Komiksový časopis pro všechny fanoušky Star Wars a science fiction.

Příběhy:
Mara Jade: Divoká noc ve městě - Timothy Zahn, Igor Kordey, Keith Wood
Mara Jade na útěku před Ysanne Isard přistane na planetě Kintoni. Zde se zaplete do záležitosti mezi povstaleckým generálem Madinem a bývalým imperiálním guvernérem Barkalem.

Rádius výbuchu - Haden Blackman, Brian Ching, Joe Weems, Koe Wayne
Jediská jednotka vyráží na tajnou misi s cílem proniknout na základnu Techno unie, která podporuje separatisty. V jednotce nechybí ani Obi-Wan Kenobi.

Kapitán Threepio - Ryan Kinnaird
Když je povstalecká loď s nákladem Droidů napadena piráty, nezbývá Threepiovi nic jiného než se ujmout velení a pokusit se dostat své druhy do bezpečí.

Scénář
W. Haden Blackman, Ryan Kinnaird, Timothy Zahn
Art
Brian Ching, Ryan Kinnaird, Igor Kordej
Ink
Igor Kordej, Joe Weems
Barvy
Joe Wayne, Keith Wood
Překlad
Milan Pavlíček
Redakce
Stanislav Kadlec
Žánry
akční, sci-fi
ISBN/ISSN
ISSN 1805-1227 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
48
Náklad
6000ks
Cena
49 Kč
  • Fry
    Fry admin22.6.2015 19:31Star Wars Magazín 2013/04
    "Star Wars Magazín 2013/04" - Další dávka Star Wars... "Mara Jade: Divoká noc ve městě" - Výborná kresba, ale stagnuje tady zase trochu příběh... Nebo ne, jinak - je to takové trochu vytržené z kontextu a chybí mi tu "v minulých dílech jste viděli..."! "Rádius výbuchu" - Kresba shit, příběh tak samo, potěší jen seznámení s novými Jedi a Asajj Ventress. A na závěr nic neříkající průměrná jednohubka "Kapitán Threepio"! V celku nadprůměr... Za mě 4*!
  • sedw
    sedw26.10.2014 18:22Star Wars Magazín 2013/04
    Mara Jade – Divoká noc ve městě (3,5*)
    Rádius výbuchu (4,5*)
    Kapitán Threepio (2*)

    Jeden ze slabších magazínů, který zachraňuje hlavně druhý příběh, který mě vážně bavil. Nicméně celkově je to spíš na 3*.
  • Kabukiman
    Kabukiman26.1.2014 13:18Star Wars Magazín 2013/04
    První dva příběhy se mi celkem líbily,ale ani jeden z nich nebyl úplně podle mého SW gusta. Zvlášť Rádius výbuchu mi některýma postavama připomínal spíš crossover Star Wars/Pán prstenů. Prostě kdo má špičatý uši je buď Spock nebo elf nebo šlechetná jedi elfka a nebo hrabě Drakula... Pokud tedy máte špičatý uši, jste uplně nejvíc.
    Kapitán Threepio-kresba nic moc, ale i tak si říkám, proč se s takovou blbostí vůbec někdo sakra kreslil???
  • Josh
    Josh8.5.2013 02:42Star Wars Magazín 2013/04
    Špionská mise Mary Jade mě i přes počáteční nedůvěru dost bavila, ten deštivej zapadákov tomu dodává pěknou atmosféru.

    V druhym příběhu vidíme hned v úvodu Obi-Wana zřízenýho, jako snad ještě nikdy. Dozvíme se proč a možná přijde i star warsovská reinkarnace Trhače!!:) Záporáci podají působivý výkony.

    No a možná mam divnej smysl pro humor, ale C-3PO coby krizovej kapitán mě fakt rozesmál, můžu to číst zas a znovu:))

    Tomuhle číslu nemam co vytknout a pokud jde o obálku, tak každou, na který neni Vader nebo Boba Fett vítam jako příjemný zpestření:))
  • mart.in
    mart.in mecenáš5.5.2013 00:24Star Wars Magazín 2013/04
    Strašná obálka, stejně tak kresba u prvního příběhu. Poslední příběh už tak nějak pro SW magazín typicky zbytečný, nudný, čistě pro zaplácnutí místa (ale už byly i horší). Nejlepší je určitě příběh prostřední, ale nejde o nic, co by člověku uvízlo v paměti. Nějak už mezi jednotlivými čísly nedokážu dělat rozdíly, pořád mi to připadá tak nějak stejně průměrné.
  • Final
    Final mecenáš2.5.2013 09:36Star Wars Magazín 2013/04
    Velice povedené číslo, dva delší příběhy, oba zajímavé. První příběh je s Marou Jade, podle scénáře Timothy Zahna, zajímavá kresba, ale může být dost věcí vkusu, zda se dotyčnému čtenáři líbí či ne. Příběh je svižný a rozhodně zajímavý. Druhý příběh o tajné misi Obi-wana Kenobiho, které se účasní i čtyři další legendární Jediové. Dle mého měl být příběh alespoň třikrát delší, protože obsahuje dostatek zajímavých postav, které by si zasloužily více možností se předvést. Kresba se mi velice líbila, skoro bych řekl, že je nejlepší ze všech co zatím byly v této komiksové řadě k vidění. Třetí nejkratší spíš jen taková mírně vtipná jednohubka, s ne moc příjemným grafickým provedením. Toto číslo řadím k zatím nejpovedenějším v řadě Star wars magazín! Hodnocení 90%
51416
Četl/a (45)
81splinter, Blackhand47XD, calvin10, Captain Collar, cyboy, Darth Raelchi, deadpool, emanek, Final, Fox01, Fry, gumidekmedvidek, house192, hromotlk, hypermlok, James, jh666, Kokuun, Light, Lobok257, luky.kuky10, mart.in, Martinb, Mauglí, mearez, monte walsh, namdnas, NecRoman, petrSF, PKD, Poseidon1978, punisher, raenius, RaptoR, robertsedmik, S313, Sajmon, sedw, seneke, Shpeckk, SteveCZ, trudoš, vita, vranakx, zlejzmrd
(136)
-spacilost-, 7eleven, 81splinter, adam.ra, akrijus, Alfred, Azbest, AZTeck, bboorreekk, Benji, Birgi, Blackhand47XD, blackJag, Blair, burzum, CadBane007, calvin10, Captain Collar, ConanVJ, Crics, CSE_AC/DC, cyboy, DAxik, deadpool, Devilek, Dinik, disclose, doophy, dracula, Drbo Jebo, emanek, fel68, felis, filemon, Final, Flash, Fox01, Fréza, Fry, goodspeed, grinder, Grynca, gumidekmedvidek, Hamichal, Hebled, house192, hromotlk, Hulik, hypermlok, ikshorm, Indy, invape, Jak, James, jd., Jerdas91, jerry67, jh666, jirin, Jonathan Arbuckle, Josh, Kabukiman, karel, Kazumaki, KdG, KINIMODUS, Knize_Ignor, Kokuun, konous, Lenny, Lobok257, Londo, luky.kuky10, markic, Martinb, Masinfira, Matej-29, Mauglí, merhyx, mimo_provoz, misa, Mitthrawnuruodo, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, OwerLord, pechna, perper, petrSF, PKD, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, raenius, Raijin, Raikou, RaptoR, robertsedmik, S313, Saiffer, saja, Sajmon, sedw, seneke, Shpeckk, shyANDROID, Skot, sleepless, stanleystar, SteveCZ, tacmud, The Genius, the.kasztan, TheoDread, timek, Tominos, Toren, trudoš, tulipstros, vallyslayer, vita, vranakx, Wasseg10, willis, Wiruss, worf, xintax, Zajda, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, Zíďas, zlejzmrd
Chce (8)
Azik2586, Badgu.y1902, Braindead, Doppelganger, DracoAn, Fives, Grebenda, Maty48
Shání (1)
delta11
Nabízí (3)
7eleven, CSE_AC/DC, filemon