Nová, tentokrát ještě tlustší kniha se slavnou žlutou rodinkou! Homer se stane televizní hvězdou! Dům Simpsonových obsadí trojice nerdů... a co hůře, brzo se tam přistěhuje i šáša Krusty. Obyvatelé Springfieldu se stanou závislí na koblihách, Bart Simpsons rozpoutá komiksem proces století a Krusty pozve několik šťastlivců na procházku do své továrny na čokoládu... což nemusí všichni přežít. A to jsme se ani nezmínili o tom, že se děda Simpson vydá na dráhu zločinu!
Prostě další Simpsonovská pecka!

V pořadí 8. sebraná kniha
Obsahuje sešity série Simpsons Comics #36-42
V říjnu 2022 identický dotisk, jen změna ceny na 399 Kč


Scénář
Ian Boothby, Chuck Dixon, Scott Milhouse Gimple, Robert L. Graff, Tim Maile, Jesse Leon McCann, Bill Morrison, Billy Rubenstein, Scott Shaw, Douglas Tuber
Art
James Lloyd, Phil Ortiz, Julius Preite, Scott Shaw
Ink
Steve Steere, Jr.
Lettering
Alena Tejnická (Sarah), Karel Urban
Překlad
Petr Putna
Redakce
Jiří Pavlovský
Žánry
humorný
ISBN/ISSN
978-80-7449-164-1 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
165 x 255 mm
Tisk
barevný
Váha
331 g
Stran
174
Cena
299 Kč
Originál
Simpsons Comics Unchained (Bongo Entertainment, 2002)
  • Peterka
    Peterka18.6.2021 14:34Simpsonovi: Komiksový úlet
    Komiksy Simpsonovi a Bart Simpson byly asi první komiksy co jsem četl. Tento komiks se mi velmi líbil a pokud už někoho nové série Simpsonovích nebaví tak doporučuji koupit si malé sešítky Bart Simpson a přečíst je.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin16.6.2013 13:04Simpsonovi: Komiksový úlet
    Zase klasičtí Simpsonovi v komiksu... několik super hlášek a vtipů, ale jako celek zase nic tak třeskutě závratného. Dabing v hlavě jede zase na plné obrátky a člověk si zase říká, zdali je těch postav ze Simpsonů, co zná, hodně nebo málo... co bych vyzdvihnul je, že se v těchto příbězích několikrát povedl celkem pěkný a vtipný "komiksový střih" v přechodu obrázku na obrázek.

    Celkový dojem: 60%
144