Ukázka č.1
Ukázka č.2
Ukázka č.3
Koupit
Pokud si ještě vzpomínáte na dobu hracích automatů, je tenhle komiks přesně pro vás! Jestli jste strávili mládí u počítače, je tenhle komiks přesně pro vás! Jestli ještě pořád propaříte celé dny a večery u konzole, tak je tenhle komiks přesně pro vás! Nebo, pokud máte čistě jen smysl pro humor – v tom případě je tenhle komiks přesně pro vás.

Scénář
Midam
Art
Midam
Obálka
Midam
Překlad
Filip Škába
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-180-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 295 mm
Tisk
barevný
Váha
260 g
Stran
48
Cena
149 Kč
Originál
Kid Paddle 1 ()
  • Lobok257
    Lobok25722.12.2019 16:24Kid Paddle #01: Ďábelské hry
    Kid Paddle vytvořeno v roce 1996. Pomalu končily časy, kdy se hrály videohry v hernách, mačkalo se na joystickách a nápis GAME OVER byl součástí života každého "pařana". Vydat něco takového v roce 2013 je už trochu za horizontem vtipnosti. Bohužel.
  • trudoš
    trudoš editor27.8.2019 06:44Kid Paddle #01: Ďábelské hry
    Vlastně docela zklamání, vizuálně i obsahově jsem čekal něco mnohem legračnějšího. Ne že by Kid Paddle byl špatný nebo nevtipný, jen to rozhodně není nic ve stylu Snoopyho či Calvina a Hobbese. Nejblíže mají Ďábelské hry ke komiksům jako Titeuf nebo Bart Simpson, ovšem zdejší hrdina, a vlastně celé osazenstvo, se zaměřují čistě na konzolové hry. Neříkám, že to nemá svoje kouzlo, ale žádná velká taškařice se bohužel nekoná. O to spíš, když jste na herních automatech nevyrůstali a tak jsou pro vás jejich zákonitosti velkou neznámou. Jistě, mnoho situací lze promítnout na modernější Xboxy, Playstationy, nebo rovnou na PC, ale polovina kouzla je s věkem zkrátka pryč. Navíc je Midamův styl humoru dost jednoduchý, stačí někoho majznout po hlavě a pěkný gag je za námi. Na druhou stranu, nemá tendenci moralizovat, poučovat nebo rovnou kritizovat, což je milá změna v době všeobecného odporu k dětem, pařícím na počítači. Ale Liga uvědomělých matek to svým montessori stoupenkyním asi nedoporučí.
  • Alfi
    Bože, toto bola strašná hovadina. Na pár stripoch som sa pousmial, ale väčšina nebola kompatibilná s mojím zmyslom pre humor.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin9.11.2015 10:35Kid Paddle #01: Ďábelské hry
    Kresba je sice sympaticky dynamická, ale stripy mě také moc nechytly - průměrný humor a má-li tématika zaujmout dnešní mladé, asi by se měla věnovat více PC hrám než arkádovitým 90's videohrám, protože nostalgie skutečně moc nefunguje. Ale kdoví, mluvím za sebe.

    Celkový dojem: 50%
  • sedw
    Průměrný strip, čte se příjemně, o tom žádná, ale jak píší kolegové níže, v podstatě jsem se nezasmál. Kresba je pěkná, ale absenci humoru bohužel nezachrání.
  • Josh
    Souhlas s Wirussem.

    Bohužel, čekal jsem opravdu o dost víc. Celkem vzato mi Kid Paddle tak nějak pohodově uplynul, ale krom jednoho stripu jsem se u toho nezasmál. S parodiema na konkrétní tituly to taky neni tak horký (je jich jen pár), takže pokud prahnete po vzpomínání na starý hry jako já, bacha, ať se na tu nostalgickou návnadu nechytnete.

    Jo, ale nutno říct, že mě opravdu potěšila parodie na Aladdina!! Hrál jsem ho kdysi na televizních hrách a fakt bych nečekal, že se s ním ještě někdy někde setkám:))
  • Wiruss
    Wiruss24.9.2013 22:49Kid Paddle #01: Ďábelské hry
    No nevím... Na konci 80 a začátku 90. let jsem vyrostl, některé věci prožil o jiných vím a upřímně? Vůbec mě to nepřesvědčilo, ale co je horší ani nepobavilo. Až na pár (většinou) posledních stripů co parodují jednotlivé hry nic moc...
  • Lenny
    Lenny mecenáš13.6.2013 20:18Kid Paddle #01: Ďábelské hry
    Jako dítko devadesátek, co vyrostlo na videohrách, jsem po Kid Paddlovi nadšeně sáhnul a rozhodně nelituju. Některé gagy jsou výborné (obzvlášť ty, co parodují konkrétní tituly), některé se ale tak úplně nepovedly (stránkový formát jim nesedí). Škoda, že je to tak rychle přečtené.

    U téhle série fakt doufám, že se bude prodávat.

261331