Alternativní obálka
Po záchraně princezny Helgy jsou naši hrdinové po zásluze potrestáni a vyhnáni do zemí na severu, aby zde vykonaly mnoho bezesporu dobrých skutků. Cestu jim kříží temní mágové, draci, pokemoni a na každém kroku jim hrozí nebezpečí.
Proto je na čtenáři, aby je provedl celým dobrodružstvím, učinil za ně ta nejtěžší rozhodnutí a dotáhl to s nimi do zdárného konce.

Vyšlo jako soubor dvou sešitů (označen jako číslo 3). Uvedená cena je za celý soubor. Soubor zatavený v igelitu s listem - "soubornou obálkou" - viz náhled v ukázkách.
ISBN (komplet): 978-80-87260-52-4


Scénář
Nikkarin
Art
Nikkarin
Žánry
dobrodružný, parodie
ISBN/ISSN
978-80-87260-53-1 (Labyrint)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
220 x 310 x 3 mm
Tisk
Barevný
Váha
149 g
Stran
24
Cena
185 Kč
  • Hanussen
    Vzhledem k tomu, že jsem taky tak trochu gejmr, byla tahle legrácka opravdové pošušňáníčko. Docela rád bych viděl nějakou prodlouženou verzi v délce regulérního gamebooku.
  • trudoš
    Komiksová legrácka, která pro mě s čím dál větším časovým odstupem získává na atraktivitě. Tohle by rozhodně stálo za plnohodnotné rozšíření ve stylu herních knih publikovaných vydavatelstvím REXhry. Jistě, práce by na tom byla jako na kostele, ale ta grafická nadstavba by pak dala gamebooku úplně nový rozměr. Když člověk ještě vezme v potaz autorovo nadšení pro hry všeho druhu a neodolatelný cit pro skryté vtípky, získává vize komplexní Spellsword Sagy na monumentálnosti.
    No nic, stůjme nohama pevně na zemi. Nikkarin odvedl skvělou práci s ohledem na to, že jde jen o nezávaznou fantasy parodii. Kdo kdy hrál – ať už na počítači, nebo v knize – nějakou dobrodružnou RPG, určitě ocení nadhled s jakým je vyprávění podáno. Přičemž jeden ani nemusí být bůhvíjaký znalec, aby odhalil narážku tady a šťulec támhle. Je to sice čtení na deset minut, ale pobaví náramně, přičemž obratem dostanete chuť projít si příběh tam a zase zpátky ještě jednou či dvakrát. A za rok za dva se k němu znovu vrátit.
  • Kapis
    Velice příjemná blbůstka, na kterou mě navedl tady můj přímo světonázorový soudruh GWB, komentářem u úplně jiného komiksu:)
  • Lobok257
    ...a to jsem to ještě nedohrál... :D
  • George Walker Bush
    Tak komiksový gamebook jsem ještě neviděl. Paráda. Zatímco u klasického gamebooku je člověk rád, když dohraje knihu do zdárného konce, tady si vzhledem k stručnosti a obrázkům prolistuje všechny dějové linky. Hry už také moc nehraju, ale něco čemu se dá říkat "kulturní osmóza" zapříčinila to, že jsem snad většinu narážek pochopil, přišlo mi to velmi vtipné.

    Celkový dojem: 80%
  • J.Connor
    Sice se už poměrně dost let nevěnuju hraní her, ale stále mi to přišlo dost vtipné. Dobrý nápad, fajnové provedení. Pobavilo.
  • karel
    barevnej nikkarin! (pro toho kluka mam slabost) a v takovýdle perle! Tak jak mi na Pippovi vadí že je to vlastně jen rozjezd - reklama na další pokračování - tak tady je konců aspoň pět. A je to navíc vtipný.
  • Kazumaki
    Komiksový gamebook. Fajn nápad i příjemně kreslená, odlehčená jednohubka s hromadou herních odkazů. Škoda jen, že to není delší :)
  • ikshorm
    Perfektní. Půjčil jsem sešit asi 5 lidem a 3 z nich se ptali, kam si ho mají jít koupit.
19151