 14:57CREW² #40
    "Crew2 #40" - A je konec! První sezóna nové "Crwe" právě končí, a je čas finálně zhodnotit tento finální díl: Obálka je výborná, snad jedna z nejlepších! "Skalpy 5" - Na to, že skončila první kniha, tak se nám nic neuzavřelo, spíš se nám to ještě více otevřelo. "Rex Mundi 6" - Je mi líto, že se u nás nejspíše nechytl, mě osobně bavil (snad kromě minulého sešitu) a celkem bych i rád věděl: "Co bylo pak"... "Anita 5" - A finále Anity se taky celkem povedlo a posledních 5 stránek bylo až nepředvídatelné, co se stane. Celkově tento ročník hodnotím jako úspěšný, ani jedno číslo jsem se nenudil a s napětím vyhlížím ročník druhý! Za mě 5*!
  • sedw
    sedw3.5.2014 16:18CREW² #40
    Kvalitní počtení, které pro mě kazí pouze Anita, ta mi nikdy nesedla. Závěr první knihy Skalpů navnadil na pokračování a některé věci se vyjasnili. Rozhodně tahoun nové podoby Crwe. Co se týče Rex Mundi, po minulém díle značné zlepšení (což ale s ohledem na minulý díl nebyl problém), ale jak mě příběh bavil první 3 sešity, tak v druhé půlce celkem zklamání. Ještě si to dám jednou v kuse a uvidím, takhle to na mě působí, že se v podstatě za celou dobu nic zásadního nestalo. Nicméně téma mě láká a atmosféru to má a s posledním dílem se zablesklo na lepší časy, takže se snad knihy dočkáme.
  • kaylin
    kaylin1.5.2014 15:13CREW² #40
    "Anita" mi ale náladu nezkazila a já jsem si tohle číslo užil podobně jako minulé a už se těším na ono čtyřicáté první. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/05/608-crew2-c-40-75.html
  • Walome
    Walome mecenáš28.4.2014 13:13CREW² #40
    A tak pořád stejné - Skalpy supr, Rex Mundi a Anita meh. Ačkoli finále Anity bylo docela coolervoucí. A těším se na podobu nové nové nové CRWE :)
4171333
Četl/a (80)
2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, charvos, Const.ex, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, erik, farnhajt, Filios dVekerec, filmator, Final, Fives, flipflop, Fox01, Fry, Golem, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, jindroush, jiskra, Joshua_T, kallenved, karel, kaylin, Librarian, Lobok257, majer, mart.in, Marty_von_Shit, mearez, Mercurio, monte walsh, mozzu, namdnas, NecRoman, opytz, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Schramm, Shin, Shpeckk, spekktrum, start05, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, trudoš, tukak, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(197)
007, 2scha, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, AZTeck, Baffman, Balů103, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, brkowycz, bronxik, Bubsy, burzum, calvin10, Cassidy, Cemino, Const.ex, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, DEmnoG, Deyw, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, duri, erik, farnhajt, fel68, Filios dVekerec, Final, Fives, Fox01, Fréza, Fry, Golem, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, gwen666, Hamichal, hawkzn, herbert, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, J.Connor, James, jd., jindroush, jiskra, joehot, Johnny Sasaki, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, Lamahe, Librarian, Lobok257, Lojza, maara, Madmax, majer, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, mcleek, Meesha, Mercurio, mike731, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, mozzu, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, o2t2, obitus, OldaB, Olesh, opytz, Orbeek, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , pilchowski, Poseidon1978, punisher, R3d, RadimNemec, Radkos, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, RudyRod, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, strougy, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tialster, timek, Toe, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, vallyslayer, valon, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (11)
barthez, Braindead, DracoAn, Grynca, jankie, Kitykatyn, mangan, Mankin, Maty48, Moyek, willis
Shání (2)
gobers, Kitykatyn
Nabízí (1)
pavel