Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Obsahuje komiksy:

Skalpy, 4 část - Jason Aaron, R. M. Guéra
26. června roku 1975 došlo v rezervaci k dvojnásobné vraždě. Což by nikoho zase tak zvláště nebralo – jenže oběťmi tentokrát nebyli indiáni, ale agenti FBI. A to už je větší problém. To je takový problém, že nezmizí ani za více než třicet let.

Rex Mundi, 5 část - Arvid Nelson, Eric J
„Et in Arcadia Ego“. Latinský citát, který skrývá velké tajemství templářských rytířů. Tajemný zabiják v bílém vládnoucí neznámými schopnostmi. A cesta do hlubin pod Paříží, kde se ukrývá něco, co nikdy nemělo být nalezeno.

Joker: Živě - Arvid Nelson, Alex Sanchez
Joker měl vždycky poněkud zvláštní smysl pro humor. Když on se smál, lidé umírali. Takže je jasné, že jeho vysněným zaměstnáním je práce v televizi. A pokud mu moderování zábavné show nesvěří vedení, vezme si ho sám. Kamera, klapka – jedem!

Scénář
Jason Aaron, Arvid Nelson
Art
R. M. Guéra, Eric J, Alex Sanchez
Obálka
Andy Kubert
Lettering
Jakub D. Kočí, Alena Tejnická (Sarah)
Překlad
Štěpán Kopřiva, Petr Kotrle, Jiří Pavlovský
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1802-2219 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
260 g
Stran
72
Cena
149 Kč
  • mearez
    mearez30.10.2018 12:31CREW² #39
    Skalpy - první setkání stouto sérií, a musím říct, že mě to celkem nalákalo ne přečtení celé série, 5*

    Rex Mundi - celkem mě to nebavilo, ani kresba za moc nestála, 2*

    Joker: Živě - pecka, kvůli které se vyplatí toto číslo vlastnit, 5*

    Celkem fajn číslo, škoda ale, že už Crew nevychází. Za mě 4*, celkem pohodový číslo.
  • luky.kuky10
    luky.kuky1015.7.2015 09:01CREW² #39
    Toto cislo mam hlavne kvuli jokerovi, ktery nebyl spatny.
  • mart.in
    mart.in mecenáš2.8.2014 19:37CREW² #39
    Nejlepší z celého čísla rozhodně úvodník, což asi není úplně dobře. Skalpy ok, ale asi si to budu muset přečíst postupně znova všechno, nebo počkat až to vyjde pohromadě, abych to dokázal plně ocenit. A Rex Mundi, no, jak už bylo řečeno, naštěstí téměř bez textu, takže to měl člověk vyřízené za chvilku. Ale ta kresba, hlavně postav, je prostě bídná! Joker bohužel taky příliš nepobavil, konec se dal tak nějak vytušit, a že by to ohromilo kresbou se taky říct nedá. Doufám, že mi další čísla sednou víc, ale koukám, příště Anita... achjo.
  • J.Connor
    J.Connor mecenáš23.7.2014 13:12CREW² #39
    Skalpy už teď zbožňuju, ještě, že mám ty kuponky na slevy a budu si to moci celé koupit znova, na druhou stranu ty ostatní slevy nejsou úplně marný. Od Jokera jsem nic nečekal a upřímně řečeno byl díky pointě po dlouhé době docela osvěžující.
  • sedw
    sedw2.5.2014 00:52CREW² #39
    Skalpy super, nezklamaly. Líbil se mi odklon od hlavní linie, pohled do minulosti i prolínání příběhů dvou postav. Rex Mundi mě však tentokrát opravdu zklamalo, téměř žádný text by ani tak nevadil, ale kresba u tohoto komiksu není na takové úrovni, aby celý sešit utáhla sama. Zbytečně roztahaná scéna ve stokách pak nebyla ani příliš nepínavá a vše se mohlo udát na podstatně menším prostoru. Má to atmosféru, ale já osobně u komiksů preferuji spíš více textu a když už bez textu, tak musí být opravdu výjimečná kresba. Joker byl naopak super a klidně bych uvítal více příběhů z této minisérie. Těším se na dokončení obou hlavních příběhů (i když na Rex Mundi trochu méně, série mě od počátku velmi bavila, ale poslední 2 čísla zklamala).
  • Fry
    Fry admin1.4.2014 18:53CREW² #39
    "Crew2 #39" - Na rozdíl od kolegů pode mnou, jsem s novým konceptem Crwe spokojen, snad mi jen vadí absence článků.. "Skalpy 4" - Do čtvrtice Skalpů a zase musím podotknout, že prostý život (osudy lidí) mám v komiksu nejraději, takže mě tento díl celkem hodně bavil a popravdě jsem zjistil, že se celkem hodně zaměřuji na tuto úžasnou kresbu místo toho, abych v rychlosti otáčel stránky. "Rex Mundi 5" - Mě se celkem Rex jakože i líbí, ale tento díl bych považoval asi za úplně nejnudnější ze všech, škoda no.. "Joker: Živě!" - Nejspíše nejlepší příběh této Crwe. Sice trošku pomalejší rozjezd, ale finále příběhu hodně potěšilo. Zase bych rád vyzdvihnul kresbu a kreslíře, který se k tomuto příběhu náramně hodí. Jsem rád za to, že Crew stále pokračuje a těším se na finále! Za mě 5*!
  • krvinka56
    krvinka5626.3.2014 14:06CREW² #39
    Tak tahle Crew je po minulé fakt zlepšení jak naprosto perfektní obálkou s Jokerem tak i jeho příběhem rozhodně dominující komiks. Obálku se fakt povedlo vybrat perfektní řadím ji do své pětky oblíbených obálek. Co se týká posledních dvou Crewních úvodníků ani jeden nesahá těm starším ani po kotníky. Plusem u těchto čísel Crew je i popis na hřbetu magazínu ale bohužel si neudržuje stejnou rovinu. A také si pořád nemohu zvyknou na ty minyobálky v rohu. A teď ke komiksům.

    JOKER:ŽIVĚ! : jednoznačně tahoun tohoto čísla ,ač kresbou vysloveně neoslňuje tak vás příběh nutí číst a jste zvědaví co bude dál. Joker je totiž dost nevyzpitatelná osoba a vy ste zvědaví co vyvede tentokrát, A opravdu si to užijete.

    REX MUNDI: No obvykle mi absence textu u komiksů nevadí. Teda pokud je na co se dí vat nebo to bezvadně navozuje atmosféru. Ale tady je to opravdu nevyužité. Tentokrát se tu nic neudálo a ani sme se ničeho zajímavého nedočkali. Koupit toto jako samostatný sešiot asi to vzteky roztrhám. Mundi je opravdu o ničem.

    SKALPY: Opět poněkud pozvolné ale tentokrát to k tomu sedne trochu se nám tu rozvine příběh a dostame pár nových informací. Tady sem popravdě spokojen a do skalpů na 100% půjdu. Mají určitou atmosféru netipické postavy a opravdu začínajcí příběh který vypadá zajímavě. Ač kresba není kdoví jak super k tomuto příběhu naopak sedne.
    Rozhodně vydařená číslo ale pořád tomu něco chybí. Ale je to Crew jediný komiksový magazín co u nás vychází tak buďme za ní rádi.
  • KLAUN_DOMINANT
    KLAUN_DOMINANT mecenáš20.3.2014 19:19CREW² #39
    Rex Mundi se pro mě o něco zlepšuje. Ono by to fakt možná bylo dobrý kdyby to člověk četl celé najednou, ale to se nedozvím, protože to asi nezkusím :o))) Skalpy celkem fajn. Joker jakbysmet. Publicistika chyběla...Musim to říct, crew sice miluji, ale měl sem rád starý styl-více příběhů a míň na pokračování. Nicméně crew je crew. Je to láska...
  • kaylin
    kaylin20.3.2014 15:22CREW² #39
    Musím říct, že ze všech pěti "Crew2" v novém formátu, je tohle číslo, které se mi zamlouvá nejvíc. Po první kapitole, kdy se mi "Skalpy" vůbec nelíbily, mi tahle série sedla, u "Rex Mundi" už jsem se smířil s tím, že se čeká. Alespoň je to vizuálně celkem zajímavé, když příběhově si to nechává všechno pro sebe. Joker je vrcholem tohoto čísla. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/03/548-crew2-c-39-75.html
  • choze
    choze12.3.2014 14:55CREW² #39
    (Tentokrát reminiscenční) Skalpy mě pořád baví a Jokerova jednohubka průměr s kresbou, která se mi ani trochu nelíbila. Rex Mundi po předchozích zkušenostech odignorováno.
  • GORERATED
    GORERATED11.3.2014 19:18CREW² #39
    Batmana a jeho univerzum moc nemusím (Ano vážně jsem to řekl) ale tenhle Joker mě pobavil, a jelikož jsem příběh neznal a vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, tak mě i mile překvapil. Nicméně na stránkách nové Crwe (Už zase) bych si taky rád přečetl nějakou příjemnou vypatlaninu jako např. Spawna.
  • karel
    karel mecenáš10.3.2014 08:01CREW² #39
    slušný číslo. myslim že Rex Mundi ztrácí hlavně v kontrastu s ostatníma komixama, má úplně jiný tempo vyprávění. Taky se mi dřívější podoba líbila víc a mám rád kousky od 2000AD, ale kupovat budu, at už z tý nostalgie nebo jen tak
  • zdennanek
    zdennanek9.3.2014 17:07CREW² #39
    Ze současné podoby Crwe jsem vyloženě zklamaný! Kupuji ji už vlastně jen z nostalgie k kdysi přelomovému časopisu, krerý vždy přinášel sice krátké ale o to úžasnější komixy. Nebudu tu hodnotit Skalpy ani Rex Mundi, vlastně jsem to ještě ani nečetl a nechávám si to až to vyjde celé. A vlastně ani nezáleží na tom, jestli je příběh takový nebo makový. Prostě Crwi slušely krátké příběhy, slušel by jí i jeden uzavřený příběh. Samozřejmě je to pouze můj názor ale tak nějak mám potřebu to sem napsat a postesknout si nad tím, co se z legendárního časopisu stalo :-)
  • xflori01
    xflori017.3.2014 19:41CREW² #39
    Úvodník mi po dlouhé době nesedl - je lepší než jiné, ale Pavlovský píše lepší.
    Skalpy 4 - Díky tomu, že tento díl je jiný než předchozí tři (nezabývá se jenom Dashiellem), tak mě víc bavil, konečně mám důvod, proč si koupit celou knížku. Vypadá, že budu kupovat i další vydané knížky. Tento díl - 90%
    Rex Mundi 5 - Tak tento díl byl slabší. Totálně jsem nepochopil, jak přišel na toho bílého magika. Ale i tak u mně vítězí Rex Mundi nad Skalpama. Kresba u Skalpů se mi nelíbí, kdežto u Rex Mundi bych si klidně prohlížel jenom obrázky. Tento díl - 70%
    Joker - Čekal jsem to mnohem lepší, ale pobavilo. Jsem rád, že to vyšlo a přesně tohle bych požadoval u doplňujících komiksů v nové Crwi. 75%
  • Kabukiman
    Kabukiman6.3.2014 11:24CREW² #39
    Líbí se mi obálka a hodně jsem se pobavil u úvodníku. Vlastně by se mi nová Crew líbila asi nejvíc, kdyby v ní byl na každé stránce vtipný úvodník J.Pavlovského a komiksy by tam nebyly vůbec...:D Skalpy se mi nelíbí, Rex Mundi je fakt nehorázná nuda- tentokrát se to naštěstí obešlo bez textu,takže jsem to nemusel dlouho číst,abych zjistil,že se nudím stejně jako u Skalpů...Joker- tak odvařenej jsem z něho nebyl,ale furt lepší,než Skalpy a Mundi a nedej bože Anita. Asi jsem už na komiksy starej nebo zmlsanej nebo fakt nevim... Představoval bych Crew poskládanou z úplně jiných komiksů. Momentálně si nové Crwe kupuji jen z jediného důvodu, abych měl nejvíc komiksů na světě a na Comicsdb jsem byl číslo jedna,což je v podstatě můj jediný životní cíl. Ale ten úvodník je fakt super, to jo!!! Už dlouho jsem tušil, že se žene něco temného a že moje TV je nějaká namakaná oproti té předchozí (asi mimozemské technologie) a můj smartphone začíná být chytrý jako Skynet. Lítající skejt ani nechci,ale těšim se na světelnej meč! Až ho někdo vymyslí,tak se hned jdu zapsat do toho řádu Jedi,který tady už existuje. Samozřejmě abych po pár lekcích přešel ke vzteku,který vede k nenávisti a ta vede k temné straně...
  • erik
    erik3.3.2014 07:06CREW² #39
    Už tretí raz z posledných piatich čísel zachraňuje celkové vyznenie časopisu samostatný doplnkový príbeh. Joker pôsobí na vzhľad hrubo, pointa je typicky masmediálna, všetci vieme, čo dokáže reality šou. Oproti zvyšku čísla je to skvelá záležitosť. V Skalpoch sa oddychuje, a preto nemalo čo zaujať. A Rex Mundi? Niekedy by som chcel mať opäť tri roky, aby ma podobná nuda dokázala osloviť údajným "tajomnom". Scenárista už ani nepíše dialógy, však mu z toho vždy vyšlo iba - ako si ma našiel? Ak sa v tom budeš vŕtať, doplatíš na to! Aj preto sa nič detektívne nedeje a musí sa zapojiť náhodné prenasledovanie. Komiks bez kecov by mala zachrániť kresba, ale tá je suchá ako Sahara... Bezkonkurenčne najslabšie dielo, aké som za posledných tridsať rokov čítal. Čo už. Už nech je koniec a nastúpi niečo iné.
  • Flash
    Flash mecenáš2.3.2014 20:11CREW² #39
    Za mě určitě nejsilnější rex mundi,kde to chytá tajemno a na x strankách je fakt minimum bublin-skalpy nic se tentokrát nedozvíme,jen nějaká předehra ani pořádná přestřelka a joker-spíš průměr,podle mě má lepší ale chápu je to ztěch novějších,těch tolik zas není ale cením obálku.
327168
Četl/a (93)
2Hitman3, 2scha, 81splinter, adevr, Alfi, Balů103, ben_bella, Blacksad, calvin10, Cemino, charvos, Const.ex, crewni.konzerva, cyboy, Darth Raelchi, DEmnoG, Django, Doppelganger, Draco nobilis, emanek, erik, farnhajt, Filios dVekerec, filmator, Final, Fives, flipflop, Fox01, Fry, Golem, gwen666, house192, hypermlok, J.Connor, James, jh666, jindroush, jiskra, Joker189, Joshua_T, kallenved, karel, kaylin, KdG, Kitykatyn, lacoste, Librarian, Lobok257, luky.kuky10, majer, mart.in, Marty_von_Shit, mearez, MEGA, Mercurio, monte walsh, mozzu, namdnas, NecRoman, Noci, Paldini, pavlosson, pearlxjam, Petr, Petrisko911 , Poseidon1978, punisher, raimi, robert.hladil, robertsedmik, RudyRod, Schramm, Shin, Shpeckk, spekktrum, start05, strougy, syon, tacmud, tankgirl, the.kasztan, Tomski, trudoš, tukak, Ukko, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, xflori01, yogi, zgrywus, zlejzmrd
(225)
007, 2Hitman3, 2scha, 7eleven, 81splinter, adam.ra, adevr, afri, Alfi, amazing_k, andik007, Azbest, AZTeck, Baffman, Balů103, bboorreekk, BeeSee, Benji, ben_bella, blackJag, Blacksad, bmc75, bobo666_2005, brkowycz, bronxik, Bubsy, burzum, Caiiiczech, calvin10, Cassidy, Cemino, Const.ex, crewni.konzerva, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, DEmnoG, Deyw, Dinik, disclose, Django, doophy, Doppelganger, Draco nobilis, dre, Drekorian, duri, emanek, erik, farnhajt, fel68, felis, Filios dVekerec, Final, Fives, Fox01, Fréza, Fry, goldschmidchen, Golem, GORERATED, Grebenda, Greyman, grinder, gwen666, Hamichal, hawkzn, hellblazer, herbert, Holmwood, holubdema, horaczhlinska, Houbař, house192, hugosnowden, Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, J.Connor, James, jankie, jh666, jindroush, jiskra, Johnny Sasaki, Joker189, Joshua_T, Kabukiman, kallenved, Kaluž, kamil, Kapis, karel, Karel Sec, kaylin, Kazumaki, KdG, Kitykatyn, KLAUN_DOMINANT, Knize_Ignor, konous, krvinka56, lacoste, Lamahe, Lenny, Librarian, listr, Lobok257, Lojza, luky.kuky10, maara, Madmax, majer, mangan, markic, mart.in, Marty_von_Shit, Marvin, Masinfira, Matej-29, MB, mcleek, Meesha, MEGA, Mercurio, Michael Jarkovský, mike731, misa, Mleako, moiqpiom, monte walsh, monty.cl, morbn, mozzu, MP, Mr.Plysh, Mrlah, namdnas, NecRoman, Nightmare, Noci, noMster, o2t2, obitus, OldaB, Olesh, Paldini, pavel, pavlosson, pavouk, pearlxjam, pechna, Petr, Petrisko911 , pilchowski, POLAKST, Poseidon1978, punisher, R3d, RadimNemec, Radkos, raimi, RaptoR, Ricarderon, robert.hladil, robertsedmik, rooty, RudyRod, Saiffer, Saran, Schramm, sedw, seezeethree, segy, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, SirMinac, Skot, sleepless, songoku, spekktrum, Stara.kryta, start05, stepan.tichy, strougy, superheroesstuff, syon, t0mas, tacmud, tankgirl, The Genius, the.kasztan, thorrg, Tialster, timek, Toe, tomned, Tomski, Toren, trudoš, tukak, tulipstros, Ukko, vallyslayer, valon, Velkej šéf, vranakx, vrazdinek, VXP, Wiruss, xai, xflori01, xintax, xspeed, yogi, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (9)
barthez, Braindead, DracoAn, Grynca, Mankin, Maty48, Mistak, Moyek, willis
Shání (2)
gobers, Mistak
Nabízí (1)
pavel