Druhý díl fantasy ságy ze světa herního megahitu. Druhý World of Warcraft a s ním finále první části velkého souboje!

Když si dva muži činí nárok na jeden trůn, může v království zavládnout mír? Válečník Lo'Gosh sdílí podobu i vzpomínky s králem Varianem Wrynnem, ale pro dva muže není na trůnu dost místa. Lo'Gosh naštěstí už není odkázán jen na pomoc svých přátel Brolla a Valeery - se svými novými spojenci, mezi něž počítá například trpaslíka Thargase Anvilmara, se odhodlaně vydává vyrvat korunu z rukou podlého podvodníka. Je však Varian skutečně jeho nepřítelem?

Obsahuje sešity série World of Warcraft #8-14 (červen 2008 - prosinec 2008)

Scénář
Walter Simonson
Art
Mike Bowden, Jon Buran
Obálka
Ludo Lullabi
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
fantasy
ISBN/ISSN
978-80-7449-212-9 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
176
Cena
399 Kč
Originál
World of Warcraft #02 (DC Comics, 2009)
  • karl173
    karl173 mecenáš24.5.2018 21:15World of Warcraft #02
    Opět se jedná o knihu, která vás přenese velmi důkladně do světa World of Warcraft. Pěkná kresba a spousty jmen na vás budou tímto světem doslova dýchat. A já jako téměř neznalec tohoto světa jsem si čtení přesto užil. Je to hlavně díky tomu, že je to velmi slušně napsané. Jedná se ale především o svižné čtení plné akce. Někdy sice přinese i poměrně dost textu, ale mě to vůbec nevadilo. Veliká svižnost v ději je ale bohužel zároveň i mínusem této knihy. Není čas na žádné vytváření vztahu k postavám, i když se o postavy nebojíte, tak když zrovna nějaká umře, kniha sama tuto smrt velmi rychle přejde a tak podobně. Zkrátka se děj velmi rychle a až skokově blíží tam kam autor má potřebu dojít, ale zároveň vám toho chce ukázat co nejvíc, což je někdy na škodu. Jedná se ale jinak o velmi zábavné čtení s pěknou kresbou. Bavil jsem se. 70%
  • kaylin
    kaylin17.7.2015 07:43World of Warcraft #02
    Vzhledem k tomu, že komiks vzniká v podstatě jako klasický marketingový produkt, musí se uznat, že se u něj tvůrci snažili a není to jen obyčejná komerční nuda, ale je to příběh, který vás dovede strhnout. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/07/960-world-of-warcraft-2-70.html
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.7.2015 21:50World of Warcraft #02
    Uplynula nějaká doba, co jsem posoudil první díl jako průměrné fantasy. Mezitím jsem však začal pařit jednu z nejlepších games jménem Hearthstone a hle, jsa téměř nepolíben světem WoW, začíná mi mnoho věcí dávat smysl! Nebo přesněji řečeno, lépe se orientuju a chytám... Stormwind, raptoři, vždyť to je samotná Valeera a Jaina! Ragnaros, murloci, Defiasové, Dark Iron, Onyxie, Anduin, atd., atd. Já to znám! Když připočtu fakt, že tento díl je takříkajíc vícevrstevnější, užil jsem si četbu mnohem více. Ano, je tem více soubojů a blbých řečí než mi je běžně milé, ale překousnu to... a obálka se mi strašně líbí!

    Celkový dojem: 70%
  • Absinther
    Absinther12.12.2014 11:25World of Warcraft #02
    no...tím spíš, když to nebude animované, ale hrané :/ ..to může dopadnout opravdu všelijak..
  • koudy
    koudy mecenáš12.12.2014 11:06World of Warcraft #02
    Pro lidi co hrají wow to může být zajímavé, pokud jste trošku seznámeni s příběhem a dáváte pozor kudy cestujete, dostaví se takový ten pocit - tudy jsem kráčel na své výpravě za záchranou králíčka Azurita, tenhle dung jsem šel a těchhle příšer jsem pozabíjel stovky :)
    Sešit je na přelomu 2-3 hvězdy, (naštěstí to nebylo tak ukecané jako 1. díl) třeba až dočtu 3. díl, vrátím se a ještě hvězdu přidám.

    Pro ty co nehráli nikdy WoW je to asi zbytečné vyhazování - příběh celého warcraftu je neuvěřitelně propracovaný, ale pouze v komiksu se vše nevysvětlí, ani nemůže - pro představu kolik knih/komiksů je http://wow.gamepedia.com/Novel_guide .

    Blizzard plánuje film o WoW - kdo viděl upoutávky na Starcraft, nebo jakýkoliv úvod do WoW datadisku tuší že film by mohl být dobrý. (aspoň doufám, ono je něco jiného udělat 5 minutovou upoutávku a něco jiného celovečerní film)
118631