Komiksový časopis pro všechny fanoušky Star Wars a science fiction.

Příběhy:
Pancíř
Komandér klonových vojáků Bly ví velice dobře, k čemu slouží pancíř, který nosí. Když je však svědkem souboje mezi Aaylou Securou a jejím někdejším mistrem Quinlanem Vosem, pozná přednosti i slabiny duchovního pancíře, který používají Jediové.

Aurra Sing, nájemná lovkyně
Aurra Sing cestuje na měsíc Endor, kde se setkává s kněžkou z národa Ffibů. Ta ji najme, aby našla a přivedla piráta Reesse Kairna. Pátrání po Kairnovi postupně zavede Aurru do tří koutů galaxie.

Padající hvězda
Mladý Luke Skywalker a Biggs Darklighter podniknou výpravu na jeden z tatooinských měsíců. Poklidný výlet transportní lodí GR-75 se však změní v nebezpečné dobrodružství.

Překlad
Milan Pavlíček
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Náklad
6000ks
Cena
49 Kč
Originál
Star Wars: Republic #68 ()
  • Fry
    Fry admin26.11.2015 15:30Star Wars Magazín 2013/06
    "Star Wars Magazín 2013/06" - Legendy se vrací ... "Pancíř" - Bly, komandér klonových vojáků má za úkol dokončit svou misi, i za předpokladu neuposlechnutí rozkazu! "Padající hvězda" - Luke se vydává poprvé do vesmíru, ale okolnosti mu to rozhodně nezpříjemňují ... "Aurra Sing, nájemná lovkyně" - První část rozsáhlejšího dobrodružství zavádí Aurru na mrazivou planetu Hoth s jasným cílem a nebezpečným protivníkem ... Za mě 4*!
  • sedw
    sedw26.10.2014 18:26Star Wars Magazín 2013/06
    Pancíř (3*)
    Padající hvězda (2*)
    Aurra Sing, nájemná lovkyně 1 (4*)

    Tento magazín pokračuje ve šlápějích předcházejících čísel, kdy ho zachraňuje jeden příběh a zbytek mi nesedl. Takže opět 3* s tím, že příběh Aurry Sing mě opravdu bavil, Padající hvězda zklamala a Pancíř nepobavil, neurazil.
  • Kabukiman
    Kabukiman26.1.2014 17:23Star Wars Magazín 2013/06
    Pancíř- hezká kresba, celkem dobrej děj.
    Padající hvězda- Na SW mám nejraděj Vadera a Luka Skywalkera. Vader je ve SW magazínu celkem často, což je fajn. Luke bohužel moc ne a když se ho dočkám,tak je to jako na potvoru v příběhu jako je Padající hvězda... Malý redneck Luke Skywalker se chce už konečně kouknout do vesmíru. Vzhledem k faktu, že ve SW lítá do vesmíru kde kdo, neni se co divit,že to tam táhne i malýho Vaderovic caparta.... Každopádně se mi nelíbila ani kresba ani Skyvalkerovo dětské dobrodružství.
    Aurra Sing- příběh na pokračování, ale zatím mám pocit,že opět kresba značně převyšuje děj.
  • Final
    Final mecenáš25.6.2013 12:03Star Wars Magazín 2013/06
    První nejdelší povídka Pancíř vypráví o setkání dvou Jediů při honbě za nebezpečnou zbraní. Příběh je zajímavý, a i když se dá odhadnout, jak dopadne,
    přesto potěší. Navíc je vyprávěn z pohledu třetí osoby, která Jedie na výpravě doprovází, což také beru jako plus. Kresba se mi velmi líbila. Velká spokojenost.
    Druhý příběh, Padající hvězda" je desetistránkové dobrodružství dvou teenagerů, Luka a Biggse, kteří se chtěli vydat alespoň na chvíli ke hvězdám. Příběh mě příliš nezaujal, ale ani neotrávil, kresba spíš odpovídá příběhům pro děti ve věku okolo 12 let. Třetí příběh, Aurra Sing, nájemná lovkyně, je 13 stránková první polovina příběhu s výše jmenovanou lovkyní, která přijme zakázku na lov na odpadlého Jedie. Příběh je zajímavý, i když přímočarý. Kresba mi přišla blízká některým evropským albům, někdy hodně propracovaná, někdy méně, rozhodně mne ale zaujala. Už kvůli ní se těším na dokončení příběhu v následujícím čísle. Celkově hodnotím 84%
61511
Četl/a (40)
81splinter, Blackhand47XD, calvin10, Captain Collar, cyboy, Darth Raelchi, deadpool, emanek, Final, Fox01, Fry, gumidekmedvidek, house192, hromotlk, hypermlok, James, Kokuun, Light, Lobok257, luky.kuky10, Mauglí, mearez, monte walsh, namdnas, NecRoman, petrSF, PKD, Poseidon1978, punisher, raenius, RaptoR, robertsedmik, S313, sedw, seneke, Shpeckk, SteveCZ, trudoš, vranakx, zlejzmrd
(131)
-spacilost-, 7eleven, 81splinter, adam.ra, akrijus, Alfred, Azalin, Azbest, AZTeck, bboorreekk, Benji, Birgi, Blackhand47XD, blackJag, burzum, CadBane007, calvin10, Captain Collar, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, deadpool, Devilek, Dinik, disclose, doophy, dracula, Drbo Jebo, emanek, felis, filemon, Final, Flash, Fox01, Fréza, Fry, goodspeed, grinder, Grynca, gumidekmedvidek, Hamichal, Hebled, house192, hromotlk, Hulik, hypermlok, ikshorm, Indy, invape, Jak, James, jd., Jerdas91, jerry67, Jestrab2, jirin, Jonathan Arbuckle, Josh, Kabukiman, karel, Kazumaki, KdG, KINIMODUS, Knize_Ignor, Kokuun, konous, Lenny, Lobok257, Londo, luky.kuky10, markic, Masinfira, Matej-29, Mauglí, merhyx, mimo_provoz, Mitthrawnuruodo, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, OwerLord, pechna, perper, petrSF, PKD, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Qee, raenius, Raijin, Raikou, RaptoR, robertsedmik, S313, Saiffer, saja, sedw, seneke, Shpeckk, shyANDROID, Skot, sleepless, stanleystar, SteveCZ, tacmud, The Genius, the.kasztan, TheoDread, timek, Tominos, Toren, trudoš, tulipstros, vallyslayer, vranakx, Wasseg10, willis, Wiruss, worf, xintax, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, Zíďas, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, Badgu.y1902, Blair, Braindead, Doppelganger, DracoAn, Fives, Grebenda, Maty48
Shání (1)
delta11
Nabízí (1)
7eleven